2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de öyle yapıyorum ama buna alışmasından cok korkuyorum yaa
Bisey sormak istiyorum ilk sallamaya nasıl alıstı minikler ?
Ben kızımı hic sallamadım ama bazen uykusu olsa bile direniyor gafletle sallıyım uyusun diyorum vazgeciyorum ama uyuma suresi uzuyor. Kendiliginden uyur kızım ama saat duzeni yok bir ara 11 de uyurdu simdi yine gece 1 bazen 2 ama ogleye kadarda uyur minik tabi boyle olunca gün bitiyor ev işi yetişmiyor bide tembellestim iyice evde oturmaktan

Benimki sallayarak uyumuyor emerek uyuyor. Uyuyunca dizime alıyorum. Keske benimki de sallayarak uyusa benden baska kimse uyuyamıyor evladını Bi de bazen uykusu geliyor ama karnı tok oluyor saçma Bi döngüye giriyoruz

Doktor 2 günde bir yeni mayalamalısınız dedi. Bikere mayalayıp kapağı kapalı beklese bile probiyotik özelliğini kaybediyormuş bilginize
Ben açık süt alıp mayalicam.yarım yarım mayalasam kalan sütü nasıl saklayabilirim?bir de keçi yoğurdu verebilir miyim acaba?

Benim bebegim gazliydi hem de baya bi gaz problemi cektik sallamaya boyle alistik bi ara cok takiyordum boyle alsti diye artik takmiorum olsn dizmde uyusun ben de alistim :))

Benim oğlum sallamaya alışmıştı cok cektik sabahlara kadar sallanmak istiyordu kolum düşüyordu beşiği durunca ağlamaya başlıyordu uykusunda bile sallanmak istiyordu. Kızım doğğdu artık olacak gibi değildi unutturmaya çalıştık evt gece sallanmıyor ama sadece uykuya yatırınca sallıyorum ayağımda.. huyumudur yoksa sallanmaya alıştı diyemi hiç uyumaz sabahlara kadar ağlar..tam 20 aylık nezman düZelecek dört gözle bekliyorum

Ben açık süt alıp mayalicam.yarım yarım mayalasam kalan sütü nasıl saklayabilirim?bir de keçi yoğurdu verebilir miyim acaba?
Açık sütle ilgili arkadaşlarla yazıştık bir göz istersen canım. Drlar önermiyorlar. Yine de öyle yapacaksan kendin tüketebilirsib kalanı. Ben kalan yoğurdu cacık falan yapıyorum eşimle kendime. Keçi sütünü kullananlar var ama druna sor mutlaka. Benim keçi-koyun ürünlerine karşı alerjim var kızımda da olabilir diye hiç düşünmüyorum vermeyi

İlk gaz sancısı oldugu donemde zıplatıyordum yatak ustunde ....oyle alıştı sanırım
Benden baska hiçkimse uyutamıyor , emmek istyr

Okudum canım.eminolamıyorum biraz daha araştırıp bakıcam.olmadı günlük süt alıp mayalarım.

Bir de ek gıdaya başlayan arkadaşlara sorum var.ne kadar su veriyosunuz?bir de içme suyundan mı yoksa kuzuya ayrı su mu alıyorsunuz

Mama sandalyesi ve yurutec alan var mi? Marka onerileriniz neler

Bir de ek gıdaya başlayan arkadaşlara sorum var.ne kadar su veriyosunuz?bir de içme suyundan mı yoksa kuzuya ayrı su mu alıyorsunuz
Biz formul mamada ictigimiz ve arada kasik mamasiyla, ek gidaya basladigimiz icin kendi iciyor. Eskiden su aldigini anlayinca icmezdi.. aritma suyunu kaynatip ilitip veriyorum ayri su almadim hiç.

Yürüteç aldık ama marka değil. Mama sandalyesi ikea yada e bebekten dusunuyorum. Acikcasi fahiş fiyatlar vermeyi düşünmüyorum
Bende oyle 100 tl bir butce ayirdim mama sandalyesi icin ama yurutec icin karar veremiyorum. Dun ayaklarinin ustune dogru bastirdim ayaklarini one dogru atti . Bende 5. Ay dolunca almayi dusunuyorum. Sizin ne kadar di bebis kullaniyormusun

Mama sandalyesi ve yurutec alan var mi? Marka onerileriniz neler
Yürüteç almayı dusunmuyorum. Mama sandalyesi için gelecek cevaplari dört gözle bekliyorum :))

İkea mi alsam yoksa devrilmeyecek oturakli bisi mi alsam karar veremedim.50 tl ile 3500 tl arasi secenek var. Karar vermek zor.

süt alerjisinden neye göre Şüphelendiler sizde bizde de şüphesi var ama tani tam konamadi dr bana 20 gün sonra yogurtla ek gidaya başka demişti ama şimdi napicam bilmiyorum

Yürüteçe hangi aydan itibaren koymayı düşübüyosunuz bizim teyzesi hediye almış yürüteç marka değil uygun fiyatlı zaten arkaadaşlar 2 yada üç ay kullanılacak bir ürüne marka diyede dünya paralar vermenin anlamı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…