2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah annesi bebişine :)

Masallah canim darisi bizim gorus gunune :)

Çanakkale'de yaşıyorum. malesef kimse ugrasmadi ilk gebeligimde.bunda tahammül etmek istemiyorum
Canakkale cokta kucuk biryer degil ozel hastaneler vardir drla gorus olmazsa.mutlaka birinden biri yazmali sonucta elinde pihtilasma yonunde belgen var..cok sasirdim walla..insallah insafli bir dr denk gelirsin..ben calisan oldugum halde katki payi 3 kutuya 40 yapiyo.direk kutusu 100 lira..

Hic sorma doktor cok yogun bi doktor ilk gidince randevu tarihi 1 ay vermişti tam randevu gunu geldi doktorum hastalandi iyilesmesini bekliyorum malesef

Kizlar cekilis fln uapamyi düşünmüşsunuz oyle biseg olursa dahil olmak isterim. Cok giremiyorum memleketteyim izinde.

Kızlar whatsap dan görüşmek isteyen olursa mesaj atabilirsiniz bana . Neden bunu dusunuyorum benim böyle sanal alemden çok çok güzel Dostluklarim vsr hiç birbirimizi görmeyip herseyi paylaştığımız birbirimize ysrdimci olduğumuz her an buraya giremeyebilirz ordan da yardımcı oluruz ama bu sayfayı da kesinlikle bırakmak istemiyorum.

Kan uyusmazligi yada kan pihtilasmasi varmiydi sizde ?
Umarim bebek iyidir öylesine bi kanamadir canim .. Dualarimiz seninle bizede haber ver
Allah razı olsun canim dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim evladı olanları korusun. Olacaklara yardım etsin. Olmayanlarada en hayırlı zamanda nasip etsin insallah.
Biz de kan uyuşmazlığı vardı şimdi kadın doğum servisinde bi iğne yaptılar doktor olmadığı için vajinal tedavi yaptirmadım asistanlara. yarın sabah kendi doktoruma gidicem. yine de çok korkuyorum. sanırım artık büyük bi risk taşıyorum.

Geçmiş olsun canım içini ferah tutmaya çalış ama.

Gunaydinlar herkese. 2 saat sonra bebegimi gorecegim tekrar cok heyecanliyim, heyecandan 5te uyandim
Günaydın canım bizim de cumartesi kontrolümüz var ben de gün sayıyorum resmen diğer iki bebeğimde bu haftaya hiç canlı gelememiştik Rabbim bindweed herseyi yolunda nasip ediyor inşallah

Tamam iste o kanama kan uyusmazligindan olmus korkma igneden sonra bir daha olmaz .. Doktorum benide uyardi kanaman olursa korkma hemen igne yapilmasi lazim dedi .. Insallah olmazda sendede olmaz bi daha merak etme ..

maşallah çok güzel bir duygu rabbim korusun onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…