Canım başın sağolsun Allah ım rahmetiyle muamele eylesin inşallahhYürütece karşıyım ben kullanmayacagım. Mama sandalyesini yürütec niyetine kullanirim yürümez ama sabit yanimda kalir :)
Artik almam lazim mama sandalyesinide bir haftadır esim sehir disindaydi sabah aksam ögle gece gunduz kizimla ben ilgilenince az daha kafayı sıyıracaktim ki esim geldi cok zormus yalnizlık..
Y Yellu Pamuk ananemi kaybettik ama ben gidemedim :'(
Canim o kadar cok sevindim ki senin adina Rabbim saglikla sihatle kucagina aldirsin omrunu uzun anali babali etsin insaallah bebisininIyi günler annisler annisler buraya yazmayali çok uzun zaman oldu. Cinarimi kaybettim ama suan tekrar hamileyim ayni seyleri yasamaktan o kadar cok korkuyorum ki.hem hamile kalmak istedim hem istemedim.test pozitif cikinca saatlerce agladim. Henuz 4 haftalik ama farketmeden oglusum diye sevdigimi farkettim.Ne düşüneceğimi bilemedim.galiba cok korkuyorum. Ne olur bana dua edin
Basiniz sagolsun canim mekani cennet olsun.. bu arada mama sandalyesi bizde almayi dusunuyoruz ama hic bakmaya firsatim yok su siralar tam kararinizi verince burdan da haber verirseniz sizlere guveniyorum bebYürütece karşıyım ben kullanmayacagım. Mama sandalyesini yürütec niyetine kullanirim yürümez ama sabit yanimda kalir :)
Artik almam lazim mama sandalyesinide bir haftadır esim sehir disindaydi sabah aksam ögle gece gunduz kizimla ben ilgilenince az daha kafayı sıyıracaktim ki esim geldi cok zormus yalnizlık..
Y Yellu Pamuk ananemi kaybettik ama ben gidemedim :'(
Evet ayaklari birbine bagli olan daha iyi bir tercih olur bencedeEki Görüntüle 2076211 Eki Görüntüle 2076212 kirmizi olan saglam gibi durmuyor birincisi daha saglam duruyor ayni ondan alacagim ben.Amine Busra
Ah bizim son 1 aydir geceler kabus. Hic belli olmuyor bazen saat basi bazen yarim saatte bir agladigi bile oluyor. Kabus mu görüyo gazimi oluyo. Genelde emzik verip sallayinca uyur aç değilse. Dun gece mesela karnı toktu bezinide zaten alıp yatiriyorum. Aglamaya başladı ama ne ağlamak baktım sakinleşmedi emzik ve sallamayla bende kucağıma aldım hemen uyudu. Anlayamiyorum boyle olunca. Eskiden gayet duzenliydi uykusu. Mama yemeyede 3 kez kalkiyoruz sabaha kadarKızlar uyku düzeniniz nasıl? Ben gece 21:00-22:00gibi yatırıyorum.1 civarı klkıyor 3-4 civarı klkıyor 6 civarı gene kalkıyor 8 de tamamen uyanmıs oluyoruz.yani ben hala gece 3 kere kalkıyorum hatta dün gece gibi huzursuzsa bu sayı artıyor.siz de durumlr nasıl ben biseyleri yanlıs mı yapıyorum? Gündüz de toplamda 3 saat uyuyordur ortalama..
