2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar.. bi kaç gündür tahin pekmez karıştırıp yiyorum sütüm maşallah yine coğaldı.. ahhh diyorum oğlum bi damla anne sütü almadıöyle üzülüyorumki .. ek gıdadayoğurt havuç patates tadımı bitti elmaya başlıyacam.. siz ayva verecekmisiniz bebeklerinize

Doktor yazdi ama zor ayva ben yerken boguluyorum :) Suyundan olabilir tattiririm.

Insallah canim. Korkmadim acikcasi cogu yerde 1 yasina kadar geciyor filan diyor oyle birseydir insallah diyorum.
Süt bezesi gibi bence
Alpi canim benim kizimda vardi hatta iki memesindede gecti 1yasinda dr sadece takip etti baska bisey yapmadi geciyo yani kizlarda olabiliyomus
BU arada kizlar arada giriyorum ama cogunu okuYamadim bebis iyilesiyo gibiydi yeniden basladi öksürük kizimda hastaydi hepiniz iyisinizdir insallah bizde tadimlara basladik bakalim hayirlisi
Hepinizee sevgilerrr

gecmis olsun canim.
Ben armut rendeledim bugun yarim armutu rendeledim kendi istegine gore verdim kafasini cevirip agzini kapayincaya kadar yedirdim :)
Uyanincada yogurdunu yiycek :) Kasigi seviyor ya elime ver kasigi diyor insallah hep boyle devam eder.

bebekleri kac dakika oturtmak-oturtmamak lazim.1aydir ara ara oturtuyoruz ama acaba uzun otursa beli agrir mi?
canım mama sandalyeni aldin mi,nerede yediriyorsun?

Sagol canim Afiyet olsun inci kizimiza insallah nasil baslarsa öyle gider Maasallah
Bende yogurtla basladim dün patates havuc elma armut öyle öyle gidicez bakalm:))

bebekleri kac dakika oturtmak-oturtmamak lazim.1aydir ara ara oturtuyoruz ama acaba uzun otursa beli agrir mi?

canım mama sandalyeni aldin mi,nerede yediriyorsun?
Koltuga oturtuyorum kösesine yanlarinida yastikla destekleyip öyle yediriyorum. Mama sandalyesi aldim bugun gelecekti ama gelmedi hala bekliyorum 4 gözle.bunu aldim.
Silikon uçlu kaşık mi acaba plastik olan mı
evet canim silikon seffaf uclu olandan zaten her yerde var ben ezcaneden almistim dogdugundan beri kullaniyorum. Su iciriyordum simdi mamalar yiyor :)

Bizde bugün acil gittiğimizde sordum (geçen hafa yoğun idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı şimdi daha iyiymiş) muhallebi ve pirinç unu verebilirsin haftaya çorbalara başlayabilirsin dedi. Yumurta yemediğini söyledim peynir pekmez yumurtayı anne sütü yada mamanla bulamaç şeklinde yap yedir dedi. Bir haftada 50 gram almış sadece mamayı azalmıştım arttırıcam yine

Corbalara gecene kadar mamayi azaltma canim bende azalttim pismanim cocuk kilo almiyor anne sutu alsin diye direttim ama sonucta emiyor 5 dk da olsa anne sutunun vitaminini aliyor.
simdi ben gunde 5 e cikarttim 60 cc mama oncesi sonrasi memeye devam

Geçmiş olsun canim

Dün drdaydık bizde. Zaten tadimlara baslamistim. Yogurt, meyve pureleri, tuzsuz yayla corbasi, acisiz baharatsiz tarhana corbasi dedi. Bakalim artik ek gidaya geciyoruz iyiden iyiye. Bugun yogurt mayaladim gunluk süt ve ev yapimi maya ile. İnşallah guzel olur bide labne denedim bakalim insallah oluuurr cok dua ediyorum heba olmasinlar :)

Kizlar mama vermek ayip degil gunah degil. Asil bebeklerimizi ac tutmak dogru olmaz. Esim hizli gidiyor diye aman kizim az ic falab diyodu sakayla. Sonra cocuk bir icmez oldu agzinin icine bakiyoruz simdi icsin diye. Kilo alimi yavas bizimde ama normal dedi drumuz. 7.3 olmuş kiyafetle. Sukurler olsun yesinler icsinler buyusunler

Labneyi denemedim yogurda bi alissin ilk once diye. Birde yogurdu bos verin tadini bilsin alissin sonra meyveli verin diyorlar.
Bugun brokoli hasladim ezdim catalla iyice verdim yedi cok sasirdim icinede zeytin yagi ekledim. Bayada severek yedi en son ögürunce dur demek istedi diye dusundum biraktim vermeyi :)

Kizlar bazilariniz ek gidaya gecmis, kendiniz mi yediriyorsunuz yoksa blw usulu mu yapiyorsunuz? Ben blw usulu baslicam 6 ayin dolmasini bekliyorum sabirsizlikla :) su an deneyen var mi merak ettim.

Yogurt sade verdim canim ama cok öğürdü. Elmayla yine biraz yedi. Brokoli henuz denemedik bakalim sirayla hepsini denicez.

Bu arada bende wee nin silikon kasigini kullaniyorum hem dislerini kasiyo. Klasik yontem veriyorum. Blw bana biraz sacma geliyor kucuk bebek ickn. 8 aydan sonra dişi cikinca deneriz

hayirli olsun canim, belki ben de bundan alirim. Memnun kalirsan yazarsin.

Blw yi su an bende denemedim deneyemem sanirim korkarim :) Ben bisi yiyince bana bakiyor bende kasigi elinr veriyorum suya batirip onu emiyor disini kasiyor egleniyor :)
Iste en az 3 kere deneyin diyor sonra meyveli verin diyorlar.birde neyi yemezse üzulmeyin mutlaka yerine yiyeck bir alternatifi vardir mutlaka diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…