2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim butun dogumlarin normal mi? ve aralarinda ne kadar var.

Ayyy ne guzel gunler amin aminnn bizlerde goruruz insallah canim..
Her ayin ayri bir guzelligi var zor gecsede sonrasi cok guzel anlatmak konusmak ..

hayırlısı olsun inş saglıklı olsunlar da cinsiyet farketmez :) oglan olursa eger çin rus takvimi yalan olur :)))
Benim.oglumde ikiside dogru ckmisti simdi ikiside kiz diyor bakalm buda tutarsa cok mutlu olacagimmmm bir kiz bir oglan ohh allahim herkesin gonlune gore versin. Saglikla sihatle kucagimiza alalim insaallah.

Ayyy ne guzel gunler amin aminnn bizlerde goruruz insallah canim..
Her ayin ayri bir guzelligi var zor gecsede sonrasi cok guzel anlatmak konusmak ..
Kesinlikle ve mutlaka not alin o anki duygunuzu tekmemi atti hemen yazn ben simdi okuyorumda cok guzel hatiralar saati tarihiyle . cunku zaman cabuk geciyor birde bakmissiniz tipis tipis yuruyor dis cikariyor

Ben de erkek hissediyordum ama bu aralar kız hissetmeye başladım. Çok büyük sürpriz olacak. 2-3 haftaya %90 belli olur ikimizinki de. 9. Haftada çağırdı benimki cinsiyet tahmini için.

evet canım belli olabilir..en net 4.ayda belli oluyormuş heralde.. beni de 7 ocak da çağırdı. ikili test için. o ara 12.haftayı bitirmiş oluyorum. belli olur büyük ihtimal.

Gündüz çalıştığım için uyuyamıyorum ben de ama akşam 9 oldu mu gözler kapanıyor. Fakat gece wc ye kalkarsam en az 1 saat yatakta dönüyorum sonrasında
Ben akşam 9 da uyusam heralde gece 2 de n sonra temelli otururum ben gece 2 ye doğru yatağa giriyorum ona rağmen hemen uyanıyorum sonra dön tuvalet e git mutfağa git eşimle yatakta sürekli yer degistiriyoruz ben uyumuyirum ama eşim ide sürekli rahatsız ediyorum

Evet cnm normal doğum hepsi , yaslari;
Haziran 2007
Mart 2009
Nisan 2014
Maşallah Can'ım maşallah sen grubun bereket timsali "ana" figürüsün . Senin yaşın kaç peki? Erken mi oldu ilk çocuğun? Ben yırtınsam yetişmez 4 çocuk bu yaştan sonra

Kızlar biz bugün kötü başladık güne bebisimle bakalım nasıl gececek

Aslında benim durum daha vahim, biz üç kişi yatıyoruz yatakta Kızım 3,5 yaşında ve uzun zamandır ayrı yatmıyor, ben de gündüzleri çok özlüyorum diye ayırmak için uğraşmadım.Şimdi gece kızımın tekmelerinden korunmak için kıpırdayamıyorum , rahat uykum yok yani. Ama kısmetse ikinciyi kesinlikle yanıma almayacağım, herkes kendi yatağına

Bende 7+1 de gitmiştim. 1 ay sonra gel dedi. Ayın 15 ine doluyor :)) beklemek zor kaygı da olunca ama bir sıkıntın yoksa normal çağırma süresi

Maşallah size mizaç meselesi biraz da...
Belki çalışmasam daha genç yaşta anne olmaya başlasam 2 den fazla çocuk isteyebilirdim. Şu an bencil olsam kendi rahatım için 2. Yi yapmazdım. Ama kardeş sevgisi bambaşka olduğunu bildiğimden oğlumu da bu sevgiden mahrum etmeyi kendime hak görmüyorum.
Mesela anneliği böyle güzel laflarla anlatana onu kucağıma ilk aldığım an şöyle böyle duygular hissettim diyenlere de hayranlıkla bakarım. Ten tene temas ilkesi ile oğlumu üstünkörü silip çıplak bir şekilde göğsüme yatırdıklarında hissettiğim ilk şey sıcacık olması idi. Demek içerisi bayaa iyiymiş. Ben yorgun o yorgun şaşkın şaşkın baktım. Anneliği oğlum bana ilk tepki verdiğinde gülümsediğinde anladım.
Bende şimdi merak ediyorum ikincisinin sevgisi nasıl olacak :))

Canım dikişler acımayacak mıymış karnın gerildikçe, sordun mu ne diyorlar?
Valla ilk gittigim dr t bi felaket tellaliydi. rahimin yirtilir gebeligin cok zor olur dedi. Al dememi bekledi sanirim. Farkli bi dr gittim oda bunlar bi.ihtimal ama genelde sknti olmuyor dedi. Bende yasayarak gorecegim canim. Prezr. korunurken hamile kaldim malesef. planli degildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…