2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım üzüldüm cok şükür iyisiniz evet hastalıklar kötü sende dikkat et kendine

Oy masallah canım demek 3oglun var insallah buda kız olur degisik olur benimde 1oglum var insallah bu kızdır hayırlı saglıklı tabiki

2gündür premesis iyi gelmiste cok az bulanti oluyrdu korkuyordum hatta bugun yine bulanti geri döndü hele aksamları dahada artıyor aksamları yemek yiyemez oldum zorla kendimi zorluyarak yiyorum cok bulanıyor kusma yok

Günaydın arkadaşlar, beni de 2li test korkusu sargı Yaşımdan dolayı (35) olasılıkların yüksek çıkacağını düşünüyorum. Kendime düzgün bir doktor da bulamadım, iyice umutsuzum bu aralar
Gaziosmanpaşa civarı olupta doktorundan memnun olan var mı ?

Çok kötü tabiki...serumlar çook iyi geeliyor kesinlikle.bu ilaci da bir dene cok rahatlatir seni

Korkarsan basina gelir bir .. Ikincisi yasin 40 degil 35 yani sinirda degilsin neden kötü birsey ciksin ki ..
Iyi bir doktor bulursun insallah arastirma hastanlerinde proflar var bu test icin gider testten sonra baska doktora devam edersin .. Lutfen iyi dusun ki hersey iyi olsun

Ohh ne guzel duymussun sende kalp atimini gozun aydin nasil bi duygu
ağladım çok bambaşka bir duyguymuş
çok çok geçmiş olsun dün bende berbattım inşallah hemen toparlarız

Aslında evet iyi düşünüp iyiyi çağırmak lazım

Oy masallah canım demek 3oglun var insallah buda kız olur degisik olur benimde 1oglum var insallah bu kızdır hayırlı saglıklı tabiki
Amin cnm ins. Rabbim sagliklica hayırlı kızlar nasip etsin ins. hakkimizda da hayırlı eylesin. Birbirimize cuma günü duamız olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…