Evet canim bende koymaya basladım artık kısa sureli 5,10 dk oturtuyorum arkası kademeli oldugu icin hafif yatar pozisyona koyuyorum iyi oluyorBende ikeadan alır kurtulurum diyodum ama dediğin gibi devrilme ihtimali var cidden çok sağlam bişi değil. Çok işe yarıyor ablam yemek yerken yaparken falan hep ona koyuyor. Veriyor eline salatalık elma yada oyuncak vakit geçiriyor ablamın yanında
Bizimkide tüylendi bide bıyıkları cıktı :) annem dökülür onlar diyorKızlar, bebegim 5.5 aylik, genital bölgesinde kıllanma var. Bunlar ergenlikte çıkmıyor muydu ya bebeklerde de olur mu??
Hamilemisn canim. Allah kucagina saglikla almayi nasip etsnArkadaşlar hepinize güzel dilekleriniz için çok cok teşekkür ederim.Tek tek etiketleyemedim kusura bakmayin. Asiri korkum var ama bu sefer en baştan dikkatli olmaya çalışıyorum surekli preeklampsi yi araştırıyorum. Tuzu kestim. Kesinlikle islenmis hicbirsey yeniyorum belli bir programyaptim kendime inşallahBi aksilik cikmazsa yine temmuz annesi olacagim inşallah
Ne kadar canım?Almicam almicam dedim mama sandalyesi aldim. Cam marka çin üretimi degil. Joie lx daki ozellikler vardi. İnsallah memnun kalirim.
İndirim vardi 329 a aldim.Ne kadar canım?
Bizimkide tüylendi bide bıyıkları cıktı :) annem dökülür onlar diyor
Ben de en kısa sürede bu yöntemi denmek istiyorum.yatağında saklayarak uyutuyorum ben de.Şaş pat yöntemi 2.denemede de başarısız olduk. Uyuyor ama dalamamiyor bir türlü. Yine emerek uyuduk. Ama denemeye devam
İlk zamanlar memeyi kavrayamadığı olmuştu aslında ama bilemedimEmmede sorun oluyormus galiba
Bizde dün araştırdık. Jokerde brevi markasında vardı 380 tl idi ama teşhir ürüni kalmış bitek. Hepsi burada da 500 tlEvet canim bende koymaya basladım artık kısa sureli 5,10 dk oturtuyorum arkası kademeli oldugu icin hafif yatar pozisyona koyuyorum iyi oluyor
Yoldan oluyor canim biz de memlekete kisa sureli git gel yapiyoruz bazen haftasonu huzursuzlaniyor hemen o gece uyumuyor uyanp aglayp druyor uykuyu falan duzenli uyuyamiyorlar yorgun ve sinirli oluyorlar insallah duzene girer tekrar hemenKizlar dun gece oglum 45 dk boyunca araliksiz agladi hic susmadan, cok korktum ilk defa boyle oldu. Doktora goturmek icin ciktik arabada uyuyakaldi biraz dolastik, sonra eve cikinca tekrar aglama krizine girdien son battaniyede sallayip uyuttuk.
Dun gunubirlik bursaya gidip geldik yaklasik 18 saat disardaydik sabah 6 da cikip aksam 10 da geldik. Cok mu yoruldu ondan mi oldu bilemedim bir daha gezmeye falan gitmem cok kotu bir geceydi :/ buyudukce duzeleceklerine yeni yeni huylar cikariyolar.
Ahh cnm kulağı agrımış yavrunun yoldan dolayı yolda iken sık sık emzir yada emzik ver kullanıyorsaKizlar dun gece oglum 45 dk boyunca araliksiz agladi hic susmadan, cok korktum ilk defa boyle oldu. Doktora goturmek icin ciktik arabada uyuyakaldi biraz dolastik, sonra eve cikinca tekrar aglama krizine girdien son battaniyede sallayip uyuttuk.
Dun gunubirlik bursaya gidip geldik yaklasik 18 saat disardaydik sabah 6 da cikip aksam 10 da geldik. Cok mu yoruldu ondan mi oldu bilemedim bir daha gezmeye falan gitmem cok kotu bir geceydi :/ buyudukce duzeleceklerine yeni yeni huylar cikariyolar.
Emzik almiyor canim ayy oyle mi kiyamamAhh cnm kulağı agrımış yavrunun yoldan dolayı yolda iken sık sık emzir yada emzik ver kullanıyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?