2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bugüne kadar anne sütü verdim sadece şimdi mamayla beraber gideceğim birkaç gün.yoğurt meselesini denemek için.sonra da başlarım ek gıdaya mamayı da duruma göre veririm ya da keserim
Ben günde 3-4 kez mama veriyordum. Emzirdikten yarım saat sonra falan 3 ölçekse 100cc 2.5ölçekse 80-90cc lik hazırlıyorum canım. Sende böyle yapacaksan uygun olur.

İlk yoğurtla başladım tatlım kendim mayaladım. 3 gün kuralıyla verdim. İlkgün 1 yemek kaşığı en son 2 yemek kaşığıyla ilerledim. 3 gündürde elma suyu verdim. Cam rendede rendeledim suyunu süzdüm çok minik posa bıraktım ilk etapta. Direk püresini yutamaz çünkü. Yarın havuç suyu vericem. Bugün elma suyu+yoğurt şeklinde 2 ara öğün verdim canım

Bu arada çok geçmiş olsun canım. Aklıma geldi yazdıktan sonra. Diş çıkardığı ve hasta olduğu için belki kilo kaybı olmuştur

Al_pi basiniz sagolsun
M Maya_06 gecmis olsun kiyamam ustuste gelmis sizinde insallah cabucak toparlar

M Maya_06 geçmiş olsun canım dil bağı banada var gibi geldi ama doktor yapısal o dedi varmı yokmu anlamadım Al_pi başınız sağolsun

tesekkur ederız arkDaslar OxyGeN canım ben de uyusturur sanıyordum cocuk doktoru kestı bısey olmayacak cok basıt dedı ama bı baktm kesmıs kanlar akıyor baya surdu ve o gece hıcbırsey yemedı kuzum sabaha kadar agladı evet annelerımız bıze cok sey vermısler ama belkı de bazı sprunlarımız onlar herseyı verdıgı ıcındır oyuzden korkuyorum bulut29 canım dıl bagını sen yıne de baska doktora daha goster ben bıkac doktordan emın olduktan sonra kestırdım emmesıne sorun yaratmıyordu fakat ılerde konusmaz bozuklugu olurmu cok ılerı dıl bagı deılmıs ama varmış A almora1 canım galıba dıs cıkarırken hasta oluyor olabılırler beyazpeynir1 bızımdr eller butun gun agızdaydı bır aydan fazladır salya köpuk yapıyordu dıs cıkaracak dıyordu goren herkes herseyı agzına sokuyordu ve çıktı bence sızın de yakın cok zor oluyor ama gunlerdır uykusuzuz

Hep bir çay kaşığı diyorlar. Yemek kaşığıyla fazla gelmedi mi?

Canım başın sağolsun Allah ım rahmetiyle muamele eylesin inşallahh

Basiniz sagolsun canim mekani cennet olsun.. bu arada mama sandalyesi bizde almayi dusunuyoruz ama hic bakmaya firsatim yok su siralar tam kararinizi verince burdan da haber verirseniz sizlere guveniyorum beb

Alpi başın sagolsun mekanı cennet olsun inşallah

Al_pi basiniz sagolsun
M Maya_06 gecmis olsun kiyamam ustuste gelmis sizinde insallah cabucak toparlar

Al_pi başınız sağ olsun

M Maya_06 geçmiş olsun canım dil bağı banada var gibi geldi ama doktor yapısal o dedi varmı yokmu anlamadım Al_pi başınız sağolsun

Al_pi mekanı cennet olsun canim
Allah Razi olsun kizlar hepinizden.

