MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Benim oldu ögrendigim gunden beri 10.haftaya kadar cok siddetliydi doktor kanaman yoksa normal bel agrisi dedi .. Bu hafta biraz daha azaldi eskisi kadar cok agrimiyor ..slm kızlar bizde 5+4 olduk bugün doğum temmuz sonu ağustos başı gibi görünüyor dün akşam ve bugün sabah aşırı bel ağrım vardı ayağa kalkamıyordum sizlerde de benim haftalarımda bel ağrısı oldu mu çok korkuyorum
Tebrikler ve geçmiş olsun canım. Doğru düşünüyorsun, çok haklısın. Üstüne çok düşmemek lazım. Bugün göreyim de hayırlısıyla, ben de çok takmayacağım sonrasında.Günaydın:) Bu sayfada galesiz rahat meraksiz bir ben varım herhalde. Kasim 17degittim en son. 1 ay sonra gel ense olcumu yapacagiz dedi tamam dedim. Her gun o yumurta yenecek yemene dikkat er dedi tamam dedim. Bol su ic dedi tamam dedim:) 19 Kasimda gel dedi aaa ogun calisiyorum izin almak istemiyorum salim bos sali gelsem olur mu dedim, olur dedi:) Rabbim nasip edecekse her turlu gelir, etmeyecekse bir bahane oluyor. Ben boyle dusunuyorum( ilkinde hicbir ise el surmedim nasip olmadi bebek olusmadigi icin keseye aldilar) bunda agira kacmamak kaydiyla her isimi yapiyorum ve kafami rahat birakiyorum. Beni aglatan bir annedizisi var o kadar da olsun.
Ne guzel böyle devam et :) Ben soguk kanli olmaya calisip olamayan pimpirikli bir anne adayiyimGünaydın:) Bu sayfada galesiz rahat meraksiz bir ben varım herhalde. Kasim 17degittim en son. 1 ay sonra gel ense olcumu yapacagiz dedi tamam dedim. Her gun o yumurta yenecek yemene dikkat er dedi tamam dedim. Bol su ic dedi tamam dedim:) 19 Kasimda gel dedi aaa ogun calisiyorum izin almak istemiyorum salim bos sali gelsem olur mu dedim, olur dedi:) Rabbim nasip edecekse her turlu gelir, etmeyecekse bir bahane oluyor. Ben boyle dusunuyorum( ilkinde hicbir ise el surmedim nasip olmadi bebek olusmadigi icin keseye aldilar) bunda agira kacmamak kaydiyla her isimi yapiyorum ve kafami rahat birakiyorum. Beni aglatan bir annedizisi var o kadar da olsun.
Hisseden arkadaşları okuyunca elimi karnima koyup hareket ediyor mu bakiyorum hem konusuyorum. Hic ses seda yok. Diyorum bu bana cekmis :) Sessiz sakin usengec olacak galiba:)Ne guzel böyle devam et :) Ben soguk kanli olmaya calisip olamayan pimpirikli bir anne adayiyim
Cok erken ya hissetmek icin .. Takvimin altina bile yaziyordu gecen anne hissedemez ama bebek artik hareket ediyor diye .. :)Hisseden arkadaşları okuyunca elimi karnima koyup hareket ediyor mu bakiyorum hem konusuyorum. Hic ses seda yok. Diyorum bu bana cekmis :) Sessiz sakin usengec olacak galiba:)
Orada biraz sıkıntı cikartiyorlar iade de ..kızlar şu n11ile alışveriş filan yapmayın yaa.iki aydır aldığım ürünü iade etmeme rağmen satıcı gelmedi diye iademi reddediyor. n11 de bişi yapmıyor. artık tüketici mahkemesine gideceğim
Bencede çok erken olsa gerekya. Ben salı gittiğimde bebiş kıpır kıpırdı içerde :)))Cok erken ya hissetmek icin .. Takvimin altina bile yaziyordu gecen anne hissedemez ama bebek artik hareket ediyor diye .. :)
Evet benim minikte oyleydi .. Hissedecegimiz zamanlarda gelecek o zama daha guzel ozel gunler olacak sanirim ❤Bencede çok erken olsa gerekya. Ben salı gittiğimde bebiş kıpır kıpırdı içerde :)))
İnsanin evi gibi olmuyor dimi cnmBenimde belim cok ağrıyor dun gece tutulmuş. Hayirlisiyla bi evime döneydim cok bende sinirlerim bozuluyor agresifim birde.
Aynen canim ya zaten kaynana ne dese batıyor gerci annem eksik degildir gicik etme konusunda kendi evime gidip dinlenmek istiyorum rahat rahat izin bitene kdrİnsanin evi gibi olmuyor dimi cnm
Teşekkür ederim canim hemen deneyecegimmBulantısı olan arkadaşlar için naneli şeker beni çok rahatlattı, sizlere de tavsiye ediyorum.. :) sağlıklı günlerimiz olsun inşallah
Topikte kimse kalmamis sanirim herkes kusmaktan yazamiyor :)Merabaa. Herkesin bulantisi azalmis ne guzel. Herkes gidiyor mersine ben gidiyorum tersinesabah beri uc kez cikardim halen bulaniyorum işe gidemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?