2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tsk ederim canım.. bugün internette takıldım biraz.. bi tane alman sitesinde 5. Ay anneler bebekleri için menüleri paylaşmışlar.. aklım durdu resmen, püreler, çorbalar,çaylar, kaşık mamaları,üstüne anne sütü yada mama..ve bunların ölçüsüde 200 g.. 5 aylık bebekler o kadar şeyi nasıl yiyor anlamış değilim.. brnde kızım en az 5,5-6 aylık olsun diye bekliyorum.. o siteyi okuyunca acaba geçmi kaldım diyede pimpirik yapıyorum..

Sürekli takipte kalcan canım.. büyükler çocukların ağzına bişey vermeye bayılıyorlar.. ben şuan yalnız olduğum için sıkıntı olmuyor..herşeyini ben veriyorum.. ama bende eşimden korkuyorum.. o da kucağına aldığımı hemen çocuğun dudağına bileyler sürüyor kızıyorum.. tadına baksın diyor..nerden öğrendi hiç bilmiyorum.. kahvaltıya gitmiştik kız ağladı o sıra ben wc ye gittim geldiğimde kızım susmuştu.. meğersem emziğine recel sürmüş ağzına vermiş.. kıyameti kopardım.. tehdit ediyorum şimdi benden habersiz çocuğa bişey verirsen şikayet ederim seni diyorum.. hahahaaa..yazık garibim kızının masada oturacağı günü dörtgözlw bekliyor

Amine Busra

Ben internetten emim mindan ın listesini uyhulamayi dusunuyorum.yarın 2 tatli kaşığı başlıcaz insallah

Ay evet bende bu saçma zevk sorf benim etrafımdakilerde var zannediyordum. Geçen son anda yakaladım kızıma çikolatalı pastanın çikolatasından veriyolardı. Ey Allah ım sebepse alışsın vaktiyle herseye bunuda öbürü gibi mıymıy yetiştirme demesinlermi ay delircem

Bende sma kullandigimda hep kina gibi yemyeşil yapti. Aptamile geri döndük. Yaklasik 2 haftadir kasik mamasi gunde bir kez veriyorum. Bir kez havuç verdim. Bugünde 3 gün kuralıyla yoğurt vercem ana gaz yapar diye az vericem
Canım ben aptamil veriyodum çok kaka yapınca sma vermeye başladım sütü emdiği gibi kaka yapıyordu ishal yapınca sma ya geçtim kakasını bi kez yapıyor ama şimdi de yeşil acaba neden ki kaşık mamaya bende baslayım o zaman

İyi gunler arkadaslar kehribar kolyesi alanlar hangi siteden ve hangi modelini aldiniz acaba memnun kalanlar cevaplarsa cok sevinirim

Kehribarsepetinden aldım , modelini tam bilmiyorum ama karışık taşlar var - memnunum
Bileklik aldım sadece 45 tl

Canım ben hep sma veriyorum kakasi hep yesil mamadanmi degilmi bilmiyorum ama doktor sorun yok dedi yesil yapmasina

Of of anlamıyorlar benim annem yemek olayina karismiyor dogrusu neyse onu yap diyor ama demin aradi uyutmays calisiyorum diye cocugu al ayaginda salla diyip duruyor her geldigindede aynisi 5bucuk aydir sallamaya alismasin diye hic sallamadim cunku oglumda cok cektim sallama konusunda anlamiyor boyle dahami iyi diyor gecen eltim kizimin agzina pat diye pudra sekeri sürdü cocugun ilk tanistigi gida o oldu verme dedim guzel bir dille karsiyim ben dedim kırmak istemiyorum ah kızım anan sana birsey verdirmiyor yoksa ben neler yediririm sana diyo kendi 3aylikken bebegine herseyi veriyormis bir kere bile meyve puresi yapmamis hep marketten hazir kavanozlardan almis yogurt hic mayalamadim hazir yogurt aldim yedirdim kahvaltisini cayla karistirip yedirdim doktor sen bu cocugu neyle besledin cok iyi yapmissin hep boyle devam et demis şaka gibi gecende parmagini cocugumun agzina sokmus cocuk nasil emiyor bir bagirdim napiyorsun diye elim temiz diyor dislerine bakmak istemis dunde gelmis bu cocugun boyu kısa mı hic uzamiyor sanki diyor delirmemek elde degil

İyi sabrediyorsun.

Anlattıklarınızı okudukça iyi ki burada kimsemiz yok ailelerden uzağız dedim kendi kendime. Bakıcıya bir daha öyle yapma dedin mi yapmıyor. Daha yapmadan danışıyor zaten. En küçük şey için bile arıyor soruyor. Sadece ben cocuklarima boyle yapiyordum, şunu kullanıyordum diye fikir verir o kadar. Allah sabrınızı artırsın. Çevreye laf anlatmak zor

Bizim evde kızın ağzına bir şey verecek oluyorum eşim acele etme zamanı var diyor. Bizim ev sizinkinin tam tersi:))

Bakicinin en güzel tarafı çocuğu yatırıp tv izlemiyor. Uyanık olduğu süre boyunca oyun oynuyorlar kucaginda gezdiriyor çocuk sarkilari dinletiyor konuşuyor. Kızım uyuyunca ev işlerini yapıyor. Uyanır uyanmaz elindeki işi bırakıyor. Telefonda uzun konuşuyordu o konuda uyardım sadece. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırın. Inşallah hep böyle iyi gider.

Yogurt denedin mi canim? Benim kiz pek sevmedi ya öğürdü

Yogurt denedin mi canim? Benim kiz pek sevmedi ya öğürdü
Daha vermedim. Dedigim gb esim bekle diyor. Bu cuma doktora gideceğiz. Ek gıdaya geçelim derse vereceğim. Deneme amaclı yapıyorum şimdilik. Tutturmakta sorun yaşıyorum da. Kutu sütle olanı beğenmedim. Bugün köy sütü aldım onunla deneyecegim. Alacağım kişiye bebeğe vereceğim dedim. Gebe olmayan hayvanın sütünden getirmiş. Bu daha faydalı olurmuş dedi. Ben köy sütünden yaptığım yoğurdu vereceğim sanırım. Bu sütten buzluga atacağım bebiş için. Kendimize mayalayacağım kızı uyuyabilirsem. Iyice oyun bebesi oldular uykuyu unuttular:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…