Ben bir kitapta okumuştum daha yeni, sezaryenden sonra çabuk olan gebelikleri. Bulursam çekip atayım canım sana.Valla ilk gittigim dr t bi felaket tellaliydi. rahimin yirtilir gebeligin cok zor olur dedi. Al dememi bekledi sanirim. Farkli bi dr gittim oda bunlar bi.ihtimal ama genelde sknti olmuyor dedi. Bende yasayarak gorecegim canim. Prezr. korunurken hamile kaldim malesef. planli degildi
Amin cnm ins. Rabbim sagliklica hayırlı kızlar nasip etsin ins. hakkimizda da hayırlı eylesin. Birbirimize cuma günü duamız olsun :)
Ogluma hamileyken kac kere isyerimde bilgisayar basinda uyuyakaldım sırf 2dk ka gözümü kapatmak icin lavaboya kacar uyurdum cok fenageçen gün 10 dakika içim geçmiş ama tabi uyarıldım sanki nolacak mazeretim belli ama işte diyemiyosun
At canmBen bir kitapta okumuştum daha yeni, sezaryenden sonra çabuk olan gebelikleri. Bulursam çekip atayım canım sana.
Çok haklısın cnm, bir an yokluğunu düşündüğünde aynı candan kandan birbirine destek verecek kardeşler bırakmak istiyor insan. Şimdiden defterler yazıyorum her birine anı, sevgi, inceden nasihat yüklü yazılar. Birbirlerini karşılıksız sevmeleri için çabalıyorum elimden geldiğince. Aslında bir yandan bakilirsa evlat birazda nefis terbiyesi gibi geliyor bana, dedikodu yapmaya, gerekli gereksiz gezmeye, abartili suslenmeye vakit kalmıyor, seni örnek alan yavrularını görünce haline hareketine ağzından çıkan her söze daha bi dikkat ediyorsun, daha duygusal oluyorsun tanıdık olduğun her olumsuzluga helede çocuklar söz konuysa kayıtsız kalamıyorsun hemen empati yapiyorsun hicbirsey yapamazsan dua ediyorsun.... Dünyadaki varoluş nedenimizi sorguladıgim zaman çokta doğru yolda olduğumu görüyorum.Rabbim yanıltmasın...Maşallah size mizaç meselesi biraz da...
Belki çalışmasam daha genç yaşta anne olmaya başlasam 2 den fazla çocuk isteyebilirdim. Şu an bencil olsam kendi rahatım için 2. Yi yapmazdım. Ama kardeş sevgisi bambaşka olduğunu bildiğimden oğlumu da bu sevgiden mahrum etmeyi kendime hak görmüyorum.
Mesela anneliği böyle güzel laflarla anlatana onu kucağıma ilk aldığım an şöyle böyle duygular hissettim diyenlere de hayranlıkla bakarım. Ten tene temas ilkesi ile oğlumu üstünkörü silip çıplak bir şekilde göğsüme yatırdıklarında hissettiğim ilk şey sıcacık olması idi. Demek içerisi bayaa iyiymiş. Ben yorgun o yorgun şaşkın şaşkın baktım. Anneliği oğlum bana ilk tepki verdiğinde gülümsediğinde anladım.
Bende şimdi merak ediyorum ikincisinin sevgisi nasıl olacak :))
Rabbim kolaylıgini verir ins. pes pese nasıl güzel büyür onlar. :)Anladm.canm ne guzel :) Ben sezeryan sonrasi 9 ay sonra hamile.kaldim oglum suan 10 aylik.
