Yok benim okadar çekiştirme yok canım ben onu arkadaşa söylemiştimSütün az degil cnm anlattıklarına göre ayrıca dişten bu çekiştirmede kaşınıyo dişler napsın bebiklerr :)
Alışkanlık tabi doyma duygusu yok benim kızımın resmenY Yellu bana sütüm az geliyor ama dr.a gore yeterli, bu saat basi emmek istemesini de sut azligina bagladim hep ama aliskanlik galiba.
S salihas cekistirme sut azligindandir diye dusunuyordum ama disten de olabilir. dr sakin karanlik ortamda emzir diyor. oyle de yapsam farketmiyor. bi konussalar da dertleri ney anlasak
Seni oyle iyi anliyorum ki .kolay gelsin canim.insallah uyumussunuzdur yazdiktan sonraTam 2.5saattir ayaktayız. 15 saatte sadece 3 saat uyuyan bir bebek olur mu ya. Sağ göğsü emzir yok sol göğsü emzir yok mama ver tokluğundan hatta bitiremesin yok. Uyumuyor uyumuyor. Ayaklarımda derman kalmadı artık sallamaktan. Eşimde yok bu gece artık sabah olsunya nefret ettim şu geceden
5.5a doğru uyuduk ama bittim resmenSeni oyle iyi anliyorum ki .kolay gelsin canim.insallah uyumussunuzdur yazdiktan sonra
Bazen oluyor oyle ya5.5a doğru uyuduk ama bittim resmen
aynen, özellikle uyuturken ..Kizim kulagini tutup duruyor. Ozellikle uyurken mama yerken arada normal de de tutuyor. 3 gundue farkettim. Sali zaten drdaydik. Temiz demişti. Aglama falanda yok. Acaba kulagini yeni mi kesfetti yahut kasiniyor muanlayamadim bi turlu
Hayirli Cumalar kizlar
Dr dan geliyoruz bronsiolit olmusuz sol kulakta sivi birikmesi varms ates olrsa antibiotik yazdi onu kullancaksn dedi olmazsa havayla devam günde 4kez nebulizatörle nefes acici 1aydir öksürüyo en sonunda hava yollari daraldi Rabbim ümmeti Muhammed e acil sifalar versin insallah okula giden abla olunca evde hastalikta malum yinede Elhamdülillah
Allah şifa versin çok geçmiş olsun canımHayirli Cumalar kizlar
Dr dan geliyoruz bronsiolit olmusuz sol kulakta sivi birikmesi varms ates olrsa antibiotik yazdi onu kullancaksn dedi olmazsa havayla devam günde 4kez nebulizatörle nefes acici 1aydir öksürüyo en sonunda hava yollari daraldi Rabbim ümmeti Muhammed e acil sifalar versin insallah okula giden abla olunca evde hastalikta malum yinede Elhamdülillah
Amin canim sagolasinCok gecmis olsun Allah sifa versin
Sagol canim amin insallahAllah şifa versin çok geçmiş olsun canım
Huzursuz olursa götür canim bizde cumartesi bsy yoktu bugunde sivi var dediKizim kulagini tutup duruyor. Ozellikle uyurken mama yerken arada normal de de tutuyor. 3 gundue farkettim. Sali zaten drdaydik. Temiz demişti. Aglama falanda yok. Acaba kulagini yeni mi kesfetti yahut kasiniyor muanlayamadim bi turlu
Benim kizim kulagini tutuyorsa bilki uykusu gelmistir :) meme mama yerken tutuyor nefessiz emiyorsa kesin uyku modunda :)Kizim kulagini tutup duruyor. Ozellikle uyurken mama yerken arada normal de de tutuyor. 3 gundue farkettim. Sali zaten drdaydik. Temiz demişti. Aglama falanda yok. Acaba kulagini yeni mi kesfetti yahut kasiniyor muanlayamadim bi turlu
cok gecmis olsun canim rabbim sifa versin kiyamam yaHayirli Cumalar kizlar
Sagol canım benim amin inşallahBenim kizim kulagini tutuyorsa bilki uykusu gelmistir :) meme mama yerken tutuyor nefessiz emiyorsa kesin uyku modunda :)
cok gecmis olsun canim rabbim sifa versin kiyamam ya
Çok geçmis olsun rabbim sifa versin insallahHayirli Cumalar kizlar
Amin canım inşallah sağolasınÇok geçmis olsun rabbim sifa versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?