Evet chicco canım foto işi ni beceremedim ama memnunum katlanmasi avantaj gerçekten bide kumaşı da güzel makinaya at yıka yada sil geçiyor hemenChicco nun mu tatlım. Foto çekmen mümkün mü?
Atın 4unde 5.aya girdik.Kaç aylıksınız canım
Bizim dpgdugunda her yeri tuy icindeydi. Ama dikkat et tüy mü kıl mı?Kızlar, bebegim 5.5 aylik, genital bölgesinde kıllanma var. Bunlar ergenlikte çıkmıyor muydu ya bebeklerde de olur mu??
Canım o kadar artmışmı ya gerçekten çok pahalıymış ama diyorum ya 3 yıldır canını çıkardık hala çok sağlam yani 6 ay kullanılıp bir kenara atılmıyor 2 sene kullanılan arabaya bi ton para verilirken bence bu daha önemliÇok güzel görünüyor evet ana çok pahalı canımya. 600tl
hatirliyorum canim,ilk sorduğumda da sen cvplamistin galiba.Bu dil bağı benim ilk oğlumda var demişti bir doktor hatta beyaz gibi r leri söyleyemez o da ayrı bir karizma oluyor konuşunca bakarsınız kötüyse kesilir demişti sonra oğlan büyüdü r leri hakkaten uzunca bir süre söyleyemedi ama bu işi gittiğimiz başka hiçbir doktor söylemeyince bende üstünde durmadım açıkçası şimdi büyüdü artık r leri de söylüyor hiçbir sıkıntı da yok size bu dil bağı konusunda ne söyleniyor şuan
Bizim mimzy lx ve gerçekten cok menunum..2 ay once almıştım.oglum 3 aylikti.ve o zamandan beri kullanıyoruz.yatay kademesi cok uygundu o zaman.şimdi 2. Kadem3yi daha cok kullaniyoruz.Merhaba arkadaslar benim de 158 gunluk bir kizim var ilk bebegim mama sandalyesi arastiriyorum ikea antilop ve ya su joienin mimzy lx modelinde kararsizim ikea tarzindakiler sanki saglam degilmis gibi geliyor digeri de 400 lira civari ya oturmazsa bosuna mi o kadar para vericem diye dusunuyorum cok kararsizim kimi cok memnun guvenli olmamasi kafami kurcaliyor bir de bebegim hareketli cunku
Çok saol tatlım chicco yu düşünücemEvet chicco canım foto işi ni beceremedim ama memnunum katlanmasi avantaj gerçekten bide kumaşı da güzel makinaya at yıka yada sil geçiyor hemen
Artmış gerçekten canım. Chicconunkide aklıma yattı en önemlisi katlanıyoCanım o kadar artmışmı ya gerçekten çok pahalıymış ama diyorum ya 3 yıldır canını çıkardık hala çok sağlam yani 6 ay kullanılıp bir kenara atılmıyor 2 sene kullanılan arabaya bi ton para verilirken bence bu daha önemli
İkinci el piyasasida yuksek geldi bana baktimda.Kızlar mama sandalyesi neden 2. El bakmiyorsunuz ben bi arkadasimdan aldim 100 tl jolie piyasa 450 falan katlaniyor kademeli koltuk egimli olabiliyor falan arkadasin sattigini da tesadufen letgo da gordum denk geldi
Canim uyku arkadasi edindir. Senin yerine koy. Ben angela bebeklerden almistim. Bazen yanina koyuyorum gunduzleri ve daha guvende hissediyor sanirim guzel uyuyor. Bazi geceler bizimde oyle. Normalde emzik verip sallayinca susar ama bazen agliyor kucagima aldigim gibide uyuyor. Bu arada imkanim olsa temizlikçi alirdim en azindan ayda bir.Şaş pat yöntemi 2.denemede de başarısız olduk. Uyuyor ama dalamamiyor bir türlü. Yine emerek uyuduk. Ama denemeye devam
Merhaba kizlar, cok istiyorum ama bir turlu giremiyorum buraya uzuluyorum. Okuyamadim da geçmişi. M MutluHuzurluBereketli cnm mesajlarini okuyunca bir tebessum ettim bayagi gunluk niyetine kullaniyor dedim :) buraya yazmak seni rahatlatiyor sanirim..Dün ne temizliği bitirebildim düzgünce ne yemek yapabildim. Eşimle küçük bir tartışma yaşadık. Temizliğe kadın al diyorum dedi. Bende az para değil kenarda dursun başka ihtiyaç görürüz dedim. Yemek de yapamamışsın zaten dedi. Pizza söyledik artık. Yemek yapamadığım için özür diledim. Saçlarım dökülüyor birde tozla birleşti mi sinir oluyorum. Bu erkek milleti temizlikten anlamıyor. O da böyle çıkıştığı için özür diledi. Kendini yorunca sütun azalıyor ve akşam kızımızla ilgilenecek halin kalmıyor. Ben sizi düşünüyorum dedi. Arayı bulduk. Akşam kızı uyutunca playstation oynadik:)) adam 6gun çalışıyor evden dışarıda vakit geçirmeye zamanı yok. O da arkadaşından istemiş eve getirmiş. Bende arkadaşlık edeyim dedim:)) mortal kombatta kapistik iyi stres attik:))) boksta da yendim zaten:))) dövüştük stres attık. Tavsiye ederim:))))
Emmede sorun oluyormus galibaBizimkindede üst dudağının altında bağ var gibi görnüyor. Kaç seferdir doktora dicem gittiğimizde unutuyorum. Sorun oluyomuymuş dudak bağının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?