- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
İnşallah bir yandan da bnm erken başladı kusmalarim acaba bitti mi diye düşünüyorum . Doktora gitme konusunda kararsız kaldim haftaya perşembe gitmem gerekiyor yola cikmadan bir gün önce gel dediCanım içini ferah tut, kusmalar bu ay da azalirmis zaten sen hic merak etme bebisin cok iyi inşallahhh
Bendede sdce doktorn verdiği ilaç var. dediğin gbi hic bi şekilde ilac kullanmak istemiyorum. illaki etkisi olur diye düşünüyorum bebegime. allahiim sen bizlere yardimm. o bulanti bilekligi ne oluyor canimSeni çok iyi anlıyorum Can'ım bende aynıyım hiç bir taktiğim YÖK maalesef doktorun verdiği bulantı hapım var sadece ama hiç içmedim henüz çok zorda kalmadıkça içmeyi de düşünmüyorum..bugün bulantı bilekliği araştırmasına girdim belki ondan alıp denerim
Insallah iyidir bu korku hep bendede var hem bulanti olmasin diye ilac iciyorum sonrada midem bulanmiuor diye cok korkuyorum allah korusun bebisleri bisey yoktur insallah gonlunu ferah tutKızlar gecenin bu saati uyandim birden bebegime birsey mi oldu diye. Dün tak diye Bulantılarım kusmalarim geçti belirti yok gibiydi galiba sabah dayanamayıp doktora gidicem kendimi kötü hissediyorum . İnşallah bebeğim iyidir
Göğüs ağrısı azalan var mı aranızda? Bu sabah fark ettim, gitmiş. Çok azcık kaldı bende. Bulantı zaten olmadı. Normal yumurtlama zamanı sonrasındaki gibiyim. Hiç belirti hissetmiyorum şu an.
Dayanamadım doktora randevu aldım öğlen 1'de gidicem. İçim içimi yiyor.
8 haftada benim de göğüs hassasiyeti azaldiGöğüs ağrısı azalan var mı aranızda? Bu sabah fark ettim, gitmiş. Çok azcık kaldı bende. Bulantı zaten olmadı. Normal yumurtlama zamanı sonrasındaki gibiyim. Hiç belirti hissetmiyorum şu an.
git bi için rahatlasın canim. benim 2 3 kere bulantim oldu ama şiddetli değil goguslerimde geçmişti o haftalarda bende korkmuştum ama herkes ayni degil bizim vücudumuz da boyle demekki merak etme birşey yokturDayanamadım doktora randevu aldım öğlen 1'de gidicem. İçim içimi yiyor.
kalp atışları için tebrik ederim. günde ki fark için de sakın üzülme. ben 7 haftalıkken gittiğimde doktor 6 haftalık demişti. sanki adet bitiş tarihim başlangıç gibi oldu. eşimde sen tarihi yanlış biliyorsundur falan dedi. tabi ben dünyanın stresine girdim gelişmiyor mu diye. normalde pek bilmem böyle şeyleri burdakileri okuyarak kafamı doldurdum eşim yasakladı bi daha girmicen siteye diye. daha sonraki kontrolde hem haftasını hem gününü doğru söyledi doktor. takma kafanaHayırlı akşamlar benimde bugün doktor randevum vardı kalp atışlarını dinledik ilk randevumuz 5+4 de idi bebeği bile görmemiştim şimdi hem bebeği gordum hem kalbini gordum duydum ama biraz canım sıkıldı bugün 9+3 uz ama 8+0 çıktık ultrasonda ilk ultrasonda 3gun gerideydik sadece ama şimdi baya fark var neden acaba doktor normal herşey dedi ama takıldı kafama işte
Biliyorum normalde mantıklı ve soğuk kanlıyımdır ama birden dellenesim tuttu işte. İnşallah dediğin gibi olur canım.seni o kadar iyi anlıyorum ki, ben de belirtilerim bi an olsun azaldığnda acaba bir durum mu var diye kendimi yiyordum, doktor da her seferinde diyordu vücudun hormona alıştıkça belirtiler azalabilir bu çok doğal diye. ben de sana aynısını söylüyorum şu an, bana da söylemişlerdi :) ama yine de gitmeden insan rahat etmiyor biliyorum. gidince gülerek çıkacaksın muayeneden, bebeğin gayet iyi
Gerçekten mi, kitaplarda hep daha da şişer yazıyor bi de8 haftada benim de göğüs hassasiyeti azaldi
Yani benim gibi çaydan bile kusan bir insanın daha çok belirti (bulantı - kusma vs) yaşayacağını düşünüyordum hep. İster istemez insan kafasında kuruyor da kuruyor. Benim aç karna su içince bulanıyor bi tek.git bi için rahatlasın canim. benim 2 3 kere bulantim oldu ama şiddetli değil goguslerimde geçmişti o haftalarda bende korkmuştum ama herkes ayni degil bizim vücudumuz da boyle demekki merak etme birşey yoktur
Ay ağzından bal damlıyo. İnşallah canım, telaşımın sebebi sadece belirtilerin azalması değil. Dün sabahtan başlayan terslikler geceye kadar devam etti ağlama ve sinir halleri, gözlerim hala şiş. Ona zarar vermiş olabileceğimden korktum belirtiler de gidince. Yoksa beklerdim randevu vaktimiGünaydin anneler ..
Cok tatli telaslar bunlar ya okurken yüzümde gülümseme oluyor ..
Korku kaygi telas doktora koş sonra doktor amca kizim senin randevu haftaya degilmiydi ?
-Ama seyy belirtiler kaybolunca ben bebegime bisi oldu sandim :-/
-Sonra bebek kıpır kıpır anne 32 disiyle eve donüyor iki gun rahat ..
Iki gun sonra aa bugun bulanti yok bisi mi oldu acaba ?
Rabbim herkesin bebegini korusun saglikla dogmayi nasip etsin ama belirtiler gidince korkmayin ..
Bende korkuyla kosmustum ama bitiyormus
Git icin rahatlasin ama bu sinir strest halleri hamilelikte normal ..Ay ağzından bal damlıyo. İnşallah canım, telaşımın sebebi sadece belirtilerin azalması değil. Dün sabahtan başlayan terslikler geceye kadar devam etti ağlama ve sinir halleri, gözlerim hala şiş. Ona zarar vermiş olabileceğimden korktum belirtiler de gidince. Yoksa beklerdim randevu vaktimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?