2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Onlar 9. Haftada %90 anlıyormuş ama söylemiyorlarmış profesyonelce olmaz, organı görmek lazım diye. Herhalde oğlun olacak Canım, hayırlı olsun
hayırlısı olsun inş saglıklı olsunlar da cinsiyet farketmez :) oglan olursa eger çin rus takvimi yalan olur :)))

Her doktorun kendi prensini var cnm. Benimki de artık tarama Zaman'ı gelirsin diyodu ama ben kurcukladım daha önce belli olmuyor mu diye, bir yöntemi var diye anlattı gel o zaman dedi, %90 tutuyor dedi Benim de bugün 7+2
Heeee anladm canimmm, bende benimkini tirtikleyeyim bari hahha :) ya birsey sorucam hala çözemedim. bu 7+2 vs. hafta hesaplamasini nasil yapiyosnz ?

Ben de yaptırmamayı düşünüyorum aslında ama eşim yaptırma taraftarı. Olasılık sadece biliyorum ama can sıkıyor yine de. Etrafımda da çok örneği var , 9 ay üzülüp sapasağlam çocuk doğuran. İyi düşünüp doktora güvenmek lazım. O doktoru da bulurum inşallah bir hafta içinde

Ay çok güzel çok huzurlu yazıyorsun Can'ım sen ya mest oldum
Ay çok güzel çok huzurlu yazıyorsun Can'ım sen ya mest oldum yine
Ay çok güzel çok huzurlu yazıyorsun Can'ım sen ya mest oldum yine
Tesekkur ederim cnm. Yaşarken daha da mest oluyorsun inan. Kendini çok özel hissediyorsun, sadece güzelliklere odaklanmak lazım sanırım. Çok çabuk geçiyor zaman, hızlıca büyüyorlar. Her anlarını ilmek ilmek işledim hatrima. Bu mucizeyi bir kere daha tadayım diye 4. bebegimi yaptım. Rabbim sagliklica dogurup, hakkiyla yetiştirmeyi nasip etsin ins. hepimize.

Kızlar hayirli cumalar
benim kanamam ptesi aksamdan beri ara ara ve damla damla devam ediyor. Pazar günü hastaneye gittim serum yedim ptesi gitti serum yedim salı gunu kan uyuşmazlığı icin igne vuruldum carsamba ultrasonda bebegimi gördüm. 4 gün üstüste bebegimi gördüm ve kalp atışını duydum. Carsambadan beri raporluyum. Ama çok korkuyorum hala ara ara devam eden kanamam ve sanki hiç gebelik belirtisi yok gibi. Doktora da gitsem yinemi sen dicek gibi geliyor. Sizce gitmeli miyim akıntı geldikçe korkuyorum bebeğimin kalbi durmus olsa bunu nasıl anlarım vücudum tepki verir mi doktor 12. Haftada 2li taramaya çağırdı. Bana bi akıl verin nolur iki gündür yaşayıp yasamadiginı bilmiyorum

O
Tünaydın kızlar, hayırlı Cumalar.Uykucu şirinlerden biri de benim galiba:) Ben yarın kontrole gidiyorum. Çok heyecanlıyım.
Ohh güle güle git güle güle gel insAllah. Haftaya bugün bende görmüş olacağım kuzumu ins.

geçen gün 10 dakika içim geçmiş ama tabi uyarıldım sanki nolacak mazeretim belli ama işte diyemiyosun
aynen ya hamileyiz sonuçta ne olacak 10 dakika uyuduysak ,böyle vijdansız insanlara çok kızıyorum ya idare edeceğine uyarıyor

Lütfen aklina kötü birsey getirme kanamasi 9 ay devam eden bir suru kisi saglikla kucagina aldi bebeklerini ..
Vucudunda belirti arama belirti vermedende olan var belirti verende .. Ben cok yogun bel agrisi karin agrisi cektim kanamam baslamisti gunler oncesinde az az zaten sonra dusuk yapmistim..
Ama iyi dusun iyi olsun lutfen aklina iyi seyler getir bebegin iyi igneni de olmussun daha da iyi olacak insallah ne kaldi 12.haftaya ..

Geç
Geçmiş olsun Can'ım. Yatıp dinleneceksin bol bol. Stres şuan bebeğinin en büyük düşmanı. Kendini sıkma. Haftaya birdaha git kovacak değil ya. Başkasına git ya da.

Allah razı olsun sizden bu sitede umut buluyorum aslında olumsuz düşünen biri değilim ama gün geçtikçe bebeğim büyüdükçe korkuyorum. Hastanelerde rapor vermeye korkuyor ohalden dolayı. Memurum ama raporu bile zor alıyorum çok zoruma gidiyor bu durum. Artık iyice sinirlerim bozulmaya başladı. Evim işime yakın değil bişi olsa kimse sorumluluk almaz ama bizden sorumluluk beklerler.

Hiç korkma canım aynı durumu yaşıyorum benımde pazar olmustu kanamam 1 gece kaldım hastanede kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum sanki iğne kanamayı azaltıyor gibi yada bana göre psikolojikte olabilir şuan kahverengi lekelenme olarak devam ediyor her akıntı gelişimce koştura koştura gidiyorum wcye kanama korkusuyla ama gecicek bugünler iyi düşünelim dua edelim bol bol biz ne yaparsak yapalım olcakların önüne geçemiyoruz yeterki rabbim olsun desin doktorum bu dönemde kanama olabilceğini söyledi embriyodan fetusa geçiş dönemi plesanta yerlesmeye calısıyor onlarda kanama yapabiliyormus ben kansulandırı iğnede kullanıyorum oda yapabilirmiş çift rahimliyim bide kan uyuşmazlığı neden hanginden diye sorgulamayı bıraktım bugünlerde gecicek zorlu süreci atlatmaya az kaldı keyifli dönemler baslıcak cinsiyeti hareketleri alısverisi onlara odaklanalım biz

Ama simdi cok kucukler hep uyurlar ☺Anneler gece guzel uyursa bebeklerde dogunca gece uyurmus boylede bi arstirma vardi .. Gece guzel guzel uyuyun :)
Ah canimm o arastirmayi yapana saygilar 7. aydan sonra seni uyutmuyorki sagina yatiosn bi tekme soluna yatiorsn bi dirsek sonuc uyuyamiyorsun cunku begenmiyor bebis yattigin sekli sıkışıyor iceride garibim oglum gece hic durmazdi esime bazen sarilirdm ona bile tekme atardi. Adamcagiz yataktan ziplardi. Rabbim bu guzel anlari sizede yasaatir insaallah. Mukemmel bir duygu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…