Güzel oldu mu peki canim tuttu muHilfe yogurt makinasi. Düğünümde hediye geldi. Dun ilk kez denedim
Iyi günler annisler annisler buraya yazmayali çok uzun zaman oldu. Cinarimi kaybettim ama suan tekrar hamileyim ayni seyleri yasamaktan o kadar cok korkuyorum ki.hem hamile kalmak istedim hem istemedim.test pozitif cikinca saatlerce agladim. Henuz 4 haftalik ama farketmeden oglusum diye sevdigimi farkettim.Ne düşüneceğimi bilemedim.galiba cok korkuyorum. Ne olur bana dua edin
Evet tuttu sasirdim :) cunku paket sut ve hazir yogurttan denedim. 7 saatte yaptim. Sonrada dolapta beklettim. Simdi normal sut ve maya bulup yapcamGüzel oldu mu peki canim tuttu mu
Hayirlisiyla saglicakla kavusursun insallah yavruna Allah im baska aci yasatmasin insallah dualarimiz seninle üzme kendini Allah a emanet ol bizleride haberdar et cnmIyi günler annisler annisler buraya yazmayali çok uzun zaman oldu. Cinarimi kaybettim ama suan tekrar hamileyim ayni seyleri yasamaktan o kadar cok korkuyorum ki.hem hamile kalmak istedim hem istemedim.test pozitif cikinca saatlerce agladim. Henuz 4 haftalik ama farketmeden oglusum diye sevdigimi farkettim.Ne düşüneceğimi bilemedim.galiba cok korkuyorum. Ne olur bana dua edin
Ne guzel haber agustos annesimi olacaksinIyi günler annisler annisler buraya yazmayali çok uzun zaman oldu. Cinarimi kaybettim ama suan tekrar hamileyim ayni seyleri yasamaktan o kadar cok korkuyorum ki.hem hamile kalmak istedim hem istemedim.test pozitif cikinca saatlerce agladim. Henuz 4 haftalik ama farketmeden oglusum diye sevdigimi farkettim.Ne düşüneceğimi bilemedim.galiba cok korkuyorum. Ne olur bana dua edin
Yaaa hopilusss okuyunca öyle mutlu oldumki anlatamam. Rabbim zamanında sağlıkla gelmesini nasip etsin. Sanada güzel bir hamilelik süreci inşallah. Gönlünü ferah tutmaya çalış ve iyi düşün iyi düşünceler bulsun seniIyi günler annisler annisler buraya yazmayali çok uzun zaman oldu. Cinarimi kaybettim ama suan tekrar hamileyim ayni seyleri yasamaktan o kadar cok korkuyorum ki.hem hamile kalmak istedim hem istemedim.test pozitif cikinca saatlerce agladim. Henuz 4 haftalik ama farketmeden oglusum diye sevdigimi farkettim.Ne düşüneceğimi bilemedim.galiba cok korkuyorum. Ne olur bana dua edin
Demee:))) Şimdiden tepkisiz kalmaya çalışıyorum ve bu davranışın hoşuma gitmiyor diyorum.
Disler cikinca isircak annesi sen tepki verdikce daha cok isiracak kahkahalara bogulacak 1numaramin tecrübelerine dayanarak söylüyorumm
Koy sutunu market yoğurduysa yaptım. Tatsız bisi oldu. Kıza yedirmeywcwgim. Bakicimdan doğal maya istedim. Onunla yaptigimda tattiracagim kıza. Seninki kusmus ya belki o da tadını begenmemistir.Evet tuttu sasirdim :) cunku paket sut ve hazir yogurttan denedim. 7 saatte yaptim. Sonrada dolapta beklettim. Simdi normal sut ve maya bulup yapcam
Tadini begenmedigi kesin zaten öğürdü çünkü. Patatesede aynisini yaptiBen koy sutunu markw
Koy sutunu market yoğurduysa yaptım. Tatsız bisi oldu. Kıza yedirmeywcwgim. Bakicimdan doğal maya istedim. Onunla yaptigimda tattiracagim kıza. Seninki kusmus ya belki o da tadını begenmemistir.
Kaç aylık oldunuz? Acaba erken mi? Ondan mı boyle yapıyor? Mamadan ne kadar sonra veriyorsun? Bense haftaya başlarım herhalde.Tadini begenmedigi kesin zaten öğürdü çünkü. Patatesede aynisini yapti
Allah sağlıkla kavustursun kucagina almayi nasip etsin canım çok sevindimIyi günler annisler annisler buraya yazmayali çok uzun zaman oldu. Cinarimi kaybettim ama suan tekrar hamileyim ayni seyleri yasamaktan o kadar cok korkuyorum ki.hem hamile kalmak istedim hem istemedim.test pozitif cikinca saatlerce agladim. Henuz 4 haftalik ama farketmeden oglusum diye sevdigimi farkettim.Ne düşüneceğimi bilemedim.galiba cok korkuyorum. Ne olur bana dua edin
Eyvah
Disler cikinca isircak annesi sen tepki verdikce daha cok isiracak kahkahalara bogulacak 1numaramin tecrübelerine dayanarak söylüyorumm
Iyi günler annisler annisler buraya yazmayali çok uzun zaman oldu. Cinarimi kaybettim ama suan tekrar hamileyim ayni seyleri yasamaktan o kadar cok korkuyorum ki.hem hamile kalmak istedim hem istemedim.test pozitif cikinca saatlerce agladim. Henuz 4 haftalik ama farketmeden oglusum diye sevdigimi farkettim.Ne düşüneceğimi bilemedim.galiba cok korkuyorum. Ne olur bana dua edin
Ikiz annesi seher vardı. O da hiç yazmıyor artık. Melisa arada go
Kaç aylık oldunuz? Acaba erken mi? Ondan mı boyle yapıyor? Mamadan ne kadar sonra veriyorsun? Bense haftaya başlarım herhalde.
Halamin kizi aldi salyalarin durduğunu soylediKehtibahar kolye kullanan varmı kızlar
Direk açken vermemeni önererim. Doyurduktan 1 saat sonra dene. Ve ara öğün olduğu için açken dokunur belkiAçken veriyorum. Ayin 11inde 5 ay bitecek. Erken basladim cunku mamasini yemiyor. Kasik mamasi veriyorum gunde bir kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?