MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Geçmiş olsunAmin canım sagol inşallah
Bende bugun almayi dusunuyorum canim insallah bizde severizGünaydın. Ek gıdaya başlayınca alıştırma bardağı aldım. Su icsin diye sürekli eline.veriyorum. biberon ucu ısırıyor hala. Dün pirinç ünlü mama almıştım. Akşam durmayınca yedırdım. Hoşuna gitti ve karnı doydu yavrumun. Bebeğinin ac olduğunu düşünen varsa tavsiye ederim. Ben arı marka aldım tavsiye uzerine
Suyla hazırlanıyor. Laktoz var diye hatırlıyorum ama yine bakayım tekrar yazarimM MutluHuzurluBereketli canım suyla mı hazırlanıyo arı mama bide laktoz içeriyo mu bi bakabilirmisin ona göre alayım bende akşamları verebilirim bende doymadıgını düşünüyorum kilo alımı da baya azaldı
Doğum günün kutlu olsun.Bu arada bugün dogum günüm.eşim bilmesine ragmen hala kutlamadı cok üzüldüm gerçekten bir planı sürprizi oldugunuda sanmıyorum hem olsa bile insan kutlar sözle.tüm tadım tuzum kactı acıkcası.tüm yay burcu olan kacırdıgım ve gelecek dogum günü olanların dogum gününü kutluyorum bu arada
Laktoz varmışM MutluHuzurluBereketli canım suyla mı hazırlanıyo arı mama bide laktoz içeriyo mu bi bakabilirmisin ona göre alayım bende akşamları verebilirim bende doymadıgını düşünüyorum kilo alımı da baya azaldı
Bu arada bugün dogum günüm.eşim bilmesine ragmen hala kutlamadı cok üzüldüm gerçekten bir planı sürprizi oldugunuda sanmıyorum hem olsa bile insan kutlar sözle.tüm tadım tuzum kactı acıkcası.tüm yay burcu olan kacırdıgım ve gelecek dogum günü olanların dogum gününü kutluyorum bu arada
Canim cok geçmiş olsun ya bizde atlattik bronsiolit odasına ıslak banyo havlusu aşmayı unutma birde bol bol banyo yaptır o şekilde akıntı oluyor rahatliyolarmis bize Dr muz söylemişti bende hocam zaten hasta iyice hasta olmaz mı dediğimde daha çabuk iyilesecek demişti öyle de oldu yanlız kulağına şu kaçmasin sizde sıkıntı olmuş sanırımHayirli Cumalar kizlar
Dr dan geliyoruz bronsiolit olmusuz sol kulakta sivi birikmesi varms ates olrsa antibiotik yazdi onu kullancaksn dedi olmazsa havayla devam günde 4kez nebulizatörle nefes acici 1aydir öksürüyo en sonunda hava yollari daraldi Rabbim ümmeti Muhammed e acil sifalar versin insallah okula giden abla olunca evde hastalikta malum yinede Elhamdülillah
Sagol canım bnde suan yıkamak istemiodum kulaktan dolayı pazartesi kontrolden sonra inşallah geçmiş olur yıkarım bendeCanim cok geçmiş olsun ya bizde atlattik bronsiolit odasına ıslak banyo havlusu aşmayı unutma birde bol bol banyo yaptır o şekilde akıntı oluyor rahatliyolarmis bize Dr muz söylemişti bende hocam zaten hasta iyice hasta olmaz mı dediğimde daha çabuk iyilesecek demişti öyle de oldu yanlız kulağına şu kaçmasin sizde sıkıntı olmuş sanırım
Nice senelere cnm, takma kafana kuzucugunla kutlayin :) hem daha gun bitmedi dur bakalim.Bu arada bugün dogum günüm.eşim bilmesine ragmen hala kutlamadı cok üzüldüm gerçekten bir planı sürprizi oldugunuda sanmıyorum hem olsa bile insan kutlar sözle.tüm tadım tuzum kactı acıkcası.tüm yay burcu olan kacırdıgım ve gelecek dogum günü olanların dogum gününü kutluyorum bu arada
Bu arada bugün dogum günüm.eşim bilmesine ragmen hala kutlamadı cok üzüldüm gerçekten bir planı sürprizi oldugunuda sanmıyorum hem olsa bile insan kutlar sözle.tüm tadım tuzum kactı acıkcası.tüm yay burcu olan kacırdıgım ve gelecek dogum günü olanların dogum gününü kutluyorum bu arada
Doğum günün kutlu olsun.
Doğum günün kutlu olsun güzel anne
Nice senelere cnm, takma kafana kuzucugunla kutlayin :) hem daha gun bitmedi dur bakalim.
Dogum gunun kutlu olsuuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?