Ben günde 3-4 kez mama veriyordum. Emzirdikten yarım saat sonra falan 3 ölçekse 100cc 2.5ölçekse 80-90cc lik hazırlıyorum canım. Sende böyle yapacaksan uygun olur.Bugüne kadar anne sütü verdim sadece şimdi mamayla beraber gideceğim birkaç gün.yoğurt meselesini denemek için.sonra da başlarım ek gıdaya mamayı da duruma göre veririm ya da keserim
İlk yoğurtla başladım tatlım kendim mayaladım. 3 gün kuralıyla verdim. İlkgün 1 yemek kaşığı en son 2 yemek kaşığıyla ilerledim. 3 gündürde elma suyu verdim. Cam rendede rendeledim suyunu süzdüm çok minik posa bıraktım ilk etapta. Direk püresini yutamaz çünkü. Yarın havuç suyu vericem. Bugün elma suyu+yoğurt şeklinde 2 ara öğün verdim canımoyle mi mamayla bıle az kıloda malesef yok 6.aydan once ne olursa olsun ek gıdaya gecılmez denıyor ama bende sasırdım artık meyvelerın suyunumu verdın cam rendeyle rendeleyıp ver dedı doktor ılk yogurtlamı basladın 3 gun sureylemı?
Bu arada çok geçmiş olsun canım. Aklıma geldi yazdıktan sonra. Diş çıkardığı ve hasta olduğu için belki kilo kaybı olmuştur
M Maya_06 gecmis olsun canimdisler erken cikmis hayirli olsun dil bagi konusu hakk bilgim yok ama iyi cesaret etmissiniz nasil uyusturmazlar onu da anlamadim.
Ek gıda konusuna gelince annemler ooo biz size neler verdik diye basliyorlar benim kız henüz baslamadi ama kilo alimi azalirsa baslardim hic dusunmeden sebze ile baslayan arkadaslarimiz oldu tavsiyelerini topikte bulabilirsin canim
tesekkur ederız arkDaslarmerhaba anneler. bugün bebeğim neredeyse her içtiğini kustu. fışkırmıyor ama baya çıkarıyor sütleri. üşümüş olabilir mi? kayınvalidem bizde şu günlerde. tüm kayınvalideler gibi bebeğin üşüdüğünü ince giydirdiğimi söylüyor. bugün hep kusunca bende dayanamadım bir kat daha giydirdim. son emmesinde kusmadı bakalım inşallah düzelir.
mama sandalyesi sıradaki maceramız. bugün e-bebekten biraz baktım joie nin modelleri güzel fakat 400 lira eder mi emin değilim. kumaşı pamuklu bile değil hışır hışır. ben galiba ikea nın klasik modelini alacağım. kararsızım.
@Hopilus ne güzel haber vermişsin.. Rabbim sağlıkla kucağına alıp, büyütmeyi nasip etsin. yine haberdar et bizi..
M Maya_06 geçmiş olsun canım , inci dişleriniz hayırlı olsun. bizimki de eller bütün gün ağızda fakat henüz diş yok.
Hep bir çay kaşığı diyorlar. Yemek kaşığıyla fazla gelmedi mi?İlk yoğurtla başladım tatlım kendim mayaladım. 3 gün kuralıyla verdim. İlkgün 1 yemek kaşığı en son 2 yemek kaşığıyla ilerledim. 3 gündürde elma suyu verdim. Cam rendede rendeledim suyunu süzdüm çok minik posa bıraktım ilk etapta. Direk püresini yutamaz çünkü. Yarın havuç suyu vericem. Bugün elma suyu+yoğurt şeklinde 2 ara öğün verdim canım
Inceledin mi canim sağlamlığı nasil bir de fiyatı nedir.
Geçen hafta sonu sobede ve english home da baktım.fiyatlari cok uygundu.ama cok sağlam gelmedi bana.devrilme riski korkutuyor beni.kizimda cok sağlamdı mama sandalyeniz ama şimdi öyle bir sey almaya kalksam cok pahalı.kararsizim ben de.cunku kimi cocuk hic mama sandalyesinde oturmak istemiyor.
Canım başın sağolsun Allah ım rahmetiyle muamele eylesin inşallahh
Basiniz sagolsun canim mekani cennet olsun.. bu arada mama sandalyesi bizde almayi dusunuyoruz ama hic bakmaya firsatim yok su siralar tam kararinizi verince burdan da haber verirseniz sizlere guveniyorum beb
Alpi başın sagolsun mekanı cennet olsun inşallah
Allah Razi olsun kizlar hepinizden.Al_pi mekanı cennet olsun canim
Yok canım gelmedi ama hepsini yiyemedi zaten genelde. Bir çay kaşığı da abartı. Benim takip ettiğim yerlerde genelde 2-3 tatlı kaşığı diyorHep bir çay kaşığı diyorlar. Yemek kaşığıyla fazla gelmedi mi?
