Süper canım 140 ustü kız diyorlar bi biz gelemedik boyle doktora denk hangi sehirdesin erkenden ogrenmek super olur kemik yapisi ve kalp atisina gore soyluyorlarmis galibaBebişimi gördüm, bebişimi gördümHem de şehrin en kaliteli ultrasonuna gittim 3 boyutlu. Baya baya bebek olmuş ya 147 atıyomuş kalbi. Nasıldı kızlar o kaç atınca kız kaç atınca erkek diyodunuz?
Çok net olduğu için her şeyi gördü. Biraz fazla yorulmuşsun bu ara dedi hemen anladı doktor, biraz yırtılma olmuş rahmin alt kısmında kan gelebilir dedi, progestana başlattı kapansın diye. 2 hafta sonra cinsiyetini söyleyebilecekmiş ama nasıl hiçbir fikrim yok meslek sırrı herhalde
Maşallah canım gözün aydın seninle aynı zamanda doğum yapıcaz sanırım
Ayy bi tane oglusun var zor senin yaa.. esinle konussan canim haftasonlari birlikte yapin. bn 8 aylik evliyim. 22 yasindaym. ilk bebegim. esim hic bi is yaptrmiyo haftasonları kendi yapiyo bnde destek veriyorum tabi. basak burcu, titizin teki zaten bnden iyi is görüyor valla :) bi yemek yaparken zorlanıyorum. bn biraz sansliyim galiba. kayinvalideme fln gidip kaliyorum. kendi annemden farksız üstüme titriyor. Cok iyi anlasiyoruz , kendi annemlerde yakin bana. onlarada gdyrm. idare ediyorlar beni :) .. sende esinle konus. hadi evde cocuk olmasa yavastan tamamda. cocuk olmasi isi iyice zorlastiriyordur. allah yardimcimiz olsun canimİçer içmez cikarmamaya çalışıyorum, hemen yatıyorum. Yarım saat sonra kalkiyorum o zaman kusuyorum.Yemegi yapıyorum zor da olsa, evimin işini de yavaş yavaş yapıyorum, iş yapınca belim çok ağrıyo. Eşim de hiç yardımcı değil malesef . Akşam bi de oğlumla eşimin isteklerini yapmaya çalışıyorum.
canım bende sadece folik asit kullanıyorum. ilk hamileliğim. onu düşük yapanlar ve düşük riski olanlar kullanıyor diye biliyorum. allahım dermansız dert vermesinhayırlı günler kızlar benim şimdiye kadar hiç lekelenme filan olmadı allaha şükür ama bazıları tedbir amaçlı progestan kullanıyorum filan demiş kan sulandırıcı da keza bana dr folik asit dışında bısey vermedı onları kullanmayan var mı aramızda ben de bi aksilik olursa da haberim olmuyosa diye korkuyorum ama leke olurdu heralde demi.. :S
benim de hıc belirtim kalmadı bu arada :S aç kalınca olan mide bulantısı dışında..
Ben hic birsey hissetmiyorum ya .. Her soyledigim kisi erkek seninki deyince icime dogmuyor hicbirsey erkekmis gibi geliyor ..Benim kese yuvarlak gibi eğer sonra dan değişmiyorsa benim kız bebek gibi görünüyor bende öyle hissediyorum zaten
Benimde 26 sına kaydı ama degistirmedım takvimden haftaya randevum var daha net belli olur Diye düşündüm bakalım zaten mutlaka öne kayacaktir bebisler yerinde duramaz erken gelmek ister falan hayırlısı bakalımHadi bakalım ama otuzdan 26ya düştü benim doğum tarihi yine, bi öyle cikiyo bi böyle ama 26 kesin heralde artik
Aynen ya hayırlısı sağlıklı sıhhatli olşunlar da sorun değilCanım ben bir sürü cinsiyet tahmini okudum da ikisinden de tutan şeyler var. Mesela kesem fasülye gibi, çintakvimi, bulantım olmaması cildimin güzelleşmesi erkek belirtisi. Canım tatlı çekiyo, bebek sağda, kalbi hızlı kız belirtisi. Hani içime erkek doğuyordu ama artık kız da doğuyo. Ay bilmiyorum az kaldı neyse kiBu heyecanın tadını çıkaralım.
Aynen canım biz nedense hep kızım kizim diye konuşuyoruz eşimde unutup kizim nasıl canı birsey istiyor mu diye soruyor nasip sağlıklı olsun larda raporlu olduğum için kimseyi görmuyorum pek bebek muhabbeti yok yani yakında belli olur nasılsaBen hic birsey hissetmiyorum ya .. Her soyledigim kisi erkek seninki deyince icime dogmuyor hicbirsey erkekmis gibi geliyor ..
Benim iki sefedir kese fasulye gibi degismedi bakalim ne olacak :)
Rabbim herkesin kalbine gore nasip etsin saglikla ...
