Gececek insallah canim bu gunlerde .. Zor gercekten hele birde evde cocuk varsa mutlaka yanina bi yardimci lazim ..Tünaydın kızlar :) Benim bulantilar kusmaya döndü. Sabah aç karına trioid ilacı içiyorum biraz da o yapıyor galiba.Ondan sonra su kusuyorum.Umarım ilacın etkisi gitmiyodur.Bi de az acıkınca hemen midem bulanmaya başlıyor. Bişeyler yiyorum hemen o zaman geçiyor. Göğüs hassasiyeti de gündüz çok olmuyor, akşam başlıyor. Bi de sürekli uyumak istiyorum, hiç halim yok.
Canim ilaci icer icmez istifar ediyorsan eger hic bir etkisi olmaz ko ztn kusup cikartiyorsun ilaci.. onun ocin doktorunla gorus istersen bi. bnde 7 haftalk hamisim. suan aksam 10 da uyudum. suan 1 de kalktim. duzensizlesti uykularim. midem bulaniyo bsy yiyemiyorum yemekten tiskindim yemek yapamaz haldeyim kokuyo diye napcaz bilmiyorum vallaTünaydın kızlar :) Benim bulantilar kusmaya döndü. Sabah aç karına trioid ilacı içiyorum biraz da o yapıyor galiba.Ondan sonra su kusuyorum.Umarım ilacın etkisi gitmiyodur.Bi de az acıkınca hemen midem bulanmaya başlıyor. Bişeyler yiyorum hemen o zaman geçiyor. Göğüs hassasiyeti de gündüz çok olmuyor, akşam başlıyor. Bi de sürekli uyumak istiyorum, hiç halim yok.
Topikte kimse kalmamis sanirim herkes kusmaktan yazamiyor :)
Bazilarinin adeti gecer gecmez bulantisi olurmus bazisi 7.haftada 10.haftada baslarmis .. Ben bulantim az deyince baslayacak diyorlar korkuyorum :)
Ayy asosyal olup cikacagiz şu kusmalardan .. Ilerde hatirlayip gulecegimiz günler olsun bu gunler insallah ..Saglik ocagina gittim rezil oldum da geldim yolda cikardimesimi bekliyorum hastaneye goturcek
Gec saatte agir yemek filan yeme midenin eksimesi biraz da olsa hafifler ..kızlar merhabaaa ben de topiği yeni gördüm :) ben tüp bebek anne adayıyım :) doğum temuza denk geliyo.. nelere dikkat etmeliyim bimiyorum.. bugün 7+0 olduk :) ben de bulantı vs yok sadece ara ara belim ağrıyo ve kızlar midem fena ekşiyo.. öle ki bazı geceler yatarak değil oturarak uyuyakalıyorum inanın..
Çocuk da var canım 5 yaşında oğlum. Anaokuluna gidiyor öğlen 1 de.Ona kahvaltı yaptirmadan göndermek istemiyorum zor kalkiyorum yataktan , zor kahvaltı hazırlıyorum.Eşim de öğlen yemeğe geliyor, hem de iğnemi yapıyor kolumdan.Yardimcim da yok malesef.Ailemden de uzaktayim burda kimsem yokGececek insallah canim bu gunlerde .. Zor gercekten hele birde evde cocuk varsa mutlaka yanina bi yardimci lazim ..
Evet evetTopikte kimse kalmamis sanirim herkes kusmaktan yazamiyor :)
Bazilarinin adeti gecer gecmez bulantisi olurmus bazisi 7.haftada 10.haftada baslarmis .. Ben bulantim az deyince baslayacak diyorlar korkuyorum :)
İçer içmez cikarmamaya çalışıyorum, hemen yatıyorum. Yarım saat sonra kalkiyorum o zaman kusuyorum.Yemegi yapıyorum zor da olsa, evimin işini de yavaş yavaş yapıyorum, iş yapınca belim çok ağrıyo. Eşim de hiç yardımcı değil malesef . Akşam bi de oğlumla eşimin isteklerini yapmaya çalışıyorum.Canim ilaci icer icmez istifar ediyorsan eger hic bir etkisi olmaz ko ztn kusup cikartiyorsun ilaci.. onun ocin doktorunla gorus istersen bi. bnde 7 haftalk hamisim. suan aksam 10 da uyudum. suan 1 de kalktim. duzensizlesti uykularim. midem bulaniyo bsy yiyemiyorum yemekten tiskindim yemek yapamaz haldeyim kokuyo diye napcaz bilmiyorum valla
Ben de aynı canım tiroid ilacını tutmaya çalışıyorum mecbur napayımTünaydın kızlar :) Benim bulantilar kusmaya döndü. Sabah aç karına trioid ilacı içiyorum biraz da o yapıyor galiba.Ondan sonra su kusuyorum.Umarım ilacın etkisi gitmiyodur.Bi de az acıkınca hemen midem bulanmaya başlıyor. Bişeyler yiyorum hemen o zaman geçiyor. Göğüs hassasiyeti de gündüz çok olmuyor, akşam başlıyor. Bi de sürekli uyumak istiyorum, hiç halim yok.
Ben de oyleyim canim en basindan beri arada bi olan kasik ve bel agrilari haric hic bi belirtim yok canim ama iki gun once gittim doktora sordum daha ne istiyosun masallah de dediGöğüs ağrısı azalan var mı aranızda? Bu sabah fark ettim, gitmiş. Çok azcık kaldı bende. Bulantı zaten olmadı. Normal yumurtlama zamanı sonrasındaki gibiyim. Hiç belirti hissetmiyorum şu an.
Gözünaydın canım. Bir ay zor gelir.iki hafta bile geçmek bilmiyor.bir an önce bebislerimizi hissetsek de içimiz rahatlasa.Selam kizlar bebisin kalp atışını duyduk cok şükür cok guzel duyguymus Rabbim duymayanlarada nasip etsin inşallah
7+1 haftalikmisim, 26 temmuza düştü doğum tarihimizde, bidahaki randevum 11 haftalikken ama yaaa bir ay dayanamayip devlete giderim heralde
Gözünaydın canım. Bir ay zor gelir.iki hafta bile geçmek bilmiyor.bir an önce bebislerimizi hissetsek de içimiz rahatlasa.
Olacak tabisi annesi. 2 hafta sonra gidicez kimbilir ne kadar büyümüş olcak yaaa çok heyecanlıEvet benim minikte oyleydi .. Hissedecegimiz zamanlarda gelecek o zama daha guzel ozel gunler olacak sanirim ❤
Olacak tabisi annesi. 2 hafta sonra gidicez kimbilir ne kadar büyümüş olcak yaaa çok heyecanlıEvet benim minikte oyleydi .. Hissedecegimiz zamanlarda gelecek o zama daha guzel ozel gunler olacak sanirim ❤
Benim 8.haftada başladı ve zor 1 hafta geçirdim 2 gündür de yoktu ama şimdi alttan alttan bulantı geliyo :))Topikte kimse kalmamis sanirim herkes kusmaktan yazamiyor :)
Aa hoşgeldin canım benim, yol arkadaşımkızlar merhabaaa ben de topiği yeni gördüm :) ben tüp bebek anne adayıyım :) doğum temuza denk geliyo.. nelere dikkat etmeliyim bimiyorum.. bugün 7+0 olduk :) ben de bulantı vs yok sadece ara ara belim ağrıyo ve kızlar midem fena ekşiyo.. öle ki bazı geceler yatarak değil oturarak uyuyakalıyorum inanın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?