2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Alışkanlık tabi doyma duygusu yok benim kızımın resmen

Tam 2.5saattir ayaktayız. 15 saatte sadece 3 saat uyuyan bir bebek olur mu ya. Sağ göğsü emzir yok sol göğsü emzir yok mama ver tokluğundan hatta bitiremesin yok. Uyumuyor uyumuyor. Ayaklarımda derman kalmadı artık sallamaktan. Eşimde yok bu gece artık sabah olsunya nefret ettim şu geceden

Seni oyle iyi anliyorum ki .kolay gelsin canim.insallah uyumussunuzdur yazdiktan sonra

Kizim kulagini tutup duruyor. Ozellikle uyurken mama yerken arada normal de de tutuyor. 3 gundue farkettim. Sali zaten drdaydik. Temiz demişti. Aglama falanda yok. Acaba kulagini yeni mi kesfetti yahut kasiniyor mu anlayamadim bi turlu

Hayirli Cumalar kizlar
Dr dan geliyoruz bronsiolit olmusuz sol kulakta sivi birikmesi varms ates olrsa antibiotik yazdi onu kullancaksn dedi olmazsa havayla devam günde 4kez nebulizatörle nefes acici 1aydir öksürüyo en sonunda hava yollari daraldi Rabbim ümmeti Muhammed e acil sifalar versin insallah okula giden abla olunca evde hastalikta malum yinede Elhamdülillah

Kizim kulagini tutup duruyor. Ozellikle uyurken mama yerken arada normal de de tutuyor. 3 gundue farkettim. Sali zaten drdaydik. Temiz demişti. Aglama falanda yok. Acaba kulagini yeni mi kesfetti yahut kasiniyor mu anlayamadim bi turlu
aynen, özellikle uyuturken ..

Cok gecmis olsun Allah sifa versin

Allah şifa versin çok geçmiş olsun canım

Huzursuz olursa götür canim bizde cumartesi bsy yoktu bugunde sivi var dedi

Benim kizim kulagini tutuyorsa bilki uykusu gelmistir :) meme mama yerken tutuyor nefessiz emiyorsa kesin uyku modunda :)

cok gecmis olsun canim rabbim sifa versin kiyamam ya

Çok geçmis olsun rabbim sifa versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…