2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ELEVİT domuz katkısı içeriyor diye duydum. Benim doktorum sakın içme dedi. Hatta arayanlara evet var demişler mahkemelik olmuşlar. Kullanan varsa haberiniz olsun sizin de, isterseniz bir araştırın

Ben ELEVİT domuz katkısı içeriyor diye duydum. Benim doktorum sakın içme dedi. Hatta arayanlara evet var demişler mahkemelik olmuşlar. Kullanan varsa haberiniz olsun sizin de, isterseniz bir araştırın
banada drum elevit verdi ben araştırınca öğrendim. sonraki gidişte decavit alayım dedim yok folik asite devam et demişti ilginç bir şekilde..

Kizlar bir de bulantı için bileklik varmış eczanelerde satılıyor.kullananlar memnun da kalmış sanırım.ben de gittigimde sormayi dusunuyorum doktoruma.sizler de bir sorun bakalım.en azindan ilac almaktan iyidir

Günaydın hanımlar bende nasip olursa temmuz annesi olacağım.. ikili test hakkında bilgi verebilirmisiniz?? Bir sonraki randevuma kadar karar vermem gerektiğini söyledi drum.. ben ilk istemiyorum dedim ama dr bir sonraki randevuya kadar düşünün diye zaman tanıdı.. kafamda deli sorular..

Oncelikle hayirli olsun bebeginiz .. Saglikla kucaginiza alin insallah ..
Ben kendi fikrimi soyleyeyim kesinlikle yaptiracagim ..

Kizlar bir de bulantı için bileklik varmış eczanelerde satılıyor.kullananlar memnun da kalmış sanırım.ben de gittigimde sormayi dusunuyorum doktoruma.sizler de bir sorun bakalım.en azindan ilac almaktan iyidir
Kullanan arkadaslarim vardi .. Cok ta memnunlardi .. Alanlarin isine yarar insallah ..

Bende yaptırmayı düşünüyorum. ikili testi ve detaylı ultrasonu..11-14. haftalar arası yapılıyormuş. özellikle ultrason ve kan verme işlemi aynı gün olması gerekliymiş

Oncelikle hayirli olsun bebeginiz .. Saglikla kucaginiza alin insallah ..
Ben kendi fikrimi soyleyeyim kesinlikle yaptiracagim ..
Amin cümlemizle birlikte sağlıcakla kucaklarımıza alırız.. ben aslında sonuçtan korkuyorum oldu ki bi sorun çıktı.. o zaman ne yaparım sorusu beni mahvediyor..

yoo ben ilk ultrasona girdim kese bile gözükmedi 1 lt su içtim yarım saat sonra bebişi bile gördük bilemem belki cihazlar farklıydır ama basıma gelen bu arkadasım

Amin cümlemizle birlikte sağlıcakla kucaklarımıza alırız.. ben aslında sonuçtan korkuyorum oldu ki bi sorun çıktı.. o zaman ne yaparım sorusu beni mahvediyor..
Yaptirmasam daha cok aklimda kalacak yaptirirsam icim rahatlayacak Allah korusun kotu birsey cikarsa en azindan onceden kendimi alistirmis olacagim ..
Ama bu konular cok hassas konular o yuzden kimseye yap yapma diyemiyoruz icinden gonlunden geceni yap ..
Zaten kötü birsey cikmayacak nasilsa sonucta iyi dusunelim iyi olsun ..

Gunaydin kizlar,bende kasık ağrısı pek olmuyor ancak bel ağrısı oluyor fazlasıyla.sizlerde de var mı?
Benim de son durumlardan sonra kontrolum yarın.bugün doktora gidecekler guzel haberlerle gelir inşallah
Evet canim bendede bel agrisi oluyor..arasira kasik agrisi dahada buyuyunce insallah sorun olmaz

Bugün hersey cok güzel gekistu elhamdulillah. Alttan ultrason ile bebis ve kalbi görüldü cok ilgili bir doktor buldum o da iğnelerime rapor çıkardı. ben demememe rağmen. Allah hayırlısini nasip etti inş
Hadi gozun aydin masallah islerinde rastgitmis cok guzel..hep boyle gecsin insallah

bende kesinlikle yaptıracağım. test için 17sinde gidicem bu ayın.

Bugün hersey cok güzel gekistu elhamdulillah. Alttan ultrason ile bebis ve kalbi görüldü cok ilgili bir doktor buldum o da iğnelerime rapor çıkardı. ben demememe rağmen. Allah hayırlısini nasip etti inş
Aynen oyle canm hayirlisi ile saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah evet zorlancaz belki ama ikisi buyuyup arkadas olacaklar birbirlerine. rabbim verir kolayligini insaallah. ben de haftaya duyarm.insaallah pitpitlari.

Ben yaptirmicam canım bir çok konu da okuyorum sonuç kötü çıkıp da hamileliği berbat olan daha sonra çocukları sağlıklı doğan insanlar . Ben Allaha Emanet bırakıyorum Bebeğimi bir sıkıntı olsa da aldırmam çevremdeki bir çok tanıdığım yaptırmadi yaptırmiyor. Rabbim hayırlısıni nasip etsin inşallah .

yuhh o bilgisayarcıya. keşke kendin yapsaydın. söylemeseydin eşine nerden bilecek ki sanki. üzülme. hepimizin sinirleri harap

yoo ben ilk ultrasona girdim kese bile gözükmedi 1 lt su içtim yarım saat sonra bebişi bile gördük bilemem belki cihazlar farklıydır ama basıma gelen bu arkadasım
bende çok sıkıştım diye dr sırası beklerken wcye girdim 2 dk sonra ultrasona girince kese görünmedi çok kötü panik oldum 1,5 lt su içip yarım saat bekledim ödüm koptu resmen sonra bebişte göründü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…