Mama sandalyesine haftasonu bakip alacagim artik alinca aldigim modeli paylasirim tabiki
Basit olanlarin fiyati uygun devrilme riski de kimse yasamamis.
internet annelerine bakiyorum hepsinde ikea english home tarzi mama sandalyesi kullaniyor. Demekki kullanisli

Ablam ikeadan ya da english homedan almıştı tam anımsayamıyorum ama bana dediği mutlaka daha kaliteli birşey al. Yanlara kendini atınca hareket ediyo sandalye dedi. Devrilme tehlikesi var gerçekten. Bende alır kurtulurum ikeadan. Ama şimdi araştırıyorum. Chicco nun katlanabilir var sanırım bitane onu araştıracağım

Katlanabilir bende var gayet kullanışlı canım

Ayy bu çok güzel bir haber çınar bebek melek olduğunda çok etkilenmiştim aklımdan hiç çıkmamıştı rabbim bunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çınar da cennetin kapısında olacak inşallah aklından kötü birşey geçirme rabbim hayırlısını versin hem o da temmuz bebeği olacak inşallah

Evin derecesini bilemiyoruz tabi ama bencede ince giydiriyosun. Hani bazilari alissin ince giysin der bilemicem tabi. Ben aile hekimine ev kac derece olmali dedim 25 dedi. Fazla degil mi dedim kimi bebek sicak sever kimi soğuk sen takip edeceksin dedi. Bizim genelde 23- 24 derece ev geceleri 21e falan dusuyor. Ben uzun kollu citcitli ve penye uzun kollu takimlardan giydiriyorum. Uyaninca bazen yelek sonra zaman gecince cikariyorum. Altada mutlaka ince bir altlik ustune yine penye takım altliklarindan ve iki çift çorap

M Maya_06 geçmiş olsun canim. bizde de dil bağı var. Doktorumuz 6.ayindan sonra kbb ye götürün o karar versin demişti,ben de endiseliyim cani yanar diye.

bizim dr da en fazla 23derece olmali , Sana sicak gelen yer ona da sicak gelir dedi. Zaten vucudunda ara ara kizarikliklar cikiyor,sebebini de sicakliga bagladi, ince giydir dedi.

İyi aksamlar arkadaslar baby home markali bebek arabasi kullanan var mi varsa memnunlar mi simdiden tsk ler

M Maya_06 geçmiş olsun canim. bizde de dil bağı var. Doktorumuz 6.ayindan sonra kbb ye götürün o karar versin demişti,ben de endiseliyim cani yanar diye.
canım evet canı cok yanıyor bızım cocuk doktoru deneyımlıymıs 1 aylık bebegınkını de bızımkınden once kestı ama sen yıne de kbb ye gotur ama nekadar erken okadar ıyıymış

Canım Allah sabır versin mekanı cennet olsun

Eki Görüntüle 2076211 Eki Görüntüle 2076212 kirmizi olan saglam gibi durmuyor birincisi daha saglam duruyor ayni ondan alacagim ben. Amine Busra
Ben 3 sene önce oğluma hommer adında bilinmeyen bir marka almıştım ama arkaya yatma alçalıp yükselme gibi özellikleri vardı iyiki öyle birşey almışım 3 yıldır yemeğini onda yedi oyununu onda oynadı en güzel videoları hep onda 2 yaşından sonra oyun hamurunu sadece onda oynadı hala aktivite sandalyesi olarak kullanıyoruz artık kardeşinle birlikte kullanıyorlar hem fiyatıda uygundu 180 liraya almıştım arkadaşım Chicco nun ona benzerini 340 a almıştı öyle birşey düşünebilirsin senin gönderdiğin fotodaki çok uyduruk hemen devrilecek gibi geldi bana yine de sen bilirsin arkadaş tavsiyesi onu alma

Gece 12 den önce uyutamiyorum bazen 1 ı buluyor sabah 6 buçukta kalkıyor emiyor yine uyuyor saat 11 - 11:30 arası uyanıyor saat 2 buçukta uyuyor 4 buçukta uyanıyor akşamda 8-9 arası kestiriyor ama derin uyku olmuyor kapı sesine sıçrıyor çok şükür çok sıkıntımız yok gece erken uyuyup sabah daha erken kalksa olacak ama armut dibine düşer babasida bende geç yatıyoruz çocuk ta bize benzedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…