2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

uyku işini nasil çözeceğiz? 1.30tan once uyumuyor. Onun uyumasını bekliyoruz her gece yatmak için.
Gunduz uykusunu alsin-almasin, aksam uzeri uyudun-uyumasin, yorgun olsun-olmasin durum ayni. 1'den once uyutursam tekrar uyaniyor her seferinde. Sabah 9'da kalkiyoruz, daha erken kalkmaya halim olmuyor gec yatinca.

Dün 6aylık aşıları olduk butun gun huzursuzlandi aksamda 37.8 e kadar cıktı atesi gece yarım saat uykudan uyanip ağladı zor gecirdik allahtan 1yaşına kadar aşı yok

Kulaklarını bizimkide hep yırtıp kanatıyor eller hep kulağında

Valla bizde cözemedik cocuk haftanin 3,4 gunu sabah 6.30 da uyanıyor bizim sesimize aksamda erken yatar diyorum malesef en erken 12 yi buluyor 10 da uykusu geliyor yatak odasina geciyoruz 2,3 saat ugrasiyorum uyutuyoruz 10dk sonra geri kalkiyor derin uykuya gecmesi kac saat suruyor bebeklerin en gec 20.30 da uyumasi gerekiyormus

Uyku aralıklarına dikkat ediyor musunuz? blanco bulut29
Mesela 2 saat uyanıklık halini geçirdiysem benim kızım da zor uyuyor ama geçirmediysem rahatça dalıyor. Ben hamakta sallıyorum öyle seviyor. Yarım saat daldıktan sonra yatağına götürüyorum. Siz nasıl uyutuyorsunuz?
Bu aralar 19.00 da gece uykusuna yatıyor. Akşam bize kalıyor eşimle ama gece 4.30-5.30 ayaktayım ama (emzirme uyanışlarımı saymıyorum) bu da yorucu oluyor benim de erken yatmam gerek

Bizde gec uyanlardanız malesef ... 23:00-01:00 arası uykuya dalıyor
Ve sık sık uyanıyor, bazen 30 dk ,bazen 1,2 saat arayla
Halaa emerek uyuyor kucagımda yerine koydugum an uyanıyor artık delirtiyor beni gercktn cok yoruluyorum
Bazen tum gun onu uyutmakla geciyormuş gibi geliyor.. bi ara burda arastırmıştım salıncak ,hamak fln da vazgectim almktan almamıştım
Boyle bazen pes edince yine salıncak arayışına giriyorum kollarım kopuyor onu gezdrmkten
Kucagımda bıraksam mışıl mışıl uyuck hanımefndi... eve bi suru kitap aldık uyku egitimi konusunda , zmn buldkca okumya calışyrm da off imknsz geliyor bu uyku egitimi bana kızlaaar
Yatagına koyucam da o da kendi uykuya dalıcak hah .... kararli oldugum , hazır oldugum bir gun inş denerim ama daha inancım bile yokken denemeye kalkmiim boşuna
Kaybetme korkusu daha ilerleyen aylarda olur diye okumuştum biyerde ...peki benim kızın yaptıgı nedir
Evt belki hata bende ki emerek kucagımda gezdirip sallayarak uyutuyorum , cocukta bırakınca yataga uyanıyor ..ama okdr uyusuz ve yorgun oluyorum ki gunduz kucagımda tutup en az 1 saat uyusun diye bakıyorum
Keşke en een basında boyle alıştırmasaydım diyorum kendime kızıyorum ama işte ilk cocuk fln fln....
uyku egitimini hakkında ne duşunuyorsunuz?

Dün 6aylık aşıları olduk butun gun huzursuzlandi aksamda 37.8 e kadar cıktı atesi gece yarım saat uykudan uyanip ağladı zor gecirdik allahtan 1yaşına kadar aşı yok

Cnm daha onceki aşılardada ateşlenip huzursuz olmuş muydu yoksa bu 6 ay aşısında ilk mi oluyor?

Ooov senin işin hakikaten zor , gün içinde evi dolaşırken bile kolum kopuyor ay bir de uyuttuğumu düşünemiyorum bi yol bul bir an önce canım salıncak hamak ayakta sallama her ne olursa. Çok yıpranırsın.

