2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Takilmiyorum canim kilo alimi normal sinirlarda oldukça sikinti yok. Sadece bu ay hastalik gecirdigi icin hic kg almadi

Çok erken daha çorbaydı püreydi ayrı yesin falan diye ne vereceksen kat karıştır ez gitsin :) ilerde hepsini yiyebiliyorlar merak etmeyin , pirinçleri ezmeden mi veriyorsun , yerken bir nefes alırsa allah korusun
Kahvalti karisik yiyo zaten. Corba jcmesini cok istiyorum. Pirincler kirik pirinc diye annem blenderdan gecirme dedi. Sonrada cocuk kusunca heves felan kalmadi vermedim tekrar

Sağol canım içtim parol heryerim belim özellikle ağrıyor çok

Kilo verebiliyor musun nasıl yapıyorsunuz
Ben 90kg ile doguma girdim 22 23 kg aldim hamileljkte:) 15 gun sonra 79kg'a inmistim 2.ayda 78kg, 3.ayda 75kg, 4.ay 73, 5.ay 72 falandim diyet grubuna basladim simdi 6.ayimdayim 69.5 kg yim birbirimizi motive edip yediklerimizi yaziyoruz guzel oluyor bence ama kiside bitiyor tabi hersey ben zaten bu yola bas koydum 6 aydir

Ben evde çok sıkılıyorum senelerce çalıştım hep alışkın değildim ayrıca da şekerim düşüyor benim ya sürekli açlığa dayanamıyorum elim ayağım zangır zangır öyle böyle değil yani e çocuk da var emiyor falan derken ne rejim ne başka şey yapamadım maalesef, işe gitsem herşey daha normal olacak en azından öğle yemeğini ona göre seçer yersin evde şimdi ne bulursam onu yiyorum uğraşamak istemiyorum flan filan zor işler

D

Diş olabilir,idrar yolu enfeksiyonu da olabilir geçmezse bir baktırın

Sabahta görümcem aynı şeyi yaşamış. MELisayı ona vermiştim az uzanayım diye ağlamaya başladı duyup yanlış anlarsın diye korktum diyo. Bizim şükür patladı 2.dişte

Doktoruma sordum emzirirken lazerin bi sakıncası yokmuş hormonlarda etkilemezmiş emzirme bitince. AMa dediğin doğru göğüse yakın koltuk altı onu düşünemedim saolasın. Hangi makinayla yaptırdın?

Tahlil sonuçlarımız çıktı,ankaraya gidenlerin sonucu önemliydi çok şükür normal dedi doktor.kandaki kalsiyum oranı yüksekmiş 1 ay d vitaminini keseceğiz.sonra tekrrar ultrason tahlil yapılacak,özellikle ultrason dedi böbrekteki taş büyüyor mu diye bakılacak.inşallah tahlillerde temiz çıkar bu şekilde 2 3 ay kontrol altında tutacağız dedi bakalım bizden haberler böyle.yine diş çıkarıyoruz galiba biri beyazlamış üstten:) hala desteksiz oturamıyor devriliyor kısa süre sonra bırakınca,yeme içme biraz yavaşta gittim mecburen yumurta vermeye cesaret edemiyorum daha,normal gittiğimiz doktor mercimek falan verebilirsin artık demişti baklagil yani böbrek muhabbeti çıkınca o da kaldı,veren var mı mercimek çorbası,gaz yapar mı bi de zaten var hala.
Keçi sütlü e bebekten bisküvi aldım,denesem mi diyorum kesin teşhisimiz yok çünkü hala.amaaan bu alerjik işler bunaltıyor beni:)

Sabahta görümcem aynı şeyi yaşamış. MELisayı ona vermiştim az uzanayım diye ağlamaya başladı duyup yanlış anlarsın diye korktum diyo. Bizim şükür patladı 2.dişte
:))) gözün aydın canımm uykular düzene girer inşallah

bazen 45+ yapiyorum. bi kac haftadır son uyku 9 da, geceye 12.30 dan sonra yatiryrm. 11-12 gibi yatirirsam gunduz gibi uyaniyor ve bi daha 2 saat uykusunun gelmesini bekliyrm. ama beni en cok yorani, son bi aydir saat basi uyanmasi.. bakalim, bi gum normale dönecek de buyuyunce mi olur o bilmem :)

Canım sonuclara cok sevindim gercekten inşallah diger tahlillerde temiz cıkar ben mercimek corbası veriyorum bu arada cok az kimyon katıp o zaman gaz yapmıyo
Birde zaten laktoz interolansı var her halükarda huzursuz o yüzden bilemiyorum gaz yapıyo mu :))

Hangisinş kullanıyosun canım? Birde genitale zoe olmuyo mu yaparken?
Philips Lumea prestige sc2009. Yüz, vücut ve genital gölge için 3 farklı başlık; 5 kademeli güç ayarı var. Zorlanmadım, göremediğim birkaç bölgeyi ayna yardımıyla yaptım.

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım

Sağolun kızlar,bizim de işte hep gaz var ekstra çıkar mı başımıza mercimekten bilmiyorum dediğin gibi yapayım bakalım bi:)

Philips Lumea prestige sc2009. Yüz, vücut ve genital gölge için 3 farklı başlık; 5 kademeli güç ayarı var. Zorlanmadım, göremediğim birkaç bölgeyi ayna yardımıyla yaptım.
Bundan memnunsun öyle mi canım bende alayım bari :)

Ben de normalde calisiyorum canim evde oldugum bu surede de hep haftasonundan planliyorum yiyeceklerimi ona gore alisveris yapiyorum, ben hic ac kalmiyorym bu arada, daha saglikli beslenip, tatli yemeyince oluyor aslinda...
D

Diş olabilir,idrar yolu enfeksiyonu da olabilir geçmezse bir baktırın
Valla babasi dis diyor baya incelmis derisi diyor ama ben devam ederse gitmeyi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…