2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim maşallah büyüyor miniklerimiz bende haftaya görmeye gidicem çok meraktayim sonra da bebegimel annemlere gidecez 1 ay kalicam cinsiyeti de orda öğrenicem inşallah . Problem çıkmaz inşallah

buyuyorlar ya cok sukur Senin de az kalmis gormene ne guzel. Icini ferah tut hicbir problem yoktur insallah. Ben de keske annemlerle kalabilsem hamilelikten once de duskundum ama simdi bi ayri duskunum sanki hep kalabalik olmak istiyorum

çok şükür canım çok sevindim senin adına. kabızlık durumun nasıl? benim kanama oluyor resmen

Benim oyle kanama olmadi simdiye kadar cok sukur, ama affiniza siginarak diyim bugun 5 gun mu ne oldu tuvalete gidemedigim hem zorlaniyorum hem siskin ve rahatsiz hissediyorum kendimi ve bu neredeyse ilk ogrendigimden beri devam ediyor, kayisi yogurtlar vs bi ise yaramadi. Umarim surup iyi gelir. İstersen bi dahaki randevunda sor doktoruna, benimki ilk sordugumda dogal cozmeye calis dedi ama olmadi bu seferkinde surup yazdi nihayet :))

ay anlatmayın böylee meraklanıyorum daha 10 günümüz var görüşee :) maşallah yavrucaklara maşallah

malesef benim kanamalı hergün bir kez çıkıyorum wcye öyle aşırı zorlanmada yok ama baya bi kanama oluyor bebişe kan kalmıcak bu gidişle

Günaydin Herkese..
Doktora gidip geldigim gunun gecesi melekler gibi uyuyorum :)
Bugun doktor kontrolu olanlar bize guzel haberler getirsin insallah book thief M mer_4260 ve bilmedigim diger arkadaslar ♡♡
Cok saol canim Benim de bugun hasretlik bitecek ama çok stres oldum ilk defa kaygı yaşadım sanırım sabaha kadar uyumadim yine randevum ogleden sonra inşallah hayırlı haberler veririm

kızlar selam
ikili test için aç mı gidicez ? birde normal ultrason kontrolünde ben aç gitmiştim mesane boş diye 1 lt su içtim sonraki aylar tok mu gidicem ? çünkü mesane boşken gözükmüyordu bebiş

buyuyorlar ya cok sukur Senin de az kalmis gormene ne guzel. Icini ferah tut hicbir problem yoktur insallah. Ben de keske annemlerle kalabilsem hamilelikten once de duskundum ama simdi bi ayri duskunum sanki hep kalabalik olmak istiyorum
Bende gün sayıyorum gitmek için burda eve kapandim kaldım .biz mecburi gidiyoruz eşim 1 ay şehirdışında olacak bizde bebisimle ananesinde dedesinde kalicam inşallah

Kizlar netten baktımda gebelikte kabızlık için günde 6-7 adeti gecmemek şartıyla mandalina yenmesi tavsiye edilmis bir uzman doktor tarafından, ben bazen portakalda sıkıp içiyorum gerçekten faydası oluyor bana

Canm bos gebelik diyordun bebis gorundumu kalp atimalri
Bugün hersey cok güzel gekistu elhamdulillah. Alttan ultrason ile bebis ve kalbi görüldü cok ilgili bir doktor buldum o da iğnelerime rapor çıkardı. ben demememe rağmen. Allah hayırlısini nasip etti inş

