2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Süper canım 140 ustü kız diyorlar bi biz gelemedik boyle doktora denk hangi sehirdesin erkenden ogrenmek super olur kemik yapisi ve kalp atisina gore soyluyorlarmis galiba

Ayy bi tane oglusun var zor senin yaa.. esinle konussan canim haftasonlari birlikte yapin. bn 8 aylik evliyim. 22 yasindaym. ilk bebegim. esim hic bi is yaptrmiyo haftasonları kendi yapiyo bnde destek veriyorum tabi. basak burcu, titizin teki zaten bnden iyi is görüyor valla :) bi yemek yaparken zorlanıyorum. bn biraz sansliyim galiba. kayinvalideme fln gidip kaliyorum. kendi annemden farksız üstüme titriyor. Cok iyi anlasiyoruz , kendi annemlerde yakin bana. onlarada gdyrm. idare ediyorlar beni :) .. sende esinle konus. hadi evde cocuk olmasa yavastan tamamda. cocuk olmasi isi iyice zorlastiriyordur. allah yardimcimiz olsun canim

canım bende sadece folik asit kullanıyorum. ilk hamileliğim. onu düşük yapanlar ve düşük riski olanlar kullanıyor diye biliyorum. allahım dermansız dert vermesin

Benim kese yuvarlak gibi eğer sonra dan değişmiyorsa benim kız bebek gibi görünüyor bende öyle hissediyorum zaten
Ben hic birsey hissetmiyorum ya .. Her soyledigim kisi erkek seninki deyince icime dogmuyor hicbirsey erkekmis gibi geliyor ..
Benim iki sefedir kese fasulye gibi degismedi bakalim ne olacak :)
Rabbim herkesin kalbine gore nasip etsin saglikla ...

Hadi bakalım ama otuzdan 26ya düştü benim doğum tarihi yine, bi öyle cikiyo bi böyle ama 26 kesin heralde artik
Benimde 26 sına kaydı ama degistirmedım takvimden haftaya randevum var daha net belli olur Diye düşündüm bakalım zaten mutlaka öne kayacaktir bebisler yerinde duramaz erken gelmek ister falan hayırlısı bakalım

Aynen ya hayırlısı sağlıklı sıhhatli olşunlar da sorun değil

Ben hic birsey hissetmiyorum ya .. Her soyledigim kisi erkek seninki deyince icime dogmuyor hicbirsey erkekmis gibi geliyor ..
Benim iki sefedir kese fasulye gibi degismedi bakalim ne olacak :)
Rabbim herkesin kalbine gore nasip etsin saglikla ...
Aynen canım biz nedense hep kızım kizim diye konuşuyoruz eşimde unutup kizim nasıl canı birsey istiyor mu diye soruyor nasip sağlıklı olsun larda raporlu olduğum için kimseyi görmuyorum pek bebek muhabbeti yok yani yakında belli olur nasılsa

Ben de aynı canım tiroid ilacını tutmaya çalışıyorum mecbur napayım bulantı bilekliği aldım taktım bakalım ise yarayacak mi
Nerden aldınız acaba bilekliği markası nedir? Faydası oldu mu ben de almak istiyorum da kararsız kaldım

Hadi bakalim gozun aydin bak bebegin yerinde duruyormus annesi
Saglikla dogsun sanirim iki hafta sonra cinsiyetler baslayacak artik herkes ögrnecek yavas yavas..
Bazı doktorlar 2,5 aylıkken anlıyormuş omurilik yapısından. Bildiğim kadarıyla 14. 15. haftada öğreniliyor cinsiyet

Nerden aldınız acaba bilekliği markası nedir? Faydası oldu mu ben de almak istiyorum da kararsız kaldım
Eczaneden aldım kabını da hemen attım canım yaa kırmızı bileklik bugün taktım hep ama bulantı var sadece kusmadim rahatsız ediyo biraz sıkı ama devamlı kullanımda farkını daha net anlarım canım

Canim oluyo oyle benim de oyle oldu ama suan oluyorum mide siskinliginden bir lokma yesem sisiyorum.halsizlikten geberiyorum.her gun olcak diye birsey yok bence.gerci bende gitmedim doktora haftaya bugun gitcem ama .kendimi oyle telkin ettim.

Ben kesemi bile göremediğim icin tahminde bulunamıyorum. Ruyalarima inanirsam 4. oglum geliyor. Kizi cok istiyorum ama hic olmayacakmis gibi geliyor. 5. ayimda öğrenebilirim ancak cinsiyetini. Saglikli olsunlar yeterki, alıştım pipi görmeye :))

Benimde 26 sına kaydı ama degistirmedım takvimden haftaya randevum var daha net belli olur Diye düşündüm bakalım zaten mutlaka öne kayacaktir bebisler yerinde duramaz erken gelmek ister falan hayırlısı bakalım

Ooo cok iyiymiş o zaman belki aynı gün gideriz doğuma:)) herseyin hayırlısı olsun herkes için

Ben de aynı canım tiroid ilacını tutmaya çalışıyorum mecbur napayım bulantı bilekliği aldım taktım bakalım ise yarayacak mi
Bulanti bilekligini sordum bugün doktoruma hastalarim pek etkisini gormedi dedi.eczaciya da sordum onun da bir arkadaşı hem zofer i kullanip hem de bilekliği kullanmış.zoferi ben de kullanıyorum gayet etkili.bulantılar gitti çok şükür.inşallah bileklik etkili olur sende.sonuclari yaz mutlaka canım

Bugün benimde geçti sanki bulantilarim hergun aynı olmuyor bazen geçiyor sanıyorum geri geliyor 4. Aya kadar ara ara gelip gider bulantilar

İnşallah öyle olur sonraki gittiğimde uyumlu olur haftasiyla mide bulantısı çok oluyor çıkarıyorum kiloda vermisim acaba kansız falanda kaldimda bebek beslenemedi diye taktim biraz

Gözün aydın

Bugünden beri takıyorum kusmadim şükür ama çok sıkı bileklerim acıdı canım çıkardım ben de dramamine kullandım dün sabah bayağı tuttu rahat ama etkisi geçince mahvoldum akşam bide bende sersemlik ve çarpıntı yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…