2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy benim doktorum geç çağırıyor beni. özledim çocuğumuuu... 17sinde gidicem ikili test için.. taa 26sında gitmiştim
bende 26 kasımda gittim ve 3 hafta sonra gel dedi 17 aralık.. 21 koca gün yahu kalp atışınıda dinletmemişti..

canım inşallah önemli bişey yoktur iğnenide olmuşsun çok şükür

kızlar kan uyuşmazlığı anne ve baba pozitif olsada bebeğin negatif olma olasılığı var mı pek bilmiyorumda
Bende cok anlamiyorum bu konulari ama anne baba pozitifse negatif zor sanirim ..
Gegirme isi de hamilelikte cogu kiside oluyor cok normal bende ara ara oluyor .. Icimden bir ejderha cikiyor böğ diye

Gunaydin kizlar,bende kasık ağrısı pek olmuyor ancak bel ağrısı oluyor fazlasıyla.sizlerde de var mı?
Benim de son durumlardan sonra kontrolum yarın.bugün doktora gidecekler guzel haberlerle gelir inşallah
Ben ilk gunden beri bel agrisi cektim.. ama benim bel agrim hafiflemis Iki gundur daha rahat kalkip oturabiliyorum ..

Ben geldimmmm. Ya gorduk minigimi ama alttan bakmadigi icin sanirim cok net degildi veya benim beklentim fazlaydi. Kurbaga durusundaymis doktorun dedigine ve gosterdigine gore. Icim kipir kipir izledim her sey yolunda ve saglikliyiz cok sukur iki hafta sonra detayli ultrason ve ikili test icin randevu verdi, folik asiti iki hafta sonra birakip yerine elevite baslayacakmisim. Bu arada benim gibi kabizlik yasayanlar varsa onun icin de duphalac surup yazdi. Insallah ikili test de problemsiz cikarsa bulutlardan kimse indiremez artik beni

Alttan mi hep bakiyordu ki sana ?
Cok sukur saglikliymis hersey yolundaymis daha ne olsun :)
Ikili testlerimizde guzel ciksin insallah yaa o zaman ilk kopruyu gecmis olacagiz ❤ Darisi diger arkadaslarimiza olsun bugun sende rahat bi uyku cekersin ..

Canim maşallah büyüyor miniklerimiz bende haftaya görmeye gidicem çok meraktayim sonra da bebegimel annemlere gidecez 1 ay kalicam cinsiyeti de orda öğrenicem inşallah . Problem çıkmaz inşallah

çok şükür canım çok sevindim senin adına. kabızlık durumun nasıl? benim kanama oluyor resmen

Alttan sadece ilk muayenelerde bakmisti, bir de kalp atisini dinlemek icin gittigimizde. Sonrasinda hep karindan bakti, ben hareket ediyor vs okuyunca sabah gitmeden cikolata fln da yedim ki hareket etsin de goreyim diye ama hareket gormedik, annesi gibi uykucu da olabilir tabi evet cok sukur her sey yolunda. Doktorum ikili test temiz cikarsa digerlerine hic gerek yok dedi, ikili testin basari orani %86 imis, bi tane daha test soyledi nft sanirim yanlis olabilir onun %99.5 dedi ama ikili test senin icin yeterli dedi. Neyse gerekirse oburunu de yaptiracagiz zaten, insallah gerekmesin de hic kimseye gormeyenlere de sabir diliyorum, gerci gorenlere daha cok diliyorum cunku tam bir bebege benziyor daha cok gormek istiyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…