2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende oyle 100 tl bir butce ayirdim mama sandalyesi icin ama yurutec icin karar veremiyorum. Dun ayaklarinin ustune dogru bastirdim ayaklarini one dogru atti . Bende 5. Ay dolunca almayi dusunuyorum. Sizin ne kadar di bebis kullaniyormusun
Ayin 11inde 5 ay bitcek. İki haftadir ara ara koyuyorum cunku asidan sonra cok huysuz oldu

2 haftadir ara ara koyuyorum. Kademeli aldik 50 tlye yere basiyor ama adim atmiyor tabiki

Doktorlar yurutec -orumcek denilenlerden- onermiyor kizlar, ozellikle erkek cocuklarda testislere baski yaptigi icin zararliymis. Kizlarda da surtunmeye sebep oldugu icin zararliymis. Ben eliyle tutup surulen arabalardan aldim, ayagiyla yere basabildigi zaman ona tutunup yuruyecek.
Bu arada yogurt onerileri icin tesekkurler Y Yellu acik sutten yapmayi dusunuyordum zararli oldugunu ogrendigim iyi oldu. Gunluk sutler cam sisede satilanlar dimi? Daha once almadim da hic.

Kızlar bebeğim emzigi istemiyor artik memede uyumak istiyor ne yapabilirim tekrar emzigi alması için

Yogurt mayalamak icin formul mama da kullanan varmis oyle birsey duymustum. Siz nasil yapiyirsunuz

Mama sandalyesi daha önce de konuşulmuştu. Sandalyemizi paylaşmıştım yine paylaşayım. 349 liraydı biz aldığımızda (e bebek)

Bu arada 6 aylık hamileyken ilk alışverişimizde iyi bütçe ayırmıştık. Eşimin heves ve ısrarıyla gönülsüzce almıştım ya bebeğim sevmezse diye. Şimdi iyi ki almışım diyorum. Ücretsiz izindeyim maaş yok haliyle alamazdım.

Ön tablasını çıkardık. Sırt kademesini ana kucağı gibi yaptık. 1 aydır masada bize oyuncaklarıyla eşlik ediyor kızım. İnş yemeklerini de onda yiyecek.

Bir de tavsiyem bebecruz, tutumluanne,sahibinden gibi sitelerde çok az kullanılmış 2. El ürünler oluyor oraları da inceleyip kullanışlı ve ucuz bulabilirsiniz herşeyi

Eklentiler

• IMG_0782.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 75

Ben de böyle düşünüyorum

Buda bizim mama sandalyemiz kizim icin almistim 4yil önce 179 tl idi sunny baby markasi fiyatida uygun cok da güzel kullanisli saglam tavsiye ederim kizlar yürütec yine kizimdan var ama erkek cocuklari icin önermiyolar bende kullanmayi düsünmüyorum acikcasi dr la bi görüsmem lazm bu konuyu
Yogurt da konusulmus bizde laktoz interolansi var bizim yogurt isi nolcak hic bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_9438.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 70
Ben açık süt alıp mayalicam.yarım yarım mayalasam kalan sütü nasıl saklayabilirim?bir de keçi yoğurdu verebilir miyim acaba?
Keci yogurdu daha besleyici ve daha az dokunuyo bebeklere canim baya bi arastirdim ven benimkinin inek sutune alerjisi var ama keci sutune yok simdilik cok sukur de ordan biliyorum

süt alerjisinden neye göre Şüphelendiler sizde bizde de şüphesi var ama tani tam konamadi dr bana 20 gün sonra yogurtla ek gidaya başka demişti ama şimdi napicam bilmiyorum
Canim bizim kakada falan bir problem olmafi aslinda tek belirtimiz atopik dermatit yani vucutra asiri kuruluk bacaklarda ve cok az gobekte kizarikliklar vardi viz bilmeden keci sutu bazli mama anne sutune en yakin diye yeni dogandan beridir golden goat veriyorduk bir gun inek sutu bazli mama verdik sma o gun asiri kustu ishal oldu komulu cocuk cok kotu oldu sonra doktora gittik inek sutu alerjisi olabilir dedi testler yapildi deriden ve kandan negatif cikti hic bisey olmayinca bi ay sonra tekrar inek sutu bazli mama denedik bu kez hipp ama cok pisman oldum oglum 24 saat boyunca kustu ishal oldu aci cekti tekrar atopik dermatitleri azdi doktora sorduk testler negatif ciksa da alerjisi olabilir en onemli test sizin gozleminizdir dedi o yuzden inek sutu alerjisi oldugu kesinlesti ama cok sukur ki su anda keci sutune bi alerjisi yok aslinda onlar capraz alerjen olmasina ragmen..

Kızlar benimki 4buçuk aylık kv kabak tatlısı yapmış.çok çok az şekerli olmuştu.sanki haşlanmış da hafif bir tat verilmiş gibiydi.bebişe yedirdim.ilk kabakla başladık bizde bakalım.sonuç ne olcak.

Kızlar bebeğim emzigi istemiyor artik memede uyumak istiyor ne yapabilirim tekrar emzigi alması için
Aynı sorun bizdede var bi ara güzel aldı şimdi fırlatıp atıyor. Tatlı bişeyler sür diyo annem ama içime sinmiyo o şekilde alıştırmakta bilemedim bende

Bizimde aynısı.2 aydır her gun kullaniyoruz biz.alirken erken demistik ama iyi ki almışım.ben de masasini cikarttim ve sirtini yatırdım cok kullanışlı kesinlikle

Keci yogurdu daha besleyici ve daha az dokunuyo bebeklere canim baya bi arastirdim ven benimkinin inek sutune alerjisi var ama keci sutune yok simdilik cok sukur de ordan biliyorum
Ben de hem araştırayım hem de doktoruma sorayim bakalım.insallah ill yogurdumuz keçi sütünden olacak :)

Doktor 2 günde bir yeni mayalamalısınız dedi. Bikere mayalayıp kapağı kapalı beklese bile probiyotik özelliğini kaybediyormuş bilginize
Şişedeki günlük sütleri kaynatmak gerekiyor mu? Birazdan kutu sütten deneyecegim. Sadece ılıyıp mayalarsam olur herhalde. Pastörize sutu kaynatmaya gerek var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…