2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar okudugunuz ,tavsiye edebileceginiz bebek bakim-aktivite kitaplari var mi? epey kitap var bu konuda.
Cevapları takipteyim.
Canım ek gıda ile ilgili doktorun kitap önermişti ya hani, onları okudun mu? Son 1 ayımız kaldı blw kitabı ve klasik yöntem kitabı okumak istiyorum. Beğendiysen ben de alayım

Cevapları takipteyim.
Canım ek gıda ile ilgili doktorun kitap önermişti ya hani, onları okudun mu? Son 1 ayımız kaldı blw kitabı ve klasik yöntem kitabı okumak istiyorum. Beğendiysen ben de alayım
yok canim daha almadim . gurme bebek pahali, onu sitesinden takip edecegim herhalde. diğerini alirim.

Kızım birkaç gündür uykuda sebepsiz ağlıyor.Emzirmeye alıyorum kulağını oynaya oynaya emerek uyuyor. Of yine enfeksiyon mu? Yoksa diş mi? 5 aylık olduk.
Bu ay dr gitmeyiz diyorduk ama yol göründü galiba

Molfix yenilenmis halini cok begendim. Bu zmana kadar hep prima pampers veya care kullandim. Bi deneyeyim dedim cok memnun kaldim. Isliklik Gostergesi var o kalin pamuk hali gitmis yerine daha esnek bir bez yapmislar. Denemek isteyen olursa hic tereddüt etmesin derim .
birde islak mendil e bebegin kini cok begendim. Baby me.

Yazayim dedim :)

Kızım birkaç gündür uykuda sebepsiz ağlıyor.Emzirmeye alıyorum kulağını oynaya oynaya emerek uyuyor. Of yine enfeksiyon mu? Yoksa diş mi? 5 aylık olduk.
Aylik kontrole gitmiyormusunuz her ay. Ara ara uykuda aglayabiliyorlar bence benim kizimda kac gundur öyle gunduz korkunca gece uykuda gözü kapali cok agliyor ona dikkat ettim ben.
baya korkagiz her seyden korkuyo birden yüzüne baksam hemen sıçrıyor uykuda ses olsa hemen kafasini kaldiriyor o derece sıçrıyor bende çok üzülüyorum öyle olunca.

Kizlar demir ilaci adefer+2 onerilmisti burda ama onu hicbi yerde bulamadim sormadigim eczane kalmadi :/ baska parabensiz demir ilaci var mi bildiginiz?

Aynı durum bizdede var hatta bir kaç haftadır var diyebilirim
Bizde 5 aylıgız, dr kontrole gotrduk diştendr dedi bize
Kbb gotrdum kulagı mı agrıo diye cok şukur birsey yok dedi dr
Dişinden dolayı kulagını kızartıyo cekerken..... sen yine de için raht etsn isrrsen bi goster dr

Bende cok beğendim evde iki bezli olunca değiştirmek istedim ve gerçekten cok mennun kaldım.. oğlumda ıslak mendile geçince babyme aldım hiç değiştirmedim bi iki kere başka marka aldım hep pişik yaptı zaten aradaki farkı anlayabiliyoruz cok ıslak oluyor diğerleri babyme daha kuru ve kokusuz.kızımda galen pamuk kullanıyorum.

Kizlar demir ilaci adefer+2 onerilmisti burda ama onu hicbi yerde bulamadim sormadigim eczane kalmadi :/ baska parabensiz demir ilaci var mi bildiginiz?
Eczane getirtemiyor mu bi yerden isteseydiniz getirtirlerdi hemen 1 en fazla 2 gunde elinde olurdu.

Bizimkide çok korkak. Herkes düşürdüğüm için diyodu demekki bazi bebeklerde olabiliyomuş.
Molfiksten bende cok memnunum 3 aydir kullaniyoruz sanirim

Kizlar kizim kg kaybetmis evdeki tartiya gore. Zaten bu ay iki hafta falan istahsiz donem gecirdik.. yarin dra goturecegiz inşallah baska bisey yoktur. Suan yemeye basladi. Ama mamadan ziyade ek gidayi daha cok istiyo gibi. Karşisinda bisey yesek resmen aglamaya basliyor ellerini uzatiyor agzini aciyor. Sanirim hizlanacagim artik bu konuda. Bugun yine havuç yapicam

Her ay rutin gittik ama 5. Ayda aşımız yok 6 da gidelim dedik. Bakalım oynamaya devam ederse götüreceğim.
Benim minik de korkuyor herşeyden özellikle saçımı salınca çok korkuyor

Nutrigen ferromixin canım parabensiz ama toz formdaymış. Ben daha başlamadım bundan almayı düşünüyorum bakalım

Sizi biliyorum canım iyi çıkmasına sevindim. Biraz takip edeyim götürcm bakalım

sacimi banyodan sonra cok seviyor islak hosuna gidiyor sanirim eliyle oynuyor.
Normalde hep ense kökündeki sacimi cekiyor sipa diyorum nereyi cekeceginide biliyor :))

Bizimkide çok korkak. Herkes düşürdüğüm için diyodu demekki bazi bebeklerde olabiliyomuş.
Molfiksten bende cok memnunum 3 aydir kullaniyoruz sanirim
Bol bol dua okuyorum her gece mutlaka ayetel kursi felak nas okumadan yatmam ama asiri korkuyor.
O korkuncada bende kotu oluyorum birden korkup kalkiyor uykudaysa da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…