Ben de öyle yapıyorum ama buna alışmasından cok korkuyorum yaaAynı beeen
Bisey sormak istiyorum ilk sallamaya nasıl alıstı minikler ?Ben de öyle yapıyorum ama buna alışmasından cok korkuyorum yaa
Aynı beeen
Benimki sallayarak uyumuyor emerek uyuyor. Uyuyunca dizime alıyorum. Keske benimki de sallayarak uyusa benden baska kimse uyuyamıyor evladını Bi de bazen uykusu geliyor ama karnı tok oluyor saçma Bi döngüye giriyoruzBisey sormak istiyorum ilk sallamaya nasıl alıstı minikler ?
Ben kızımı hic sallamadım ama bazen uykusu olsa bile direniyor gafletle sallıyım uyusun diyorum vazgeciyorum ama uyuma suresi uzuyor. Kendiliginden uyur kızım ama saat duzeni yok bir ara 11 de uyurdu simdi yine gece 1 bazen 2 ama ogleye kadarda uyur minik tabi boyle olunca gün bitiyor ev işi yetişmiyor bide tembellestim iyice evde oturmaktan
Ben açık süt alıp mayalicam.yarım yarım mayalasam kalan sütü nasıl saklayabilirim?bir de keçi yoğurdu verebilir miyim acaba?Doktor 2 günde bir yeni mayalamalısınız dedi. Bikere mayalayıp kapağı kapalı beklese bile probiyotik özelliğini kaybediyormuş bilginize
Benim bebegim gazliydi hem de baya bi gaz problemi cektik sallamaya boyle alistik bi ara cok takiyordum boyle alsti diye artik takmiorum olsn dizmde uyusun ben de alistim :))Bisey sormak istiyorum ilk sallamaya nasıl alıstı minikler ?
Ben kızımı hic sallamadım ama bazen uykusu olsa bile direniyor gafletle sallıyım uyusun diyorum vazgeciyorum ama uyuma suresi uzuyor. Kendiliginden uyur kızım ama saat duzeni yok bir ara 11 de uyurdu simdi yine gece 1 bazen 2 ama ogleye kadarda uyur minik tabi boyle olunca gün bitiyor ev işi yetişmiyor bide tembellestim iyice evde oturmaktan
Benim oğlumda da oldu kendiliğinden geçti iki ayağıda oldu şimdi birşey yok ilginç olan aynı dönemde benim ayağımda da olduAyak parmaklarında başparmakta tırnaklar batık olmuşnapcam ben dar da giyyidirmiyorum
Açık sütle ilgili arkadaşlarla yazıştık bir göz istersen canım. Drlar önermiyorlar. Yine de öyle yapacaksan kendin tüketebilirsib kalanı. Ben kalan yoğurdu cacık falan yapıyorum eşimle kendime. Keçi sütünü kullananlar var ama druna sor mutlaka. Benim keçi-koyun ürünlerine karşı alerjim var kızımda da olabilir diye hiç düşünmüyorum vermeyiBen açık süt alıp mayalicam.yarım yarım mayalasam kalan sütü nasıl saklayabilirim?bir de keçi yoğurdu verebilir miyim acaba?
Ben de öyle yapıyorum ama buna alışmasından cok korkuyorum yaa
Bisey sormak istiyorum ilk sallamaya nasıl alıstı minikler ?
Okudum canım.eminolamıyorum biraz daha araştırıp bakıcam.olmadı günlük süt alıp mayalarım.Açık sütle ilgili arkadaşlarla yazıştık bir göz istersen canım. Drlar önermiyorlar. Yine de öyle yapacaksan kendin tüketebilirsib kalanı. Ben kalan yoğurdu cacık falan yapıyorum eşimle kendime. Keçi sütünü kullananlar var ama druna sor mutlaka. Benim keçi-koyun ürünlerine karşı alerjim var kızımda da olabilir diye hiç düşünmüyorum vermeyi
Biz formul mamada ictigimiz ve arada kasik mamasiyla, ek gidaya basladigimiz icin kendi iciyor. Eskiden su aldigini anlayinca icmezdi.. aritma suyunu kaynatip ilitip veriyorum ayri su almadim hiç.Bir de ek gıdaya başlayan arkadaşlara sorum var.ne kadar su veriyosunuz?bir de içme suyundan mı yoksa kuzuya ayrı su mu alıyorsunuz
Yürüteç aldık ama marka değil. Mama sandalyesi ikea yada e bebekten dusunuyorum. Acikcasi fahiş fiyatlar vermeyi düşünmüyorumMama sandalyesi ve yurutec alan var mi? Marka onerileriniz neler
Bende oyle 100 tl bir butce ayirdim mama sandalyesi icin ama yurutec icin karar veremiyorum. Dun ayaklarinin ustune dogru bastirdim ayaklarini one dogru atti . Bende 5. Ay dolunca almayi dusunuyorum. Sizin ne kadar di bebis kullaniyormusunYürüteç aldık ama marka değil. Mama sandalyesi ikea yada e bebekten dusunuyorum. Acikcasi fahiş fiyatlar vermeyi düşünmüyorum
Yürüteç almayı dusunmuyorum. Mama sandalyesi için gelecek cevaplari dört gözle bekliyorum :))Mama sandalyesi ve yurutec alan var mi? Marka onerileriniz neler
süt alerjisinden neye göre Şüphelendiler sizde bizde de şüphesi var ama tani tam konamadi dr bana 20 gün sonra yogurtla ek gidaya başka demişti ama şimdi napicam bilmiyorumEk gida vermeye baslayan anneler havucu bal kabagini kisacasi sebzeleri nasil veriyorsunuz neyle basladiniz biz de sut alerjisinden suphelenildigi icin yogurtla baslamayacagim ama yavas yavas iki hafta sonra bes aylik olunca ek gidaya geciyim diyorum sizde durumlar nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?