Kızlar günaydın bende kontrolden gelıyorum bebısımı gordum buyumus mınıgım. 1.6 cm olmus. Devlet hastanesıne gıttık normalde kontrol zamanım degıldı ama dayanamadıgından gıttım ultarason cıhazı cok kotuydu bebegı gordum ama pek anlasılmıyodu. Kalp atısını gordum m dınletmedı 180-200 arası atıyo cok normal dedı. Normalde 8+1 ım ama onun cıhazından sanırım 8 haftalıksın dedı. Onun dısında hersey gayet guzelmıs sukurler olsun. Y Yellu cum senın de gozun aydın ve dıger kontrolden mutlu ayrılan dıger arkadasların da. Allahım hepımızın mutlulugunu daım etsın. Amine Busra canım gegırmeyı sormussun ben basladıgın yemegı bıtırmeden gegırmeye baslıyorum ezcacı bı arkadastan ılac tavsıyesı aldım gazstop strıp dıye baya etkılıymıs sıskınlıge ve gaz sancısına da ıyı gelıyomus. Gebelıkte kullanılabılır ben bugun basladım ıns faydasını gorurum sızde bı arastırın ıstersenız

Günaydın kızlar, bugün sabah tartıldım ve 800 g almışım daha 8 haftalığız, böyle giderse fazla kilo alırım sanırım. Sizin nasıl kilo durumları?

kızlar selam
ikili test için aç mı gidicez ? birde normal ultrason kontrolünde ben aç gitmiştim mesane boş diye 1 lt su içtim sonraki aylar tok mu gidicem ? çünkü mesane boşken gözükmüyordu bebiş
İkili için aç tok farketmez.ama bebeğin hareket etmesi daha iyidir.iyu pozisyon yakalayabiomeleri için hareketsiz bebek cildirtiyor bazen.git tekrar gel oluyor.o yüzden toklugu tavsiye ederim. mesana dolulugu bence cok farketmiyor artık. cihazlar gelişti. Mesana dolu iken yukarda koca bir su torbası çıkıyor ekrana

Bugün hersey cok güzel gekistu elhamdulillah. Alttan ultrason ile bebis ve kalbi görüldü cok ilgili bir doktor buldum o da iğnelerime rapor çıkardı. ben demememe rağmen. Allah hayırlısini nasip etti inş

Canım raporu hangi hastaneden çıkarttın? Özel hastane mi, devlet hastanesi mi, araştırma mı? Devlet hastanesindeki doktor bana eğitim araştırmalardan çıkartıcaksın dedi. Ta oraya gitmek zor geliyor. Dün akşam da nokta şeklinde kırmızı leke oldu. Ayağa kalkmıyorum şuan endişeliyim

Bebişini görenleri tebrik ediyor, mutlu günlerinizin devamını diliyorum.
Bugün felaket bir migrenle uyandım. Dün çok yoğundum çok streslendim iş yerinde, ona bağladım.
Bugün iş yerime geldim ve pc çalışmıyor. İyice sinirlenmeye başladım. Bilgisayarcı geldi bir IP adresi değişimi yaptı 50 tl para istedi. Benim sinirler iyice patladı.
Eşimi aradım o da niye o kadar veriyorsun diye kızdı mı. .
Amaaaan iş miş dinlemeden başımdaki damar atmaya başladı mı, ağlama krizlerine girdim mi. .
Aşırı bir sinir hali başladı bugün bende. İnsanlarla çatır çatır kavga edesim var.
Migrenin etkisidir umarım

ilaç almakta pek istemiyorum ama bunları hep sorcam doktora not alsam iyi olcak

Kizlar netten baktımda gebelikte kabızlık için günde 6-7 adeti gecmemek şartıyla mandalina yenmesi tavsiye edilmis bir uzman doktor tarafından, ben bazen portakalda sıkıp içiyorum gerçekten faydası oluyor bana
Bende sürekli portakal mandalina yiyorum kabızlık sorunu yaşamadım hiç şükür .

ilaç almakta pek istemiyorum ama bunları hep sorcam doktora not alsam iyi olcak

Ilac gıbı degıl bu dedıgım aslında yanı kana karısmıyo dırek bagırsakta etkılesıme gecıyo zaten hap da degıl dıle yapıstırıyosun agzında erıyo nanelı seker gıbı ama laktoz gluten seker ve alkol ıcermıyo. Ben denıycem cunku sureklı gegırmekten kendımden tıksındım gaz cıkarırken de zorlanıyorum sancı oluyo ıns rahatlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…