Biz zaten gece olmadan gece uykusuna gecemiyoruzDaha vermedim. Dedigim gb esim bekle diyor. Bu cuma doktora gideceğiz. Ek gıdaya geçelim derse vereceğim. Deneme amaclı yapıyorum şimdilik. Tutturmakta sorun yaşıyorum da. Kutu sütle olanı beğenmedim. Bugün köy sütü aldım onunla deneyecegim. Alacağım kişiye bebeğe vereceğim dedim. Gebe olmayan hayvanın sütünden getirmiş. Bu daha faydalı olurmuş dedi. Ben köy sütünden yaptığım yoğurdu vereceğim sanırım. Bu sütten buzluga atacağım bebiş için. Kendimize mayalayacağım kızı uyuyabilirsem. Iyice oyun bebesi oldular uykuyu unuttular:))
Hangi marka canım? Yapamazsam bende alacagimBiz zaten gece olmadan gece uykusuna gecemiyoruzinsallah basarili olursun ben makinayla memnun kaldim kutu sutle hazir yogurtla yapmama ragmen
Hilfe yogurt makinasi. Düğünümde hediye geldi. Dun ilk kez denedimHangi marka canım? Yapamazsam bende alacagim
Benim kizim da baloncuk yapıyor sonra onu yaliyor filan neler neler :)Teyzeleri salyamız yetmiyodu baloncuk yaparak tükürmeye başladık
Of of anlamıyorlar benim annem yemek olayina karismiyor dogrusu neyse onu yap diyor ama demin aradi uyutmays calisiyorum diye cocugu al ayaginda salla diyip duruyor her geldigindede aynisi 5bucuk aydir sallamaya alismasin diye hic sallamadim cunku oglumda cok cektim sallama konusunda anlamiyor boyle dahami iyi diyor gecen eltim kizimin agzina pat diye pudra sekeri sürdü cocugun ilk tanistigi gida o oldu verme dedim guzel bir dille karsiyim ben dedim kırmak istemiyorum ah kızım anan sana birsey verdirmiyor yoksa ben neler yediririm sana diyo kendi 3aylikken bebegine herseyi veriyormis bir kere bile meyve puresi yapmamis hep marketten hazir kavanozlardan almis yogurt hic mayalamadim hazir yogurt aldim yedirdim kahvaltisini cayla karistirip yedirdim doktor sen bu cocugu neyle besledin cok iyi yapmissin hep boyle devam et demis şaka gibi gecende parmagini cocugumun agzina sokmus cocuk nasil emiyor bir bagirdim napiyorsun diye elim temiz diyor dislerine bakmak istemis dunde gelmis bu cocugun boyu kısa mı hic uzamiyor sanki diyor delirmemek elde degil
Ayni durumu yasiyoruzTeyzeleri salyamız yetmiyodu baloncuk yaparak tükürmeye başladık
Gece gece ne ütüsü canım sende uyu oğluşun uyuyunca benim fistik uyuyor da beni uyku tutmadıUyumayan varmı bizim oglan azcik uyursa utu yapicam ins cok skldm ama
Allah bu bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin, korkma yarına başımıza ne geleceğinin bile garantisi yokken bu dünyada sadece bu anın tadını çıkarın...Iyi günler annisler annisler buraya yazmayali çok uzun zaman oldu. Cinarimi kaybettim ama suan tekrar hamileyim ayni seyleri yasamaktan o kadar cok korkuyorum ki.hem hamile kalmak istedim hem istemedim.test pozitif cikinca saatlerce agladim. Henuz 4 haftalik ama farketmeden oglusum diye sevdigimi farkettim.Ne düşüneceğimi bilemedim.galiba cok korkuyorum. Ne olur bana dua edin
Canım, bu çok iyi bir haber . Herşey güzel gönlünce olsun, İnşallah zamanında sağlıkla gelir bebek. Dualarım sizinle.Iyi günler annisler annisler buraya yazmayali çok uzun zaman oldu. Cinarimi kaybettim ama suan tekrar hamileyim ayni seyleri yasamaktan o kadar cok korkuyorum ki.hem hamile kalmak istedim hem istemedim.test pozitif cikinca saatlerce agladim. Henuz 4 haftalik ama farketmeden oglusum diye sevdigimi farkettim.Ne düşüneceğimi bilemedim.galiba cok korkuyorum. Ne olur bana dua edin
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım. Korkularının olması çok doğal. Içindeki cana yansıtmamaya çalış. Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.Iyi günler annisler annisler buraya yazmayali çok uzun zaman oldu. Cinarimi kaybettim ama suan tekrar hamileyim ayni seyleri yasamaktan o kadar cok korkuyorum ki.hem hamile kalmak istedim hem istemedim.test pozitif cikinca saatlerce agladim. Henuz 4 haftalik ama farketmeden oglusum diye sevdigimi farkettim.Ne düşüneceğimi bilemedim.galiba cok korkuyorum. Ne olur bana dua edin
Çok sevindim hopilus. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Hep güzel düşün yavrun da üzülmesin abisinin acısını unuttursun inş sana , bize yaz arada kendinden haberdar etIyi günler annisler annisler buraya yazmayali çok uzun zaman oldu. Cinarimi kaybettim ama suan tekrar hamileyim ayni seyleri yasamaktan o kadar cok korkuyorum ki.hem hamile kalmak istedim hem istemedim.test pozitif cikinca saatlerce agladim. Henuz 4 haftalik ama farketmeden oglusum diye sevdigimi farkettim.Ne düşüneceğimi bilemedim.galiba cok korkuyorum. Ne olur bana dua edin
hayirli olsun, insallah saglikla bebegine kavusursun canım. Allah sana ve bebegine saglik ve sıhhatle uzun omur nasip etsinIyi günler annisler annisler buraya yazmayali çok uzun zaman oldu. Cinarimi kaybettim ama suan tekrar hamileyim ayni seyleri yasamaktan o kadar cok korkuyorum ki.hem hamile kalmak istedim hem istemedim.test pozitif cikinca saatlerce agladim. Henuz 4 haftalik ama farketmeden oglusum diye sevdigimi farkettim.Ne düşüneceğimi bilemedim.galiba cok korkuyorum. Ne olur bana dua edin
canim bu durum bende bir aydir mevcut ve çözümünü bulamadim. Canimi yakiyor kerata. Süt azaldi ondandir diye dusunuyordum ben,belki de damak kaşıntısidir.Annler günaydın. Biz karlı bir güne uyandık. Pencereden baktık kizimla. Benim kız beş gündür meme ucunu damaklarının arasına sıkıştırıp cekistiriyor. Az da olsa acıyor. Simdiden boyle dişler çıkınca napacagiz?
Disler cikinca isircak annesi sen tepki verdikce daha cok isiracak kahkahalara bogulacak 1numaramin tecrübelerine dayanarak söylüyorummAnnler günaydın. Biz karlı bir güne uyandık. Pencereden baktık kizimla. Benim kız beş gündür meme ucunu damaklarının arasına sıkıştırıp cekistiriyor. Az da olsa acıyor. Simdiden boyle dişler çıkınca napacagiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?