Bizdede var laktoz interolansi ama laktozsuz mama almadim bnde yogurt veremiyomuyuz biz canm dr ne dedi benide aydinlatirsan cok sevinicemmLaktozsuz mama kullanan var mı acil cevap lütfen ya
Battaniye örtüyorum canim benAnneler bebeğinizi ne ile örtüyorsunuz? Battaniye ince geliyor diye uyku setini kullanmaya başladım. Uyku seti elyaf ya arada terletiyor. Bazen örme battaniye örtüyorum.
Canım geç oldu ama unu su ile çok az kavur başka bi yerde o arada minik minik doğradığın sebzeleri haşla. Haşlanınca kavurduğun unun içine suyuyla koy 5-10dk öyle pişir. Sonra blenderdan geçir ilk sefer olduğu için. İlk etapta zeytinyağı konur mu bilemiyorum ama aklıma şu takıldı 3 gün kuralına uymadan 2 sebzeyi birlikte vermeni neden önerdi doktor. Birde bugün okudum beyaz un bebeklerin yemeklerinde kullanılmamalıdır diyeKızlar acil yardıma ihtiyacım var bugün doktor kilo alımı az dedi 5,5 aylığız ek gıdaya başla dedi kabak havuç bir de un çorbası dedi.laktoz intoleransı var o yüzden un çorbası dedi.nasıl yapacağım bu akşam vermek istiyorum çünkü gece saat başı uyanıyor dedim dişten de olabilir ama aç olduğı içindir dedi
Kalın battaniye almıştım english home dan onj örtüyorum bayadır. Gündüzleri sıcaksa peluş battaniyesi var ince onlardan örtüyorum.Anneler bebeğinizi ne ile örtüyorsunuz? Battaniye ince geliyor diye uyku setini kullanmaya başladım. Uyku seti elyaf ya arada terletiyor. Bazen örme battaniye örtüyorum.
Sagol canim yarinda oyle veririm. Ama bence sevmediği için kusuyor..Direk açken vermemeni önererim. Doyurduktan 1 saat sonra dene. Ve ara öğün olduğu için açken dokunur belki
Gece uyku seti ortuyorum sicaklik düşüyor cunku. Gunduz orme battaniye ortuyorumAnneler bebeğinizi ne ile örtüyorsunuz? Battaniye ince geliyor diye uyku setini kullanmaya başladım. Uyku seti elyaf ya arada terletiyor. Bazen örme battaniye örtüyorum.
Kızlar acil yardıma ihtiyacım var bugün doktor kilo alımı az dedi 5,5 aylığız ek gıdaya başla dedi kabak havuç bir de un çorbası dedi.laktoz intoleransı var o yüzden un çorbası dedi.nasıl yapacağım bu akşam vermek istiyorum çünkü gece saat başı uyanıyor dedim dişten de olabilir ama aç olduğı içindir dedi
Aynısı canım 1haftadır tam dönüyor hic tek bırakamıyorum kafamı cevirdigim an dönmüs oluyor bugün uyuttum koltukta bıraktım battaniyeyi koltugun yanına sıkıştırdım diger tarafınada yastıklar koydum mutfakta yemek yapıyordum biryandan abiye ders yaptırıyorum gittim baktım uyuyor 5dk sonra sesini duydum normalde hic acele etmem hemen gittim yanına ne göreyim battaniyeyi ustunden atmis yastiklari yere dusurmus yuz ustu donmus ayaklar boslukta belki 10sn gec kalsam asagı düsücekmis ve dahada korkuncu ya bogulsaydı cunku kafayı bikac dk fazla tutamiyor cok korktum bidaha besiginden baska yere yatirmam evde dün onu oynatirken parmagımı şıklattım bi baktım oda benim taklidimi yapıyor cok tatlı oldular yogurdu agzından püskürtüyor heryeri batıyor istemedigi zaman agzini kitliyor nefes alıp veriyor sık sık gözlerini kapatıyor :)Benim bıdık dönmeyi keşfetti sırt üstü koyuyorum yüz üstü dönüyor bazen kolu altinda kaliyor ih ih yapiyor :) Artik isim zorlasti tek birakamiyorum cunku sirt ustu yatmiyor donup emeklemeye calisiyor ama simdilik gidemiyor oldugu yerde 90 derece yön degisiyor :))
Agiz hareketlerini çok seviyor babasiyla agzini acip kapiyor ne yapsak dikkatle inceliyor. En tatlisida ellerini acip acip kapiyor gel gel yapar gibi yiyesin geliyor o minik elleri.. ❤
Canım benim nasıl mutlu oldum inşallah bu bebegini saglıkla kucagına almak nasip olur dualarım seninleIyi günler annisler annisler buraya yazmayali çok uzun zaman oldu. Cinarimi kaybettim ama suan tekrar hamileyim ayni seyleri yasamaktan o kadar cok korkuyorum ki.hem hamile kalmak istedim hem istemedim.test pozitif cikinca saatlerce agladim. Henuz 4 haftalik ama farketmeden oglusum diye sevdigimi farkettim.Ne düşüneceğimi bilemedim.galiba cok korkuyorum. Ne olur bana dua edin
Kabak ve havucu anladım ama un çorbasına anlam veremedim, ben olsam un çorbası vermezdim. bir de ne kadar almış bebeğiniz?bu aylarda zaten fazla almıyorlar. Sebzeleri de buharda pişirip çatalla ezerek emdikten veya mamasını içtikten 1 saat kadar sonra vermenizi tavsiye ederim. Sonuçta bu ayda yiyecekler tadımlık doyumluk değilKızlar acil yardıma ihtiyacım var bugün doktor kilo alımı az dedi 5,5 aylığız ek gıdaya başla dedi kabak havuç bir de un çorbası dedi.laktoz intoleransı var o yüzden un çorbası dedi.nasıl yapacağım bu akşam vermek istiyorum çünkü gece saat başı uyanıyor dedim dişten de olabilir ama aç olduğı içindir dedi
Ben kendi bebekliğimden kalma pamuk yorgan ile örtüyorum hiç terletmiyor. Hatta büyük kızıma da ince pamuk yorgan yaptırdım. Yaşadığınız yerde var mı bilmiyorum ama burda pamuk yorgan yapan yerler var, elinizde pamuk yastık falan varsa verirseniz kaloriferli evler için ince yorgana dönüştürüyorlar.Anneler bebeğinizi ne ile örtüyorsunuz? Battaniye ince geliyor diye uyku setini kullanmaya başladım. Uyku seti elyaf ya arada terletiyor. Bazen örme battaniye örtüyorum.
