Allah razı olsun tatlım evet ayniyiz benim minis 4 gün önde çıktı sende duyacaksın merak etme bende senin gibiydım sabah hatta ağladım evden çıkmadan abdest aldım namazı kıldım kendimi herseye hazırlar gibi çok stres oldum hatta masaya yatınca orda ruhumu teslim edecem sandım ama şükür onu ve sesini duyunca bitti sende duyacaksın hayırlısı ile merak etme
Kesinlikle kullan canim ihmal etme .. Benim cok sukur kanama vs yok ama ogrendigim gunden beri kullaniyorum .. 12.hftaya kadarda kullanacagim vucut 12.haftadan sonra salgiliyormus progesteron hormonunu cunku ..Birde bugün ilk defa peceteye silince pembe lekelenmem oldu hastaneye gitmeden ama wc de biraz zorlandjm acaba ondanmi bilmiyorum doktor sorun yok içerde kanama yok dedi ama progestan verdi 1 ay kullan dedi günde 1 kere önlem amaçlı lekelenmenin devamı gelmedi acaba kullansammi progestonu kafam karıştı
Doktorun bisi olsa soylerdi demekki gec dollenme olmus seninki o yuzden geriden geliyor .. Sıkıntı yapma gozun aydin ne guzel kalbinide dinlemissin ..Hayırlı akşamlar benimde bugün doktor randevum vardı kalp atışlarını dinledik ilk randevumuz 5+4 de idi bebeği bile görmemiştim şimdi hem bebeği gordum hem kalbini gordum duydum ama biraz canım sıkıldı bugün 9+3 uz ama 8+0 çıktık ultrasonda ilk ultrasonda 3gun gerideydik sadece ama şimdi baya fark var neden acaba doktor normal herşey dedi ama takıldı kafama işte
Amin canım inşallahcanım aynen bende öyle eşim sarıldığında kokusunu almasam bile miğdem bulanırdı.. içim rahatladı inan çok teşekkür ederim rabbim hayırlısıyla hepimizin kucagına almayı nasip etsin
Zaten bu Dr gebelik takibi yapmıyor canım bırakacak belli haftadan sonra riskli gebelik bölümünde n dr ilgilenecek benimle bilmiyorum neden öyle söyledi ama benim Bebeklerimin kalp atisinin kaçıncı haftasına kadar devam ettiğini sordu ondan sonra böyle birşey dedi ama emin değilim ama başka bir Dr a da mutlaka sorarımGözünaydın canım. Bende de 2 gende heterozigot. Dr.um 34.haftaya kadar coraspin, doğumdan 1 gün önceye kadar da iğneye devam edeceğimi söyledi.Senin dr.niye 10.haftada biraktiriyor.Bence başka bir dr.a daha Danış.
Ben yinede başka bi Dr a da sorcam tatlım haftaya randevum varya o zaman kesin bilgi alırım Dr danAllah allah neden biraktiriyor o zaman .. Bi bildigi var demekki..
Igne batmadi ya uc delik actim resmen ucude kanadi bende igneyi attim diger tarafa yaptim .. Böyle boyle gececek bitecek insallah onlar iyi olsunda tek ..