Nerden aldınız acaba bilekliği markası nedir? Faydası oldu mu ben de almak istiyorum da kararsız kaldımBen de aynı canım tiroid ilacını tutmaya çalışıyorum mecbur napayımbulantı bilekliği aldım taktım bakalım ise yarayacak mi
Bazı doktorlar 2,5 aylıkken anlıyormuş omurilik yapısından. Bildiğim kadarıyla 14. 15. haftada öğreniliyor cinsiyetHadi bakalim gozun aydin bak bebegin yerinde duruyormus annesi
Saglikla dogsun sanirim iki hafta sonra cinsiyetler baslayacak artik herkes ögrnecek yavas yavas..
Eczaneden aldım kabını da hemen attım canım yaa kırmızı bileklik bugün taktım hep ama bulantı var sadece kusmadim rahatsız ediyo biraz sıkı ama devamlı kullanımda farkını daha net anlarım canımNerden aldınız acaba bilekliği markası nedir? Faydası oldu mu ben de almak istiyorum da kararsız kaldım
Canim oluyo oyle benim de oyle oldu ama suan oluyorum mide siskinliginden bir lokma yesem sisiyorum.halsizlikten geberiyorum.her gun olcak diye birsey yok bence.gerci bende gitmedim doktora haftaya bugun gitcem ama .kendimi oyle telkin ettim.Kızlar gecenin bu saati uyandim birden bebegime birsey mi oldu diye. Dün tak diye Bulantılarım kusmalarim geçti belirti yok gibiydi galiba sabah dayanamayıp doktora gidicem kendimi kötü hissediyorum . İnşallah bebeğim iyidir
Benimde 26 sına kaydı ama degistirmedım takvimden haftaya randevum var daha net belli olur Diye düşündüm bakalım zaten mutlaka öne kayacaktir bebisler yerinde duramaz erken gelmek ister falan hayırlısı bakalım
Bulanti bilekligini sordum bugün doktoruma hastalarim pek etkisini gormedi dedi.eczaciya da sordum onun da bir arkadaşı hem zofer i kullanip hem de bilekliği kullanmış.zoferi ben de kullanıyorum gayet etkili.bulantılar gitti çok şükür.inşallah bileklik etkili olur sende.sonuclari yaz mutlaka canımBen de aynı canım tiroid ilacını tutmaya çalışıyorum mecbur napayımbulantı bilekliği aldım taktım bakalım ise yarayacak mi
Kızlar gecenin bu saati uyandim birden bebegime birsey mi oldu diye. Dün tak diye Bulantılarım kusmalarim geçti belirti yok gibiydi galiba sabah dayanamayıp doktora gidicem kendimi kötü hissediyorum . İnşallah bebeğim iyidir
kalp atışları için tebrik ederim. günde ki fark için de sakın üzülme. ben 7 haftalıkken gittiğimde doktor 6 haftalık demişti. sanki adet bitiş tarihim başlangıç gibi oldu. eşimde sen tarihi yanlış biliyorsundur falan dedi. tabi ben dünyanın stresine girdim gelişmiyor mu diye. normalde pek bilmem böyle şeyleri burdakileri okuyarak kafamı doldurdum eşim yasakladı bi daha girmicen siteye diye. daha sonraki kontrolde hem haftasını hem gününü doğru söyledi doktor. takma kafana
Bebişimi gördüm, bebişimi gördümHem de şehrin en kaliteli ultrasonuna gittim 3 boyutlu. Baya baya bebek olmuş ya 147 atıyomuş kalbi. Nasıldı kızlar o kaç atınca kız kaç atınca erkek diyodunuz?
Çok net olduğu için her şeyi gördü. Biraz fazla yorulmuşsun bu ara dedi hemen anladı doktor, biraz yırtılma olmuş rahmin alt kısmında kan gelebilir dedi, progestana başlattı kapansın diye. 2 hafta sonra cinsiyetini söyleyebilecekmiş ama nasıl hiçbir fikrim yok meslek sırrı herhalde
Bugünden beri takıyorum kusmadim şükür ama çok sıkı bileklerim acıdı canım çıkardım ben de dramamine kullandım dün sabah bayağı tuttu rahat ama etkisi geçince mahvoldum akşam bide bende sersemlik ve çarpıntı yaptıBulanti bilekligini sordum bugün doktoruma hastalarim pek etkisini gormedi dedi.eczaciya da sordum onun da bir arkadaşı hem zofer i kullanip hem de bilekliği kullanmış.zoferi ben de kullanıyorum gayet etkili.bulantılar gitti çok şükür.inşallah bileklik etkili olur sende.sonuclari yaz mutlaka canım
Sakın bırakma zaten heterozigotluk taşıyıcı olma gibi düşün homozigot direk hasta demekSanirim birakmam ben igneyi iki kaybim varken .. Biri mthfr biri beta fibrinojen heterezigot .. Pal-1 de Homozigot .. Kullanmazsam bisi olur korkusu var bende daha cok ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?