Anladim canim olsun haftaya beraber dinlersiniz izlersiniz ..Amin canim insallah rabbim kimseyi yoklugu ile imtihan etmesin .Devlet değil tatlım ama vajinal bakıldı o yüzden almadılar içeri ama çok üzüldü ben duymadım diye haftaya yine gidicez nasılsa o zaman nörmal muayene olur oda gorur
Çok saol tatlım insallah bu arada dr um bana kan sulandirici yi 10. haftada biraktiracak sanırım sanki öyle birşeyler söylediAnladim canim olsun haftaya beraber dinlersiniz izlersiniz ..
Devlete gittiysen ozele gider esinle gorursunuz diyecektim bende :)
Evet canım şimdiden öyle kalbinin sesi kulağımdan gitmiyor maşallah kuzuma ben ultrason odasına girdim eşim ve kardeşim bekliyodu ben çıktım odadan eşim ne oldu dedi ultrason fotosunu gösterdim ağladı garibim o kadar insan içinde rabbim mucizemizi bizlere bağışlasin inşallah
Kan pihtilasman var mi senin yoksa dusuklerden dolayimi kullaniyordun ..Çok saol tatlım insallah bu arada dr um bana kan sulandirici yi 10. haftada biraktiracak sanırım sanki öyle birşeyler söyledi
Ben ELEVİT domuz katkısı içeriyor diye duydum. Benim doktorum sakın içme dedi. Hatta arayanlara evet var demişler mahkemelik olmuşlar. Kullanan varsa haberiniz olsun sizin de, isterseniz bir araştırın
Ya herkes oyle diyorda acaba karalama kampanyasimi diyorum .. Doktor bile bile niye versin hemde decavit varken aynisi yani .. Ben hic kullanmadim eleviti ama cok duydum bu muhabbetleri ..Evet oyleymis ben de simdi bakabildim, domuz jelatini kullaniliyormus. Doktorum onu yazdiysa bi bildigi vardir diye dusunuyorum.
Canım gözünaydın kalpatısını duymussun.benim bebiş ultrasonda kesenin içinde beyaz bir ışık gibiydi net görmedim yani sende de öyle miydi?Çok saol tatlım insallah bu arada dr um bana kan sulandirici yi 10. haftada biraktiracak sanırım sanki öyle birşeyler söyledi
Benimde öyleydi canimCanım gözünaydın kalpatısını duymussun.benim bebiş ultrasonda kesenin içinde beyaz bir ışık gibiydi net görmedim yani sende de öyle miydi?
B3n kullanmıyorum ama unutkanlihim fln cok fazla aslinda verseydi doktorum iyi olurdu sanki ama tahlillerimi gösterdim hepsi normal dediKızlar aranızda b12 vitamin kullanan var mı?
Allah razı olsun tatlım evet ayniyiz benim minis 4 gün önde çıktı sende duyacaksın merak etme bende senin gibiydım sabah hatta ağladım evden çıkmadan abdest aldım namazı kıldım kendimi herseye hazırlar gibi çok stres oldum hatta masaya yatınca orda ruhumu teslim edecem sandım ama şükür onu ve sesini duyunca bitti sende duyacaksın hayırlısı ile merak etmeAyy maşallahhh canım kalp sesini duymussun ne güzelsenle ayniyiz sanırım benimde otuz temmuz doğum tarihi, bende İnşallah yarın gidicem doktora, aklımda deli sorular ya kalbini goremezsek duyamazsak diye düşünmekten kendimi alikoyamiyorum Rabbim hayirlisini versin
Evet canım pıhtılaşma var ama iki gende heterozigot yani paihtialama ya meyilli. Çok mu kanadı yoksa damla şeklinde mi eğer damla şeklinde ise korkma sakin bazen oluyor maalesefKan pihtilasman var mi senin yoksa dusuklerden dolayimi kullaniyordun ..
Ben bugun kanattim 1 igneyi attim cope ya ikinciyi vurdum
Cok tesekkur ederim canjmCanım gözünaydın kalpatısını duymussun.benim bebiş ultrasonda kesenin içinde beyaz bir ışık gibiydi net görmedim yani sende de öyle miydi?
Canim bende bugün gittim ilk kez kese için bile gitmemistim Dr a bende de bulantı yok sadece acken açlıktan oluyor o da geçiyor halsizlik falan da pek yok uyku olayı yok zaten gece leri de vampir gibi geziyorum sıfır uyku gece uyanık gündüz uyanık Dr um normal dedi bugün sorun yok merak etme demekki her bünye de olmuyor her gebelikte de benim ilk gebeligimde eşimi görünce bile ölüyodum bulantıdan ama şimdi öyle değil kalbini güzel tut olumlu düşün annesimerhaba arkadaşlar sizebir sorum olacak. son 1 haftadır hatta belki daha cok bulantılarım azaldı. açıkcası vesvese yapıyorum cuma günü kalp atışları için gidicez 2 hafta önce keseyi gördük. ilk kıızma hamileyken cok bulantım vardı hiçbişey yiyemezdim bunda böyle olmayıp bulantılarım da azalınca çok taktım kafaya acaba bişey mi oldu diyebilgi verirseniz cok sevinirim...
canım aynen bende öyle eşim sarıldığında kokusunu almasam bile miğdem bulanırdı.. içim rahatladı inan çok teşekkür ederim rabbim hayırlısıyla hepimizin kucagına almayı nasip etsinCanim bende bugün gittim ilk kez kese için bile gitmemistim Dr a bende de bulantı yok sadece acken açlıktan oluyor o da geçiyor halsizlik falan da pek yok uyku olayı yok zaten gece leri de vampir gibi geziyorum sıfır uyku gece uyanık gündüz uyanık Dr um normal dedi bugün sorun yok merak etme demekki her bünye de olmuyor her gebelikte de benim ilk gebeligimde eşimi görünce bile ölüyodum bulantıdan ama şimdi öyle değil kalbini güzel tut olumlu düşün annesi
Canim şimdi çıktım Dr um un operasyonu vardı çok bekledim Bebeğimi gördüm şükürler olsun sesini de duydum öyle güzel diki gelişimi de 4 gün ilerde Dr um bir hafta sonra tekrar gel dedi düşük sayım çok olduğu için haftaya tekrar buluscaz Rabbim sonuna kadar sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah
Allah allah neden biraktiriyor o zaman .. Bi bildigi var demekki..Evet canım pıhtılaşma var ama iki gende heterozigot yani paihtialama ya meyilli. Çok mu kanadı yoksa damla şeklinde mi eğer damla şeklinde ise korkma sakin bazen oluyor maalesef
Hic tedirgin olma her gebelik zaten farkli oluyor birde vucut hormona alisinca belirtiler kayboluyormus yada azaliyormus ..merhaba arkadaşlar sizebir sorum olacak. son 1 haftadır hatta belki daha cok bulantılarım azaldı. açıkcası vesvese yapıyorum cuma günü kalp atışları için gidicez 2 hafta önce keseyi gördük. ilk kıızma hamileyken cok bulantım vardı hiçbişey yiyemezdim bunda böyle olmayıp bulantılarım da azalınca çok taktım kafaya acaba bişey mi oldu diyebilgi verirseniz cok sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?