MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Maşallah canım:)Güzel annişler selamlar. Bizimde bugün görüş günümüzdü. Yaramazım amuda kalkmış duruyodu :))) doktor hazırlıklı olun çok yaramaz bişi geliyo dedii. Gümbür gümbür kalp atışları. Bide günümüzden 4 gün önce gidiyomuşuz. Mutluluğumuza diyecek yok. Ee bi maşallahınızı da alırız
Heran hareket etmesini isteyeceksiniz önce. Bir daha bir daha hissedeyim diye. sonlara doğru ay iki dur da bur nefes alayım diyeceksin. çooook yoruyorlar artık son aylarda. bnim kiz poposunu dayiyordu hep. Baskıdan egilemiyirdum :)Insallah canim .. Walla bugun gordum ya ellerini ayaklarini Allahim dedim ne guzel bi duyguymus birde hareket etmeye baslasa ne yapariz acaba ..
MaşallahhhhhhGüzel annişler selamlar. Bizimde bugün görüş günümüzdü. Yaramazım amuda kalkmış duruyodu :))) doktor hazırlıklı olun çok yaramaz bişi geliyo dedii. Gümbür gümbür kalp atışları. Bide günümüzden 4 gün önce gidiyomuşuz. Mutluluğumuza diyecek yok. Ee bi maşallahınızı da alırız
Cok sacma ya ben universitede yaptirdim tahlili ozel hastaneye gidiyorum ilk gittigimde direk rapor yazdi.. Sizde bir kere özele gidip yazdirip sonra devlet yada üniv.hastanesine devam edebilirsiniz aslinda .. Az para degil sonucta ..Kizimda her ay ortalama eczane parasiydi farklıydı muayene ucretiydi derkn 50tl civarı ödedim. o kadar istedim üniversite den. kendileri teşhis koydukları halde.ogreciyiz biz veremeyiz dediler. uzmanlari bnim hastam değilsin dedi. devlete ve özel gittim onlar da biz teşhis koymadik diyip vermediler. sonuçta eşim ugrasamam bukadar parasini veririm dedi kaldı öyle
MaşallahGüzel annişler selamlar. Bizimde bugün görüş günümüzdü. Yaramazım amuda kalkmış duruyodu :))) doktor hazırlıklı olun çok yaramaz bişi geliyo dedii. Gümbür gümbür kalp atışları. Bide günümüzden 4 gün önce gidiyomuşuz. Mutluluğumuza diyecek yok. Ee bi maşallahınızı da alırız
Hic aklina kotu bisi getirme gogus hassasiyetim bitti nerdeyse .. Ustelik mide bulantim cok azdi zaten son gunlerde daha da az olmaya basladi hatta ben hamile gibi degilim.diyordum korkuyordum ama hic belirti olmayada biliyormus zamanla vucut hormona alisip tepki vrmiyormus yani korkma Allahin izniyle bebegin seninleAl_pi canim gozun aydin hepimiz saglikla aliriz kucagimiza yavrularimizi insaAllah..6 temmuz gorunuyor benimde dogum tarihim insaAllah.benim goguslerde agri tamamen kayboldu bulantim en basindan cok hafifti zaten decavit i kullandiktan sonra ozellikle bulantim oluyor onun disinda bulantim yok..korkmaya zaten hazirim esimde korkuttu bgun biraz beni goguslerin kuculmus dedi iyice bi kurt dustu icime..randevumu erkene aldrmaya caliscam yarin..benim durumumda olan var mi acaba
Oyyy yerim onu ben .. O gunleri gorelimde raziyim herseye napalim.cok bekledik bu gunleriHeran hareket etmesini isteyeceksiniz önce. Bir daha bir daha hissedeyim diye. sonlara doğru ay iki dur da bur nefes alayım diyeceksin. çooook yoruyorlar artık son aylarda. bnim kiz poposunu dayiyordu hep. Baskıdan egilemiyirdum :)
s İnsaAllah canim icimi rahattin Allah razi olsun..:))Hic aklina kotu bisi getirme gogus hassasiyetim bitti nerdeyse .. Ustelik mide bulantim cok azdi zaten son gunlerde daha da az olmaya basladi hatta ben hamile gibi degilim.diyordum korkuyordum ama hic belirti olmayada biliyormus zamanla vucut hormona alisip tepki vrmiyormus yani korkma Allahin izniyle bebegin seninle
canım bulantılar ne zaman azalmaya başladı?Hic aklina kotu bisi getirme gogus hassasiyetim bitti nerdeyse .. Ustelik mide bulantim cok azdi zaten son gunlerde daha da az olmaya basladi hatta ben hamile gibi degilim.diyordum korkuyordum ama hic belirti olmayada biliyormus zamanla vucut hormona alisip tepki vrmiyormus yani korkma Allahin izniyle bebegin seninle
Canm bos gebelik diyordun bebis gorundumu kalp atimalriHeran hareket etmesini isteyeceksiniz önce. Bir daha bir daha hissedeyim diye. sonlara doğru ay iki dur da bur nefes alayım diyeceksin. çooook yoruyorlar artık son aylarda. bnim kiz poposunu dayiyordu hep. Baskıdan egilemiyirdum :)
Benim cok yoktu zaten ac kalinca oluyordu halada oyle sadece kuru bulanti gecmedi yani var ..canım bulantılar ne zaman azalmaya başladı?
Benimde ayni sekilde kayboluyo belirtilerim koku hassasiyeti var iste sadecd...evet bende oyle duydum hormona alisip vucut tepki azaliyomus.ben de kac gundur bunu dusunuyorum.ama gunumu beklicem.ben zaten panik bir insanim.o yuzden beklemeyi ogrenmeliyimHic aklina kotu bisi getirme gogus hassasiyetim bitti nerdeyse .. Ustelik mide bulantim cok azdi zaten son gunlerde daha da az olmaya basladi hatta ben hamile gibi degilim.diyordum korkuyordum ama hic belirti olmayada biliyormus zamanla vucut hormona alisip tepki vrmiyormus yani korkma Allahin izniyle bebegin seninle
Ben mi hemen adapte oldum gebeliğe yoksa bi gariplik mi var bilmiyorum ama ben sevdim bu işi senin gibiyim canım acken bulantı var onun dışında gece yemek yemeye kalkma durumu başka da birşey yok valla inan belirti aramiyorum da inşallah başka bulantı da olmaz böyle devam ederBenim cok yoktu zaten ac kalinca oluyordu halada oyle sadece kuru bulanti gecmedi yani var ..
Ama herkesin bunyesi farkli bazisinin 12.haftaya kadar oluyormus 12.haftadan sonra geciyormus ..
Canim kac haftaliksinBenimde ayni sekilde kayboluyo belirtilerim koku hassasiyeti var iste sadecd...evet bende oyle duydum hormona alisip vucut tepki azaliyomus.ben de kac gundur bunu dusunuyorum.ama gunumu beklicem.ben zaten panik bir insanim.o yuzden beklemeyi ogrenmeliyim
tatlım bende yaşamadım böyle bir şey. doktoruna sorarsan açıklayıcı bir bilgi verir en azından. mutlu haberler verirsin inşArkadaslar boyle durum yasayan yok mu aranizda olmamasi elbette cok guzel ama en azindan cevap yazin
maşallahhhhBuyumus buyumus ellerini ayaklarini oynatiyordu kipir kipirdi masallahhh .. ☺
:) neden görmedin ki. ama üzülme öncekiler de pek bişey anlamadık. doktor 10sn kalbini dinletip hemen kapattı. asıl şimdi gidilecek olan güzelmiş baksanaBirde beni düşün sukret ben daha hic gormedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?