2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Memede uyutmamaya nasıl başardın?

Maşallah senin fıstığa. Püre şeklinde mi veriyosun sebzeleri canım?

Ben sana demedim mi kız sen arkadaşlarına kulak vermezsen 5 ay sonra ancak kesfedersin işte böyle

Canım ben bir sorun yoksa her ay götürmüyorum her ay napıyor ki ama cumartesi götüreceğim 3 ay oldu bide doktor teyzemizi ziyaret edelim ben göz muayenesi yaptirmadim siz yaptırdınız mı gitmisken onu da halledeyim diyorum ama 6 aydan önce yapılıyor mu bilmiyorum

Al bizdende o kadar 12de uyursa seviniyorum yarım saat sonra yine uyanıyor nasıl bebek bilmem adam gecelere akıyor

Daha bugün uyku saatlerimizi yazdım buraya düzenli diye ama bugün ikimiz de yıprandık. Bütün elini ağzına sokup ağladı emzik bile istemedi gündüz en az 5 saat uyurken toplam 50 dk uyudu. Yen'i uyutabildim her yerim ağrıyor. Lütfen bi daha olmasın

Maşallah senin fıstığa. Püre şeklinde mi veriyosun sebzeleri canım?
hasladim catalla ezdim canim. Blender kullanmayo dusunmuyorum ki zorlanmasin sonra hep püre kivaminda ister.

Ben her ay gidiyorum duzenli 1 yasina kadar giderim sanirim. Kilo durumu hep kritik sinirda ek gidaya basladik bu ayda mesela.
6.bucukta kan testi yapilip öyle baslatacak demir ilacina goz icin 6 aylik olmasini bekliyorum bu ayin 23den sonra göturecegim insallah. Doktor gerek yok dedi ben yinede götürecegim.
birde doktordan geldik elime sag gogsunde sertlik geldi nohut kadar aklima takildi simdi o nedir diye. Firsat buldugum ilk anda onun icin gidicem insallag önemli bisi degildir.

Çatalla ezdiğini yiyebiliyor mu öyle. Merak ettim şimdi bende denicem ama bize doktor yumurta peynir şeklinde kahwaltıya başla demişti. 2 gündür yumurta sarısını istemiyor ağzını kitliyor. Peyniele yumurtayı karıştırıp ezip sütümle açayım öyle vereyim diyorum ama bilemedim

Yedi hatta ben zeytinyagi koyacaktim unuttum ezdim direk verdim yedi.
2 hafta sabah meyve rendele yedir ögleden sonra yogurt 2 hafta sonra corbalara badla dedi. Kahvalti demedi yumurta filan yok bizde sebze meyve tadlara alissin ilk önce neyi sevip neyi sevmedigini ögrenelim dedi.
zetinyagi tereyagi da kullan mutlaka dedi sende onunla da yumusatabilirsin.

Merhaba Kızlar bir sorum olacaktı size, bebeğimi 4saat evde bırakmam lazım kaç cc süt bırakmam gerekir eve? Daha yeni sağmaya başlıcam da sizin bir memeden ortalama ne kadar süt çıkıyor, kaç saatte bir besliyorsunuz bebeğinizi ve bir öğünde ne kadar veriyorsunuz ? Emziren arkadaşlar da tek meme mi emziriyorsunuz iki memeyi se veriyor musunuz bir öğünde

Evet canım hep dikkat ediyorum en geç 2saatte bir yatıyor biraz kucağımda gezdiroyorum esim alıstırdı buna eskiden yatagina koyardim popusunu pıspıslardım uyurdu artık uyku saati gelince cıldırıyor aglıyor kucakta bira gezdiriyorum sonra yatiriyorum pıspıslıyorum ama cok zor dalıyor en fazla 30 dk sonra ayakta gunduzleri gecede son kalkis saatine gore 21.30 22.00 gibi baslıyorum ama dalması 2,3 saati buluyor malesef

Son düzenleme:
Canım bu konuda soyle birsey diyorlar sen simdi kucaginda uyutuyorsunya daliyor yataga yatirinca hafif cocugu uyandiricakmissin sonra yatakta kendi dalmasini sagliycaksin ozaman o sekilde yatakta uyudugu icin uyuyormus bu yontemin adı( uyutmak icin uyandır )yanlıs hatırlamıyorsam mesele benim tecrüneme göre bu dogru esim bizim kızı hep kucaginda dolastirar uyutur bazen 1saat ugrastigi olur yataga koyar en fazla 5dk sonra uyanır ben hafif mayistiriyorum yatakta uyutuyorum pıspıslayarak dalıyor

Denedigim var cnm aglıyor cook.. sevmiyor oyle galba ,of
Birde illa ki emecek ,memede uyumayı seviyor yoksa cok zor dalıyor
Benim oglumda emerek uyuyor, bizimle yattigi icin yatarak emziriyorum. Kol boyun agriyor ama bu sekil daha kolay geliyor bana sanirim. 2 sene bizimle uyuyacak nasilsa guvenle baglanma icin :)

Sut damarlaridir belki cnm korkma, bisey degildir. Yine de git tabi, rahatlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…