2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ara ara aklima geliyodun. Allah hayirlisini versin uzme kendini

Hayirlisiyla saglicakla kavusursun insallah yavruna Allah im baska aci yasatmasin insallah dualarimiz seninle üzme kendini Allah a emanet ol bizleride haberdar et cnm

Ne guzel haber agustos annesimi olacaksin
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Hersey güzel olacak

Yaaa hopilusss okuyunca öyle mutlu oldumki anlatamam. Rabbim zamanında sağlıkla gelmesini nasip etsin. Sanada güzel bir hamilelik süreci inşallah. Gönlünü ferah tutmaya çalış ve iyi düşün iyi düşünceler bulsun seni

Disler cikinca isircak annesi sen tepki verdikce daha cok isiracak kahkahalara bogulacak 1numaramin tecrübelerine dayanarak söylüyorumm
Demee:))) Şimdiden tepkisiz kalmaya çalışıyorum ve bu davranışın hoşuma gitmiyor diyorum.

Ben koy sutunu markw
Evet tuttu sasirdim :) cunku paket sut ve hazir yogurttan denedim. 7 saatte yaptim. Sonrada dolapta beklettim. Simdi normal sut ve maya bulup yapcam
Koy sutunu market yoğurduysa yaptım. Tatsız bisi oldu. Kıza yedirmeywcwgim. Bakicimdan doğal maya istedim. Onunla yaptigimda tattiracagim kıza. Seninki kusmus ya belki o da tadını begenmemistir.

Ben koy sutunu markw

Koy sutunu market yoğurduysa yaptım. Tatsız bisi oldu. Kıza yedirmeywcwgim. Bakicimdan doğal maya istedim. Onunla yaptigimda tattiracagim kıza. Seninki kusmus ya belki o da tadını begenmemistir.
Tadini begenmedigi kesin zaten öğürdü çünkü. Patatesede aynisini yapti

Ikiz annesi seher vardı. O da hiç yazmıyor artık. Melisa arada go
Tadini begenmedigi kesin zaten öğürdü çünkü. Patatesede aynisini yapti
Kaç aylık oldunuz? Acaba erken mi? Ondan mı boyle yapıyor? Mamadan ne kadar sonra veriyorsun? Bense haftaya başlarım herhalde.

Allah sağlıkla kavustursun kucagina almayi nasip etsin canım çok sevindim

Çok sevindim canım,her şey çok güzel olacak bende inanaıyorum,sen kendini ferah tutmaya çalış

Ikiz annesi seher vardı. O da hiç yazmıyor artık. Melisa arada go

Kaç aylık oldunuz? Acaba erken mi? Ondan mı boyle yapıyor? Mamadan ne kadar sonra veriyorsun? Bense haftaya başlarım herhalde.

Açken veriyorum. Ayin 11inde 5 ay bitecek. Erken basladim cunku mamasini yemiyor. Kasik mamasi veriyorum gunde bir kez

Kızlar acil yardıma ihtiyacım var bugün doktor kilo alımı az dedi 5,5 aylığız ek gıdaya başla dedi kabak havuç bir de un çorbası dedi.laktoz intoleransı var o yüzden un çorbası dedi.nasıl yapacağım bu akşam vermek istiyorum çünkü gece saat başı uyanıyor dedim dişten de olabilir ama aç olduğı içindir dedi

Anneler bebeğinizi ne ile örtüyorsunuz? Battaniye ince geliyor diye uyku setini kullanmaya başladım. Uyku seti elyaf ya arada terletiyor. Bazen örme battaniye örtüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…