Ayin 11inde 5 ay bitcek. İki haftadir ara ara koyuyorum cunku asidan sonra cok huysuz olduBende oyle 100 tl bir butce ayirdim mama sandalyesi icin ama yurutec icin karar veremiyorum. Dun ayaklarinin ustune dogru bastirdim ayaklarini one dogru atti . Bende 5. Ay dolunca almayi dusunuyorum. Sizin ne kadar di bebis kullaniyormusun
2 haftadir ara ara koyuyorum. Kademeli aldik 50 tlye yere basiyor ama adim atmiyor tabikiYürüteçe hangi aydan itibaren koymayı düşübüyosunuz bizim teyzesi hediye almış yürüteç marka değil uygun fiyatlı zaten arkaadaşlar 2 yada üç ay kullanılacak bir ürüne marka diyede dünya paralar vermenin anlamı yok.
Normal kutu sut ve hazir yogurtla deniycem sutu koydum ocaga bismillahYogurt mayalamak icin formul mama da kullanan varmis oyle birsey duymustum. Siz nasil yapiyirsunuz
Yogurt mayalamak icin formul mama da kullanan varmis oyle birsey duymustum. Siz nasil yapiyirsunuz
Bende nette bir yerde okudum arastiriken de tam hatirlamiyorum neresiydi bakalim bizim daha 1.5 ay var siz tecrubeli olacaksiniz artik aizden tuyolari alirizAnne sutu kullanani duydumda formul mama olmaz bence
Doktorlar yurutec -orumcek denilenlerden- onermiyor kizlar, ozellikle erkek cocuklarda testislere baski yaptigi icin zararliymis. Kizlarda da surtunmeye sebep oldugu icin zararliymis. Ben eliyle tutup surulen arabalardan aldim, ayagiyla yere basabildigi zaman ona tutunup yuruyecek.
Keci yogurdu daha besleyici ve daha az dokunuyo bebeklere canim baya bi arastirdim ven benimkinin inek sutune alerjisi var ama keci sutune yok simdilik cok sukur de ordan biliyorumBen açık süt alıp mayalicam.yarım yarım mayalasam kalan sütü nasıl saklayabilirim?bir de keçi yoğurdu verebilir miyim acaba?
Canim bizim kakada falan bir problem olmafi aslinda tek belirtimiz atopik dermatit yani vucutra asiri kuruluk bacaklarda ve cok az gobekte kizarikliklar vardi viz bilmeden keci sutu bazli mama anne sutune en yakin diye yeni dogandan beridir golden goat veriyorduk bir gun inek sutu bazli mama verdik sma o gun asiri kustu ishal oldu komulu cocuk cok kotu oldu sonra doktora gittik inek sutu alerjisi olabilir dedi testler yapildi deriden ve kandan negatif cikti hic bisey olmayinca bi ay sonra tekrar inek sutu bazli mama denedik bu kez hipp ama cok pisman oldum oglum 24 saat boyunca kustu ishal oldu aci cekti tekrar atopik dermatitleri azdi doktora sorduk testler negatif ciksa da alerjisi olabilir en onemli test sizin gozleminizdir dedi o yuzden inek sutu alerjisi oldugu kesinlesti ama cok sukur ki su anda keci sutune bi alerjisi yok aslinda onlar capraz alerjen olmasina ragmen..süt alerjisinden neye göre Şüphelendiler sizde bizde de şüphesi var ama tani tam konamadi dr bana 20 gün sonra yogurtla ek gidaya başka demişti ama şimdi napicam bilmiyorum
Aynı sorun bizdede var bi ara güzel aldı şimdi fırlatıp atıyor. Tatlı bişeyler sür diyo annem ama içime sinmiyo o şekilde alıştırmakta bilemedim bendeKızlar bebeğim emzigi istemiyor artik memede uyumak istiyor ne yapabilirim tekrar emzigi alması için
Bizimde aynısı.2 aydır her gun kullaniyoruz biz.alirken erken demistik ama iyi ki almışım.ben de masasini cikarttim ve sirtini yatırdım cok kullanışlı kesinlikleMama sandalyesi daha önce de konuşulmuştu. Sandalyemizi paylaşmıştım yine paylaşayım. 349 liraydı biz aldığımızda (e bebek)
Bu arada 6 aylık hamileyken ilk alışverişimizde iyi bütçe ayırmıştık. Eşimin heves ve ısrarıyla gönülsüzce almıştım ya bebeğim sevmezse diye. Şimdi iyi ki almışım diyorum. Ücretsiz izindeyim maaş yok haliyle alamazdım.
Ön tablasını çıkardık. Sırt kademesini ana kucağı gibi yaptık. 1 aydır masada bize oyuncaklarıyla eşlik ediyor kızım. İnş yemeklerini de onda yiyecek.
Bir de tavsiyem bebecruz, tutumluanne,sahibinden gibi sitelerde çok az kullanılmış 2. El ürünler oluyor oraları da inceleyip kullanışlı ve ucuz bulabilirsiniz herşeyi
Ben de hem araştırayım hem de doktoruma sorayim bakalım.insallah ill yogurdumuz keçi sütünden olacak :)Keci yogurdu daha besleyici ve daha az dokunuyo bebeklere canim baya bi arastirdim ven benimkinin inek sutune alerjisi var ama keci sutune yok simdilik cok sukur de ordan biliyorum
Şişedeki günlük sütleri kaynatmak gerekiyor mu? Birazdan kutu sütten deneyecegim. Sadece ılıyıp mayalarsam olur herhalde. Pastörize sutu kaynatmaya gerek var mi?Doktor 2 günde bir yeni mayalamalısınız dedi. Bikere mayalayıp kapağı kapalı beklese bile probiyotik özelliğini kaybediyormuş bilginize
Bildigim kadariyla sadece ILItip yapiliyo pastorize sutten yogurt canimŞişedeki günlük sütleri kaynatmak gerekiyor mu? Birazdan kutu sütten deneyecegim. Sadece ılıyıp mayalarsam olur herhalde. Pastörize sutu kaynatmaya gerek var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?