geçmiş olsun canım üzüldüm cok şükür iyisiniz evet hastalıklar kötü sende dikkat et kendineSelam kızlar
Pzt akşam oğlanın ateşi 39,5 a kadar yükseldi. Ertesi sabah işe gitmeden baktım gene ateş var. Maalesef annem böyle konularda tecrübeli ve soğukkanlı olamadığı için mecbur evde kaldım. İzin aldım işten. İyi ki izin almışım. Güya oğlan için kaldım ben yatak döşek oldum birden. Aman yarabbi içim yanıyor dışım üşüyor. Belim bacaklarım dayak yemiş gibiydi. Başım desen ölüyorum ağrıdan. Akşama kadar direndim. Olmadı acile gittik annem babam. Bana iki şişe serum takıldı. Oğlana da iğne ve şurup verdi. Tahlil falan da yapmadılar. Birde Memorial özel hastane olacak.
Doktora dedim ki istirahat vermeyecek misiniz? Yok sabaha geçer. 2 saat sonra uyandım. Ağrılarla. Sabahı zor ettim. İşe gittim halimi görsünler diye. Sonra da devlet acile gittim. En azından idrar testi yaptılar. Keton çıktı. Yemek yiyememekten kusmaktan artık yağları yakmaya başlamış vücut. Aman düşmanıma vermesin. Çok şükür oğlumda bende iyiyiz. Bebişe iki hastanede bakmadı. Önümüzdeki hafta kontrol var diye halim de yoktu gitmedim. Rahat mıyım yok değil ama hastalık canımdan bezdirdi. Aman dikkat edin kendiniz. Öpüyoruz herkesi iyi geceler
Oy masallah canım demek 3oglun var insallah buda kız olur degisik olur benimde 1oglum var insallah bu kızdır hayırlı saglıklı tabikiBen kesemi bile göremediğim icin tahminde bulunamıyorum. Ruyalarima inanirsam 4. oglum geliyor. Kizi cok istiyorum ama hic olmayacakmis gibi geliyor. 5. ayimda öğrenebilirim ancak cinsiyetini. Saglikli olsunlar yeterki, alıştım pipi görmeye :))
Çok kötü tabiki...serumlar çook iyi geeliyor kesinlikle.bu ilaci da bir dene cok rahatlatir seniDenemedim canım dramamine verdi doktorum ışte bide premesis verdi sabah akşam dursa ise yarayacak ama akşam serum yedim metpamidli uzun da sürdü iki saate yakın iyi geldi bayağı bugün bile rahatım inşallah böyle devam eder razıyım çıkarmak çok kötü
Korkarsan basina gelir bir .. Ikincisi yasin 40 degil 35 yani sinirda degilsin neden kötü birsey ciksin ki ..Günaydın arkadaşlar, beni de 2li test korkusu sargıYaşımdan dolayı (35) olasılıkların yüksek çıkacağını düşünüyorum. Kendime düzgün bir doktor da bulamadım, iyice umutsuzum bu aralar
Gaziosmanpaşa civarı olupta doktorundan memnun olan var mı ?
ağladım çok bambaşka bir duyguymuşOhh ne guzel duymussun sende kalp atimini gozun aydin nasil bi duygu
çok çok geçmiş olsun dün bende berbattım inşallah hemen toparlarızSelam kızlar
Pzt akşam oğlanın ateşi 39,5 a kadar yükseldi. Ertesi sabah işe gitmeden baktım gene ateş var. Maalesef annem böyle konularda tecrübeli ve soğukkanlı olamadığı için mecbur evde kaldım. İzin aldım işten. İyi ki izin almışım. Güya oğlan için kaldım ben yatak döşek oldum birden. Aman yarabbi içim yanıyor dışım üşüyor. Belim bacaklarım dayak yemiş gibiydi. Başım desen ölüyorum ağrıdan. Akşama kadar direndim. Olmadı acile gittik annem babam. Bana iki şişe serum takıldı. Oğlana da iğne ve şurup verdi. Tahlil falan da yapmadılar. Birde Memorial özel hastane olacak.
Doktora dedim ki istirahat vermeyecek misiniz? Yok sabaha geçer. 2 saat sonra uyandım. Ağrılarla. Sabahı zor ettim. İşe gittim halimi görsünler diye. Sonra da devlet acile gittim. En azından idrar testi yaptılar. Keton çıktı. Yemek yiyememekten kusmaktan artık yağları yakmaya başlamış vücut. Aman düşmanıma vermesin. Çok şükür oğlumda bende iyiyiz. Bebişe iki hastanede bakmadı. Önümüzdeki hafta kontrol var diye halim de yoktu gitmedim. Rahat mıyım yok değil ama hastalık canımdan bezdirdi. Aman dikkat edin kendiniz. Öpüyoruz herkesi iyi geceler
yok canım şuan whatsapta da yazışmıyoruz :) uykucu şirinlerin anneleri uyuyor dahaGünaydin herkese .. Hayirli Cumlarimiz olsun Bugun doktora gidicek yok mu guzel haberler alip sevinelim :)
Topikte kimse kalmadi mi herkes whatsapp grubunda mi yazisiyor yoksa :)
Acaba bebislerde uyuyor muyok canım şuan whatsapta da yazışmıyoruz :) uykucu şirinlerin anneleri uyuyor daha
Aslında aynı anda uyumuyoruz canım :) Geceleri çok uyanacağız tekmelerineAcaba bebislerde uyuyor muBiz uyurken uyuyo uyaninca mi uyaniyorlar Ayy yerim onlari dusunmek bile yuzumu gulduruyor
Aslında evet iyi düşünüp iyiyi çağırmak lazımKorkarsan basina gelir bir .. Ikincisi yasin 40 degil 35 yani sinirda degilsin neden kötü birsey ciksin ki ..
Iyi bir doktor bulursun insallah arastirma hastanlerinde proflar var bu test icin gider testten sonra baska doktora devam edersin .. Lutfen iyi dusun ki hersey iyi olsun
umarım uyuyordur yoksa alışırsa baba işe giderken bizde dikiliriz ayağaAcaba bebislerde uyuyor muBiz uyurken uyuyo uyaninca mi uyaniyorlar Ayy yerim onlari dusunmek bile yuzumu gulduruyor
Ama simdi cok kucukler hep uyurlar ☺Anneler gece guzel uyursa bebeklerde dogunca gece uyurmus boylede bi arstirma vardi .. Gece guzel guzel uyuyun :)Aslında aynı anda uyumuyoruz canım :) Geceleri çok uyanacağız tekmelerine
Simdilik uyusunlar rahat rahat dogunca uyumayacaklar zatenumarım uyuyordur yoksa alışırsa baba işe giderken bizde dikiliriz ayağa
aynen öyle yaa :)Simdilik uyusunlar rahat rahat dogunca uyumayacaklar zaten
Amin cnm ins. Rabbim sagliklica hayırlı kızlar nasip etsin ins. hakkimizda da hayırlı eylesin. Birbirimize cuma günü duamız olsun :)Oy masallah canım demek 3oglun var insallah buda kız olur degisik olur benimde 1oglum var insallah bu kızdır hayırlı saglıklı tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?