Canim şimdi çıktım Dr um un operasyonu vardı çok bekledim Bebeğimi gördüm şükürler olsun sesini de duydum öyle güzel diki gelişimi de 4 gün ilerde Dr um bir hafta sonra tekrar gel dedi düşük sayım çok olduğu için haftaya tekrar buluscaz Rabbim sonuna kadar sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah
Rahmin sağ tarafında arada ağrı oluyo tek taraflı ağrı yaşayan var mı böyle kızlar gitsem mi dr a ?
İkili testi ben de yaptırmayacağım zaten dr ense kalınlığını ölçüyor bi sıkıntı görürse yaptırır emin oluruz Allah muhafaza..
bu testlerin yanılma payı yüksek hiç strese giremem nasılsa onu ne olursa olsun ' öldürmeyeceğim'........
aynı gün olmalıymış ama kanı da aynı hastanede versen daha iyi olmaz mıIyi aksamlar kizlar. Benim ense kalinligi olcumu 20 Aralikta. Ikili test yaptirmak istiyorum. Devlet hastanesinde yapiliyor mu? Ayni gun olmasi gerek dendigi icin devletten randevu aldim ogleden sonraya. Sabahtan 9ozelde olcum var. Bilginiz var mi?
Devlet yazdı cnm.ihmal etme. Lejelenmn normal olmayabilir
Yalnız benim bildiğim bu testler down sendromu için ve tedavisi yok. Bir de ikili üçlüden daha kesin sonuç veriyormuş. Bizim dr ikili ve dörtlüyü öneriyor üçlü yerineIkiliyi bende yaptirmicam ama üçlüyü yaptirabilirim bi sorun varsa doğmadan tedavi olur çünkü
Ohh cok sukur .. Masallah size .. Artik sende özleyenler klubune hosgeldin bulusma gunlerini iple cekeceksinCanim şimdi çıktım Dr um un operasyonu vardı çok bekledim Bebeğimi gördüm şükürler olsun sesini de duydum öyle güzel diki gelişimi de 4 gün ilerde Dr um bir hafta sonra tekrar gel dedi düşük sayım çok olduğu için haftaya tekrar buluscaz Rabbim sonuna kadar sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah
Gittiğim özel muayenehane hastane değil. ordan yönlendirir artık beni. Teşekkür ederim :)aynı gün olmalıymış ama kanı da aynı hastanede versen daha iyi olmaz mı
Sıkıntı yoksa 4 haftada bir çağırıyorlar. Sıkıntı yok canım.Kızlar en son 9 haftalık gittim Dr a. Yani geçtiğimiz perşembe . 12+4 olduğum güne randevu verdi. Bu ara bana uzun geldi baya . Siz kaç haftada bir gidiyorsunuz ?
İlk aylar öyle oluyor sanırım . Sabırsız anne...Sıkıntı yoksa 4 haftada bir çağırıyorlar. Sıkıntı yok canım.
Beni de 4 haftada bir çağirdi cnmKızlar en son 9 haftalık gittim Dr a. Yani geçtiğimiz perşembe . 12+4 olduğum güne randevu verdi. Bu ara bana uzun geldi baya . Siz kaç haftada bir gidiyorsunuz ?
normal canim 1 ay sonra gittim bende gecen gün simdi 19unda 2li test için gidicemKızlar en son 9 haftalık gittim Dr a. Yani geçtiğimiz perşembe . 12+4 olduğum güne randevu verdi. Bu ara bana uzun geldi baya . Siz kaç haftada bir gidiyorsunuz ?
Evet canım şimdiden öyle kalbinin sesi kulağımdan gitmiyor maşallah kuzuma ben ultrason odasına girdim eşim ve kardeşim bekliyodu ben çıktım odadan eşim ne oldu dedi ultrason fotosunu gösterdim ağladı garibim o kadar insan içinde rabbim mucizemizi bizlere bağışlasin inşallahOhh cok sukur .. Masallah size .. Artik sende özleyenler klubune hosgeldin bulusma gunlerini iple cekeceksin
Seni çok iyi anlıyorum Can'ım bende aynıyım hiç bir taktiğim YÖK maalesef doktorun verdiği bulantı hapım var sadece ama hiç içmedim henüz çok zorda kalmadıkça içmeyi de düşünmüyorum..bugün bulantı bilekliği araştırmasına girdim belki ondan alıp denerimSelam kızlar. 7 haftalık hamişim. Acayip kötü derecede midem bulanıyor. kokulara karşı çok hassasiyetim var. Yemek kokusuna tahammül edemiyorum. bu yüzden yemek yapamaz hala geldim. 24 saat gecmeyen bi mide bulantım var. yemeklerden tiskinti geldi artik. acayip yorgun hissediyorum. uyuyamıyorm, sürekli uyanıyorum geceleri. yatakta dönmekten helak oldum. ne zman bitecek bu mide bulantısı, aranızda taktiği olan var mi lütfen yardim edin
İkili test devlette zorunlu mu acaba. Yaptırmak istemiyorumnormal canim 1 ay sonra gittim bende gecen gün simdi 19unda 2li test için gidicem
Devlete mi gittin .. Esini iceri alsalardi keske oda sahit olsaydi o ana .. Cok guzel bir duygu rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin insallah ..Evet canım şimdiden öyle kalbinin sesi kulağımdan gitmiyor maşallah kuzuma ben ultrason odasına girdim eşim ve kardeşim bekliyodu ben çıktım odadan eşim ne oldu dedi ultrason fotosunu gösterdim ağladı garibim o kadar insan içinde rabbim mucizemizi bizlere bağışlasin inşallah
Amin canim insallah rabbim kimseyi yoklugu ile imtihan etmesin .Devlet değil tatlım ama vajinal bakıldı o yüzden almadılar içeri ama çok üzüldü ben duymadım diye haftaya yine gidicez nasılsa o zaman nörmal muayene olur oda gorurDevlete mi gittin .. Esini iceri alsalardi keske oda sahit olsaydi o ana .. Cok guzel bir duygu rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin insallah ..
Baba olacak kolay mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?