H hml2829Mel59
gündüz uykularimiz bizim de duzenli, aralıklara da dikkat ediyorum ama aksam olunca duzen bozuluyor ve kacta olursa olsun kisa surede uyaniyor taa ki saat 1-2 olana kadar. 4. ayda boyle olduk,ondan once gündüz uykumuz yoktu ama gecelerimiz makul saatlerdeydi, simdi tam tersi. Uykuyla alakali her yaziyi yontemi okudum bitirdim. Artik memede bile uyumuyor, kucakta pis pis... Atak donemi de gecti,rahatlarim artik diyordum. Ailece uykusuzuzEvin ısısını düşürüp farkli bi odada yatacagiz bu gece bakalım değişen bir sey olacak mi.
Maşallah senin fıstığa. Püre şeklinde mi veriyosun sebzeleri canım?Gunluk sutle evdeki ev yogurdumdan mayaladim. Ilk gun tutmadi kucuk kaba yapinca zorlandim :) ikinci gun tuttu yedirdim cok sevdi elimi cekiyor ver diye :)
patates yedigi gun icine az zeytin yagi koyacaktim unuttum o gun hic kaka yapmadi. Sonra havuca gececem insallah
Ben sana demedim mi kız sen arkadaşlarına kulak vermezsen 5 ay sonra ancak kesfedersin işte böyleMolfix yenilenmis halini cok begendim. Bu zmana kadar hep prima pampers veya care kullandim. Bi deneyeyim dedim cok memnun kaldim. Isliklik Gostergesi var o kalin pamuk hali gitmis yerine daha esnek bir bez yapmislar. Denemek isteyen olursa hic tereddüt etmesin derim .
birde islak mendil e bebegin kini cok begendim. Baby me.
Yazayim dedim :)
Canım ben bir sorun yoksa her ay götürmüyorum her ay napıyor ki ama cumartesi götüreceğim 3 ay oldu bide doktor teyzemizi ziyaret edelim ben göz muayenesi yaptirmadim siz yaptırdınız mı gitmisken onu da halledeyim diyorum ama 6 aydan önce yapılıyor mu bilmiyorumAylik kontrole gitmiyormusunuz her ay. Ara ara uykuda aglayabiliyorlar bence benim kizimda kac gundur öyle gunduz korkunca gece uykuda gözü kapali cok agliyor ona dikkat ettim ben.
baya korkagiz her seyden korkuyo birden yüzüne baksam hemen sıçrıyor uykuda ses olsa hemen kafasini kaldiriyor o derece sıçrıyor bende çok üzülüyorum öyle olunca.
Al bizdende o kadar 12de uyursa seviniyorum yarım saat sonra yine uyanıyor nasıl bebek bilmem adam gecelere akıyoruyku işini nasil çözeceğiz? 1.30tan once uyumuyor. Onun uyumasını bekliyoruz her gece yatmak için.
Gunduz uykusunu alsin-almasin, aksam uzeri uyudun-uyumasin, yorgun olsun-olmasin durum ayni. 1'den once uyutursam tekrar uyaniyor her seferinde. Sabah 9'da kalkiyoruz, daha erken kalkmaya halim olmuyor gec yatinca.
hasladim catalla ezdim canim. Blender kullanmayo dusunmuyorum ki zorlanmasin sonra hep püre kivaminda ister.Maşallah senin fıstığa. Püre şeklinde mi veriyosun sebzeleri canım?
Ben her ay gidiyorum duzenli 1 yasina kadar giderim sanirim. Kilo durumu hep kritik sinirda ek gidaya basladik bu ayda mesela.Ben sana demedim mi kız sen arkadaşlarına kulak vermezsen 5 ay sonra ancak kesfedersin işte böyle
Işime gelmemisti ama aklimdaydi :) Bi deneyeyim dedim ancak bu zmana kaldi denemekte marka isim yapmis prima ondan ötürü hep onu alasim geliyor
Canım ben bir sorun yoksa her ay götürmüyorum her ay napıyor ki ama cumartesi götüreceğim 3 ay oldu bide doktor teyzemizi ziyaret edelim ben göz muayenesi yaptirmadim siz yaptırdınız mı gitmisken onu da halledeyim diyorum ama 6 aydan önce yapılıyor mu bilmiyorum
oyle pis pisla bırak uyusun degil ki. emzir, pispisla, kucakta sallayarak gezdir.. zor uyuyor yani. yine emerek uyumasi iyiydi. kendi keyfine göre belirliyor. ama uykuyu sevmedigi kesinMemede uyutmamaya nasıl başardın?
