2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım:)

Insallah canim .. Walla bugun gordum ya ellerini ayaklarini Allahim dedim ne guzel bi duyguymus birde hareket etmeye baslasa ne yapariz acaba ..
Heran hareket etmesini isteyeceksiniz önce. Bir daha bir daha hissedeyim diye. sonlara doğru ay iki dur da bur nefes alayım diyeceksin. çooook yoruyorlar artık son aylarda. bnim kiz poposunu dayiyordu hep. Baskıdan egilemiyirdum :)

Maşallahhhhhh

Cok sacma ya ben universitede yaptirdim tahlili ozel hastaneye gidiyorum ilk gittigimde direk rapor yazdi.. Sizde bir kere özele gidip yazdirip sonra devlet yada üniv.hastanesine devam edebilirsiniz aslinda .. Az para degil sonucta ..

Maşallah

Hic aklina kotu bisi getirme gogus hassasiyetim bitti nerdeyse .. Ustelik mide bulantim cok azdi zaten son gunlerde daha da az olmaya basladi hatta ben hamile gibi degilim.diyordum korkuyordum ama hic belirti olmayada biliyormus zamanla vucut hormona alisip tepki vrmiyormus yani korkma Allahin izniyle bebegin seninle

Heran hareket etmesini isteyeceksiniz önce. Bir daha bir daha hissedeyim diye. sonlara doğru ay iki dur da bur nefes alayım diyeceksin. çooook yoruyorlar artık son aylarda. bnim kiz poposunu dayiyordu hep. Baskıdan egilemiyirdum :)
Oyyy yerim onu ben .. O gunleri gorelimde raziyim herseye napalim.cok bekledik bu gunleri

İn
s İnsaAllah canim icimi rahattin Allah razi olsun..:))

canım bulantılar ne zaman azalmaya başladı?

Canm bos gebelik diyordun bebis gorundumu kalp atimalri

canım bulantılar ne zaman azalmaya başladı?
Benim cok yoktu zaten ac kalinca oluyordu halada oyle sadece kuru bulanti gecmedi yani var ..
Ama herkesin bunyesi farkli bazisinin 12.haftaya kadar oluyormus 12.haftadan sonra geciyormus ..

Benimde ayni sekilde kayboluyo belirtilerim koku hassasiyeti var iste sadecd...evet bende oyle duydum hormona alisip vucut tepki azaliyomus.ben de kac gundur bunu dusunuyorum.ama gunumu beklicem.ben zaten panik bir insanim.o yuzden beklemeyi ogrenmeliyim

Benim cok yoktu zaten ac kalinca oluyordu halada oyle sadece kuru bulanti gecmedi yani var ..
Ama herkesin bunyesi farkli bazisinin 12.haftaya kadar oluyormus 12.haftadan sonra geciyormus ..
Ben mi hemen adapte oldum gebeliğe yoksa bi gariplik mi var bilmiyorum ama ben sevdim bu işi senin gibiyim canım acken bulantı var onun dışında gece yemek yemeye kalkma durumu başka da birşey yok valla inan belirti aramiyorum da inşallah başka bulantı da olmaz böyle devam eder

Canim kac haftaliksin

İyi akşamlar kızlar..Uzun süredir giremiyorum dün tam bulantılarım geçmiş gibiydi fakat bugün daha da artarak geri geldi bu haftalarda biran önce geçsede tadını çıkarsak hamileliğimizin..premesis içiyorum ama bana pek faydası olmadı gibi imom kullananlar vardı bulantılara faydası oluyor mu bitkisel diye onu kullanmak istiyorum

Birde beni düşün sukret ben daha hic gormedim
:) neden görmedin ki. ama üzülme öncekiler de pek bişey anlamadık. doktor 10sn kalbini dinletip hemen kapattı. asıl şimdi gidilecek olan güzelmiş baksana Al_pi hareketlerini bile görmüş maşallah. darısı bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…