2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Mama sandalyesini iyi bişey almanızı tavsiye ederim taa kocaman çocuk oluncaya kadar orada rahatça dökülene saçılana bakmadan yemek yedirdim ben oğlumu ayrıca ona bırakıp işimi gücümü de yapardım önüne oyuncak koyup diğer basitleri devrilcek gibi oluyor güvensiz çok o sadece yemek esnasında yedirip almak için üstünde çocuk bırakılmaz

Kızlar, bebegim 5.5 aylik, genital bölgesinde kıllanma var. Bunlar ergenlikte çıkmıyor muydu ya bebeklerde de olur mu??

Çok güzel görünüyor evet ana çok pahalı canımya. 600tl
Canım o kadar artmışmı ya gerçekten çok pahalıymış ama diyorum ya 3 yıldır canını çıkardık hala çok sağlam yani 6 ay kullanılıp bir kenara atılmıyor 2 sene kullanılan arabaya bi ton para verilirken bence bu daha önemli

hatirliyorum canim,ilk sorduğumda da sen cvplamistin galiba.
Biz ilk zamanlar hemen kestirecektik de Dr kızmisti, 6 aydan sonra kbb uzmani karar versin dedi. Bi dahaki aya gideriz herhalde.

Bizim mimzy lx ve gerçekten cok menunum..2 ay once almıştım.oglum 3 aylikti.ve o zamandan beri kullanıyoruz.yatay kademesi cok uygundu o zaman.şimdi 2. Kadem3yi daha cok kullaniyoruz.

Artmış gerçekten canım. Chicconunkide aklıma yattı en önemlisi katlanıyo

Kızlar mama sandalyesi neden 2. El bakmiyorsunuz ben bi arkadasimdan aldim 100 tl jolie piyasa 450 falan katlaniyor kademeli koltuk egimli olabiliyor falan arkadasin sattigini da tesadufen letgo da gordum denk geldi

Kızlar mama sandalyesi neden 2. El bakmiyorsunuz ben bi arkadasimdan aldim 100 tl jolie piyasa 450 falan katlaniyor kademeli koltuk egimli olabiliyor falan arkadasin sattigini da tesadufen letgo da gordum denk geldi
İkinci el piyasasida yuksek geldi bana baktimda.

Gazdan dolayi ayaktayız bu gece, aman sabahlar olmasin erik dalı çalıyoruz tey tey

Günaydın anneler. Normalde 9.30-10.00da uyuyan çocuk uyuyamaz oldu. Gözleri kapatiyor uyuyor 15dk falan yanında duruyorum. Sonr yanından kalkıyorum ağlayarak o da kalkıyor. Hep yaninda durayım sarılalım istiyor. 2bucuk aylıktan beri bakıcıya bırakıyorum ondan ayrılık kaygısı mi oluştu acaba dedim. O da 8.ayda falan başlarmış. Hep kucagimda durmak istiyor. Babasina birakiyorum ilgilensin birkac isimi halledeyim diye. Surekli mizirdaniyor. Ben yanlarina geliyorum gulmeye basliyor sesi kesiliyor. Bu aylarda normal mi? Onceden pusette durur temizlik falan yapardım orda da durmuyor artık

Dün ne temizliği bitirebildim düzgünce ne yemek yapabildim. Eşimle küçük bir tartışma yaşadık. Temizliğe kadın al diyorum dedi. Bende az para değil kenarda dursun başka ihtiyaç görürüz dedim. Yemek de yapamamışsın zaten dedi. Pizza söyledik artık. Yemek yapamadığım için özür diledim. Saçlarım dökülüyor birde tozla birleşti mi sinir oluyorum. Bu erkek milleti temizlikten anlamıyor. O da böyle çıkıştığı için özür diledi. Kendini yorunca sütun azalıyor ve akşam kızımızla ilgilenecek halin kalmıyor. Ben sizi düşünüyorum dedi. Arayı bulduk. Akşam kızı uyutunca playstation oynadik:)) adam 6gun çalışıyor evden dışarıda vakit geçirmeye zamanı yok. O da arkadaşından istemiş eve getirmiş. Bende arkadaşlık edeyim dedim:)) mortal kombatta kapistik iyi stres attik:))) boksta da yendim zaten:))) dövüştük stres attık. Tavsiye ederim:))))

Şaş pat yöntemi 2.denemede de başarısız olduk. Uyuyor ama dalamamiyor bir türlü. Yine emerek uyuduk. Ama denemeye devam

Arkadaşlar hepinize güzel dilekleriniz için çok cok teşekkür ederim.Tek tek etiketleyemedim kusura bakmayin. Asiri korkum var ama bu sefer en baştan dikkatli olmaya çalışıyorum surekli preeklampsi yi araştırıyorum. Tuzu kestim. Kesinlikle islenmis hicbirsey yeniyorum belli bir programyaptim kendime inşallahBi aksilik cikmazsa yine temmuz annesi olacagim inşallah

Şaş pat yöntemi 2.denemede de başarısız olduk. Uyuyor ama dalamamiyor bir türlü. Yine emerek uyuduk. Ama denemeye devam
Canim uyku arkadasi edindir. Senin yerine koy. Ben angela bebeklerden almistim. Bazen yanina koyuyorum gunduzleri ve daha guvende hissediyor sanirim guzel uyuyor. Bazi geceler bizimde oyle. Normalde emzik verip sallayinca susar ama bazen agliyor kucagima aldigim gibide uyuyor. Bu arada imkanim olsa temizlikçi alirdim en azindan ayda bir.

Merhaba kizlar, cok istiyorum ama bir turlu giremiyorum buraya uzuluyorum. Okuyamadim da geçmişi. M MutluHuzurluBereketli cnm mesajlarini okuyunca bir tebessum ettim bayagi gunluk niyetine kullaniyor dedim :) buraya yazmak seni rahatlatiyor sanirim..
Bende cok yorgunum bu gunlerde, erkenden uyumagi istegim oluyor. Tahlil yaptiracagim iyice vitaminsiz kaldim galiba benim oglanin ek gidaya hic niyeti yok surekli emeyim diyor. 53 kiloya dustum, toparlanmam lazim ama bize yine tasinma yolu gözüktü bakalim ne yapcagiz...
A alpi birkac mesaj gordum. Yakinini kaybettin sanirim, basinsagolsun cnm.
H Hopilus Allah tamamina erdirsin cnm saglikla kucagina al ins. :)

Almicam almicam dedim mama sandalyesi aldim. Cam marka çin üretimi degil. Joie lx daki ozellikler vardi. İnsallah memnun kalirim.

Eklentiler

• Screenshot_2017-12-09-17-16-59-274_com.android.chrome.webp
    15 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…