Katlanabilir bende var gayet kullanışlı canımAblam ikeadan ya da english homedan almıştı tam anımsayamıyorum ama bana dediği mutlaka daha kaliteli birşey al. Yanlara kendini atınca hareket ediyo sandalye dedi. Devrilme tehlikesi var gerçekten. Bende alır kurtulurum ikeadan. Ama şimdi araştırıyorum. Chicco nun katlanabilir var sanırım bitane onu araştıracağım
Ayy bu çok güzel bir haber çınar bebek melek olduğunda çok etkilenmiştim aklımdan hiç çıkmamıştı rabbim bunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çınar da cennetin kapısında olacak inşallah aklından kötü birşey geçirme rabbim hayırlısını versin hem o da temmuz bebeği olacak inşallahIyi günler annisler annisler buraya yazmayali çok uzun zaman oldu. Cinarimi kaybettim ama suan tekrar hamileyim ayni seyleri yasamaktan o kadar cok korkuyorum ki.hem hamile kalmak istedim hem istemedim.test pozitif cikinca saatlerce agladim. Henuz 4 haftalik ama farketmeden oglusum diye sevdigimi farkettim.Ne düşüneceğimi bilemedim.galiba cok korkuyorum. Ne olur bana dua edin
Evin derecesini bilemiyoruz tabi ama bencede ince giydiriyosun. Hani bazilari alissin ince giysin der bilemicem tabi. Ben aile hekimine ev kac derece olmali dedim 25 dedi. Fazla degil mi dedim kimi bebek sicak sever kimi soğuk sen takip edeceksin dedi. Bizim genelde 23- 24 derece ev geceleri 21e falan dusuyor. Ben uzun kollu citcitli ve penye uzun kollu takimlardan giydiriyorum. Uyaninca bazen yelek sonra zaman gecince cikariyorum. Altada mutlaka ince bir altlik ustune yine penye takım altliklarindan ve iki çift çorapdereceyi hiç bilmiyorum canım bi türlü alamadık ama alacağım en kısa zamanda.
normalde içine kolsuz veya kısa kollu zıbın. onun üzerine uzun kollu zıbın. ve penye yelek giydiriyorum. altına da çorap ve patikli alt. şimdi kalın örgü yelek ve altına bi tane daha patikli alt giydirdim. kombiyi de fulledim :/
bizim dr da en fazla 23derece olmali , Sana sicak gelen yer ona da sicak gelir dedi. Zaten vucudunda ara ara kizarikliklar cikiyor,sebebini de sicakliga bagladi, ince giydir dedi.Evin derecesini bilemiyoruz tabi ama bencede ince giydiriyosun. Hani bazilari alissin ince giysin der bilemicem tabi. Ben aile hekimine ev kac derece olmali dedim 25 dedi. Fazla degil mi dedim kimi bebek sicak sever kimi soğuk sen takip edeceksin dedi. Bizim genelde 23- 24 derece ev geceleri 21e falan dusuyor. Ben uzun kollu citcitli ve penye uzun kollu takimlardan giydiriyorum. Uyaninca bazen yelek sonra zaman gecince cikariyorum. Altada mutlaka ince bir altlik ustune yine penye takım altliklarindan ve iki çift çorap
canım evet canı cok yanıyor bızım cocuk doktoru deneyımlıymıs 1 aylık bebegınkını de bızımkınden once kestı ama sen yıne de kbb ye gotur ama nekadar erken okadar ıyıymış
Canım Allah sabır versin mekanı cennet olsunYürütece karşıyım ben kullanmayacagım. Mama sandalyesini yürütec niyetine kullanirim yürümez ama sabit yanimda kalir :)
Artik almam lazim mama sandalyesinide bir haftadır esim sehir disindaydi sabah aksam ögle gece gunduz kizimla ben ilgilenince az daha kafayı sıyıracaktim ki esim geldi cok zormus yalnizlık..
Y Yellu Pamuk ananemi kaybettik ama ben gidemedim :'(
Ben 3 sene önce oğluma hommer adında bilinmeyen bir marka almıştım ama arkaya yatma alçalıp yükselme gibi özellikleri vardı iyiki öyle birşey almışım 3 yıldır yemeğini onda yedi oyununu onda oynadı en güzel videoları hep onda 2 yaşından sonra oyun hamurunu sadece onda oynadı hala aktivite sandalyesi olarak kullanıyoruz artık kardeşinle birlikte kullanıyorlar hem fiyatıda uygundu 180 liraya almıştım arkadaşım Chicco nun ona benzerini 340 a almıştı öyle birşey düşünebilirsin senin gönderdiğin fotodaki çok uyduruk hemen devrilecek gibi geldi bana yine de sen bilirsin arkadaş tavsiyesi onu almaEki Görüntüle 2076211 Eki Görüntüle 2076212 kirmizi olan saglam gibi durmuyor birincisi daha saglam duruyor ayni ondan alacagim ben.Amine Busra
Gece 12 den önce uyutamiyorum bazen 1 ı buluyor sabah 6 buçukta kalkıyor emiyor yine uyuyor saat 11 - 11:30 arası uyanıyor saat 2 buçukta uyuyor 4 buçukta uyanıyor akşamda 8-9 arası kestiriyor ama derin uyku olmuyor kapı sesine sıçrıyor çok şükür çok sıkıntımız yok gece erken uyuyup sabah daha erken kalksa olacak ama armut dibine düşer babasida bende geç yatıyoruz çocuk ta bize benzedi :)Kızlar uyku düzeniniz nasıl? Ben gece 21:00-22:00gibi yatırıyorum.1 civarı klkıyor 3-4 civarı klkıyor 6 civarı gene kalkıyor 8 de tamamen uyanmıs oluyoruz.yani ben hala gece 3 kere kalkıyorum hatta dün gece gibi huzursuzsa bu sayı artıyor.siz de durumlr nasıl ben biseyleri yanlıs mı yapıyorum? Gündüz de toplamda 3 saat uyuyordur ortalama..
Benimkide bundan oglumdam kalma baya sağlam gerçektenEki Görüntüle 2076455Al_pi canım benimki buydu uygun fiyata bulursan kaçırma derim 3-5 ay kullanmıyorlar inan yıllar eskitemedi
Chicco nun mu tatlım. Foto çekmen mümkün mü?Katlanabilir bende var gayet kullanışlı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?