- 3 Ekim 2015
- 1.257
- 1.707
- 133
- 38
Doktor yazdi ama zor ayva ben yerken boguluyorum :) Suyundan olabilir tattiririm.Günaydın kızlar.. bi kaç gündür tahin pekmez karıştırıp yiyorum sütüm maşallah yine coğaldı.. ahhh diyorum oğlum bi damla anne sütü almadıöyle üzülüyorumki .. ek gıdadayoğurt havuç patates tadımı bitti elmaya başlıyacam.. siz ayva verecekmisiniz bebeklerinize
Alpi canim benim kizimda vardi hatta iki memesindede gecti 1yasinda dr sadece takip etti baska bisey yapmadi geciyo yani kizlarda olabiliyomusInsallah canim. Korkmadim acikcasi cogu yerde 1 yasina kadar geciyor filan diyor oyle birseydir insallah diyorum.
Süt bezesi gibi bence
gecmis olsun canim.Alpi canim benim kizimda vardi hatta iki memesindede gecti 1yasinda dr sadece takip etti baska bisey yapmadi geciyo yani kizlarda olabiliyomus
BU arada kizlar arada giriyorum ama cogunu okuYamadim bebis iyilesiyo gibiydi yeniden basladi öksürük kizimda hastaydi hepiniz iyisinizdir insallah bizde tadimlara basladik bakalim hayirlisi
Hepinizee sevgilerrr
canım mama sandalyeni aldin mi,nerede yediriyorsun?gecmis olsun canim.
Ben armut rendeledim bugun yarim armutu rendeledim kendi istegine gore verdim kafasini cevirip agzini kapayincaya kadar yedirdim :)
Uyanincada yogurdunu yiycek :) Kasigi seviyor ya elime ver kasigi diyor insallah hep boyle devam eder.
Silikon uçlu kaşık mi acaba plastik olan mıAventin sulugu cok guzel benim mama kasigim wee baby kasik kabinida aldim 2 kaşık sıgıyor cok memnunum . Kasigini cok sevdi ne versem kasikla yiyor :))
Sagol canim Afiyet olsun inci kizimiza insallah nasil baslarsa öyle gider Maasallahgecmis olsun canim.
Ben armut rendeledim bugun yarim armutu rendeledim kendi istegine gore verdim kafasini cevirip agzini kapayincaya kadar yedirdim :)
Uyanincada yogurdunu yiycek :) Kasigi seviyor ya elime ver kasigi diyor insallah hep boyle devam eder.
Koltuga oturtuyorum kösesine yanlarinida yastikla destekleyip öyle yediriyorum. Mama sandalyesi aldim bugun gelecekti ama gelmedi hala bekliyorum 4 gözle.bebekleri kac dakika oturtmak-oturtmamak lazim.1aydir ara ara oturtuyoruz ama acaba uzun otursa beli agrir mi?
canım mama sandalyeni aldin mi,nerede yediriyorsun?
evet canim silikon seffaf uclu olandan zaten her yerde var ben ezcaneden almistim dogdugundan beri kullaniyorum. Su iciriyordum simdi mamalar yiyor :)Silikon uçlu kaşık mi acaba plastik olan mı
Bizde bugün acil gittiğimizde sordum (geçen hafa yoğun idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı şimdi daha iyiymiş) muhallebi ve pirinç unu verebilirsin haftaya çorbalara başlayabilirsin dedi. Yumurta yemediğini söyledim peynir pekmez yumurtayı anne sütü yada mamanla bulamaç şeklinde yap yedir dedi. Bir haftada 50 gram almış sadece mamayı azalmıştım arttırıcam yineYedi hatta ben zeytinyagi koyacaktim unuttum ezdim direk verdim yedi.
2 hafta sabah meyve rendele yedir ögleden sonra yogurt 2 hafta sonra corbalara badla dedi. Kahvalti demedi yumurta filan yok bizde sebze meyve tadlara alissin ilk önce neyi sevip neyi sevmedigini ögrenelim dedi.
zetinyagi tereyagi da kullan mutlaka dedi sende onunla da yumusatabilirsin.
Corbalara gecene kadar mamayi azaltma canim bende azalttim pismanim cocuk kilo almiyor anne sutu alsin diye direttim ama sonucta emiyor 5 dk da olsa anne sutunun vitaminini aliyor.Bizde bugün acil gittiğimizde sordum (geçen hafa yoğun idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı şimdi daha iyiymiş) muhallebi ve pirinç unu verebilirsin haftaya çorbalara başlayabilirsin dedi. Yumurta yemediğini söyledim peynir pekmez yumurtayı anne sütü yada mamanla bulamaç şeklinde yap yedir dedi. Bir haftada 50 gram almış sadece mamayı azalmıştım arttırıcam yine
Bizde bugün acil gittiğimizde sordum (geçen hafa yoğun idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı şimdi daha iyiymiş) muhallebi ve pirinç unu verebilirsin haftaya çorbalara başlayabilirsin dedi. Yumurta yemediğini söyledim peynir pekmez yumurtayı anne sütü yada mamanla bulamaç şeklinde yap yedir dedi. Bir haftada 50 gram almış sadece mamayı azalmıştım arttırıcam yine
Labneyi denemedim yogurda bi alissin ilk once diye. Birde yogurdu bos verin tadini bilsin alissin sonra meyveli verin diyorlar.Dün drdaydık bizde. Zaten tadimlara baslamistim. Yogurt, meyve pureleri, tuzsuz yayla corbasi, acisiz baharatsiz tarhana corbasi dedi. Bakalim artik ek gidaya geciyoruz iyiden iyiye. Bugun yogurt mayaladim gunluk süt ve ev yapimi maya ile. İnşallah guzel olur bide labne denedim bakalim insallah oluuurr cok dua ediyorum heba olmasinlar :)
Yogurt sade verdim canim ama cok öğürdü. Elmayla yine biraz yedi. Brokoli henuz denemedik bakalim sirayla hepsini denicez.Labneyi denemedim yogurda bi alissin ilk once diye. Birde yogurdu bos verin tadini bilsin alissin sonra meyveli verin diyorlar.
Bugun brokoli hasladim ezdim catalla iyice verdim yedi cok sasirdim icinede zeytin yagi ekledim. Bayada severek yedi en son ögürunce dur demek istedi diye dusundum biraktim vermeyi :)
hayirli olsun canim, belki ben de bundan alirim. Memnun kalirsan yazarsin.Koltuga oturtuyorum kösesine yanlarinida yastikla destekleyip öyle yediriyorum. Mama sandalyesi aldim bugun gelecekti ama gelmedi hala bekliyorum 4 gözle.Eki Görüntüle 2078761 bunu aldim.
evet canim silikon seffaf uclu olandan zaten her yerde var ben ezcaneden almistim dogdugundan beri kullaniyorum. Su iciriyordum simdi mamalar yiyor :)
Blw yi su an bende denemedim deneyemem sanirim korkarim :) Ben bisi yiyince bana bakiyor bende kasigi elinr veriyorum suya batirip onu emiyor disini kasiyor egleniyor :)Yogurt sade verdim canim ama cok öğürdü. Elmayla yine biraz yedi. Brokoli henuz denemedik bakalim sirayla hepsini denicez.
Bu arada bende wee nin silikon kasigini kullaniyorum hem dislerini kasiyo. Klasik yontem veriyorum. Blw bana biraz sacma geliyor kucuk bebek ickn. 8 aydan sonra dişi cikinca deneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?