Günaydın canım ondandır kesin korkma hiç. Bende hala var ağrılar.Günaydın kızlar bugün rahmin sağ tarafında bi ağrı var, normalde adetime de iki gün var acaba ondan olabilir mi ya
bende 26 kasımda gittim ve 3 hafta sonra gel dedi 17 aralık.. 21 koca gün yahu kalp atışınıda dinletmemişti..ayyy benim doktorum geç çağırıyor beni. özledim çocuğumuuu... 17sinde gidicem ikili test için.. taa 26sında gitmiştim
Allah razı olsun canim dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim evladı olanları korusun. Olacaklara yardım etsin. Olmayanlarada en hayırlı zamanda nasip etsin insallah.
Biz de kan uyuşmazlığı vardı şimdi kadın doğum servisinde bi iğne yaptılar doktor olmadığı için vajinal tedavi yaptirmadım asistanlara. yarın sabah kendi doktoruma gidicem. yine de çok korkuyorum. sanırım artık büyük bi risk taşıyorum.
Bende cok anlamiyorum bu konulari ama anne baba pozitifse negatif zor sanirim ..kızlar kan uyuşmazlığı anne ve baba pozitif olsada bebeğin negatif olma olasılığı var mı pek bilmiyorumda
Ben ilk gunden beri bel agrisi cektim.. ama benim bel agrim hafiflemis Iki gundur daha rahat kalkip oturabiliyorum ..Gunaydin kizlar,bende kasık ağrısı pek olmuyor ancak bel ağrısı oluyor fazlasıyla.sizlerde de var mı?
Benim de son durumlardan sonra kontrolum yarın.bugün doktora gidecekler guzel haberlerle gelir inşallah
Günaydın herkese anne baba pozitifse bebeğin negatif olması imkansız canım.kızlar kan uyuşmazlığı anne ve baba pozitif olsada bebeğin negatif olma olasılığı var mı pek bilmiyorumda
Alttan mi hep bakiyordu ki sana ?Ben geldimmmm. Ya gorduk minigimi ama alttan bakmadigi icin sanirim cok net degildi veya benim beklentim fazlaydi. Kurbaga durusundaymis doktorun dedigine ve gosterdigine gore. Icim kipir kipir izledim her sey yolunda ve saglikliyiz cok sukuriki hafta sonra detayli ultrason ve ikili test icin randevu verdi, folik asiti iki hafta sonra birakip yerine elevite baslayacakmisim. Bu arada benim gibi kabizlik yasayanlar varsa onun icin de duphalac surup yazdi. Insallah ikili test de problemsiz cikarsa bulutlardan kimse indiremez artik beni
Canim maşallah büyüyor miniklerimiz bende haftaya görmeye gidicem çok meraktayim sonra da bebegimel annemlere gidecez 1 ay kalicam cinsiyeti de orda öğrenicem inşallah . Problem çıkmaz inşallahBen geldimmmm. Ya gorduk minigimi ama alttan bakmadigi icin sanirim cok net degildi veya benim beklentim fazlaydi. Kurbaga durusundaymis doktorun dedigine ve gosterdigine gore. Icim kipir kipir izledim her sey yolunda ve saglikliyiz cok sukuriki hafta sonra detayli ultrason ve ikili test icin randevu verdi, folik asiti iki hafta sonra birakip yerine elevite baslayacakmisim. Bu arada benim gibi kabizlik yasayanlar varsa onun icin de duphalac surup yazdi. Insallah ikili test de problemsiz cikarsa bulutlardan kimse indiremez artik beni
benim içimden dinazor çıkıyor amaBende cok anlamiyorum bu konulari ama anne baba pozitifse negatif zor sanirim ..
Gegirme isi de hamilelikte cogu kiside oluyor cok normal bende ara ara oluyor .. Icimden bir ejderha cikiyor böğ diye
Benden de çıkıyor canım bazen eşimin yanında oluyor utanıyorumbenim içimden dinazor çıkıyor ama
Ben geldimmmm. Ya gorduk minigimi ama alttan bakmadigi icin sanirim cok net degildi veya benim beklentim fazlaydi. Kurbaga durusundaymis doktorun dedigine ve gosterdigine gore. Icim kipir kipir izledim her sey yolunda ve saglikliyiz cok sukuriki hafta sonra detayli ultrason ve ikili test icin randevu verdi, folik asiti iki hafta sonra birakip yerine elevite baslayacakmisim. Bu arada benim gibi kabizlik yasayanlar varsa onun icin de duphalac surup yazdi. Insallah ikili test de problemsiz cikarsa bulutlardan kimse indiremez artik beni
ben eşimin yanında olmasını geçtim işte telefonda arabada her yerde oluyorBenden de çıkıyor canım bazen eşimin yanında oluyor utanıyorum
Benimki de hafifler inşallah...acaip bir agri bu.Ben ilk gunden beri bel agrisi cektim.. ama benim bel agrim hafiflemis Iki gundur daha rahat kalkip oturabiliyorum ..
Aynen canim ben dışarı çıkmadığım için yaklaşık 20 gündür .ben eşimin yanında olmasını geçtim işte telefonda arabada her yerde oluyor
benim geçen hafta çok berbattı bu hafta daha iyiyim. geçen bacağıma vuruyordu hatta benim bel ile kalça arası yer. akşamda yemek yaparken biraz ağrıdı hıphızlı bi yemek yaptım :) inşallah seninde hafiflerBenimki de hafifler inşallah...acaip bir agri bu.
Alttan mi hep bakiyordu ki sana ?
Cok sukur saglikliymis hersey yolundaymis daha ne olsun :)
Ikili testlerimizde guzel ciksin insallah yaa o zaman ilk kopruyu gecmis olacagiz ❤ Darisi diger arkadaslarimiza olsun bugun sende rahat bi uyku cekersin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?