Ben şuan 90-120 ml yapiyorum. 30 mle bir olcek mama oluyor aciklamasinda yazar zatenTeşekkür ederim kızlar dün akşam gittim laktozsuz mama aldım onu verdim.ölçü ne kadar vermeliyim ya da günde kaç kere bilemedim.ilk sarılık olduğunda bir kerelik 30cc ye 1 ölçü koyup vermiştim yine aynısından yola çıktım.ek gıdaya daha geçmedim.laktoz intoleransından dolayı tüm süt ürünlerini kesmiştim kesin tanı konmamıştı.önce yoğurtlu bir kek yapıp deneyeceğim bakalım ne olacak.ona göre de başlarım yavaş yavaş.20sinde 6 aylık olacağız
Un çorbasını da tarhana diyeceğim ama yoğurt var deneyelim ona göre veririz dedi.gönlüme göre şöyle güzelce anlatan bir dokktor bulamadım.
Ek gıda için kitap öneriniz var mı
Benim dr anlatıyo baya ama baya yaşlı adam eski usül gidiyo gibimede geliyo bazen. Sadece mamayla mı ilerleyeceksin yoksa anne sütüyle birliltemiTeşekkür ederim kızlar dün akşam gittim laktozsuz mama aldım onu verdim.ölçü ne kadar vermeliyim ya da günde kaç kere bilemedim.ilk sarılık olduğunda bir kerelik 30cc ye 1 ölçü koyup vermiştim yine aynısından yola çıktım.ek gıdaya daha geçmedim.laktoz intoleransından dolayı tüm süt ürünlerini kesmiştim kesin tanı konmamıştı.önce yoğurtlu bir kek yapıp deneyeceğim bakalım ne olacak.ona göre de başlarım yavaş yavaş.20sinde 6 aylık olacağız
Un çorbasını da tarhana diyeceğim ama yoğurt var deneyelim ona göre veririz dedi.gönlüme göre şöyle güzelce anlatan bir dokktor bulamadım.
Ek gıda için kitap öneriniz var mı
Allah razı olsun canım
Bence uyku duzenini cok güzel.ben akşam 6 7 gibi yatırıyorum.daha dogrusu kendisi uyumak istiyor.sabah da 6 da uyanıyor.tabi gece de uyanıyor.bazen 2 e kere bazen saat başı.genelde 1 veya 2 kere emziriyorum.onun dışında beşiğini sallıyorum geri uyuyor.gun icinde de en fazla 1 saat uyuyor.Kızlar uyku düzeniniz nasıl? Ben gece 21:00-22:00gibi yatırıyorum.1 civarı klkıyor 3-4 civarı klkıyor 6 civarı gene kalkıyor 8 de tamamen uyanmıs oluyoruz.yani ben hala gece 3 kere kalkıyorum hatta dün gece gibi huzursuzsa bu sayı artıyor.siz de durumlr nasıl ben biseyleri yanlıs mı yapıyorum? Gündüz de toplamda 3 saat uyuyordur ortalama..
Benim de sma ya basldım yeşil kaka yapmaya başladı bide çok kokuyor kakasını ondan mı bilmiyorum çok koyu bi yeşilCanım ben hep sma veriyorum kakasi hep yesil mamadanmi degilmi bilmiyorum ama doktor sorun yok dedi yesil yapmasina
Benimki beyaz olan cok memnunum hiç devrilme riski falanda yaşamadık.Eki Görüntüle 2076211 Eki Görüntüle 2076212 kirmizi olan saglam gibi durmuyor birincisi daha saglam duruyor ayni ondan alacagim ben.Amine Busra
Benim dr anlatıyo baya ama baya yaşlı adam eski usül gidiyo gibimede geliyo bazen. Sadece mamayla mı ilerleyeceksin yoksa anne sütüyle birliltemi
Ah yavrum ! hain anne :) artık baslatır ek gıdaya 5bucuk aylık baslattı bizim doktor of benide aşı stresi sardı pazartesi 4aşı var neyapıcaz bakalımAhh kuzular bende dedigin gibi yaptim yastik koydum uyanik mutfaga gittim mutfakla salonda karsilikli goruyorum yani bi bakarim ki yastigin ustune çık sen tam uca kadar gel :) Kostum yetistim ama icim gecti resmen.