Çatalla ezdiğini yiyebiliyor mu öyle. Merak ettim şimdi bende denicem ama bize doktor yumurta peynir şeklinde kahwaltıya başla demişti. 2 gündür yumurta sarısını istemiyor ağzını kitliyor. Peyniele yumurtayı karıştırıp ezip sütümle açayım öyle vereyim diyorum ama bilemedimhasladim catalla ezdim canim. Blender kullanmayo dusunmuyorum ki zorlanmasin sonra hep püre kivaminda ister.
Ben her ay gidiyorum duzenli 1 yasina kadar giderim sanirim. Kilo durumu hep kritik sinirda ek gidaya basladik bu ayda mesela.
6.bucukta kan testi yapilip öyle baslatacak demir ilacina goz icin 6 aylik olmasini bekliyorum bu ayin 23den sonra göturecegim insallah. Doktor gerek yok dedi ben yinede götürecegim.
birde doktordan geldik elime sag gogsunde sertlik geldi nohut kadar aklima takildi simdi o nedir diye. Firsat buldugum ilk anda onun icin gidicem insallag önemli bisi degildir.
Yedi hatta ben zeytinyagi koyacaktim unuttum ezdim direk verdim yedi.Çatalla ezdiğini yiyebiliyor mu öyle. Merak ettim şimdi bende denicem ama bize doktor yumurta peynir şeklinde kahwaltıya başla demişti. 2 gündür yumurta sarısını istemiyor ağzını kitliyor. Peyniele yumurtayı karıştırıp ezip sütümle açayım öyle vereyim diyorum ama bilemedim
Bende sevmezdim kokardi sonra bi alistim artik hazir yogurtlar kotu geliyor tadsiz geliyor :)Al_pi sagol canim, ev yogurdu pek sevmem ama deneyip öğreneceğiz artik
Evet canım hep dikkat ediyorum en geç 2saatte bir yatıyor biraz kucağımda gezdiroyorum esim alıstırdı buna eskiden yatagina koyardim popusunu pıspıslardım uyurdu artık uyku saati gelince cıldırıyor aglıyor kucakta bira gezdiriyorum sonra yatiriyorum pıspıslıyorum ama cok zor dalıyor en fazla 30 dk sonra ayakta gunduzleri gecede son kalkis saatine gore 21.30 22.00 gibi baslıyorum ama dalması 2,3 saati buluyor malesefUyku aralıklarına dikkat ediyor musunuz?blanco bulut29
Mesela 2 saat uyanıklık halini geçirdiysem benim kızım da zor uyuyor ama geçirmediysem rahatça dalıyor. Ben hamakta sallıyorum öyle seviyor. Yarım saat daldıktan sonra yatağına götürüyorum. Siz nasıl uyutuyorsunuz?
