2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biz zaten gece olmadan gece uykusuna gecemiyoruz insallah basarili olursun ben makinayla memnun kaldim kutu sutle hazir yogurtla yapmama ragmen

Uyumayan varmı bizim oglan azcik uyursa utu yapicam ins cok skldm ama

Kızlar gece uyku tutmuyor beni arada aklıma halaaa dogum geliyor kızıma dönüp şükrediyorum ama hala çıkamadım o psikolojiden. Bide rüyalarıma hamile olup nasıl dogurcam endişeleri giriyor

Benim bıdık dönmeyi keşfetti sırt üstü koyuyorum yüz üstü dönüyor bazen kolu altinda kaliyor ih ih yapiyor :) Artik isim zorlasti tek birakamiyorum cunku sirt ustu yatmiyor donup emeklemeye calisiyor ama simdilik gidemiyor oldugu yerde 90 derece yön degisiyor :))
Agiz hareketlerini çok seviyor babasiyla agzini acip kapiyor ne yapsak dikkatle inceliyor. En tatlisida ellerini acip acip kapiyor gel gel yapar gibi yiyesin geliyor o minik elleri.. ❤

Annler günaydın. Biz karlı bir güne uyandık. Pencereden baktık kizimla. Benim kız beş gündür meme ucunu damaklarının arasına sıkıştırıp cekistiriyor. Az da olsa acıyor. Simdiden boyle dişler çıkınca napacagiz?

Iyi günler annisler annisler buraya yazmayali çok uzun zaman oldu. Cinarimi kaybettim ama suan tekrar hamileyim ayni seyleri yasamaktan o kadar cok korkuyorum ki.hem hamile kalmak istedim hem istemedim.test pozitif cikinca saatlerce agladim. Henuz 4 haftalik ama farketmeden oglusum diye sevdigimi farkettim.Ne düşüneceğimi bilemedim.galiba cok korkuyorum. Ne olur bana dua edin

Allah bu bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin, korkma yarına başımıza ne geleceğinin bile garantisi yokken bu dünyada sadece bu anın tadını çıkarın...

Canım, bu çok iyi bir haber . Herşey güzel gönlünce olsun, İnşallah zamanında sağlıkla gelir bebek. Dualarım sizinle.

Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım. Korkularının olması çok doğal. Içindeki cana yansıtmamaya çalış. Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.

Çok sevindim hopilus. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Hep güzel düşün yavrun da üzülmesin abisinin acısını unuttursun inş sana , bize yaz arada kendinden haberdar et

hayirli olsun, insallah saglikla bebegine kavusursun canım. Allah sana ve bebegine saglik ve sıhhatle uzun omur nasip etsin

canim bu durum bende bir aydir mevcut ve çözümünü bulamadim. Canimi yakiyor kerata. Süt azaldi ondandir diye dusunuyordum ben,belki de damak kaşıntısidir.

Disler cikinca isircak annesi sen tepki verdikce daha cok isiracak kahkahalara bogulacak 1numaramin tecrübelerine dayanarak söylüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…