Uyku eğitimi için de YouTube Pınar sibirsky ve instagramda baldan anne yi biliyorum sadece. Bi bakarsın istersen. O yerine koyup uyutma olayı şu an bana da ütopik geliyor biraz daha böyle devam edicm Yen'i Yen'i saatleri oturtuyoruz Yen'i bir düzene Bebek de ben de hazır değiliz şu an

Slm arkadaşlar prebiyotik yoğurt mayası ile yoğurt mayalayan var mı

Salıncak alcam da ya orda uyumazsa ,bugune kdr hiç salıncakta sallanıp uyumadı ...
Bende bu onerdiklerini biliyorum ve birkac kitap okudum sadece
Uyku duzenimiz var bayadır cok sukur , belli saatlerde uyuyor ve uyanık kalma suresine dikkt edyrm .bizde uyumak sıkıntı degil ,sadece uyutma şekli ( emerek,kucakta sallanarak) ve yataga geciş sırasında uyanmak problmimiz
Salıncak alırsam salıncakta sallanarak uyumasını ogretmiş olurum ki buda yıpratıcı bir donem olur alışana kdr ( bugune kdr sadece kucakta sallanarak uyutugum için)
Direk uyku egitimine gecsek 6 ayda diye dusunuyorum ( salıncak fln almadan) yatagında kendi dalsın... off off kitaplarda okurken cok kolay geliyor hersey ama bu egitimi verirken kesinlikle yardım gerekiyor bana tekbasına olck sey degil,inş annanemiz gelir de bu yontemi deneriz

Gunluk sutle evdeki ev yogurdumdan mayaladim. Ilk gun tutmadi kucuk kaba yapinca zorlandim :) ikinci gun tuttu yedirdim cok sevdi elimi cekiyor ver diye :)
patates yedigi gun icine az zeytin yagi koyacaktim unuttum o gun hic kaka yapmadi. Sonra havuca gececem insallah

Ayaginda sallarken bi yastik kullan ben öyle yapiyorum normal yastigin icini azalttim onun boyu kadar zaten onu dizeme koyuyorum uyuyunca yavastan ayagimdan oldugum yere birakiyorum direk ayagimda olunca birakirsam hiseediyor.
birde sallincagi iple bir yere kur bak uyuyor sevdi ona göre alirsin.
O kitaplari yak kitaptaki gibi olsa keske hersey

Biz havuc yiyoruz iki gundur. Yogurdu hic sevmedi :/

H hml2829 Mel59
gündüz uykularimiz bizim de duzenli, aralıklara da dikkat ediyorum ama aksam olunca duzen bozuluyor ve kacta olursa olsun kisa surede uyaniyor taa ki saat 1-2 olana kadar. 4. ayda boyle olduk,ondan once gündüz uykumuz yoktu ama gecelerimiz makul saatlerdeydi, simdi tam tersi. Uykuyla alakali her yaziyi yontemi okudum bitirdim. Artik memede bile uyumuyor, kucakta pis pis... Atak donemi de gecti,rahatlarim artik diyordum. Ailece uykusuzuz Evin ısısını düşürüp farkli bi odada yatacagiz bu gece bakalım değişen bir sey olacak mi.

yogurt mayalama tarifini alabilir miyim, kavanoza yapacagim ben de. 6.aya daha var ama elimde organik bi yogurt var,mayasini kacirmak istemiyorum.

Bizde gunduz 1.5-2 saatte bir yarim saat 45dk uyuyo. Gece en erken 12,30da uyuyor

Bizde gunduz 1.5-2 saatte bir yarim saat 45dk uyuyo. Gece en erken 12,30da uyuyor
ben bi kac gündür 45dk dolmaya yakin basinda hazir vaziyette bekliyorum, daha uyanmadan salliyorum hafif hafif, 2. döngüye geciyor bi sure sonra. Tabii bu yontem simdi tutuyor da haftaya tutmaz mesela, sürekli huy değişiyor :)

Denedigim var cnm aglıyor cook.. sevmiyor oyle galba ,of
Birde illa ki emecek ,memede uyumayı seviyor yoksa cok zor dalıyor

yogurt mayalama tarifini alabilir miyim, kavanoza yapacagim ben de. 6.aya daha var ama elimde organik bi yogurt var,mayasini kacirmak istemiyorum.
canim ilitip sutu bir tatli kasigi yogurt koyup mayaladim sardim sabahta dolaba koydum.
senelerdir kendi yogurdumu evde yaparim ama kucugu tutturmak zor oldu kendimize 1ltliik kavanoza yapiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…