2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bn 5yil önce kizima almstm 45tl verdim kullanamadk hep akti ama suan icin bilemiyorum sorun giderildi mi canim alma bence :/ yazk oldu bizimki cöpe gitti
Ben büyük oğluma aventin o zamanki suluğunu çok kullandım hep elindeydi çocuğun hiç damlatmazdı şimdikiler niye böyle sinir oldum

Ben büyük oğluma aventin o zamanki suluğunu çok kullandım hep elindeydi çocuğun hiç damlatmazdı şimdikiler niye böyle sinir oldum
Hiç bilmiyorum canım ya bozmuşlar ama hala sorun giderilmemiş oda hayrett bişey cidden ben sinirlenip çöpe koymuştum cantaya koyardım bakmışsın akmış içerken akardı üst degişirdik hep sonra wee babyin almştm gayet uygun fiyata sorun olmamıstı :)))

Bugun aventin başka bir modelini aldım cidden damlatıyor ürünleri türkiyede yapmaya başladılar galiba :)

Kızlar altı aylık bebeğinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz yardım
Müzik dinleyip dans ediyoruz.
Telefon olayı niye denetlemek olarak algılanıyor ki!!! Benim öyle pek grubum yoktur. Burayıda artık çıkış yaparak kapatıyorum bakamıyor. Onun görmesi gereken bölüm bitti:)) Iyi taktikti ama bana gore:))

Y YagmurrTanem cnm bnde kucakta seviyorum biraz yerde önüne oyuncak koyuyorum oynuyoruz birazda yerde yuvarlanıyo bnde bebiş 2tane cok işim varsa zordaysam biraz örümcege biniyo mama sandalyesi fln derken akşam oluyo kucakta genelde ama cok düşkün bana

Denetlemek değilde o görüşmeler dışında pek zaman harcamıyor tlf. La, o yüzden ilgimi çekmiyor sanırım.

Denetlemek değilde o görüşmeler dışında pek zaman harcamıyor tlf. La, o yüzden ilgimi çekmiyor sanırım.
Benimki telefonda sürekli oyun oynar. Evde dışarda ... telefonun şarjı bitince bilgisayara geçer ya da benim telefondan oynamaya devam eder. Bende arada alıyorum. Bakıyorum internet bankaciligindan islerimi hallediyorum.

Bence de hazirla, boyle gunler biraz tazelenmek adina iyi olabiliyor :) her iliskide oluyor inis cikislar bozma sinirini canim an geliyor bogmak istiyoruz an geliyor yere goge sigdiramiyoruz hayat boyle :)

Bu şubat beni batırdı aventin mor sulugunu aldim yemek termosu aldim mama sandalyesi örtüsu aldim geldim :)))

Birde hic sevgililer günü kutlamak adetimiz degildir Dogum günü evlilik yildönümü hariç hiç bir gün özel gelmiyor bana ama simdi anneler günü olabilir :)

Bence en kotu cikin bi avm de yemek yiyin degisiklik olur canim iyi gelir:)
Sevgililer gunu cok ozel degil zaten bizim icin. Ama maddi sikintilar yuzunden cok bunalimdayiz. Birde gecen sene hamile halimle ona dogumgununde masa hazirladim yemekler yaptim. Sandalye tepesinde tavana balonlar astim, hazirlandim suslendim. Kizimin agzindan kartonlara yazilar yazip balonlara taktım. Ama o benim dogumgunumde her sene oldugu gibi hic ozel bisey uapmadi. Cok cok kirildim. Açıkçasi artik icimden icimden birsey yapmak gelmiyor..

Kızlar birşey soracağım. Demir ilacı bize verilmedi hatta test bile yapılmadı. Doktor unuttu mu diyorum. 6 . Ayda verilmiyor muydu bu?
4.ayda sahlik ocağı verdi ama kullanmadim. Şu 3 haftada cocuktan tup tüp kan aldilar. İki gundur 3er damla vermeye basladim. Bende bu hastalik surecinde 1 hafta d vitaminini vermeyi unuttum adaba sorun olur mu? Bingildak 2ye 2 dedi ebemiz sordum kapanmasi gerekmiyo muydu diye 2 yaşa kadar suresi var dedi

Kızlar birşey soracağım. Demir ilacı bize verilmedi hatta test bile yapılmadı. Doktor unuttu mu diyorum. 6 . Ayda verilmiyor muydu bu?
4.ayda sağlık ocağından veriyorlar artık kullanmanız lazım diye,kimi doktorda kan değerlerine bakıp ek gıdaya başlayınca başlatıyor ama sağlık ocağından size söylemiş olmalılardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…