2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım başın sağolsun Allah ım rahmetiyle muamele eylesin inşallahh

Canim o kadar cok sevindim ki senin adina Rabbim saglikla sihatle kucagina aldirsin omrunu uzun anali babali etsin insaallah bebisinin

Basiniz sagolsun canim mekani cennet olsun.. bu arada mama sandalyesi bizde almayi dusunuyoruz ama hic bakmaya firsatim yok su siralar tam kararinizi verince burdan da haber verirseniz sizlere guveniyorum beb

Kızlar uyku düzeniniz nasıl? Ben gece 21:00-22:00gibi yatırıyorum.1 civarı klkıyor 3-4 civarı klkıyor 6 civarı gene kalkıyor 8 de tamamen uyanmıs oluyoruz.yani ben hala gece 3 kere kalkıyorum hatta dün gece gibi huzursuzsa bu sayı artıyor.siz de durumlr nasıl ben biseyleri yanlıs mı yapıyorum? Gündüz de toplamda 3 saat uyuyordur ortalama..

Ah bizim son 1 aydir geceler kabus. Hic belli olmuyor bazen saat basi bazen yarim saatte bir agladigi bile oluyor. Kabus mu görüyo gazimi oluyo. Genelde emzik verip sallayinca uyur aç değilse. Dun gece mesela karnı toktu bezinide zaten alıp yatiriyorum. Aglamaya başladı ama ne ağlamak baktım sakinleşmedi emzik ve sallamayla bende kucağıma aldım hemen uyudu. Anlayamiyorum boyle olunca. Eskiden gayet duzenliydi uykusu. Mama yemeyede 3 kez kalkiyoruz sabaha kadar

Biz gündüzleri 2 saatte bir uyuyoruz. 30dk-60dk arası değişiyor uykuları. Şanslıysam 1.5saati buluyor. Ama akşamları ne yaparsam yapayım 10-11den yatıramıyorum. Dün akşam 8de uyutmaya başladım 11de zor daldı.
Bu arada yoğurt mayalama işini başardım sanırım. Dün akşam mayaladığım yoğurt taş gibi olmuş çok mutluyum

Merhaba arkadaslar,zor gunler gecırıyo bızımkı ön ıkı dısı cıktı ateş yaptı sabahlara kadar uyumadı aglamaktan bır de dil bağı vardı cocuk doktoru onu kestı ama uyusturmadan cok agladı 3 gundur emmıyo ve mamayı da az alıyor dısımız cok erken geldı sanırım bıde ustune hasta oldu öksuruyor burnu hep tıkalı otrı bebeyle cekıyorum ama cok aglıyor doktorda hep cekme dedi.. ayrıca 5 aylık olduk tam ben ek gıdaya gecmek ıstemıyordum doktorumuz bu ay yogurt verebılecegımı soyledı cunku mama da yemesıne ragmen 300 gram bıle almamıs ıkılemde kaldım sız ne dusunuyorsunuz ek gıda konusunda

Bizde az alıyorduk yaklaşık 2 aydır mama desteğiyle ilerliyoruz o şekilde ortalamaya ulaştı kızım. Seninki mamayla öyleyse bencede başlamalısın canım. Biz mamayla almasaydı 4.ayda başlıcaktık. Bizde 5.5ayı yeni geçtik 10 gün önce başladık yoğurt denemeye. Armut suyu bide elma suyu denedik. Bugün elma suyunu son kez vericem ve testten geçmiş olacak yoğurdun testindende geçtik. Yarın havuç suyu vericem mesela. Pazarteside yumurta sarısından tattırıcam doktor kahwaltıya geçebilirsin haftaya demişti

Bu arada çok geçmiş olsun canım. Aklıma geldi yazdıktan sonra. Diş çıkardığı ve hasta olduğu için belki kilo kaybı olmuştur

M Maya_06 gecmis olsun canim disler erken cikmis hayirli olsun dil bagi konusu hakk bilgim yok ama iyi cesaret etmissiniz nasil uyusturmazlar onu da anlamadim.
Ek gıda konusuna gelince annemler ooo biz size neler verdik diye basliyorlar benim kız henüz baslamadi ama kilo alimi azalirsa baslardim hic dusunmeden sebze ile baslayan arkadaslarimiz oldu tavsiyelerini topikte bulabilirsin canim

bizimde bugun kontrolumuz vardi 6.5 aylik olduk 8.5 kilo 67 cm.olmus ek gida seruvenimiz iyi gidiyor gerci ben ek gidaya gecmis gibi hissetmesemde herseyden 3 gun kuraliyla bir cay kasigi tattiriyorum 7.aya girince yumurta sarisina gecis 8.aya girince kiyma kahvalti eklenicekmis yuruteci sordum doktor onermiyoruz sonrada ice basmayla getiriyosunuz bebekleri dedi bende karsiyim hazir olunca kendisi tutunup kalkmaya calisir yurutec yerine yurume arkadasi dusunuyorum zamanj gelince gecen gun 6.ay asilarini olmustuk 3 tane ucude bacaktan cok sukur ates yapmadi simdiye kadar hic asilar en guzel haberde 1 yasina kadar asi yokmus 6 ay rahatiz artikbende dikislerimi aldirdim kucagima alamasamda karsidan karsidan oynasip gulusuyoruz

Sebzeleri buharda haslayarak 3er gun az az ver. Sonra corba yaparak ver. Meyvede verebilirsin sanirim elma rendesi, armut rendesi verebilirsin

Teşekkür ederim kızlar dün akşam gittim laktozsuz mama aldım onu verdim.ölçü ne kadar vermeliyim ya da günde kaç kere bilemedim.ilk sarılık olduğunda bir kerelik 30cc ye 1 ölçü koyup vermiştim yine aynısından yola çıktım.ek gıdaya daha geçmedim.laktoz intoleransından dolayı tüm süt ürünlerini kesmiştim kesin tanı konmamıştı.önce yoğurtlu bir kek yapıp deneyeceğim bakalım ne olacak.ona göre de başlarım yavaş yavaş.20sinde 6 aylık olacağız

Un çorbasını da tarhana diyeceğim ama yoğurt var deneyelim ona göre veririz dedi.gönlüme göre şöyle güzelce anlatan bir dokktor bulamadım.

Ek gıda için kitap öneriniz var mı

Bizimde dün gece saat bası uyandı nerdeyse anlmadım neden böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…