2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ah canım 8 senedir konuşuyorum:) kendim duyuyorum. Oğluma hamileyken yine az da olsa yardım ediyodu, şimdi hiç. Kayınvalide yakın olsa daha çok dert, laf sokmaktan başka bişey yapmaz. Biz de yarın annemlere gidiyoruz h.sonu için. Biraz dinlenirim.Kayiplarim da olduğu için kendimi çok yormak istemiyorum. Kadın alıcam artık, madem yardım etmiyo, kadına para veririz o yapar:)

Meraba kizlar bugun yoldaki kusma faciasindan sonra esimle dr a gittik. 4-5 saat hastanede kaldim serum taktilar.. bebeğimin kalp atışlarınıda dinledim.. çok şükür bugünümüze de
Ohh ne guzel duymussun sende kalp atimini gozun aydin nasil bi duygu

Canim benim de bulantilarim aşırı.zofer denedin mi sen bana iyi geldi

Kızlar fena halde başım agriyor. Midem çok kötü

Canım ışıktan telefondan vs uzak bir yerde uyumaya çalış istersen. Veya bir duş iyi gelebilir üzerindeki negatif enerjiyi akıtır su. Bol su içmek de baş ağrısına iyi gelir derler ama mide bulantısıyla nasıl mümkün olur bilmem.

Canim benim de bulantilarim aşırı.zofer denedin mi sen bana iyi geldi
Denemedim canım dramamine verdi doktorum ışte bide premesis verdi sabah akşam dursa ise yarayacak ama akşam serum yedim metpamidli uzun da sürdü iki saate yakın iyi geldi bayağı bugün bile rahatım inşallah böyle devam eder razıyım çıkarmak çok kötü

Aman dikkat et kuzumm, hic birsey bebegnden degerli dgl ve senden... allah gonlune göre versin

Selam kızlar
Pzt akşam oğlanın ateşi 39,5 a kadar yükseldi. Ertesi sabah işe gitmeden baktım gene ateş var. Maalesef annem böyle konularda tecrübeli ve soğukkanlı olamadığı için mecbur evde kaldım. İzin aldım işten. İyi ki izin almışım. Güya oğlan için kaldım ben yatak döşek oldum birden. Aman yarabbi içim yanıyor dışım üşüyor. Belim bacaklarım dayak yemiş gibiydi. Başım desen ölüyorum ağrıdan. Akşama kadar direndim. Olmadı acile gittik annem babam. Bana iki şişe serum takıldı. Oğlana da iğne ve şurup verdi. Tahlil falan da yapmadılar. Birde Memorial özel hastane olacak.
Doktora dedim ki istirahat vermeyecek misiniz? Yok sabaha geçer. 2 saat sonra uyandım. Ağrılarla. Sabahı zor ettim. İşe gittim halimi görsünler diye. Sonra da devlet acile gittim. En azından idrar testi yaptılar. Keton çıktı. Yemek yiyememekten kusmaktan artık yağları yakmaya başlamış vücut. Aman düşmanıma vermesin. Çok şükür oğlumda bende iyiyiz. Bebişe iki hastanede bakmadı. Önümüzdeki hafta kontrol var diye halim de yoktu gitmedim. Rahat mıyım yok değil ama hastalık canımdan bezdirdi. Aman dikkat edin kendiniz. Öpüyoruz herkesi iyi geceler

Cok cok gecmis olsun .. Zor zamanlar ama gececek insallah ..

weltttew arkadaş bana heterozigot sa kullanmaya bile gerek yok diye yazmisti dün Türk lerin %65 inde zaten olan birsey demişti yanlış hatırlamıyosam sanırım bi karışıklik oldu
Evet canim sana yazmis beni yalnislikla alintilamis .. Sen bence yalnis anladin diger igneyi kesecektir .. Bunu bu kadar kisa surede kesmez devam ettirir bi sure daha sonra test filan yapar ona gore keseceksede keser merak etme sen ..

Ah çok geçmiş olsun. Çocukların hastalığı çok zor.Iyi geceler

Evet canim sana yazmis beni yalnislikla alintilamis .. Sen bence yalnis anladin diger igneyi kesecektir .. Bunu bu kadar kisa surede kesmez devam ettirir bi sure daha sonra test filan yapar ona gore keseceksede keser merak etme sen ..
Dun yanlislikla seni alintilamisti ama bugun de sana kullan tabiki heterozigot da onemli tasiyici diyinve dikkatimi cekti canim . Aynen tatlım ben kesin yanlış anladım o diger igneyi kastetti haftaya belli olur . Ayrıca kan sulandiriciyi bırak dese de başka bi Dr dan daha duymadan bırakmam

Rabbim yardimcin olsun arkadaşım bu sıkıntılı günler bitecek inşallah bu son olur umarım kendine çok dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…