2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah allah neden biraktiriyor o zaman .. Bi bildigi var demekki..
Igne batmadi ya uc delik actim resmen ucude kanadi bende igneyi attim diger tarafa yaptim .. Böyle boyle gececek bitecek insallah onlar iyi olsunda tek ..
Cnm mthfr genlerinde heterezigot mutasyon varsa kullanmasanda olur hatta Türk nüfusunun %65 inde var bu durum ben de dahil ama ben 5. Haftada kestim iki gebeliğindede eğer uterin arterlerde çentik olursa o zaman bi daha kullanıcam

Bugun tsh sonucumu aldım kızlar yüksek çıktı troidlerim yavaş çalışıyomuş çok üzgünüm ilaçla tedavi ediliyormuş ama yine de üzüldüm şimdiye kadar gelişiminde sıkıntı olmuş mudur acaba bebeğin

Canim kayıpları çok olanların Dr lari kontrol amaçlı direk veriyor benimde öyle oldu kaybım var Dr um erkenden başlatti sorun yok yani ben neden kullanmadim diye endişe etme

Maşallah canım gözün aydın seninle aynı zamanda doğum yapıcaz sanırım

Doktor birde bana benexol yazdı b12 vitamini propekstusunde hamileler kullanamaz yazıyor napicagimi şaşırdım kizlar başka kullanan varmı bu ilaci

Bebişimi gördüm, bebişimi gördüm Hem de şehrin en kaliteli ultrasonuna gittim 3 boyutlu. Baya baya bebek olmuş ya 147 atıyomuş kalbi. Nasıldı kızlar o kaç atınca kız kaç atınca erkek diyodunuz?

Çok net olduğu için her şeyi gördü. Biraz fazla yorulmuşsun bu ara dedi hemen anladı doktor, biraz yırtılma olmuş rahmin alt kısmında kan gelebilir dedi, progestana başlattı kapansın diye. 2 hafta sonra cinsiyetini söyleyebilecekmiş ama nasıl hiçbir fikrim yok meslek sırrı herhalde

Yanlış mesajda cevap vermişim cevabım mer_4260 sanaydı cnm
anladım zaten okurken canım aslında ben bırakmak istemiyorum çünki 4 kaybım var kalbi durdu 2 bebeğimin ve genetik birsey çıkmadı bebeklerde benim bi arkadaşımın pıhtılaşma ya dair en ufak bi bulgu olmamasına rağmen 9 ay vurdu igneyi bebeği de sağlıkla doğdu . Ben yanlış anlamış olabilirim çünki ben 2 iğne yapıyorum diğeri bebek tutunsun diye bağışıklığı güçlendirici bi iğne sanırım ondan bahsetti haftaya cumartesi randevum var o zaman daha net sorucam bebeği görmenin şoku ile birsey soramadim

Canim cok sevindim gözün aydin maşallah bak bi sıkıntı yok kendini boşuna Üzdün duydun mu kalp atışlarini ne kadar güzel ben gece onu düşünerek güzel bi uyku çektim bugün darısı sana artık kendini yormak yok 140 üstü kız bebek diyorlar ben dün heyecandan ne kadar atıyor diye bile soramadim unuttum onu görünce

Kaç çıktı sonucun benimde yüksek çıktı gebelikte biraz yüksele olurmuş neden se ben endokrine gitmedim bile haftaya tekrar baktircam aklına kötü birsey getirme birsey olmamıştır Allah in izniyle çok ucuk değerler sıkıntı verir diyorlar genelde

zaten hemen hapa başlıcam yarın canım 7 çıktı baya yüksek galiba inşallah düşer

Cnm mthfr genlerinde heterezigot mutasyon varsa kullanmasanda olur hatta Türk nüfusunun %65 inde var bu durum ben de dahil ama ben 5. Haftada kestim iki gebeliğindede eğer uterin arterlerde çentik olursa o zaman bi daha kullanıcam
Sanirim birakmam ben igneyi iki kaybim varken .. Biri mthfr biri beta fibrinojen heterezigot .. Pal-1 de Homozigot .. Kullanmazsam bisi olur korkusu var bende daha cok ..

Hadi bakalim gozun aydin bak bebegin yerinde duruyormus annesi
Saglikla dogsun sanirim iki hafta sonra cinsiyetler baslayacak artik herkes ögrnecek yavas yavas..

Hadi bakalim gozun aydin bak bebegin yerinde duruyormus annesi
Saglikla dogsun sanirim iki hafta sonra cinsiyetler baslayacak artik herkes ögrnecek yavas yavas..
Sağol canım benim Kesenin ortalarında ama sağa daha yakındı bebiş. Kız mı geliyor yoksa? Senin nasıldı yerleşimi ve kalbi?

Sağol canım benim Kesenin ortalarında ama sağa daha yakındı bebiş. Kız mı geliyor yoksa? Senin nasıldı yerleşimi ve kalbi?
Benim ortada ve kalp atiminin sayisini da soylemedi doktor ..
O yuzden tamamen ipucsuz
Sadece kesem fasulye gibi yuvarlak degil ..

zaten hemen hapa başlıcam yarın canım 7 çıktı baya yüksek galiba inşallah düşer
canım endişe etmeden ilacına başla takipte ol düşer inşallah stres de artırıyormus o yüzden sakin bi şekilde olumlu düşünerek ilacını kullan şifasını görürsün inşallah

Benim ortada ve kalp atiminin sayisini da soylemedi doktor ..
O yuzden tamamen ipucsuz
Sadece kesem fasulye gibi yuvarlak degil ..
Benim kese yuvarlak gibi eğer sonra dan değişmiyorsa benim kız bebek gibi görünüyor bende öyle hissediyorum zaten

Korkma canım bende 7.haftada basladım docente gidiyorum merak etme daha cok kücük bebegin bisey olmaz dedi

Benim kese yuvarlak gibi eğer sonra dan değişmiyorsa benim kız bebek gibi görünüyor bende öyle hissediyorum zaten
Canım ben bir sürü cinsiyet tahmini okudum da ikisinden de tutan şeyler var. Mesela kesem fasülye gibi, çintakvimi, bulantım olmaması cildimin güzelleşmesi erkek belirtisi. Canım tatlı çekiyo, bebek sağda, kalbi hızlı kız belirtisi. Hani içime erkek doğuyordu ama artık kız da doğuyo. Ay bilmiyorum az kaldı neyse ki Bu heyecanın tadını çıkaralım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…