- 27 Mart 2014
- 928
- 1.090
- 133
Canim maşallah büyüyor miniklerimiz bende haftaya görmeye gidicem çok meraktayim sonra da bebegimel annemlere gidecez 1 ay kalicam cinsiyeti de orda öğrenicem inşallah . Problem çıkmaz inşallah
çok şükür canım çok sevindim senin adına. kabızlık durumun nasıl? benim kanama oluyor resmen
ay anlatmayın böylee meraklanıyorum daha 10 günümüz var görüşee :) maşallah yavrucaklara maşallahAlttan sadece ilk muayenelerde bakmisti, bir de kalp atisini dinlemek icin gittigimizde. Sonrasinda hep karindan bakti, ben hareket ediyor vs okuyunca sabah gitmeden cikolata fln da yedim ki hareket etsin de goreyim diye ama hareket gormedik, annesi gibi uykucu da olabilir tabievet cok sukur her sey yolunda. Doktorum ikili test temiz cikarsa digerlerine hic gerek yok dedi, ikili testin basari orani %86 imis, bi tane daha test soyledi nft sanirim yanlis olabilir onun %99.5 dedi ama ikili test senin icin yeterli dedi. Neyse gerekirse oburunu de yaptiracagiz zaten, insallah gerekmesin de hic kimseye gormeyenlere de sabir diliyorum, gerci gorenlere daha cok diliyorum cunku tam bir bebege benziyor daha cok gormek istiyor insan
malesef benim kanamalı hergün bir kez çıkıyorum wcye öyle aşırı zorlanmada yok ama baya bi kanama oluyor bebişe kan kalmıcak bu gidişleBenim oyle kanama olmadi simdiye kadar cok sukur, ama affiniza siginarak diyim bugun 5 gun mu ne oldu tuvalete gidemedigimhem zorlaniyorum hem siskin ve rahatsiz hissediyorum kendimi ve bu neredeyse ilk ogrendigimden beri devam ediyor, kayisi yogurtlar vs bi ise yaramadi. Umarim surup iyi gelir. İstersen bi dahaki randevunda sor doktoruna, benimki ilk sordugumda dogal cozmeye calis dedi ama olmadi bu seferkinde surup yazdi nihayet :))
ağlancak halimize gülüyoruz bu bebişler bize daha neler yaptırcak acabaKizlar Allah hepinizin iyiliğini versin inşallahhh cok güldürdünüz benipis ejderhalar dinozorlar siziiiiiiiiii
Cok saol canim Benim de bugun hasretlik bitecek ama çok stres oldum ilk defa kaygı yaşadım sanırım sabaha kadar uyumadim yine randevum ogleden sonra inşallah hayırlı haberler veririmGünaydin Herkese..
Doktora gidip geldigim gunun gecesi melekler gibi uyuyorum :)
Bugun doktor kontrolu olanlar bize guzel haberler getirsin insallahbook thief M mer_4260 ve bilmedigim diger arkadaslar ♡♡
Bende gün sayıyorum gitmek için burda eve kapandim kaldım .biz mecburi gidiyoruz eşim 1 ay şehirdışında olacak bizde bebisimle ananesinde dedesinde kalicam inşallahbuyuyorlar ya cok sukurSenin de az kalmis gormene ne guzel. Icini ferah tut hicbir problem yoktur insallah. Ben de keske annemlerle kalabilsem hamilelikten once de duskundum ama simdi bi ayri duskunum sanki hep kalabalik olmak istiyorum
Bugün hersey cok güzel gekistu elhamdulillah. Alttan ultrason ile bebis ve kalbi görüldüCanm bos gebelik diyordun bebis gorundumu kalp atimalri
İkili için aç tok farketmez.ama bebeğin hareket etmesi daha iyidir.iyu pozisyon yakalayabiomeleri için hareketsiz bebek cildirtiyor bazen.git tekrar gel oluyor.o yüzden toklugu tavsiye ederim. mesana dolulugu bence cok farketmiyor artık. cihazlar gelişti. Mesana dolu iken yukarda koca bir su torbası çıkıyor ekranakızlar selam
ikili test için aç mı gidicez ? birde normal ultrason kontrolünde ben aç gitmiştim mesane boş diye 1 lt su içtim sonraki aylar tok mu gidicem ? çünkü mesane boşken gözükmüyordu bebiş
Bugün hersey cok güzel gekistu elhamdulillah. Alttan ultrason ile bebis ve kalbi görüldücok ilgili bir doktor buldum o da iğnelerime rapor çıkardı. ben demememe rağmen. Allah hayırlısini nasip etti inş
ilaç almakta pek istemiyorum ama bunları hep sorcam doktora not alsam iyi olcakKızlar günaydınbende kontrolden gelıyorum bebısımı gordum buyumus mınıgım. 1.6 cm olmus. Devlet hastanesıne gıttık normalde kontrol zamanım degıldı ama dayanamadıgından gıttım ultarason cıhazı cok kotuydu bebegı gordum ama pek anlasılmıyodu. Kalp atısını gordum m dınletmedı 180-200 arası atıyo cok normal dedı. Normalde 8+1 ım ama onun cıhazından sanırım 8 haftalıksın dedı. Onun dısında hersey gayet guzelmıs sukurler olsun. Y Yellu cum senın de gozun aydın ve dıger kontrolden mutlu ayrılan dıger arkadasların da. Allahım hepımızın mutlulugunu daım etsın. Amine Busra canım gegırmeyı sormussun ben basladıgın yemegı bıtırmeden gegırmeye baslıyorum ezcacı bı arkadastan ılac tavsıyesı aldım gazstop strıp dıye baya etkılıymıs sıskınlıge ve gaz sancısına da ıyı gelıyomus. Gebelıkte kullanılabılır ben bugun basladım ıns faydasını gorurum sızde bı arastırın ıstersenız
Bende sürekli portakal mandalina yiyorum kabızlık sorunu yaşamadım hiç şükür .Kizlar netten baktımda gebelikte kabızlık için günde 6-7 adeti gecmemek şartıyla mandalina yenmesi tavsiye edilmis bir uzman doktor tarafından, ben bazen portakalda sıkıp içiyorum gerçekten faydası oluyor bana
canım meraba Çanakkalede hangi hastaneye gidiyorsunBugün hersey cok güzel gekistu elhamdulillah. Alttan ultrason ile bebis ve kalbi görüldücok ilgili bir doktor buldum o da iğnelerime rapor çıkardı. ben demememe rağmen. Allah hayırlısini nasip etti inş
o zaman bende başlayayım hemen yemeyeBende sürekli portakal mandalina yiyorum kabızlık sorunu yaşamadım hiç şükür .
ilaç almakta pek istemiyorum ama bunları hep sorcam doktora not alsam iyi olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?