Bu aralar 19.00 da gece uykusuna yatıyor. Akşam bize kalıyor eşimle ama gece 4.30-5.30 ayaktayım ama (emzirme uyanışlarımı saymıyorum) bu da yorucu oluyor benim de erken yatmam gerek
Canım bu konuda soyle birsey diyorlar sen simdi kucaginda uyutuyorsunya daliyor yataga yatirinca hafif cocugu uyandiricakmissin sonra yatakta kendi dalmasini sagliycaksin ozaman o sekilde yatakta uyudugu icin uyuyormus bu yontemin adı( uyutmak icin uyandır )yanlıs hatırlamıyorsam mesele benim tecrüneme göre bu dogru esim bizim kızı hep kucaginda dolastirar uyutur bazen 1saat ugrastigi olur yataga koyar en fazla 5dk sonra uyanır ben hafif mayistiriyorum yatakta uyutuyorum pıspıslayarak dalıyorBizde gec uyanlardanız malesef ... 23:00-01:00 arası uykuya dalıyor
Ve sık sık uyanıyor, bazen 30 dk ,bazen 1,2 saat arayla
Halaa emerek uyuyor kucagımda yerine koydugum an uyanıyor artık delirtiyor beni gercktn cok yoruluyorum
Bazen tum gun onu uyutmakla geciyormuş gibi geliyor.. bi ara burda arastırmıştım salıncak ,hamak fln da vazgectim almktan almamıştım
Boyle bazen pes edince yine salıncak arayışına giriyorum kollarım kopuyor onu gezdrmkten
Kucagımda bıraksam mışıl mışıl uyuck hanımefndi... eve bi suru kitap aldık uyku egitimi konusunda , zmn buldkca okumya calışyrm da off imknsz geliyor bu uyku egitimi bana kızlaaar
Yatagına koyucam da o da kendi uykuya dalıcak hah ....kararli oldugum , hazır oldugum bir gun inş denerim ama daha inancım bile yokken denemeye kalkmiim boşuna
Kaybetme korkusu daha ilerleyen aylarda olur diye okumuştum biyerde ...peki benim kızın yaptıgı nedir
Evt belki hata bende ki emerek kucagımda gezdirip sallayarak uyutuyorum , cocukta bırakınca yataga uyanıyor ..ama okdr uyusuz ve yorgun oluyorum ki gunduz kucagımda tutup en az 1 saat uyusun diye bakıyorum
Keşke en een basında boyle alıştırmasaydım diyorum kendime kızıyorum ama işte ilk cocuk fln fln....
uyku egitimini hakkında ne duşunuyorsunuz?
Hafif ates olmustu ama bu sefer cok huzursuz oldu atesi 37.8 i gecmedi ama cok sükürCnm daha onceki aşılardada ateşlenip huzursuz olmuş muydu yoksa bu 6 ay aşısında ilk mi oluyor?
Benim oglumda emerek uyuyor, bizimle yattigi icin yatarak emziriyorum. Kol boyun agriyor ama bu sekil daha kolay geliyor bana sanirim. 2 sene bizimle uyuyacak nasilsa guvenle baglanma icin :)Denedigim var cnm aglıyor cook.. sevmiyor oyle galba ,of
Birde illa ki emecek ,memede uyumayı seviyor yoksa cok zor dalıyor
Sut damarlaridir belki cnm korkma, bisey degildir. Yine de git tabi, rahatlarsinhasladim catalla ezdim canim. Blender kullanmayo dusunmuyorum ki zorlanmasin sonra hep püre kivaminda ister.
Ben her ay gidiyorum duzenli 1 yasina kadar giderim sanirim. Kilo durumu hep kritik sinirda ek gidaya basladik bu ayda mesela.
6.bucukta kan testi yapilip öyle baslatacak demir ilacina goz icin 6 aylik olmasini bekliyorum bu ayin 23den sonra göturecegim insallah. Doktor gerek yok dedi ben yinede götürecegim.
birde doktordan geldik elime sag gogsunde sertlik geldi nohut kadar aklima takildi simdi o nedir diye. Firsat buldugum ilk anda onun icin gidicem insallag önemli bisi degildir.
Aventin sulugu cok guzel benim mama kasigim wee baby kasik kabinida aldim 2 kaşık sıgıyor cok memnunum . Kasigini cok sevdi ne versem kasikla yiyor :))Kızlar suluk markası onerebilecek olan var mı birde mama kaşığı
Insallah canim. Korkmadim acikcasi cogu yerde 1 yasina kadar geciyor filan diyor oyle birseydir insallah diyorum.Sut damarlaridir belki cnm korkma, bisey degildir. Yine de git tabi, rahatlarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?