Ben daha hic ek gidaya baslamadim :/ Doktor da izinliymis kontrole gidemiyoruz hafta ici firsat bulunca artik şaka maka 6. Ayimiza girecegiz artik zor donem basliyor.
Benimde sutum artik yok gibi gunduzleri o yuzden mamayi cogalttim. Gecen eline dilimlenmis elma verdim bi yaladi bi yaladi elinden aldim arkamdan nerdeyse ayaga kalkacak nereye goturuyorsun der gibi :)
Maşallah kuzuya ay 1yasa kadar ası yokmi cok sevindim pazartesi son asıları olucaz bizde demekkibizimde bugun kontrolumuz vardi 6.5 aylik olduk 8.5 kilo 67 cm.olmus ek gida seruvenimiz iyi gidiyor gerci ben ek gidaya gecmis gibi hissetmesemde herseyden 3 gun kuraliyla bir cay kasigi tattiriyorum 7.aya girince yumurta sarisina gecis 8.aya girince kiyma kahvalti eklenicekmis yuruteci sordum doktor onermiyoruz sonrada ice basmayla getiriyosunuz bebekleri dedi bende karsiyim hazir olunca kendisi tutunup kalkmaya calisir yurutec yerine yurume arkadasi dusunuyorum zamanj gelince gecen gun 6.ay asilarini olmustuk 3 tane ucude bacaktan cok sukur ates yapmadi simdiye kadar hic asilar en guzel haberde 1 yasina kadar asi yokmus 6 ay rahatiz artikbende dikislerimi aldirdim kucagima alamasamda karsidan karsidan oynasip gulusuyoruz
Bizimkide cok kokuyor doktor herseye normal diyor sanırım mamayla ilgili sende aynılarını yaşıyorsanBenim de sma ya basldım yeşil kaka yapmaya başladı bide çok kokuyor kakasını ondan mı bilmiyorum çok koyu bi yeşilyarın kaka testi yapcaz siz yaptınız mi
Sma yesil yaptiriyoBenim de sma ya basldım yeşil kaka yapmaya başladı bide çok kokuyor kakasını ondan mı bilmiyorum çok koyu bi yeşilyarın kaka testi yapcaz siz yaptınız mi
merhaba anneler. bugün bebeğim neredeyse her içtiğini kustu. fışkırmıyor ama baya çıkarıyor sütleri. üşümüş olabilir mi? kayınvalidem bizde şu günlerde. tüm kayınvalideler gibi bebeğin üşüdüğünü ince giydirdiğimi söylüyor. bugün hep kusunca bende dayanamadım bir kat daha giydirdim. son emmesinde kusmadı bakalım inşallah düzelir.
mama sandalyesi sıradaki maceramız. bugün e-bebekten biraz baktım joie nin modelleri güzel fakat 400 lira eder mi emin değilim. kumaşı pamuklu bile değil hışır hışır. ben galiba ikea nın klasik modelini alacağım. kararsızım.
H Hopilus ne güzel haber vermişsin.. Rabbim sağlıkla kucağına alıp, büyütmeyi nasip etsin. yine haberdar et bizi..
M Maya_06 geçmiş olsun canım , inci dişleriniz hayırlı olsun. bizimki de eller bütün gün ağızda fakat henüz diş yok.
oyle mi mamayla bıle az kıloda malesef yok 6.aydan once ne olursa olsun ek gıdaya gecılmez denıyor ama bende sasırdım artık meyvelerın suyunumu verdın cam rendeyle rendeleyıp ver dedı doktor ılk yogurtlamı basladın 3 gun sureylemı?Bizde az alıyorduk yaklaşık 2 aydır mama desteğiyle ilerliyoruz o şekilde ortalamaya ulaştı kızım. Seninki mamayla öyleyse bencede başlamalısın canım. Biz mamayla almasaydı 4.ayda başlıcaktık. Bizde 5.5ayı yeni geçtik 10 gün önce başladık yoğurt denemeye. Armut suyu bide elma suyu denedik. Bugün elma suyunu son kez vericem ve testten geçmiş olacak yoğurdun testindende geçtik. Yarın havuç suyu vericem mesela. Pazarteside yumurta sarısından tattırıcam doktor kahwaltıya geçebilirsin haftaya demişti
Normalde nasil giydiriyorsun ve ev kac derece canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?