Canım pardon ben dudak bağıyla karıstırdım dudak bagı var gibi bizde dil bağı konuşmayı etkiliyor evettesekkur ederız arkDaslar @OxyGeN canım ben de uyusturur sanıyordum cocuk doktoru kestı bısey olmayacak cok basıt dedı ama bı baktm kesmıs kanlar akıyor baya surdu ve o gece hıcbırsey yemedı kuzum sabaha kadar agladı evet annelerımız bıze cok sey vermısler ama belkı de bazı sprunlarımız onlar herseyı verdıgı ıcındır oyuzden korkuyorumbulut29 canım dıl bagını sen yıne de baska doktora daha goster ben bıkac doktordan emın olduktan sonra kestırdım emmesıne sorun yaratmıyordu fakat ılerde konusmaz bozuklugu olurmu cok ılerı dıl bagı deılmıs ama varmış @almora1 canım galıba dıs cıkarırken hasta oluyor olabılırler @beyazpeynir1 bızımdr eller butun gun agızdaydı bır aydan fazladır salya köpuk yapıyordu dıs cıkaracak dıyordu goren herkes herseyı agzına sokuyordu ve çıktı bence sızın de yakın cok zor oluyor ama gunlerdır uykusuzuz
Bende oglumdan kalma kraft var çok memnunum ama ikea nın sandalyesini cok begenen var banada devrilir gibi geliyor diger mama sandalyeleride çok pahalı ilk cocugu olanlar almalı sonucta oburunede kalır benimki daha kac cocuk büyütur sapasağlam ileride kardesime vericem bendeAblam ikeadan ya da english homedan almıştı tam anımsayamıyorum ama bana dediği mutlaka daha kaliteli birşey al. Yanlara kendini atınca hareket ediyo sandalye dedi. Devrilme tehlikesi var gerçekten. Bende alır kurtulurum ikeadan. Ama şimdi araştırıyorum. Chicco nun katlanabilir var sanırım bitane onu araştıracağım
Çok güzel görünüyor evet ana çok pahalı canımya. 600tlEki Görüntüle 2076455Al_pi canım benimki buydu uygun fiyata bulursan kaçırma derim 3-5 ay kullanmıyorlar inan yıllar eskitemedi
Bizimkindede üst dudağının altında bağ var gibi görnüyor. Kaç seferdir doktora dicem gittiğimizde unutuyorum. Sorun oluyomuymuş dudak bağınınCanım pardon ben dudak bağıyla karıstırdım dudak bagı var gibi bizde dil bağı konuşmayı etkiliyor evet
Bende ikeadan alır kurtulurum diyodum ama dediğin gibi devrilme ihtimali var cidden çok sağlam bişi değil. Çok işe yarıyor ablam yemek yerken yaparken falan hep ona koyuyor. Veriyor eline salatalık elma yada oyuncak vakit geçiriyor ablamın yanındaBende oglumdan kalma kraft var çok memnunum ama ikea nın sandalyesini cok begenen var banada devrilir gibi geliyor diger mama sandalyeleride çok pahalı ilk cocugu olanlar almalı sonucta oburunede kalır benimki daha kac cocuk büyütur sapasağlam ileride kardesime vericem bende
Sanırım dişten dolayı grip oluyorlar bizimse dişler çıktı şu anda çok öksürüyor ve burnu tıkalı ben de aspiratörle çekiyorum mecburen yoksa nefes alamıyor kiMerhaba arkadaslar,zor gunler gecırıyo bızımkı ön ıkı dısı cıktı ateş yaptı sabahlara kadar uyumadı aglamaktan bır de dil bağı vardı cocuk doktoru onu kestı ama uyusturmadan cok agladı 3 gundur emmıyo ve mamayı da az alıyor dısımız cok erken geldı sanırım bıde ustune hasta oldu öksuruyor burnu hep tıkalı otrı bebeyle cekıyorum ama cok aglıyor doktorda hep cekme dedi.. ayrıca 5 aylık olduk tam ben ek gıdaya gecmek ıstemıyordum doktorumuz bu ay yogurt verebılecegımı soyledı cunku mama da yemesıne ragmen 300 gram bıle almamıs ıkılemde kaldım sız ne dusunuyorsunuz ek gıda konusunda
