2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gececek insallah canim bu gunlerde .. Zor gercekten hele birde evde cocuk varsa mutlaka yanina bi yardimci lazim ..

Canim ilaci icer icmez istifar ediyorsan eger hic bir etkisi olmaz ko ztn kusup cikartiyorsun ilaci.. onun ocin doktorunla gorus istersen bi. bnde 7 haftalk hamisim. suan aksam 10 da uyudum. suan 1 de kalktim. duzensizlesti uykularim. midem bulaniyo bsy yiyemiyorum yemekten tiskindim yemek yapamaz haldeyim kokuyo diye napcaz bilmiyorum valla

Saglik ocagina gittim rezil oldum da geldim yolda cikardim esimi bekliyorum hastaneye goturcek
Topikte kimse kalmamis sanirim herkes kusmaktan yazamiyor :)
Bazilarinin adeti gecer gecmez bulantisi olurmus bazisi 7.haftada 10.haftada baslarmis .. Ben bulantim az deyince baslayacak diyorlar korkuyorum :)

kızlar merhabaaa ben de topiği yeni gördüm :) ben tüp bebek anne adayıyım :) doğum temuza denk geliyo.. nelere dikkat etmeliyim bimiyorum.. bugün 7+0 olduk :) ben de bulantı vs yok sadece ara ara belim ağrıyo ve kızlar midem fena ekşiyo.. öle ki bazı geceler yatarak değil oturarak uyuyakalıyorum inanın..

Gec saatte agir yemek filan yeme midenin eksimesi biraz da olsa hafifler ..
Bel agrisi normal genelde cogu kiside oluyor bendede var ..
Hayirli olsun bu arada hosgeldiniz ..

Gececek insallah canim bu gunlerde .. Zor gercekten hele birde evde cocuk varsa mutlaka yanina bi yardimci lazim ..
Çocuk da var canım 5 yaşında oğlum. Anaokuluna gidiyor öğlen 1 de.Ona kahvaltı yaptirmadan göndermek istemiyorum zor kalkiyorum yataktan , zor kahvaltı hazırlıyorum.Eşim de öğlen yemeğe geliyor, hem de iğnemi yapıyor kolumdan.Yardimcim da yok malesef.Ailemden de uzaktayim burda kimsem yok

Bazilarinin adeti gecer gecmez bulantisi olurmus bazisi 7.haftada 10.haftada baslarmis .. Ben bulantim az deyince baslayacak diyorlar korkuyorum :)
Evet evet benim 5.haftada kusma başladı bulantım yok. 11.haftadayım hala fena bi şekilde devam ediyor. Bundan sonra başlamaz inşaallah senin de

İçer içmez cikarmamaya çalışıyorum, hemen yatıyorum. Yarım saat sonra kalkiyorum o zaman kusuyorum.Yemegi yapıyorum zor da olsa, evimin işini de yavaş yavaş yapıyorum, iş yapınca belim çok ağrıyo. Eşim de hiç yardımcı değil malesef . Akşam bi de oğlumla eşimin isteklerini yapmaya çalışıyorum.

Guzel hamisler Herkese merhaba dun bebegimlé ilk kez buluşmanın vermiş olduğu rahatlıkla günler sonra ilk kez rahat uyudum üstelik tuvalet e bile kalkmadim şok .. sabah 6 da bir elma yiyip tekrar uyudum keşke her gecem böyle olsa yazılanları okudum tek tek herkes belirti kaybolmasindan şikayetçi bende belirti bile yok uzulmeyin kendinizi de bebeğinizide strese sokup uzulmeyin sakin

Ben de aynı canım tiroid ilacını tutmaya çalışıyorum mecbur napayım bulantı bilekliği aldım taktım bakalım ise yarayacak mi

Göğüs ağrısı azalan var mı aranızda? Bu sabah fark ettim, gitmiş. Çok azcık kaldı bende. Bulantı zaten olmadı. Normal yumurtlama zamanı sonrasındaki gibiyim. Hiç belirti hissetmiyorum şu an.
Ben de oyleyim canim en basindan beri arada bi olan kasik ve bel agrilari haric hic bi belirtim yok canim ama iki gun once gittim doktora sordum daha ne istiyosun masallah de dedi

hayırlı günler kızlar benim şimdiye kadar hiç lekelenme filan olmadı allaha şükür ama bazıları tedbir amaçlı progestan kullanıyorum filan demiş kan sulandırıcı da keza bana dr folik asit dışında bısey vermedı onları kullanmayan var mı aramızda ben de bi aksilik olursa da haberim olmuyosa diye korkuyorum ama leke olurdu heralde demi.. :S
benim de hıc belirtim kalmadı bu arada :S aç kalınca olan mide bulantısı dışında..

Selam kizlar bebisin kalp atışını duyduk cok şükür cok guzel duyguymus Rabbim duymayanlarada nasip etsin inşallah
7+1 haftalikmisim, 26 temmuza düştü doğum tarihimizde, bidahaki randevum 11 haftalikken ama yaaa bir ay dayanamayip devlete giderim heralde

Gözünaydın canım. Bir ay zor gelir.iki hafta bile geçmek bilmiyor.bir an önce bebislerimizi hissetsek de içimiz rahatlasa.

Benim 8.haftada başladı ve zor 1 hafta geçirdim 2 gündür de yoktu ama şimdi alttan alttan bulantı geliyo :))

Aa hoşgeldin canım benim, yol arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…