2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hepinize selamlar ben bu hafta bebisimi görmicem haftaya inşallah randevumuz.insan bazen hamile oldugunu unutuyor gerçekten ve sürekli bir endise hali.acaba yasıyor mu? Yatma pozisyonum dogru mu? Vsvs ben gayet yüzüstü yatıyorum umarım bebiişe zararı yoktur

Benim 3 oglan cnm, kızı tatmak nasip olmadı henüz. Bu hamileligimde de ruyalarim erkek mujdesidir diyor hep. Hayirlisi olsun ins.:)
Hay masaallah canim mevlam sanada banada kiz evladi tattirsin insaallah.

Suan birsey olmaz canm ileride istesende bebisin izin vermiycek basicak tekmeleri :)

Kızlar kusarken hep safra çıkardım ve boğazım çok yanıyo. Ne yapabilirim önerisi olan olur mu? Hamilelikte de mide ağrısı olduğunu 1 aydır öğrendim çok zormuş
Tuzlu leblebi ekmek yemeyi öneriyorlar. leblebi bana iyi geldi.

Canım benimde tüp bebek. Zor, meşakatli falan ama ben kendimi çok şanslı görüyorum. Rabbim buna layık gördü beni tekrardan. Sağlıkla kucağımıza alacağız Allahın izniyle
Tüp bebekciler siziiiiiiii bu sayfaya mı kaydınız .. tüp bebek denin hemen oluveriyor zannetmiştim ama hiçte öyle değilmiş... ben faturaları biriktiriyorum ..nasip olur kucağıma alıp büyütürsem ona göstercem.. sen bu kadar makiyetli bir çocuksun, bu parayı ödemeden evlenemezsin diyecem hahahahaa.. doğumdan sonrada kumbara yapcam bakmak 5€, Öpmek 10€, masrafları çıkartcam böylece.. heyyytttt bu çocuğu kolay bulmadımm bennnn..

Hahha bende çok soranlara diyecegim ki al yaptim cocugu ne takacaksin o kadar sordun besi bir yerde takarsin artik diyecegim..

Ahahahah hakkındır annesi yap val :))) bende bu kadar zor bir süreç olduğunu bilmiyordum inanki. Şükür ki tuttuda hamileyiz. Bu topic güzel baya sewdik geldik

Bende tüp bebek değil ama çok masraf yaptık ne testler ne paralar ne Dr lar şu an kullandığım iğne 5 günlük kutusu 500 tl bende kız olursa başlık parası dusunuyorumeşim her defasında bunu da hesabina yazdım diyip duruyor erkek olursa da artık uzun süre bizim için filan çalışır heralde

Canim bu sayfadayiz sahsim adina ben diger sayfalarda cok kalmak istemiyorum ozelden soru sorulmadigi surece bebek olmamasini cok iyi biliriz biz art niyet olmasa bile olmayinca gebelik takvimleri bile ic gecirtir insana ayrica su bakmasi sevmesi kumbarasi hic fena fikir degilmis

Acaba bebislerde uyuyor mu Biz uyurken uyuyo uyaninca mi uyaniyorlar Ayy yerim onlari dusunmek bile yuzumu gulduruyor
Biraz büyüyünce biz gezerken uyuyorlar bizim hareketlerimiz onlara beşik gibi geliyormuş doktorum demişti yani bebekler daha anne karnında sallanmaya alışıyorlar doğunca sallamaya alıştırmıyacağım diye bi çabaya girmemiştim bende :) biz uyurkende bütün gece tepinecekler.yani son uykularınız kızlar doğunca hiç uyku yok zaten ne kadar moral bozucu bilmiş annelerden oldum dimi :)

Bu arada bayadir giremedim burda bi kiz vardi tup bebek ile hamileydi biraz lekeleri oluyodu o nasil acaba hersey yolundami onun

Bende hep oyle yatiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…