2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah canim yaaa, keseyi görmeye gittiğimde bende kalbim cikacak gibiydi gerçekten insan cok stres oluyor ama yinede çok güzel duygular bunlar

Hayırlı akşamlar benimde bugün doktor randevum vardı kalp atışlarını dinledik ilk randevumuz 5+4 de idi bebeği bile görmemiştim şimdi hem bebeği gordum hem kalbini gordum duydum ama biraz canım sıkıldı bugün 9+3 uz ama 8+0 çıktık ultrasonda ilk ultrasonda 3gun gerideydik sadece ama şimdi baya fark var neden acaba doktor normal herşey dedi ama takıldı kafama işte

Birde bugün ilk defa peceteye silince pembe lekelenmem oldu hastaneye gitmeden ama wc de biraz zorlandjm acaba ondanmi bilmiyorum doktor sorun yok içerde kanama yok dedi ama progestan verdi 1 ay kullan dedi günde 1 kere önlem amaçlı lekelenmenin devamı gelmedi acaba kullansammi progestonu kafam karıştı

Kesinlikle kullan canim ihmal etme .. Benim cok sukur kanama vs yok ama ogrendigim gunden beri kullaniyorum .. 12.hftaya kadarda kullanacagim vucut 12.haftadan sonra salgiliyormus progesteron hormonunu cunku ..

Doktorun bisi olsa soylerdi demekki gec dollenme olmus seninki o yuzden geriden geliyor .. Sıkıntı yapma gozun aydin ne guzel kalbinide dinlemissin ..

Beni de bugün aşırı bir korku sardı bişey olursa bebeğime diye. Çok stresli geçti bugün. Eşim bebeğe zarar veriyorsun kendini üzüp strese sokarak dedi ve daha çok ağladım. Bir an önce cumartesi olsa da görüp rahatlasam.

canım aynen bende öyle eşim sarıldığında kokusunu almasam bile miğdem bulanırdı.. içim rahatladı inan çok teşekkür ederim rabbim hayırlısıyla hepimizin kucagına almayı nasip etsin
Amin canım inşallah
Zaten bu Dr gebelik takibi yapmıyor canım bırakacak belli haftadan sonra riskli gebelik bölümünde n dr ilgilenecek benimle bilmiyorum neden öyle söyledi ama benim Bebeklerimin kalp atisinin kaçıncı haftasına kadar devam ettiğini sordu ondan sonra böyle birşey dedi ama emin değilim ama başka bir Dr a da mutlaka sorarım

Allah allah neden biraktiriyor o zaman .. Bi bildigi var demekki..
Igne batmadi ya uc delik actim resmen ucude kanadi bende igneyi attim diger tarafa yaptim .. Böyle boyle gececek bitecek insallah onlar iyi olsunda tek ..
Ben yinede başka bi Dr a da sorcam tatlım haftaya randevum varya o zaman kesin bilgi alırım Dr dan

canım bebegin gelişimi zaman zaman farklılık gösterebilir merak etme bidahaki gittiğinde fark kapanabilir bile.. progestana gelince bende ilk 5+2 de doktor gittim keseyi gördük 5 haftalık dedi gün belirtmedi bi sorunun var mı dedi iki kez aralıklı kahverngi leke gelmişti ama cok silik acık renk bunu söyledim yerleşms kanaması da olabilir ama her ihtimale karşı progestan yazıcam kullan dedi ben ilacı aldım ama bi daha olursa içerim dedim kendi kendime ve olmadı bende içmedim sende kendini takip et bence

Bu arada cinsiyet tahminleri için söylüyorum gecen konuşuluyordu burda kese yuvarlak top gibi oğlumun eski ultrasonlarina baktım aynı haftalarda fasulye gobiymis kese bebek bi fotoda solda bi fotoda sağda gorunuyor

Arkadaşlar tuz testi ve bıçak makas testi yaptılar bana gırgır olsun diye kız çıktı ikisindede hayırlısı inşallah bana herkez kızın olsun diyor ama ben erkek hissediyorum neden bilmiyorum belki oglumdan dolayı alışkanlık vardır

Çin takvimi kız Rus takvimi erkek diyor

Hiç stres yapma bende bugün öyleydim sanki hergün bit kadar bebeği hissediyormusda bugün hissetmiyor gibi korktum bebeğim e birsey mi oldu onu hissetmiyorum diye ağladım boşuna panik yapıyoruz aslında Dr um olumsuz birsey olursa kanama çok olur dedi o yüzden kendini üzmë

Kesinlikle kullan canim ihmal etme .. Benim cok sukur kanama vs yok ama ogrendigim gunden beri kullaniyorum .. 12.hftaya kadarda kullanacagim vucut 12.haftadan sonra salgiliyormus progesteron hormonunu cunku ..

Doktorun bisi olsa soylerdi demekki gec dollenme olmus seninki o yuzden geriden geliyor .. Sıkıntı yapma gozun aydin ne guzel kalbinide dinlemissin ..

Evet geç döllenme olmuştur dedi bakalım gününden gecmi dogucak oğlum uyumluydu ultrasonla burda yazan gün doğmuştu

O korku bendede vardı özellikle bugün lekelenmem olunca ama gorunce rahatladim insallah sende gorup rahatliycaksin meleğini

Bende bi bakayım devamı gelecek mi yada bikac gün alayim günde bi tane zaten sonra duruma gore bakarım

Kızlar gecenin bu saati uyandim birden bebegime birsey mi oldu diye. Dün tak diye Bulantılarım kusmalarim geçti belirti yok gibiydi galiba sabah dayanamayıp doktora gidicem kendimi kötü hissediyorum . İnşallah bebeğim iyidir

Canım içini ferah tut, kusmalar bu ay da azalirmis zaten sen hic merak etme bebisin cok iyi inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…