9.hafta canimCanim kac haftaliksin
maşallah annesi bebişine :)Güzel annişler selamlar. Bizimde bugün görüş günümüzdü. Yaramazım amuda kalkmış duruyodu :))) doktor hazırlıklı olun çok yaramaz bişi geliyo dedii. Gümbür gümbür kalp atışları. Bide günümüzden 4 gün önce gidiyomuşuz. Mutluluğumuza diyecek yok. Ee bi maşallahınızı da alırız
Masallah canimGüzel annişler selamlar. Bizimde bugün görüş günümüzdü. Yaramazım amuda kalkmış duruyodu :))) doktor hazırlıklı olun çok yaramaz bişi geliyo dedii. Gümbür gümbür kalp atışları. Bide günümüzden 4 gün önce gidiyomuşuz. Mutluluğumuza diyecek yok. Ee bi maşallahınızı da alırız
Canakkale cokta kucuk biryer degil ozel hastaneler vardir drla gorus olmazsa.mutlaka birinden biri yazmali sonucta elinde pihtilasma yonunde belgen var..cok sasirdim walla..insallah insafli bir dr denk gelirsin..ben calisan oldugum halde katki payi 3 kutuya 40 yapiyo.direk kutusu 100 lira..Çanakkale'de yaşıyorum. malesef kimse ugrasmadi ilk gebeligimde.bunda tahammül etmek istemiyorum
Hic sorma doktor cok yogun bi doktor ilk gidince randevu tarihi 1 ay vermişti tam randevu gunu geldi doktorum hastalandi iyilesmesini bekliyorum malesef:) neden görmedin ki. ama üzülme öncekiler de pek bişey anlamadık. doktor 10sn kalbini dinletip hemen kapattı. asıl şimdi gidilecek olan güzelmiş baksanaAl_pi hareketlerini bile görmüş maşallah. darısı bize inşallah
Allah razı olsun canim dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim evladı olanları korusun. Olacaklara yardım etsin. Olmayanlarada en hayırlı zamanda nasip etsin insallah.Kan uyusmazligi yada kan pihtilasmasi varmiydi sizde ?
Umarim bebek iyidir öylesine bi kanamadir canim .. Dualarimiz seninle bizede haber ver
Geçmiş olsun canım içini ferah tutmaya çalış ama.Allah razı olsun canim dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim evladı olanları korusun. Olacaklara yardım etsin. Olmayanlarada en hayırlı zamanda nasip etsin insallah.
Biz de kan uyuşmazlığı vardı şimdi kadın doğum servisinde bi iğne yaptılar doktor olmadığı için vajinal tedavi yaptirmadım asistanlara. yarın sabah kendi doktoruma gidicem. yine de çok korkuyorum. sanırım artık büyük bi risk taşıyorum.
Günaydın canım bizim de cumartesi kontrolümüz var ben de gün sayıyorum resmen diğer iki bebeğimde bu haftaya hiç canlı gelememiştik Rabbim bindweed herseyi yolunda nasip ediyor inşallahGunaydinlar herkese. 2 saat sonra bebegimi gorecegim tekrar cok heyecanliyim, heyecandan 5te uyandim
olabilir canım normal bebek büyüdüğü için oluyordur korkma ama fazla yorulmaGünaydın kızlar bugün rahmin sağ tarafında bi ağrı var, normalde adetime de iki gün var acaba ondan olabilir mi ya
Günaydın canım bizim de cumartesi kontrolümüz var ben de gün sayıyorum resmen diğer iki bebeğimde bu haftaya hiç canlı gelememiştik Rabbim bindweed herseyi yolunda nasip ediyor inşallah
Tamam iste o kanama kan uyusmazligindan olmus korkma igneden sonra bir daha olmaz .. Doktorum benide uyardi kanaman olursa korkma hemen igne yapilmasi lazim dedi .. Insallah olmazda sendede olmaz bi daha merak etme ..Allah razı olsun canim dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim evladı olanları korusun. Olacaklara yardım etsin. Olmayanlarada en hayırlı zamanda nasip etsin insallah.
Biz de kan uyuşmazlığı vardı şimdi kadın doğum servisinde bi iğne yaptılar doktor olmadığı için vajinal tedavi yaptirmadım asistanlara. yarın sabah kendi doktoruma gidicem. yine de çok korkuyorum. sanırım artık büyük bi risk taşıyorum.
Agrilar normal bi geliyor bi kayboluyor .. Dun benimde sag kasigim agriyordu gece sonra gecti :) Usutme dikkat et ondanda olabilir ..Günaydın kızlar bugün rahmin sağ tarafında bi ağrı var, normalde adetime de iki gün var acaba ondan olabilir mi ya
olabilir canım normal bebek büyüdüğü için oluyordur korkma ama fazla yorulma
Agrilar normal bi geliyor bi kayboluyor .. Dun benimde sag kasigim agriyordu gece sonra gecti :) Usutme dikkat et ondanda olabilir ..
Güzel annişler selamlar. Bizimde bugün görüş günümüzdü. Yaramazım amuda kalkmış duruyodu :))) doktor hazırlıklı olun çok yaramaz bişi geliyo dedii. Gümbür gümbür kalp atışları. Bide günümüzden 4 gün önce gidiyomuşuz. Mutluluğumuza diyecek yok. Ee bi maşallahınızı da alırız
Ayy cok guzel guzel haberlerle gel ins. banada son 9 gunGunaydinlar herkese. 2 saat sonra bebegimi gorecegim tekrar cok heyecanliyim, heyecandan 5te uyandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?