Daha desteksiz oturamazlarya belki erken doğuran arkadaşların bebekleri yeni yeni başlamıştır.Bu arada desteksiz bebegi oturmaya baslayan var mı
Bizde az alıyorduk yaklaşık 2 aydır mama desteğiyle ilerliyoruz o şekilde ortalamaya ulaştı kızım. Seninki mamayla öyleyse bencede başlamalısın canım. Biz mamayla almasaydı 4.ayda başlıcaktık. Bizde 5.5ayı yeni geçtik 10 gün önce başladık yoğurt denemeye. Armut suyu bide elma suyu denedik. Bugün elma suyunu son kez vericem ve testten geçmiş olacak yoğurdun testindende geçtik. Yarın havuç suyu vericem mesela. Pazarteside yumurta sarısından tattırıcam doktor kahwaltıya geçebilirsin haftaya demiştiMerhaba arkadaslar,zor gunler gecırıyo bızımkı ön ıkı dısı cıktı ateş yaptı sabahlara kadar uyumadı aglamaktan bır de dil bağı vardı cocuk doktoru onu kestı ama uyusturmadan cok agladı 3 gundur emmıyo ve mamayı da az alıyor dısımız cok erken geldı sanırım bıde ustune hasta oldu öksuruyor burnu hep tıkalı otrı bebeyle cekıyorum ama cok aglıyor doktorda hep cekme dedi.. ayrıca 5 aylık olduk tam ben ek gıdaya gecmek ıstemıyordum doktorumuz bu ay yogurt verebılecegımı soyledı cunku mama da yemesıne ragmen 300 gram bıle almamıs ıkılemde kaldım sız ne dusunuyorsunuz ek gıda konusunda
Bu arada çok geçmiş olsun canım. Aklıma geldi yazdıktan sonra. Diş çıkardığı ve hasta olduğu için belki kilo kaybı olmuşturMerhaba arkadaslar,zor gunler gecırıyo bızımkı ön ıkı dısı cıktı ateş yaptı sabahlara kadar uyumadı aglamaktan bır de dil bağı vardı cocuk doktoru onu kestı ama uyusturmadan cok agladı 3 gundur emmıyo ve mamayı da az alıyor dısımız cok erken geldı sanırım bıde ustune hasta oldu öksuruyor burnu hep tıkalı otrı bebeyle cekıyorum ama cok aglıyor doktorda hep cekme dedi.. ayrıca 5 aylık olduk tam ben ek gıdaya gecmek ıstemıyordum doktorumuz bu ay yogurt verebılecegımı soyledı cunku mama da yemesıne ragmen 300 gram bıle almamıs ıkılemde kaldım sız ne dusunuyorsunuz ek gıda konusunda
Canım geç oldu ama unu su ile çok az kavur başka bi yerde o arada minik minik doğradığın sebzeleri haşla. Haşlanınca kavurduğun unun içine suyuyla koy 5-10dk öyle pişir. Sonra blenderdan geçir ilk sefer olduğu için. İlk etapta zeytinyağı konur mu bilemiyorum ama aklıma şu takıldı 3 gün kuralına uymadan 2 sebzeyi birlikte vermeni neden önerdi doktor. Birde bugün okudum beyaz un bebeklerin yemeklerinde kullanılmamalıdır diye
Sebzeleri buharda haslayarak 3er gun az az ver. Sonra corba yaparak ver. Meyvede verebilirsin sanirim elma rendesi, armut rendesi verebilirsin
Kabak ve havucu anladım ama un çorbasına anlam veremedim, ben olsam un çorbası vermezdim. bir de ne kadar almış bebeğiniz?bu aylarda zaten fazla almıyorlar. Sebzeleri de buharda pişirip çatalla ezerek emdikten veya mamasını içtikten 1 saat kadar sonra vermenizi tavsiye ederim. Sonuçta bu ayda yiyecekler tadımlık doyumluk değil
Bizimde dün gece saat bası uyandı nerdeyse anlmadım neden böyle olduAh bizim son 1 aydir geceler kabus. Hic belli olmuyor bazen saat basi bazen yarim saatte bir agladigi bile oluyor. Kabus mu görüyo gazimi oluyo. Genelde emzik verip sallayinca uyur aç değilse. Dun gece mesela karnı toktu bezinide zaten alıp yatiriyorum. Aglamaya başladı ama ne ağlamak baktım sakinleşmedi emzik ve sallamayla bende kucağıma aldım hemen uyudu. Anlayamiyorum boyle olunca. Eskiden gayet duzenliydi uykusu. Mama yemeyede 3 kez kalkiyoruz sabaha kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?