Birde bugün ilk defa peceteye silince pembe lekelenmem oldu hastaneye gitmeden ama wc de biraz zorlandjm acaba ondanmi bilmiyorum doktor sorun yok içerde kanama yok dedi ama progestan verdi 1 ay kullan dedi günde 1 kere önlem amaçlı lekelenmenin devamı gelmedi acaba kullansammi progestonu kafam karıştı
Hayırlı akşamlar benimde bugün doktor randevum vardı kalp atışlarını dinledik ilk randevumuz 5+4 de idi bebeği bile görmemiştim şimdi hem bebeği gordum hem kalbini gordum duydum ama biraz canım sıkıldı bugün 9+3 uz ama 8+0 çıktık ultrasonda ilk ultrasonda 3gun gerideydik sadece ama şimdi baya fark var neden acaba doktor normal herşey dedi ama takıldı kafama işte
canım bebegin gelişimi zaman zaman farklılık gösterebilir merak etme bidahaki gittiğinde fark kapanabilir bile.. progestana gelince bende ilk 5+2 de doktor gittim keseyi gördük 5 haftalık dedi gün belirtmedi bi sorunun var mı dedi iki kez aralıklı kahverngi leke gelmişti ama cok silik acık renk bunu söyledim yerleşms kanaması da olabilir ama her ihtimale karşı progestan yazıcam kullan dedi ben ilacı aldım ama bi daha olursa içerim dedim kendi kendime ve olmadı bende içmedim sende kendini takip et benceBirde bugün ilk defa peceteye silince pembe lekelenmem oldu hastaneye gitmeden ama wc de biraz zorlandjm acaba ondanmi bilmiyorum doktor sorun yok içerde kanama yok dedi ama progestan verdi 1 ay kullan dedi günde 1 kere önlem amaçlı lekelenmenin devamı gelmedi acaba kullansammi progestonu kafam karıştı
Hiç stres yapma bende bugün öyleydim sanki hergün bit kadar bebeği hissediyormusda bugün hissetmiyor gibi korktum bebeğim e birsey mi oldu onu hissetmiyorum diye ağladım boşuna panik yapıyoruz aslında Dr um olumsuz birsey olursa kanama çok olur dedi o yüzden kendini üzmëBeni de bugün aşırı bir korku sardı bişey olursa bebeğime diye. Çok stresli geçti bugün. Eşim bebeğe zarar veriyorsun kendini üzüp strese sokarak dedi ve daha çok ağladım. Bir an önce cumartesi olsa da görüp rahatlasam.
Kesinlikle kullan canim ihmal etme .. Benim cok sukur kanama vs yok ama ogrendigim gunden beri kullaniyorum .. 12.hftaya kadarda kullanacagim vucut 12.haftadan sonra salgiliyormus progesteron hormonunu cunku ..
Doktorun bisi olsa soylerdi demekki gec dollenme olmus seninki o yuzden geriden geliyor .. Sıkıntı yapma gozun aydin ne guzel kalbinide dinlemissin ..
Beni de bugün aşırı bir korku sardı bişey olursa bebeğime diye. Çok stresli geçti bugün. Eşim bebeğe zarar veriyorsun kendini üzüp strese sokarak dedi ve daha çok ağladım. Bir an önce cumartesi olsa da görüp rahatlasam.
canım bebegin gelişimi zaman zaman farklılık gösterebilir merak etme bidahaki gittiğinde fark kapanabilir bile.. progestana gelince bende ilk 5+2 de doktor gittim keseyi gördük 5 haftalık dedi gün belirtmedi bi sorunun var mı dedi iki kez aralıklı kahverngi leke gelmişti ama cok silik acık renk bunu söyledim yerleşms kanaması da olabilir ama her ihtimale karşı progestan yazıcam kullan dedi ben ilacı aldım ama bi daha olursa içerim dedim kendi kendime ve olmadı bende içmedim sende kendini takip et bence
Evet geç döllenme olmuştur dedi bakalım gününden gecmi dogucak oğlum uyumluydu ultrasonla burda yazan gün doğmuştu
Canim ben progesteron u daha gebe kalmadan almaya başladım her gün bir tane vajinal alıyorum lekelenme olmamasina ragmenaşılama bebeğim ve aşılama yapıldığı günden beri kullanıyorum onun bi zararı olmaz endişe etme
O korku bendede vardı özellikle bugün lekelenmem olunca ama gorunce rahatladim insallah sende gorup rahatliycaksin meleğini
Bende bi bakayım devamı gelecek mi yada bikac gün alayim günde bi tane zaten sonra duruma gore bakarım
hic bilmiyorum bu konuyu ama zorunlu değildir herhaldeİkili test devlette zorunlu mu acaba. Yaptırmak istemiyorum
İnşlh değildir. Eşim kesinlikle istemiyorhic bilmiyorum bu konuyu ama zorunlu değildir herhalde
Ablamin ve eniştemin 0rh + yeğenimin 0rh - olabiliyor canimGünaydın herkese anne baba pozitifse bebeğin negatif olması imkansız canım.
Benim Annem babam rh + ben se rh - evde sadece ben varım olabiliyor kızlarAblamin ve eniştemin 0rh + yeğenimin 0rh - olabiliyor canim
Kızlar gecenin bu saati uyandim birden bebegime birsey mi oldu diye. Dün tak diye Bulantılarım kusmalarim geçti belirti yok gibiydi galiba sabah dayanamayıp doktora gidicem kendimi kötü hissediyorum . İnşallah bebeğim iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?