Ben bi ara niyetlendim olmuyo ya o kadar cok işim varki düzenli beslenmeye fırsat yok 8 kilo fazlam varKilo verebiliyor musun nasıl yapıyorsunuz
Takilmiyorum canim kilo alimi normal sinirlarda oldukça sikinti yok. Sadece bu ay hastalik gecirdigi icin hic kg almadiPaylaşımın için çok teşekkürler. Buna çok takılmamak lazım. Sen de az içiyor diye endişe etme. Çok içtiğini düşünüyordum oğlumun, bu hesaba göre azmış. Bizim de sonuçta günümüz günümüzü tutmuyor. Onlar da öyle
Kahvalti karisik yiyo zaten. Corba jcmesini cok istiyorum. Pirincler kirik pirinc diye annem blenderdan gecirme dedi. Sonrada cocuk kusunca heves felan kalmadi vermedim tekrarÇok erken daha çorbaydı püreydi ayrı yesin falan diye ne vereceksen kat karıştır ez gitsin :) ilerde hepsini yiyebiliyorlar merak etmeyin , pirinçleri ezmeden mi veriyorsun , yerken bir nefes alırsa allah korusun
Sağol canım içtim parol heryerim belim özellikle ağrıyor çokMastit tüm vücudu agrıtır canım ayrıca ateş de yapar, yüzüstü yatıyosan eğer ondan cok oluyo kızımda bende bu yüzden cok oluyodum dusa gir masaj yap rahatlarsın suyun altında emzirirkende bi elinle masaj yap akşama rahatlamış olursun + parol içmenide tavsiye ediyorum cabucak gecer inşallah
Ben 90kg ile doguma girdim 22 23 kg aldim hamileljkte:) 15 gun sonra 79kg'a inmistim 2.ayda 78kg, 3.ayda 75kg, 4.ay 73, 5.ay 72 falandim diyet grubuna basladim simdi 6.ayimdayim 69.5 kg yim birbirimizi motive edip yediklerimizi yaziyoruz guzel oluyor bence ama kiside bitiyor tabi hersey ben zaten bu yola bas koydum 6 aydirKilo verebiliyor musun nasıl yapıyorsunuz
Ben evde çok sıkılıyorum senelerce çalıştım hep alışkın değildim ayrıca da şekerim düşüyor benim ya sürekli açlığa dayanamıyorum elim ayağım zangır zangır öyle böyle değil yani e çocuk da var emiyor falan derken ne rejim ne başka şey yapamadım maalesef, işe gitsem herşey daha normal olacak en azından öğle yemeğini ona göre seçer yersin evde şimdi ne bulursam onu yiyorum uğraşamak istemiyorum flan filan zor işlerBen 90kg ile doguma girdim 22 23 kg aldim hamileljkte:) 15 gun sonra 79kg'a inmistim 2.ayda 78kg, 3.ayda 75kg, 4.ay 73, 5.ay 72 falandim diyet grubuna basladim simdi 6.ayimdayim 69.5 kg yim birbirimizi motive edip yediklerimizi yaziyoruz guzel oluyor bence ama kiside bitiyor tabi hersey ben zaten bu yola bas koydum 6 aydir
Ya ben de bilmiyorym canim babasi da ben de kafayi yemek uzereyiz cocuk aci ceker gibi agliyor bir de baya gozyaslari akiyor icim aciyor onu oyle gorunce kucakta susuyor gezdirince onun disinda ciglik cigliga bogazini yirticak gibi agliyorhic boyle degildi noldu 2 gunde ben anlamadim ilk aylar kolikti aglardi ama 3 aydan sonra gecmisti uslu bir cocuktu...insallah yarin gecer ne diyim
Sabahta görümcem aynı şeyi yaşamış. MELisayı ona vermiştim az uzanayım diye ağlamaya başladı duyup yanlış anlarsın diye korktum diyo. Bizim şükür patladı 2.dişteAynen canım oglumda öyle kimseye gitmiyo bana bakp aglıyo sürekli,halası akşam bizdeydi mama sandalyesinde oturuyodu oglum bende elma rendeliyodum kız kucagına aldı bir cıglık ardından bir ağlama kız şok oldu salona götürcekti kendini nasıl geri cekiyo o an orda olmasan bişey yaptı sanırsın :))) geri koydu hemen mama sandalyesinde sustu benim yanımda oldugu için ,mutfakta uzagımda olmaya tahammülü yok hiç mama sandalyesiyle dip dibe takılıyorum
Hangisinş kullanıyosun canım? Birde genitale zoe olmuyo mu yaparken?Ben kullanıyorum, düzenli yapmadığım halde çok memnunum. Örneğin; koltuk altı 4 seans yaptım bitmek üzere. Çıkanlar ise çok cansız.
Doktoruma sordum emzirirken lazerin bi sakıncası yokmuş hormonlarda etkilemezmiş emzirme bitince. AMa dediğin doğru göğüse yakın koltuk altı onu düşünemedim saolasın. Hangi makinayla yaptırdın?Ben hamilelik oncesi gidiyordum yarim kaldi koltuk altimda cok az kaldi 5 seans gitmistim 3 4 ayda 1 iki uc tel cikiyo. Bacagima 3 seans gittim onda daha fazla cikiyo.
Ama emzirirken onermiyolar canim. Ben bacaga devam edicem koltuk alti goguslere yakin riskli olur diye.