Gözün aydın tatlım. Maşallah kuzuna. Bizim doktorda yaşlı. Meyve suyu olarak önce elmayla başlayabilirsin. Çorba değilde sebze püresi dene istersen 3 gün kuralıyla. Peynir tattır arada. Yoğurt falan.Anneler günaydın:) 5.ayimizdayiz ve tattirmalar başlayabilirsiniz dedi doktorumuz. Yavru kuş 300gr almış bu aylarda azalır zaten dedi. Baharatsız çorbalarla başlayabilirsin dedi. Istwmwzse deride döküntü olursa iki üç gün ara ver yine dene dedi. Kitapçık verdi. Sayfaların fotoğrafları ı atarım size aylık olarak. Meyve suyu verebilirsin dedi. Benim doktorum da yaşlı. Doktoru yaşlı olanların önerileri hep böyle sanırım takip ettiğine göre. Ben doktoruma güveniyorum. Sizin söylediklerinizi uygulamalarınızı da önemsiyorum. Ortaya karışık başlayacağız artikdemir ilacımı sordum. Huzursuzluk yapıyor yarışmalara başla ona 6.ayda başlardı. Sağlık ocaginin verdiği çok katkılı diyorlar dedim. Ferrum al dedi. Sağlığımız yerinde çok şükür. 64cm 5500kilo olmuşuz. Grip olmayın sakın dedi. Bizden haberler boyle. Gece sık uyandı dedim. Ara ara ateşi 37lerdeydi dedim. Distendir dedi.
Sagol canim Allah razi olsun.
Sagol canim. ALLAH razi olsun.Canım Allah sabır versin mekanı cennet olsun
Ben 3 sene önce oğluma hommer adında bilinmeyen bir marka almıştım ama arkaya yatma alçalıp yükselme gibi özellikleri vardı iyiki öyle birşey almışım 3 yıldır yemeğini onda yedi oyununu onda oynadı en güzel videoları hep onda 2 yaşından sonra oyun hamurunu sadece onda oynadı hala aktivite sandalyesi olarak kullanıyoruz artık kardeşinle birlikte kullanıyorlar hem fiyatıda uygundu 180 liraya almıştım arkadaşım Chicco nun ona benzerini 340 a almıştı öyle birşey düşünebilirsin senin gönderdiğin fotodaki çok uyduruk hemen devrilecek gibi geldi bana yine de sen bilirsin arkadaş tavsiyesi onu alma
Tesekkur ederim canım. Peynir olarak labne yapmayi dusunuyorum. Yoğurdu taze yapip vereceğim çay bardağında yaparım. Patatesi havucu haslayip ezip vereyim degil mi?Gözün aydın tatlım. Maşallah kuzuna. Bizim doktorda yaşlı. Meyve suyu olarak önce elmayla başlayabilirsin. Çorba değilde sebze püresi dene istersen 3 gün kuralıyla. Peynir tattır arada. Yoğurt falan.
Peyniri bende yapmak istiyorum ama girişemedim hiç. Pazar günü deneyeceğim. Yoğurdu 1 su bardağı boyutunda kapaklı bişeyr yapki 2 gün yedirebilirsin. 2.akşamı tekrar yaparsın az bişi 3 gün kuralıyla ilerlersin. Yani püre olarak öneriyolar sebzeyi ama yutma becerisine bağlı. Olmalı blenderden geçiş ilk seferlerdeTesekkur ederim canım. Peynir olarak labne yapmayi dusunuyorum. Yoğurdu taze yapip vereceğim çay bardağında yaparım. Patatesi havucu haslayip ezip vereyim degil mi?