Maşallah Can'ım maşallah sen grubun bereket timsali "ana" figürüsün. Senin yaşın kaç peki? Erken mi oldu ilk çocuğun? Ben yırtınsam yetişmez 4 çocuk bu yaştan sonra
Var cnm mesaj attım sanakızlar merhaba bugün kalp stışları için doktora gittim göstersi bana doktor kalp stışlarını7 haftalık dedi sata göre 7+6 dayım aslında... bu arada kese fasülye şeklinde erkek mi yanibir kızım var bu da erkek olsun modunda değilim kız kardeşi olursada cok sevinirim sizin düşüncelerimiz ne :) bu arafa whatsapp grubu mu var beni de alın burdan cok zor tKip ediyorum cok hızlısınız
Insaallah canm. Bende oyle diliyorum. Kayinvalidem annemler falan tek torun oglum paylasilamayan bir bebek. Aslinda 2. nin olmasida hayirli diye dusunuyorum. Mevla neylerse guzel eyler. Herkessin gonlune gore versin rabbim insaallahRabbim kolaylıgini verir ins. pes pese nasıl güzel büyür onlar. :)
Kac kiz kac erkek.merak ettm canim :)Rabbim kolaylıgini verir ins. pes pese nasıl güzel büyür onlar. :)
Merhaba benim de tup bebek ve ben de 7+0 bugun takvim yapmamissiniz benim dogum 28 temmuz gorunuyo bizimkiler cok mesekkatli zor bebekler Rabbim kucaklarimiza aldirtsin cumlesiyle birlikte insaallahkızlar merhabaaa ben de topiği yeni gördüm :) ben tüp bebek anne adayıyım :) doğum temuza denk geliyo.. nelere dikkat etmeliyim bimiyorum.. bugün 7+0 olduk :) ben de bulantı vs yok sadece ara ara belim ağrıyo ve kızlar midem fena ekşiyo.. öle ki bazı geceler yatarak değil oturarak uyuyakalıyorum inanın..
Canım benimde tüp bebek. Zor, meşakatli falan ama ben kendimi çok şanslı görüyorum. Rabbim buna layık gördü beni tekrardan. Sağlıkla kucağımıza alacağız Allahın izniyleMerhaba benim de tup bebek ve ben de 7+0 bugun takvim yapmamissiniz benim dogum 28 temmuz gorunuyo bizimkiler cok mesekkatli zor bebekler Rabbim kucaklarimiza aldirtsin cumlesiyle birlikte insaallah
Gozun aydin canim.. Varsayimlar ustune evet fasulye gibiyse erkek diyorlar bakalim tutacak mi :)kızlar merhaba bugün kalp stışları için doktora gittim göstersi bana doktor kalp stışlarını7 haftalık dedi sata göre 7+6 dayım aslında... bu arada kese fasülye şeklinde erkek mi yanibir kızım var bu da erkek olsun modunda değilim kız kardeşi olursada cok sevinirim sizin düşüncelerimiz ne :) bu arafa whatsapp grubu mu var beni de alın burdan cok zor tKip ediyorum cok hızlısınız
Tabi ki cok sansliyiz elhamdulillah ben tup bebek yaptirma umudu olmayan bir cok insan da tanidim Allah isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versinCanım benimde tüp bebek. Zor, meşakatli falan ama ben kendimi çok şanslı görüyorum. Rabbim buna layık gördü beni tekrardan. Sağlıkla kucağımıza alacağız Allahın izniyle
Ayy bende bir kac sefer yasadim oni ne yesem ne icsemde o aci gecmedi uzun sure .. Sakiz belki iyi gelir naneli seker yada ..Kızlar kusarken hep safra çıkardım ve boğazım çok yanıyo. Ne yapabilirim önerisi olan olur mu? Hamilelikte de mide ağrısı olduğunu 1 aydır öğrendim çok zormuş
sağol canım takılmadım çünkü tam 2 hafta önce gittiğimde de 5 haftalık dedi. demekki yumurtlama günüm geç olduGozun aydin canim.. Varsayimlar ustune evet fasulye gibiyse erkek diyorlar bakalim tutacak mi :)
Bazen geriden geliyorlar bazen onden takilma hersey yolundaysa haftasina ulasir ..
Benim 3 oglan cnm,Kac kiz kac erkek.merak ettm canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?