2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben şuan 90-120 ml yapiyorum. 30 mle bir olcek mama oluyor aciklamasinda yazar zaten

Benim dr anlatıyo baya ama baya yaşlı adam eski usül gidiyo gibimede geliyo bazen. Sadece mamayla mı ilerleyeceksin yoksa anne sütüyle birliltemi

Bence uyku duzenini cok güzel.ben akşam 6 7 gibi yatırıyorum.daha dogrusu kendisi uyumak istiyor.sabah da 6 da uyanıyor.tabi gece de uyanıyor.bazen 2 e kere bazen saat başı.genelde 1 veya 2 kere emziriyorum.onun dışında beşiğini sallıyorum geri uyuyor.gun icinde de en fazla 1 saat uyuyor.
Aksam uykusunu ileri almayi cok denedim ama gun icinde uyumadigi icin aksama dayanamiyor.

Canım ben hep sma veriyorum kakasi hep yesil mamadanmi degilmi bilmiyorum ama doktor sorun yok dedi yesil yapmasina
Benim de sma ya basldım yeşil kaka yapmaya başladı bide çok kokuyor kakasını ondan mı bilmiyorum çok koyu bi yeşil yarın kaka testi yapcaz siz yaptınız mi

Slm kızlar bebeğe gece yatarken pirinç unu vermeyi düşünüyorum kızım bir hafta sonra 5 aylık olcak ama normal mama doyurmuyor gece hep aç anne sütünü de bıraktı pirinç unu veren var mı bebeğine

Benim dr anlatıyo baya ama baya yaşlı adam eski usül gidiyo gibimede geliyo bazen. Sadece mamayla mı ilerleyeceksin yoksa anne sütüyle birliltemi

Bugüne kadar anne sütü verdim sadece şimdi mamayla beraber gideceğim birkaç gün.yoğurt meselesini denemek için.sonra da başlarım ek gıdaya mamayı da duruma göre veririm ya da keserim

Ah yavrum ! hain anne :) artık baslatır ek gıdaya 5bucuk aylık baslattı bizim doktor of benide aşı stresi sardı pazartesi 4aşı var neyapıcaz bakalım

Maşallah kuzuya ay 1yasa kadar ası yokmi cok sevindim pazartesi son asıları olucaz bizde demekki

Benim de sma ya basldım yeşil kaka yapmaya başladı bide çok kokuyor kakasını ondan mı bilmiyorum çok koyu bi yeşil yarın kaka testi yapcaz siz yaptınız mi
Bizimkide cok kokuyor doktor herseye normal diyor sanırım mamayla ilgili sende aynılarını yaşıyorsan

merhaba anneler. bugün bebeğim neredeyse her içtiğini kustu. fışkırmıyor ama baya çıkarıyor sütleri. üşümüş olabilir mi? kayınvalidem bizde şu günlerde. tüm kayınvalideler gibi bebeğin üşüdüğünü ince giydirdiğimi söylüyor. bugün hep kusunca bende dayanamadım bir kat daha giydirdim. son emmesinde kusmadı bakalım inşallah düzelir.

mama sandalyesi sıradaki maceramız. bugün e-bebekten biraz baktım joie nin modelleri güzel fakat 400 lira eder mi emin değilim. kumaşı pamuklu bile değil hışır hışır. ben galiba ikea nın klasik modelini alacağım. kararsızım.

H Hopilus ne güzel haber vermişsin.. Rabbim sağlıkla kucağına alıp, büyütmeyi nasip etsin. yine haberdar et bizi..

M Maya_06 geçmiş olsun canım , inci dişleriniz hayırlı olsun. bizimki de eller bütün gün ağızda fakat henüz diş yok.

Normalde nasil giydiriyorsun ve ev kac derece canim?

oyle mi mamayla bıle az kıloda malesef yok 6.aydan once ne olursa olsun ek gıdaya gecılmez denıyor ama bende sasırdım artık meyvelerın suyunumu verdın cam rendeyle rendeleyıp ver dedı doktor ılk yogurtlamı basladın 3 gun sureylemı?

Normalde nasil giydiriyorsun ve ev kac derece canim?

dereceyi hiç bilmiyorum canım bi türlü alamadık ama alacağım en kısa zamanda.

normalde içine kolsuz veya kısa kollu zıbın. onun üzerine uzun kollu zıbın. ve penye yelek giydiriyorum. altına da çorap ve patikli alt. şimdi kalın örgü yelek ve altına bi tane daha patikli alt giydirdim. kombiyi de fulledim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…