2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın. Ek gıdaya başlayınca alıştırma bardağı aldım. Su icsin diye sürekli eline.veriyorum. biberon ucu ısırıyor hala. Dün pirinç ünlü mama almıştım. Akşam durmayınca yedırdım. Hoşuna gitti ve karnı doydu yavrumun. Bebeğinin ac olduğunu düşünen varsa tavsiye ederim. Ben arı marka aldım tavsiye uzerine

Bende bugun almayi dusunuyorum canim insallah bizde severiz

M MutluHuzurluBereketli canım suyla mı hazırlanıyo arı mama bide laktoz içeriyo mu bi bakabilirmisin ona göre alayım bende akşamları verebilirim bende doymadıgını düşünüyorum kilo alımı da baya azaldı

Suyla hazırlanıyor. Laktoz var diye hatırlıyorum ama yine bakayım tekrar yazarim

Kızlar selam hasta olan yavrumuza gecmıs olsjn Rabbim tüm hastalara sifa versin
Bizimkide hızla büyüyor inanamıyor insan eski fotolarona bakınca.artık anne ogul baya iletismimiz kuvvetlendi.cok büyük bir sevgiyle dolup tasıyorum bazen öyle vakit geciriyorumki opucuklere sarılmalara bogarken sonra ben pert :) kendime zor geliyorum ama olsun yorgunluga değer bu aşk

Bu arada bugün dogum günüm.eşim bilmesine ragmen hala kutlamadı cok üzüldüm gerçekten bir planı sürprizi oldugunuda sanmıyorum hem olsa bile insan kutlar sözle.tüm tadım tuzum kactı acıkcası.tüm yay burcu olan kacırdıgım ve gelecek dogum günü olanların dogum gününü kutluyorum bu arada

Doğum günün kutlu olsun.

Doğum günün kutlu olsun güzel anne

Canim cok geçmiş olsun ya bizde atlattik bronsiolit odasına ıslak banyo havlusu aşmayı unutma birde bol bol banyo yaptır o şekilde akıntı oluyor rahatliyolarmis bize Dr muz söylemişti bende hocam zaten hasta iyice hasta olmaz mı dediğimde daha çabuk iyilesecek demişti öyle de oldu yanlız kulağına şu kaçmasin sizde sıkıntı olmuş sanırım

Sagol canım bnde suan yıkamak istemiodum kulaktan dolayı pazartesi kontrolden sonra inşallah geçmiş olur yıkarım bende
Bronşiolitte siz ne kullandınız cnm biz ventolin kullanıyoruz

Nice senelere cnm, takma kafana kuzucugunla kutlayin :) hem daha gun bitmedi dur bakalim.

Dogum gunun kutlu olsuuun

Bugün kavanozda püre verdim onu da yedi kuzum. Evde yapıyorum yolda falan rahat olur deneyeyim dedim. Yedi kuzucuk. Yolculukta işit ver rahat olacak galiba.

Doğum günün kutlu olsun.

Doğum günün kutlu olsun güzel anne

Nice senelere cnm, takma kafana kuzucugunla kutlayin :) hem daha gun bitmedi dur bakalim.

Dogum gunun kutlu olsuuun

Sagolun canlarım eşim unutmus facebookta görmüs korkmus benden :) sonra geldi kutladı özürdiledi taşınma telasımız var gönlümü aldı sagolsun bütün üzüntüm gitti

Mrb kızlar bi konuda yardıma ihtiyacım var asilama yaptırdım bekleme sürecindeym.ilki tutmadi bu ikinci bu süreçte sac boyamak zararlımi acaba beyazlarim çok yoksa riske atmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…