Peyniri bende yapmak istiyorum ama girişemedim hiç. Pazar günü deneyeceğim. Yoğurdu 1 su bardağı boyutunda kapaklı bişeyr yapki 2 gün yedirebilirsin. 2.akşamı tekrar yaparsın az bişi 3 gün kuralıyla ilerlersin. Yani püre olarak öneriyolar sebzeyi ama yutma becerisine bağlı. Olmalı blenderden geçiş ilk seferlerde
Biz de joie ninki var, yatış pozisyonunu ana kucağı gibi ayarlarsan düşmez bebiş şuan. Hem emniyet kemerleri de var. Biz çok memnunuz. Bi arkadaşın anlattığı gibi inş senelerce kullanırız. İyi ki almışız diyorum. İkeanınkini de katı gıdaya başlayınca kayınvalidelerin evine alcz bakalımMerhaba arkadaslar benim de 158 gunluk bir kizim var ilk bebegim mama sandalyesi arastiriyorum ikea antilop ve ya su joienin mimzy lx modelinde kararsizim ikea tarzindakiler sanki saglam degilmis gibi geliyor digeri de 400 lira civari ya oturmazsa bosuna mi o kadar para vericem diye dusunuyorum cok kararsizim kimi cok memnun guvenli olmamasi kafami kurcaliyor bir de bebegim hareketli cunku
Kızımı patatesle tanıştırdım:)) baya keyifliydi. Ilk tepkisini görmek için kameraya aldım. Pazara kadar kendi suyuyla eksiğim patatesi vereceğim. Biraz pütürlü biraktim. Pürüzleri diliyle itti kalani yuttu. Bir cay kasigi verdim fazlasini istemedi zatwn. Pazartesi yoğurt vereceğim. Ondan sonra balkabağı... Bu sebzeleri kendi suyuyla ezip veriyoruz degil mi? 10 gun sonra falan corbalara baslasam olur mu? Gunde kac ogun verecegiz? Meyveyi veya suyunu nasıl veriyorsunuz? Bir gun sebze bir gun meyve mi yapsam?
Kaç aylıksınız canımAnneler günaydın:) 5.ayimizdayiz ve tattirmalar başlayabilirsiniz dedi doktorumuz. Yavru kuş 300gr almış bu aylarda azalır zaten dedi. Baharatsız çorbalarla başlayabilirsin dedi. Istwmwzse deride döküntü olursa iki üç gün ara ver yine dene dedi. Kitapçık verdi. Sayfaların fotoğrafları ı atarım size aylık olarak. Meyve suyu verebilirsin dedi. Benim doktorum da yaşlı. Doktoru yaşlı olanların önerileri hep böyle sanırım takip ettiğine göre. Ben doktoruma güveniyorum. Sizin söylediklerinizi uygulamalarınızı da önemsiyorum. Ortaya karışık başlayacağız artikdemir ilacımı sordum. Huzursuzluk yapıyor yarışmalara başla ona 6.ayda başlardı. Sağlık ocaginin verdiği çok katkılı diyorlar dedim. Ferrum al dedi. Sağlığımız yerinde çok şükür. 64cm 5500kilo olmuşuz. Grip olmayın sakın dedi. Bizden haberler boyle. Gece sık uyandı dedim. Ara ara ateşi 37lerdeydi dedim. Distendir dedi.
Bu dil bağı benim ilk oğlumda var demişti bir doktor hatta beyaz gibi r leri söyleyemez o da ayrı bir karizma oluyor konuşunca bakarsınız kötüyse kesilir demişti sonra oğlan büyüdü r leri hakkaten uzunca bir süre söyleyemedi ama bu işi gittiğimiz başka hiçbir doktor söylemeyince bende üstünde durmadım açıkçası şimdi büyüdü artık r leri de söylüyor hiçbir sıkıntı da yok size bu dil bağı konusunda ne söyleniyor şuan@Gabby geçmiş olsun canim. bizde de dil bağı var. Doktorumuz 6.ayindan sonra kbb ye götürün o karar versin demişti,ben de endiseliyim cani yanar diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?