Tamam.canim.gelsin.yzarimhayirli olsun canim, belki ben de bundan alirim. Memnun kalirsan yazarsin.
5.bucukta basladik biz doktor basla dedi tadimlara 6.ay corbalara basliycaz insallah.Kizlar bazilariniz ek gidaya gecmis, kendiniz mi yediriyorsunuz yoksa blw usulu mu yapiyorsunuz? Ben blw usulu baslicam 6 ayin dolmasini bekliyorum sabirsizlikla :) su an deneyen var mi merak ettim.
Brokoli erken değilmi bebeğe gaz yapabilirLabneyi denemedim yogurda bi alissin ilk once diye. Birde yogurdu bos verin tadini bilsin alissin sonra meyveli verin diyorlar.
Bugun brokoli hasladim ezdim catalla iyice verdim yedi cok sasirdim icinede zeytin yagi ekledim. Bayada severek yedi en son ögürunce dur demek istedi diye dusundum biraktim vermeyi :)
Doktor verebilecegimi söyledi canim. :-/Brokoli erken değilmi bebeğe gaz yapabilir
Hadi hayirli olsun dişiniz..Merhaba teyzeleri kızımın ilk DİŞ i çıktı
Hayirli olsun, inci tanesi gibi dursun hepsiMerhaba teyzeleri kızımın ilk DİŞ i çıktı
Merhaba teyzeleri kızımın ilk DİŞ i çıktı
Masallah, darisi diger dislere agrisiz sizisiz ins. :)Merhaba teyzeleri kızımın ilk DİŞ i çıktı
Hadi hayirli olsun dişiniz..
Hayirli olsun, inci tanesi gibi dursun hepsi
Hayırlı olsuunmm
Bizim kızlar aynı gun dogudu... bizde daha diş yok ama belirti çok
Masallah, darisi diger dislere agrisiz sizisiz ins. :)
Bn ilk kizima blw yaptim.su anda iki yasina girmek uzere.cok şükür kendi ugrastigi icin yemegini yer beni yormaz.kesinlijle en iyisi.bn bu kizima da oyle gitcem.su anda rende elmayi filesine koyup eline veriyorum tadina bakiyor o kadar. Aceleye gerek yokKizlar bazilariniz ek gidaya gecmis, kendiniz mi yediriyorsunuz yoksa blw usulu mu yapiyorsunuz? Ben blw usulu baslicam 6 ayin dolmasini bekliyorum sabirsizlikla :) su an deneyen var mi merak ettim.
Sabah karnini doyur guzelce ögleye dogru aç zamanda ver canim.Kizlar yarin tarhana corbasi vercem bebisime. Sizce saat kacta vermem daha iyi olur
Gözünüz aydinMerhaba teyzeleri kızımın ilk DİŞ i çıktı
Hadi hayırlı olsun canımMerhaba teyzeleri kızımın ilk DİŞ i çıktı
Damla oğlumda kakadkakada kan yaptı.doktir bir süre kullanma dedi.normal dedi.tekrar başlamam lazım ama korkudan başlamadım.bebeklerdeki geç yatma-sık uyanma durumlari demir damlasiyla ilgili olabilir mi? Demir damlasi veren anneler bir degisim var mi sizde de? Bi kac gun ara verip uykusuzluğu gecer mi diye baksam mi acaba. Ben de bebegim de cok uykusuzuz.
Damla ayrıca kakada kirmizilik yapti,bunu yasayan var mi? Galiba degistirecegiz
İçmedi yaa deli oldumSabah karnini doyur guzelce ögleye dogru aç zamanda ver canim.
Demir damlasından sonra benim kız gitti yerine başka biri geldi resmen.çok sıkıntılandı.kakasının rengi değişti.kabız oldu kuzum.sürekli ağladı.bende bıraktım.vermeyi düşünmüyorum.diğer kızlarımda da vermemiştim.ek gıdaya başlayınca yiyeceklerle eksiğini tamamlarız inşallahbebeklerdeki geç yatma-sık uyanma durumlari demir damlasiyla ilgili olabilir mi? Demir damlasi veren anneler bir degisim var mi sizde de? Bi kac gun ara verip uykusuzluğu gecer mi diye baksam mi acaba. Ben de bebegim de cok uykusuzuz.
Damla ayrıca kakada kirmizilik yapti,bunu yasayan var mi? Galiba degistirecegiz
Canim yanlış hatırlamıyoSam sizin de laktoz intoleransi vardı değil mi nasıl başladın ek gıdaya yoğurdu nasıl verdinSagol canim Afiyet olsun inci kizimiza insallah nasil baslarsa öyle gider Maasallah
Bende yogurtla basladim dün patates havuc elma armut öyle öyle gidicez bakalm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?