2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar aranızda hiç kaka tahlili yaptiran oldumu bebeğe nasil oluyor bezi mi goturuyoruz tahlile

Canim yanlış hatırlamıyoSam sizin de laktoz intoleransi vardı değil mi nasıl başladın ek gıdaya yoğurdu nasıl verdin
Evet canim.gecen güven hast gittik acil hastaydi yogurdu sordun Dr yogurtta laktoz olmaz dedi zaten laktozu parcalaniyo mayalarken dedi senin sütündede laktoz var dedi rahatsiz olmasin diye relactaz kullaniyoruz zaten dedi diyet yapmana da ggerek yok dedi o sekilde bizi rahatlatan relactaz yoksa cikdiriyo cocuk emdikten sonra agridan

Kızlar aranızda hiç kaka tahlili yaptiran oldumu bebeğe nasil oluyor bezi mi goturuyoruz tahlile
Kaka tahlili biz çok yaptırdık Şansın varsa bebis hastane de yapar yoksa evde örnek alıp kaka yi max 30 dakika da hastaneye ulaştirman gerekiyor bebisin bezi ters tak kaka yapınca numune alırsın eğer bze yapmış ama bezi emmisse kakayi kazinti olmuyormuş bana hemşire öyle demisti

Canim bizim de eğer ben yoğurt peynir tuketirsem kan lekesi oluyor ama her zaman değil kafayı yicem yarın da gastroloji ve beslenme bölümüne gidicez emzirirken kivraniyor benim kuzum da Ayy ne sıkıntılı bi durum biz hala çözüme kavusamadik

Migrosta laktozsuz peynir var canim ondan al pinar denge yogurt süt var bide onlari dene yine olcak mi bizde inek sütü kanda negatif geldi kakada redüktan madde cikti her emmede agrisi oluyodu hic durmuyodu cocuk cildiriyodu kakada mukus da vardi bi gün aldim götürdüm 4aylikti tüm tahlilleri yaptirdim öyle ögrendik daha önce gitmedigime o kadar pismanim ki dogdugundan bu yana cocuk kivraniyodu ve ben hep gaza bagladim
Sizde inek sütü alerji testine bakldi mi ?

Kizlar oglumu kendi yatagimizin ortasina sirt ustu olarak koyup mutfaga gitmistim, su doldurdum geldim bi baktim yuzustu donmus ve yatagin kenarina gelmis bi yandan cok sevindim buyuyo diye ama bi yandan da korktum ya dusseydi artik yataga koyamicam sanirim. Kenara yastik koysam da tepip dusuruyo. Siz napiyosunuz? Biz genelde yatakta yuvarlaniyoduk. Yere koysam usur gibi geliyo altimizda oturan da yok :/

Canim cok dikkat et Allah korusun ben kizimi o sekilde düsürmüstüm artk bu 2.yüksek yerlere koymuyorum yere koyuyorum battaniye arti oYun halisi üstüne sende cift kat battaniye veya yorgan serebilirsn kilifi yikarsin yüksege koyma aman hem yerde daha özgür hareket ediyorlar

Canim beni sinir eden de o kanda inek sütü alerjisine bakılmadi oyuncak oldu çocuğum mukus bizde 2.5 aydan beri var bakalım yarın hersey belli olacak inşallah

Canim beni sinir eden de o kanda inek sütü alerjisine bakılmadi oyuncak oldu çocuğum mukus bizde 2.5 aydan beri var bakalım yarın hersey belli olacak inşallah
Ankaradasn dmi cnm sen medicanada ortaya cıktı bizdede hrrsey emrrken o kıvranmalar seni o kadar iyi anlıyorum ki inş temiz gelir sonuclar beni de haberdar et canım

Ankaradasn dmi cnm sen medicanada ortaya cıktı bizdede hrrsey emrrken o kıvranmalar seni o kadar iyi anlıyorum ki inş temiz gelir sonuclar beni de haberdar et canım
İnşallah canım evet ankaradayiz. Başkent e gidicez yarın sizin damla sonrası hersey geçti mi peki. Bizim kaka da reduktan madde pozitif ti başka bir hatsnede alerji bölümüne gitmiştik. Onlarda gastroya yönlendirdi yarın haber veririm mutlaka

Ya ne bileyim doktorda gün gün azalatabilirain dedi. Bİ dediği bi dediğine tutmuyoki. Artırdım hemen yine günde 3 kere veriyorum. Ne zaman neye geçicem napıcam inan kafam karman çorman. Ben mama verdiğim halde meme delisi günde kaç kere emiyo sayamıyorum. Bazen gına geliyo inan

canım sütün az oldugu halde mi cok emiyor. bnm de azaldi galiba ama meme bağımlısı aynen. doya doya da emmiyor, cekistiriyor .

canım sütün az oldugu halde mi cok emiyor. bnm de azaldi galiba ama meme bağımlısı aynen. doya doya da emmiyor, cekistiriyor .
Sütüm az değil bana kalsa. Göğüslerim hala bekleyince akıyor hala 3 saat emmedi mi taş oluyo böyle süt az mıdır? Ama 6.aydan sonra azalmaya başlıyormuş. Sanırım ek gıda olayıda bundan 6.ay itibariyle. Çekiştirmesi dişten klabilir mi canım?

Çekiştirme olayı bizde de cok.iki damak arasına öyle sıkıştırıyor ki çok can acıtıyor.acaba diş acısı mi diyorum .

Emerken daha iyi canım agrısı cok daha az ilk zamanlara göre gayet iyi tabi yinede agrı oluyo azda olsa bizim tüm kanları kaka tahlilini aynı dr yaptı sonuc 2güne cıktı öğrendim

Sütün az degil cnm anlattıklarına göre ayrıca dişten bu çekiştirmede kaşınıyo dişler napsın bebiklerr :)

Y Yellu bana sütüm az geliyor ama dr.a gore yeterli, bu saat basi emmek istemesini de sut azligina bagladim hep ama aliskanlik galiba.
S salihas cekistirme sut azligindandir diye dusunuyordum ama disten de olabilir. dr sakin karanlik ortamda emzir diyor. oyle de yapsam farketmiyor. bi konussalar da dertleri ney anlasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…