Evde yapilanlar nasil bilmiyorum ama :)
:))) gözün aydın canımm uykular düzene girer inşallahSabahta görümcem aynı şeyi yaşamış. MELisayı ona vermiştim az uzanayım diye ağlamaya başladı duyup yanlış anlarsın diye korktum diyo. Bizim şükür patladı 2.dişte
İşte sorun şurda 45 dkdan sonra uyutmaya çalışıyo musun? Biliyosundur o uykuya felaket uykusu deniyo. Çok uykusu geldiğinden ya da kaçtığından yorgunluktan kısa uyuyodur. Kaçta akşam uykusuna yatırmaya çalışıyosun bide gündüz en son kaçta uyutuyosun hani en son uykusu kısa dedinya
Canım sonuclara cok sevindim gercekten inşallah diger tahlillerde temiz cıkar ben mercimek corbası veriyorum bu arada cok az kimyon katıp o zaman gaz yapmıyoTahlil sonuçlarımız çıktı,ankaraya gidenlerin sonucu önemliydi çok şükür normal dedi doktor.kandaki kalsiyum oranı yüksekmiş 1 ay d vitaminini keseceğiz.sonra tekrrar ultrason tahlil yapılacak,özellikle ultrason dedi böbrekteki taş büyüyor mu diye bakılacak.inşallah tahlillerde temiz çıkar bu şekilde 2 3 ay kontrol altında tutacağız dedi bakalım bizden haberler böyle.yine diş çıkarıyoruz galiba biri beyazlamış üstten:) hala desteksiz oturamıyor devriliyor kısa süre sonra bırakınca,yeme içme biraz yavaşta gittim mecburen yumurta vermeye cesaret edemiyorum daha,normal gittiğimiz doktor mercimek falan verebilirsin artık demişti baklagil yani böbrek muhabbeti çıkınca o da kaldı,veren var mı mercimek çorbası,gaz yapar mı bi de zaten var hala.
Keçi sütlü e bebekten bisküvi aldım,denesem mi diyorum kesin teşhisimiz yok çünkü hala.amaaan bu alerjik işler bunaltıyor beni:)
Philips Lumea prestige sc2009. Yüz, vücut ve genital gölge için 3 farklı başlık; 5 kademeli güç ayarı var. Zorlanmadım, göremediğim birkaç bölgeyi ayna yardımıyla yaptım.Hangisinş kullanıyosun canım? Birde genitale zoe olmuyo mu yaparken?
Geçmiş olsun canımTahlil sonuçlarımız çıktı,ankaraya gidenlerin sonucu önemliydi çok şükür normal dedi doktor.kandaki kalsiyum oranı yüksekmiş 1 ay d vitaminini keseceğiz.sonra tekrrar ultrason tahlil yapılacak,özellikle ultrason dedi böbrekteki taş büyüyor mu diye bakılacak.inşallah tahlillerde temiz çıkar bu şekilde 2 3 ay kontrol altında tutacağız dedi bakalım bizden haberler böyle.yine diş çıkarıyoruz galiba biri beyazlamış üstten:) hala desteksiz oturamıyor devriliyor kısa süre sonra bırakınca,yeme içme biraz yavaşta gittim mecburen yumurta vermeye cesaret edemiyorum daha,normal gittiğimiz doktor mercimek falan verebilirsin artık demişti baklagil yani böbrek muhabbeti çıkınca o da kaldı,veren var mı mercimek çorbası,gaz yapar mı bi de zaten var hala.
Keçi sütlü e bebekten bisküvi aldım,denesem mi diyorum kesin teşhisimiz yok çünkü hala.amaaan bu alerjik işler bunaltıyor beni:)
Oglumda tuttu kızımda tutmadıslm kızlar size sorum olacak hamileyken çin takvimi tutan oldu mu bide cin takviminde otomatik cin takviminden mi baktınız ben ikinciyi ona göre düşünüyorum da bilginize ihtiyacım var
Canım sonuclara cok sevindim gercekten inşallah diger tahlillerde temiz cıkar ben mercimek corbası veriyorum bu arada cok az kimyon katıp o zaman gaz yapmıyo
Birde zaten laktoz interolansı var her halükarda huzursuz o yüzden bilemiyorum gaz yapıyo mu :))
Geçmiş olsun canım
Bundan memnunsun öyle mi canım bende alayım bari :)Philips Lumea prestige sc2009. Yüz, vücut ve genital gölge için 3 farklı başlık; 5 kademeli güç ayarı var. Zorlanmadım, göremediğim birkaç bölgeyi ayna yardımıyla yaptım.
Ben de normalde calisiyorum canim evde oldugum bu surede de hep haftasonundan planliyorum yiyeceklerimi ona gore alisveris yapiyorum, ben hic ac kalmiyorym bu arada, daha saglikli beslenip, tatli yemeyince oluyor aslinda...Ben evde çok sıkılıyorum senelerce çalıştım hep alışkın değildim ayrıca da şekerim düşüyor benim ya sürekli açlığa dayanamıyorum elim ayağım zangır zangır öyle böyle değil yani e çocuk da var emiyor falan derken ne rejim ne başka şey yapamadım maalesef, işe gitsem herşey daha normal olacak en azından öğle yemeğini ona göre seçer yersin evde şimdi ne bulursam onu yiyorum uğraşamak istemiyorum flan filan zor işler
Valla babasi dis diyor baya incelmis derisi diyor ama ben devam ederse gitmeyi dusunuyorumD
Diş olabilir,idrar yolu enfeksiyonu da olabilir geçmezse bir baktırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?