Yaa ne ilaç kullanabiliyorsun ne bitkisel bir şey içebiliyorsun çok fena kimse hasta olmasın.geçmiş olsun canım üzüldüm cok şükür iyisiniz evet hastalıklar kötü sende dikkat et kendine
Sana da geçmiş olsun geçmişe bakamadım. İnşallah toparlanırız. Ben bugün işe geldim de ellerimde plastik eldiven. Ağzımda bant. CSI filmlerinden fırlamış olay yeri uzmanı gibi geziyorum :)))) Sen işe gittin mi?ağladım çok bambaşka bir duyguymuş
çok çok geçmiş olsun dün bende berbattım inşallah hemen toparlarız
Korkmayın annem kazayla 44 yaşında 7. kızını doğum yaptı. 4 damadi 8 torunu varken :)) Hamileligini utandığı içinde doguma bir buçuk ay kalana kadar gizledi. Çok şükür akıllı zeki bir kardeşimiz var.Günaydın arkadaşlar, beni de 2li test korkusu sargıYaşımdan dolayı (35) olasılıkların yüksek çıkacağını düşünüyorum. Kendime düzgün bir doktor da bulamadım, iyice umutsuzum bu aralar
Gaziosmanpaşa civarı olupta doktorundan memnun olan var mı ?
Benimde 35 i bitirmeme 2 ay kaldı.Günaydın arkadaşlar, beni de 2li test korkusu sargıYaşımdan dolayı (35) olasılıkların yüksek çıkacağını düşünüyorum. Kendime düzgün bir doktor da bulamadım, iyice umutsuzum bu aralar
Gaziosmanpaşa civarı olupta doktorundan memnun olan var mı ?
Yok cnm, onlar kafalarına göre takılıyorlar :) 3. oğlum son aylarında hep sabah 4te hareketlenmeye başlar ben uyanırdım ve doğduktan sonrada aynı düzene devam etti. Doğduktan sonra hala anne karnini arıyorlar çok hoşuma giderdi sol goguste kalmak isterdi hepara bir yerde okumuştum annenin kalp sesini duydukları için alışık olduklarından orda kalıyormuş meğer :))Acaba bebislerde uyuyor muBiz uyurken uyuyo uyaninca mi uyaniyorlar Ayy yerim onlari dusunmek bile yuzumu gulduruyor
Onlar 9. Haftada %90 anlıyormuş ama söylemiyorlarmış profesyonelce olmaz, organı görmek lazım diye. Herhalde oğlun olacak Canım, hayırlı olsungünaydın kızlar :) dün kontrolumuz vardı hareketlerini gördüm bebeğimin o kdr heyecanlandım okdr mutlu oldum ki anlatamam,doktorum cinsiyet için erken hiç profesyonelce değil bu söyleyeceğim ama erkek geçti içimden dedi ,hareketlerine dayanarak mı dedi acaba bilemedim
bende geldim işe napalım kader :)Sana da geçmiş olsun geçmişe bakamadım. İnşallah toparlanırız. Ben bugün işe geldim de ellerimde plastik eldiven. Ağzımda bant. CSI filmlerinden fırlamış olay yeri uzmanı gibi geziyorum :)))) Sen işe gittin mi?
Ay çok güzel çok huzurlu yazıyorsun Can'ım sen ya mest oldum yineYok cnm, onlar kafalarına göre takılıyorlar :) 3. oğlum son aylarında hep sabah 4te hareketlenmeye başlar ben uyanırdım ve doğduktan sonrada aynı düzene devam etti. Doğduktan sonra hala anne karnini arıyorlar çok hoşuma giderdi sol goguste kalmak isterdi hepara bir yerde okumuştum annenin kalp sesini duydukları için alışık olduklarından orda kalıyormuş meğer :))
bende geldim işe napalım kader :)Sana da geçmiş olsun geçmişe bakamadım. İnşallah toparlanırız. Ben bugün işe geldim de ellerimde plastik eldiven. Ağzımda bant. CSI filmlerinden fırlamış olay yeri uzmanı gibi geziyorum :)))) Sen işe gittin mi?
