2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anladim canim olsun haftaya beraber dinlersiniz izlersiniz ..
Devlete gittiysen ozele gider esinle gorursunuz diyecektim bende :)

Anladim canim olsun haftaya beraber dinlersiniz izlersiniz ..
Devlete gittiysen ozele gider esinle gorursunuz diyecektim bende :)
Çok saol tatlım insallah bu arada dr um bana kan sulandirici yi 10. haftada biraktiracak sanırım sanki öyle birşeyler söyledi

Ayy maşallahhh canım kalp sesini duymussun ne güzel senle ayniyiz sanırım benimde otuz temmuz doğum tarihi, bende İnşallah yarın gidicem doktora, aklımda deli sorular ya kalbini goremezsek duyamazsak diye düşünmekten kendimi alikoyamiyorum Rabbim hayirlisini versin

Çok saol tatlım insallah bu arada dr um bana kan sulandirici yi 10. haftada biraktiracak sanırım sanki öyle birşeyler söyledi
Kan pihtilasman var mi senin yoksa dusuklerden dolayimi kullaniyordun ..
Ben bugun kanattim 1 igneyi attim cope ya ikinciyi vurdum

Ben ELEVİT domuz katkısı içeriyor diye duydum. Benim doktorum sakın içme dedi. Hatta arayanlara evet var demişler mahkemelik olmuşlar. Kullanan varsa haberiniz olsun sizin de, isterseniz bir araştırın

Evet oyleymis ben de simdi bakabildim, domuz jelatini kullaniliyormus. Doktorum onu yazdiysa bi bildigi vardir diye dusunuyorum.

Evet oyleymis ben de simdi bakabildim, domuz jelatini kullaniliyormus. Doktorum onu yazdiysa bi bildigi vardir diye dusunuyorum.
Ya herkes oyle diyorda acaba karalama kampanyasimi diyorum .. Doktor bile bile niye versin hemde decavit varken aynisi yani .. Ben hic kullanmadim eleviti ama cok duydum bu muhabbetleri ..

Canım gözünaydın kalpatısını duymussun.benim bebiş ultrasonda kesenin içinde beyaz bir ışık gibiydi net görmedim yani sende de öyle miydi?

Allah razı olsun tatlım evet ayniyiz benim minis 4 gün önde çıktı sende duyacaksın merak etme bende senin gibiydım sabah hatta ağladım evden çıkmadan abdest aldım namazı kıldım kendimi herseye hazırlar gibi çok stres oldum hatta masaya yatınca orda ruhumu teslim edecem sandım ama şükür onu ve sesini duyunca bitti sende duyacaksın hayırlısı ile merak etme

Kan pihtilasman var mi senin yoksa dusuklerden dolayimi kullaniyordun ..
Ben bugun kanattim 1 igneyi attim cope ya ikinciyi vurdum
Evet canım pıhtılaşma var ama iki gende heterozigot yani paihtialama ya meyilli. Çok mu kanadı yoksa damla şeklinde mi eğer damla şeklinde ise korkma sakin bazen oluyor maalesef

merhaba arkadaşlar sizebir sorum olacak. son 1 haftadır hatta belki daha cok bulantılarım azaldı. açıkcası vesvese yapıyorum cuma günü kalp atışları için gidicez 2 hafta önce keseyi gördük. ilk kıızma hamileyken cok bulantım vardı hiçbişey yiyemezdim bunda böyle olmayıp bulantılarım da azalınca çok taktım kafaya acaba bişey mi oldu diye bilgi verirseniz cok sevinirim...

Canım gözünaydın kalpatısını duymussun.benim bebiş ultrasonda kesenin içinde beyaz bir ışık gibiydi net görmedim yani sende de öyle miydi?
Cok tesekkur ederim canjm Net gördüm tatlım Minigi ultrason da kaliteli sanırım çok güzeldi görüntü kalp atışını hemşire hoparlör u açti sesini duyunca kalbim durdu sandım normalde 6+3 gittim ama 7 haftalik görüntü bu arada ben vajinal ultrasonla muayene oldum görüntü ondan da netti Allah im bu güzel duygulardan bizi mahrum etmesin kalbinin sesi kulağımdan gitmiyor

Canim bende bugün gittim ilk kez kese için bile gitmemistim Dr a bende de bulantı yok sadece acken açlıktan oluyor o da geçiyor halsizlik falan da pek yok uyku olayı yok zaten gece leri de vampir gibi geziyorum sıfır uyku gece uyanık gündüz uyanık Dr um normal dedi bugün sorun yok merak etme demekki her bünye de olmuyor her gebelikte de benim ilk gebeligimde eşimi görünce bile ölüyodum bulantıdan ama şimdi öyle değil kalbini güzel tut olumlu düşün annesi

canım aynen bende öyle eşim sarıldığında kokusunu almasam bile miğdem bulanırdı.. içim rahatladı inan çok teşekkür ederim rabbim hayırlısıyla hepimizin kucagına almayı nasip etsin

Gözünaydın canım. Bende de 2 gende heterozigot. Dr.um 34.haftaya kadar coraspin, doğumdan 1 gün önceye kadar da iğneye devam edeceğimi söyledi.Senin dr.niye 10.haftada biraktiriyor.Bence başka bir dr.a daha Danış.

Evet canım pıhtılaşma var ama iki gende heterozigot yani paihtialama ya meyilli. Çok mu kanadı yoksa damla şeklinde mi eğer damla şeklinde ise korkma sakin bazen oluyor maalesef
Allah allah neden biraktiriyor o zaman .. Bi bildigi var demekki..
Igne batmadi ya uc delik actim resmen ucude kanadi bende igneyi attim diger tarafa yaptim .. Böyle boyle gececek bitecek insallah onlar iyi olsunda tek ..

Hic tedirgin olma her gebelik zaten farkli oluyor birde vucut hormona alisinca belirtiler kayboluyormus yada azaliyormus ..
Benim cogu belirtim kayboldu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…