Canim butun dogumlarin normal mi? ve aralarinda ne kadar var.Yok cnm, onlar kafalarına göre takılıyorlar :) 3. oğlum son aylarında hep sabah 4te hareketlenmeye başlar ben uyanırdım ve doğduktan sonrada aynı düzene devam etti. Doğduktan sonra hala anne karnini arıyorlar çok hoşuma giderdi sol goguste kalmak isterdi hepara bir yerde okumuştum annenin kalp sesini duydukları için alışık olduklarından orda kalıyormuş meğer :))
Ayyy ne guzel gunler amin aminnn bizlerde goruruz insallah canim..Ah canimm o arastirmayi yapana saygilar 7. aydan sonra seni uyutmuyorki sagina yatiosn bi tekme soluna yatiorsn bi dirsek sonuc uyuyamiyorsun cunku begenmiyor bebis yattigin sekli sıkışıyor iceride garibim oglum gece hic durmazdi esime bazen sarilirdm ona bile tekme atardi. Adamcagiz yataktan ziplardi. Rabbim bu guzel anlari sizede yasaatir insaallah. Mukemmel bir duygu.
Benim.oglumde ikiside dogru ckmisti simdi ikiside kiz diyor bakalm buda tutarsa cok mutlu olacagimmmmhayırlısı olsun inş saglıklı olsunlar da cinsiyet farketmez :) oglan olursa eger çin rus takvimi yalan olur :)))
Kesinlikle ve mutlaka not alin o anki duygunuzu tekmemi atti hemen yazn ben simdi okuyorumda cok guzel hatiralar saati tarihiyle . cunku zaman cabuk geciyor birde bakmissiniz tipis tipis yuruyor dis cikariyorAyyy ne guzel gunler amin aminnn bizlerde goruruz insallah canim..
Her ayin ayri bir guzelligi var zor gecsede sonrasi cok guzel anlatmak konusmak ..
amin inş saglıkla gelsin hepiimizin bebişleri ,herkesin gönlüne göre olsunBenim.oglumde ikiside dogru ckmisti simdi ikiside kiz diyor bakalm buda tutarsa cok mutlu olacagimmmmbir kiz bir oglan ohh allahim herkesin gonlune gore versin. Saglikla sihatle kucagimiza alalim insaallah.
Ben de erkek hissediyordum ama bu aralar kız hissetmeye başladım. Çok büyük sürpriz olacak. 2-3 haftaya %90 belli olur ikimizinki de. 9. Haftada çağırdı benimki cinsiyet tahmini için.
Ben akşam 9 da uyusam heralde gece 2 de n sonra temelli otururum ben gece 2 ye doğru yatağa giriyorum ona rağmen hemen uyanıyorum sonra dön tuvalet e git mutfağa git eşimle yatakta sürekli yer degistiriyoruz ben uyumuyirum ama eşim ide sürekli rahatsız ediyorumGündüz çalıştığım için uyuyamıyorum ben de ama akşam 9 oldu mu gözler kapanıyor. Fakat gece wc ye kalkarsam en az 1 saat yatakta dönüyorum sonrasında
Evet cnm normal doğum hepsi , yaslari;Canim butun dogumlarin normal mi? ve aralarinda ne kadar var.
Maşallah Can'ım maşallah sen grubun bereket timsali "ana" figürüsünEvet cnm normal doğum hepsi , yaslari;
Haziran 2007
Mart 2009
Nisan 2014
Anladm.canm ne guzel :) Ben sezeryan sonrasi 9 ay sonra hamile.kaldim oglum suan 10 aylik.Evet cnm normal doğum hepsi , yaslari;
Haziran 2007
Mart 2009
Nisan 2014
Canım dikişler acımayacak mıymış karnın gerildikçe, sordun mu ne diyorlar?Anladm.canm ne guzel :) Ben sezeryan sonrasi 9 ay sonra hamile.kaldim oglum suan 10 aylik.
Aslında benim durum daha vahim, biz üç kişi yatıyoruz yataktaBen akşam 9 da uyusam heralde gece 2 de n sonra temelli otururum ben gece 2 ye doğru yatağa giriyorum ona rağmen hemen uyanıyorum sonra dön tuvalet e git mutfağa git eşimle yatakta sürekli yer degistiriyoruz ben uyumuyirum ama eşim ide sürekli rahatsız ediyorum
Bende 7+1 de gitmiştim. 1 ay sonra gel dedi. Ayın 15 ine doluyor :)) beklemek zor kaygı da olunca ama bir sıkıntın yoksa normal çağırma süresiAyy ne güzel yaa cinsiyet tahmini için 9.hafta erken degilmiymis kuzum ? Ben sürekli rüya görüyorum bi kız doğuruyorm yda bi erkek :) 7 haftalk hamişim bana 1 ay snra tekrar gel dedi. bu kdr uzun kontrol doğru mudur acaba yaa. yoksa bn mi yanlis anladm. arayip sorsam mi doktorumu ne
Maşallah size mizaç meselesi biraz da...Tesekkur ederim cnm. Yaşarken daha da mest oluyorsun inan. Kendini çok özel hissediyorsun, sadece güzelliklere odaklanmak lazım sanırım. Çok çabuk geçiyor zaman, hızlıca büyüyorlar. Her anlarını ilmek ilmek işledim hatrima. Bu mucizeyi bir kere daha tadayım diye 4. bebegimi yaptım. Rabbim sagliklica dogurup, hakkiyla yetiştirmeyi nasip etsin ins.hepimize.
Anladım canimm.. aynen ya beklemek çok zor zaman geçmiyor. Kontrol günlerini iple çekiyorumBende 7+1 de gitmiştim. 1 ay sonra gel dedi. Ayın 15 ine doluyor :)) beklemek zor kaygı da olunca ama bir sıkıntın yoksa normal çağırma süresi
Hayırdır neden kötü başladınız?Kızlar biz bugün kötü başladık güne bebisimle bakalım nasıl gececek
Kusma baş ağrısı mide ağrısı bel ağrısıHayırdır neden kötü başladınız?
Mide ağrısı mıKusma baş ağrısı mide ağrısı bel ağrısı
Valla ilk gittigim dr t bi felaket tellaliydi. rahimin yirtilir gebeligin cok zor olur dedi. Al dememi bekledi sanirim. Farkli bi dr gittim oda bunlar bi.ihtimal ama genelde sknti olmuyor dedi. Bende yasayarak gorecegim canim. Prezr. korunurken hamile kaldim malesef. planli degildiCanım dikişler acımayacak mıymış karnın gerildikçe, sordun mu ne diyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?