Günaydın kızlar anne gece hiç güzel güzel uyumuyor bu benim elimde değil yine sabahladım en son yatağın ters kısmına yatmisim sabah eşim ise giderken yerime yatırdı bi fenalık basıyor uykuya tam dalamiyorum umarım geçer de gece güzel güzel uyuyan tarafta olurum artikAma simdi cok kucukler hep uyurlar ☺Anneler gece guzel uyursa bebeklerde dogunca gece uyurmus boylede bi arstirma vardi .. Gece guzel guzel uyuyun :)
Ben de erkek hissediyordum ama bu aralar kız hissetmeye başladım. Çok büyük sürpriz olacak. 2-3 haftaya %90 belli olur ikimizinki de. 9. Haftada çağırdı benimki cinsiyet tahmini için.bende kız gibi hissetmeye başladım bu aralar..
Çok geçmiş olsun tatlım aman dikkat edelimSelam kızlar
Pzt akşam oğlanın ateşi 39,5 a kadar yükseldi. Ertesi sabah işe gitmeden baktım gene ateş var. Maalesef annem böyle konularda tecrübeli ve soğukkanlı olamadığı için mecbur evde kaldım. İzin aldım işten. İyi ki izin almışım. Güya oğlan için kaldım ben yatak döşek oldum birden. Aman yarabbi içim yanıyor dışım üşüyor. Belim bacaklarım dayak yemiş gibiydi. Başım desen ölüyorum ağrıdan. Akşama kadar direndim. Olmadı acile gittik annem babam. Bana iki şişe serum takıldı. Oğlana da iğne ve şurup verdi. Tahlil falan da yapmadılar. Birde Memorial özel hastane olacak.
Doktora dedim ki istirahat vermeyecek misiniz? Yok sabaha geçer. 2 saat sonra uyandım. Ağrılarla. Sabahı zor ettim. İşe gittim halimi görsünler diye. Sonra da devlet acile gittim. En azından idrar testi yaptılar. Keton çıktı. Yemek yiyememekten kusmaktan artık yağları yakmaya başlamış vücut. Aman düşmanıma vermesin. Çok şükür oğlumda bende iyiyiz. Bebişe iki hastanede bakmadı. Önümüzdeki hafta kontrol var diye halim de yoktu gitmedim. Rahat mıyım yok değil ama hastalık canımdan bezdirdi. Aman dikkat edin kendiniz. Öpüyoruz herkesi iyi geceler
Ayy ne güzel yaa cinsiyet tahmini için 9.hafta erken degilmiymis kuzum ? Ben sürekli rüya görüyorum bi kız doğuruyorm yda bi erkek :) 7 haftalk hamişim bana 1 ay snra tekrar gel dedi. bu kdr uzun kontrol doğru mudur acaba yaa. yoksa bn mi yanlis anladm. arayip sorsam mi doktorumu neBen de erkek hissediyordum ama bu aralar kız hissetmeye başladım. Çok büyük sürpriz olacak. 2-3 haftaya %90 belli olur ikimizinki de. 9. Haftada çağırdı benimki cinsiyet tahmini için.
Her doktorun kendi prensini var cnm. Benimki de artık tarama Zaman'ı gelirsin diyodu ama ben kurcukladım daha önce belli olmuyor mu diye, bir yöntemi var diye anlattı gel o zaman dedi, %90 tutuyor dediAyy ne güzel yaa cinsiyet tahmini için 9.hafta erken degilmiymis kuzum ? Ben sürekli rüya görüyorum bi kız doğuruyorm yda bi erkek :) 7 haftalk hamişim bana 1 ay snra tekrar gel dedi. bu kdr uzun kontrol doğru mudur acaba yaa. yoksa bn mi yanlis anladm. arayip sorsam mi doktorumu ne
Bazı arkadaşlarda vardı ve hala var Can'ım. Bende pek olmadı.günaydın kızlar bizde bugün 5+5 olduk sabahları çok fazla bel ağrım oluyor çok korkuyorum sizde bel ağrısı var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?