2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bir kitapta okumuştum daha yeni, sezaryenden sonra çabuk olan gebelikleri. Bulursam çekip atayım canım sana.

geçen gün 10 dakika içim geçmiş ama tabi uyarıldım sanki nolacak mazeretim belli ama işte diyemiyosun
Ogluma hamileyken kac kere isyerimde bilgisayar basinda uyuyakaldım sırf 2dk ka gözümü kapatmak icin lavaboya kacar uyurdum cok fena

kızlar merhaba bugün kalp stışları için doktora gittim göstersi bana doktor kalp stışlarını7 haftalık dedi sata göre 7+6 dayım aslında... bu arada kese fasülye şeklinde erkek mi yani bir kızım var bu da erkek olsun modunda değilim kız kardeşi olursada cok sevinirim sizin düşüncelerimiz ne :) bu arafa whatsapp grubu mu var beni de alın burdan cok zor tKip ediyorum cok hızlısınız

Çok haklısın cnm, bir an yokluğunu düşündüğünde aynı candan kandan birbirine destek verecek kardeşler bırakmak istiyor insan. Şimdiden defterler yazıyorum her birine anı, sevgi, inceden nasihat yüklü yazılar. Birbirlerini karşılıksız sevmeleri için çabalıyorum elimden geldiğince. Aslında bir yandan bakilirsa evlat birazda nefis terbiyesi gibi geliyor bana, dedikodu yapmaya, gerekli gereksiz gezmeye, abartili suslenmeye vakit kalmıyor, seni örnek alan yavrularını görünce haline hareketine ağzından çıkan her söze daha bi dikkat ediyorsun, daha duygusal oluyorsun tanıdık olduğun her olumsuzluga helede çocuklar söz konuysa kayıtsız kalamıyorsun hemen empati yapiyorsun hicbirsey yapamazsan dua ediyorsun.... Dünyadaki varoluş nedenimizi sorguladıgim zaman çokta doğru yolda olduğumu görüyorum.Rabbim yanıltmasın...
Güzel güzel yavrular yetiştirelim ins.

Maşallah Can'ım maşallah sen grubun bereket timsali "ana" figürüsün . Senin yaşın kaç peki? Erken mi oldu ilk çocuğun? Ben yırtınsam yetişmez 4 çocuk bu yaştan sonra
Sagol cnm, 30 yaşımdayım ilkine 20 yaşında hamileydim. Olsun sende 10 cocuğa bedel evlat yetiştirirsin ins. annesi

Var cnm mesaj attım sana

Rabbim kolaylıgini verir ins. pes pese nasıl güzel büyür onlar. :)
Insaallah canm. Bende oyle diliyorum. Kayinvalidem annemler falan tek torun oglum paylasilamayan bir bebek. Aslinda 2. nin olmasida hayirli diye dusunuyorum. Mevla neylerse guzel eyler. Herkessin gonlune gore versin rabbim insaallah

Merhaba benim de tup bebek ve ben de 7+0 bugun takvim yapmamissiniz benim dogum 28 temmuz gorunuyo bizimkiler cok mesekkatli zor bebekler Rabbim kucaklarimiza aldirtsin cumlesiyle birlikte insaallah

Merhaba benim de tup bebek ve ben de 7+0 bugun takvim yapmamissiniz benim dogum 28 temmuz gorunuyo bizimkiler cok mesekkatli zor bebekler Rabbim kucaklarimiza aldirtsin cumlesiyle birlikte insaallah
Canım benimde tüp bebek. Zor, meşakatli falan ama ben kendimi çok şanslı görüyorum. Rabbim buna layık gördü beni tekrardan. Sağlıkla kucağımıza alacağız Allahın izniyle

Gozun aydin canim.. Varsayimlar ustune evet fasulye gibiyse erkek diyorlar bakalim tutacak mi :)
Bazen geriden geliyorlar bazen onden takilma hersey yolundaysa haftasina ulasir ..

Kızlar kusarken hep safra çıkardım ve boğazım çok yanıyo. Ne yapabilirim önerisi olan olur mu? Hamilelikte de mide ağrısı olduğunu 1 aydır öğrendim çok zormuş

Canım benimde tüp bebek. Zor, meşakatli falan ama ben kendimi çok şanslı görüyorum. Rabbim buna layık gördü beni tekrardan. Sağlıkla kucağımıza alacağız Allahın izniyle
Tabi ki cok sansliyiz elhamdulillah ben tup bebek yaptirma umudu olmayan bir cok insan da tanidim Allah isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin

Kızlar kusarken hep safra çıkardım ve boğazım çok yanıyo. Ne yapabilirim önerisi olan olur mu? Hamilelikte de mide ağrısı olduğunu 1 aydır öğrendim çok zormuş
Ayy bende bir kac sefer yasadim oni ne yesem ne icsemde o aci gecmedi uzun sure .. Sakiz belki iyi gelir naneli seker yada ..

Gozun aydin canim.. Varsayimlar ustune evet fasulye gibiyse erkek diyorlar bakalim tutacak mi :)
Bazen geriden geliyorlar bazen onden takilma hersey yolundaysa haftasina ulasir ..
sağol canım takılmadım çünkü tam 2 hafta önce gittiğimde de 5 haftalık dedi. demekki yumurtlama günüm geç oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…