2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bazilariniz ek gidaya gecmis, kendiniz mi yediriyorsunuz yoksa blw usulu mu yapiyorsunuz? Ben blw usulu baslicam 6 ayin dolmasini bekliyorum sabirsizlikla :) su an deneyen var mi merak ettim.
5.bucukta basladik biz doktor basla dedi tadimlara 6.ay corbalara basliycaz insallah.
blw den korkuyorum ama püre haline getirmiyorum cok catalla ezip veriyorum ki alismasin uzun yillar ezip vermek zorunda kalmayayim.

Brokoli erken değilmi bebeğe gaz yapabilir

Kizlar bazilariniz ek gidaya gecmis, kendiniz mi yediriyorsunuz yoksa blw usulu mu yapiyorsunuz? Ben blw usulu baslicam 6 ayin dolmasini bekliyorum sabirsizlikla :) su an deneyen var mi merak ettim.
Bn ilk kizima blw yaptim.su anda iki yasina girmek uzere.cok şükür kendi ugrastigi icin yemegini yer beni yormaz.kesinlijle en iyisi.bn bu kizima da oyle gitcem.su anda rende elmayi filesine koyup eline veriyorum tadina bakiyor o kadar. Aceleye gerek yok

bebeklerdeki geç yatma-sık uyanma durumlari demir damlasiyla ilgili olabilir mi? Demir damlasi veren anneler bir degisim var mi sizde de? Bi kac gun ara verip uykusuzluğu gecer mi diye baksam mi acaba. Ben de bebegim de cok uykusuzuz.

Damla ayrıca kakada kirmizilik yapti,bunu yasayan var mi? Galiba degistirecegiz

Damla oğlumda kakadkakada kan yaptı.doktir bir süre kullanma dedi.normal dedi.tekrar başlamam lazım ama korkudan başlamadım.
Uyku demir ilacıyla alakalı olacağını sanmıyorum.icsekte içmesek te uyku çok az.sık uyanıyoruz.

Demir damlasından sonra benim kız gitti yerine başka biri geldi resmen.çok sıkıntılandı.kakasının rengi değişti.kabız oldu kuzum.sürekli ağladı.bende bıraktım.vermeyi düşünmüyorum.diğer kızlarımda da vermemiştim.ek gıdaya başlayınca yiyeceklerle eksiğini tamamlarız inşallah

Sagol canim Afiyet olsun inci kizimiza insallah nasil baslarsa öyle gider Maasallah
Bende yogurtla basladim dün patates havuc elma armut öyle öyle gidicez bakalm:))
Canim yanlış hatırlamıyoSam sizin de laktoz intoleransi vardı değil mi nasıl başladın ek gıdaya yoğurdu nasıl verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…