Ben doktora sordum geçen gün destekli oturana kadar yürüteç yasak dedi. 7-7.5aydan sonra koyacaksanız koyarsınız dediGünaydın kızlar oğlum yatmıyor kızımda ona çekecek sanırım kaçgündür uyumuyor sürekli uyanıyor mıkır mıkır 6 da ayaktayız..artık gücüm kalmadı ayakta uyur oldum dün esimle azcık sohbet edelim dedik benim gözler kayıyordu ..
yüretece koyanınız varmı oğlumu koymamıştım 13 aylıktı yürüdü. Kızımı koymak istiyorum belki biraz rahat ederim ama vicdan yapıyorum. Ekgıdaya başladık bi tatlı kaşıgı kadar veriyorum ilk üçgün yoğurt verdim bugünde havuç haşlayıp vericem
Ahh kuzular bende dedigin gibi yaptim yastik koydum uyanik mutfaga gittim mutfakla salonda karsilikli goruyorum yani bi bakarim ki yastigin ustune çık sen tam uca kadar gel :) Kostum yetistim ama icim gecti resmen.Aynısı canım 1haftadır tam dönüyor hic tek bırakamıyorum kafamı cevirdigim an dönmüs oluyor bugün uyuttum koltukta bıraktım battaniyeyi koltugun yanına sıkıştırdım diger tarafınada yastıklar koydum mutfakta yemek yapıyordum biryandan abiye ders yaptırıyorum gittim baktım uyuyor 5dk sonra sesini duydum normalde hic acele etmem hemen gittim yanına ne göreyim battaniyeyi ustunden atmis yastiklari yere dusurmus yuz ustu donmus ayaklar boslukta belki 10sn gec kalsam asagı düsücekmis ve dahada korkuncu ya bogulsaydı cunku kafayı bikac dk fazla tutamiyor cok korktum bidaha besiginden baska yere yatirmam evde dün onu oynatirken parmagımı şıklattım bi baktım oda benim taklidimi yapıyor cok tatlı oldular yogurdu agzından püskürtüyor heryeri batıyor istemedigi zaman agzini kitliyor nefes alıp veriyor sık sık gözlerini kapatıyor :)
Yürütece karşıyım ben kullanmayacagım. Mama sandalyesini yürütec niyetine kullanirim yürümez ama sabit yanimda kalir :)
Artik almam lazim mama sandalyesinide bir haftadır esim sehir disindaydi sabah aksam ögle gece gunduz kizimla ben ilgilenince az daha kafayı sıyıracaktim ki esim geldi cok zormus yalnizlık..
Y Yellu Pamuk ananemi kaybettik ama ben gidemedim :'(
Oyy kuzum başın saolsunYürütece karşıyım ben kullanmayacagım. Mama sandalyesini yürütec niyetine kullanirim yürümez ama sabit yanimda kalir :)
Artik almam lazim mama sandalyesinide bir haftadır esim sehir disindaydi sabah aksam ögle gece gunduz kizimla ben ilgilenince az daha kafayı sıyıracaktim ki esim geldi cok zormus yalnizlık..
Başın sağolsun cnm.. oğlumda öyle yapmıştım mama sandelyesine koyuyordum hep şimdi ikitane ve ikiside bebek.. mama sandelyemizde ebebekten almıştım 60 lira falandı gayette memnunum.arada kızımı koyuyorum..Yürütece karşıyım ben kullanmayacagım. Mama sandalyesini yürütec niyetine kullanirim yürümez ama sabit yanimda kalir :)
sagol canim. E bebekteki gibi basit birsey alacagim bende hatta baktim önunde oyuncagi var markasini unuttum simdi.Başın sağolsun canım
Bende mama sandalyesi bakiyorum ne düşünüyorsun
amin canim. SagolOyy kuzum başın saolsunRabbim mekanını cennet etsin, sizede sabırlar versin.
Sagol canim. Bende e bebekteki gibi basit bisi alacagim zaten. Evet senin ikiside bebek :-/ hayat cok zor olmali ama ikisi birden buyuyecek rahat edeceksin oda var.Başın sağolsun cnm.. oğlumda öyle yapmıştım mama sandelyesine koyuyordum hep şimdi ikitane ve ikiside bebek.. mama sandelyemizde ebebekten almıştım 60 lira falandı gayette memnunum.arada kızımı koyuyorum..
Inceledin mi canim sağlamlığı nasil bir de fiyatı nedir.Eki Görüntüle 2076211 Eki Görüntüle 2076212 kirmizi olan saglam gibi durmuyor birincisi daha saglam duruyor ayni ondan alacagim ben.Amine Busra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?