2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yaptırmayı düşünmüyorum kesinlikle. Şu an 36.haftasında olan bi arkadaşıma %90 down sendromlu dendi. Allahtan bizim orda çabuk ulaştığımız iyi bi dr var. Aynı gün ona gitti. Adam 2.5saat ultrasonda bakmış. Burunda bi kemik olmazmış downlı çocuklarda. Sonunda sapasağlam bebek buna nasıl öyle derler demiş. Aynı şey görümcemin de başına geldi. Şu an 4 yaşında müthiş bir oğlu var. Ben hiçbir taramayı yaptırmıcam. Şeker yüklemesi falan dahil. Sadece aşılarımı yaptırırım o kadar.

Amin hepimiz sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz İnşaAllah.. drum ikili testi açıkladı ve down sendromu için yapılacagını söyledi ve sorun olursa hemen gebeliğe müdahale ederiz deyince benim akıl uçtu gitti ve ben hemen istemiyorum dedim.. bu mucizeyi veren ben değilim ki yaşamasını sonlandırıyım.. yaptırmadamda pişman mı olurum acaba diye düşüno duruyorum..

Ablam da hiç bir yeğenimde ikili test yaptırmamış.. son çocugunu 35 yaşında doğurdu.. Aklımı bulandırmak istemedim ve Allaha emanet ettim dedi..küçük bir sorun olsaydı 9 ayın tadını çukaramayacaktım dedi.. sanırım benim tercihte yaptırmamak yönünde olacak.. birtarafım istiyor bir tarafım istemiyor..Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini ve en güzelini versin.. tsk ederim cvp lariniz icin..

Rahmin sağ tarafında arada ağrı oluyo tek taraflı ağrı yaşayan var mı böyle kızlar gitsem mi dr a ?

Rahmin sağ tarafında arada ağrı oluyo tek taraflı ağrı yaşayan var mı böyle kızlar gitsem mi dr a ?
Benım hep solum agrıyo bebegımde solumda rahım buyudugu ıcın de agrın oluyo olabılır. Cok nadır sag tarafıma da agrı gırıyo ama kasık agrısı olsun butun agrılarımı solumdan hıssedıyorum

Ben kendimi biliyorum canım en ufak bir olumsuzluk olsa allah korusun ben hamileliğim de kendimi toparlayamam nu şekilde içim rahat benim

İkili testi ben de yaptırmayacağım zaten dr ense kalınlığını ölçüyor bi sıkıntı görürse yaptırır emin oluruz Allah muhafaza..
bu testlerin yanılma payı yüksek hiç strese giremem nasılsa onu ne olursa olsun ' öldürmeyeceğim'........

Kızlar whatsap grubu kurduk katilmak isterseniz beklerim mesaj atmanızi. Tabiki burdan da yazıyoruz iletişimi kesmiyoruz

ben ikili testi sadece bir sorun varsa da önceden bilmek için istiyorum bi yandan aldırmayı aslaa düşünmem. detaylı ultrasonda da zaten görünür diyende var

Meraba arkdaslar.. Bel kalca agrisi bendede oluyor zaten belimde fitik var . gegirme flnda oluyor normalde en giciknoldugum seydir esim yapimca bile kizardim simdi bende engel olamiyorum .

En güzeli gerçekten. Ama eğer olumsuz bir durumda gebeliği sonlandırma düşüncen varsa o zaman yaptır. Diğer durumda zaten tedavisi yok yaptırsan ne yaptırmasan ne. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah

Benim de sol tarafta bi ağrı sürekli. Merdiven falan çıkarsam şiddetleniyor hatta. Ama normal diye biliyorum. Yer açıyor kuzular kendilerine
ben bilerek fazla merdiven çıkmıyorum. illa olacak diye kaide yok ama görümcem daha tüp bebek yaptırdı tuttuğunu öğrendi misafirliğe gitmiş 6 kat merdiven çıkmış birkaç gün sonra düşük yaptı..

Yaa çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Tabi çok çıkmamak lazım. Ben zaten evden pek çıkmıyorum da kayınvalidemlere gidince mecburiyet oluyor

Devlet yazdı cnm.ihmal etme. Lejelenmn normal olmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…