2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler gebişlerim keyifler iyidir umarim..
Ben kalca agrisindan son 2 saattir kivraniyorum yatirmiyor resmen agrisi olan varmi benim gibi..erken donemmis ama

Ay son aylarda yan yatmaktan yanlarim ağrıyodu artık. Sırtüstü yatınca fenalık basiyodu, zaten bebeğe de zararliymis son aylarda sırt üstü yatmak.Bigun dr.kontrolunde sırtüstü yattigim için bayilacak gibi oldum.Kalbe baskı yapiyomus sırt üstü yatinca bebek.Son aylarda yan yatarken bacakların arasına yastık koyup yatmak rahatlatiyodu biraz. Az önce annemlere geldim ben çok şükür, uzakta oturuyoruz. Yarın da dr.kontrolum var.Şu an başım ağrıyor, yol yordu galiba. 3saatlik yol aslında.

Tabi yan yatınca da bebek tekmeliyor.Bi oyana bi buyana sabahı zor ediyoduk.Ama çok güzeldi, bebişin hareketlerini hissetmek tarifsiz bir duygu.Allah herkese yaşatsın bu duyguyu. Inşallah en kısa zamanda bana da.

Saat 10 a kadar iyiydim ama son bir saatte 3 kere kustum. Yarim saat arayla.artik kusmaya da korktum.hafif kanamalar hala devam ediyo.progestana devam...

Tabi yan yatınca da bebek tekmeliyor.Bi oyana bi buyana sabahı zor ediyoduk.Ama çok güzeldi, bebişin hareketlerini hissetmek tarifsiz bir duygu.Allah herkese yaşatsın bu duyguyu. Inşallah en kısa zamanda bana da.
Her türlü uykusuz günler desene ben şimdi bile uyumuyorum ilerleyen zamanlar da bebek uyutmayacak doğacak yine uyutmayacak Elveda uyku.. onlar sağlıkla dogsunda napalım annelik fedakarlık ister ben buna uzun zamandır hazırım razıyım

iyi geceler gebişlerim keyifler iyidir umarim..
Ben kalca agrisindan son 2 saattir kivraniyorum yatirmiyor resmen agrisi olan varmi benim gibi..erken donemmis ama
Maalesef tatlım inşallah biran önce geçer rahat edersin bende çok Afedersiniz bağırsaklarim bozulmuş inanılmaz işhalim sırtımı üsutmusum kulunc olmuş midem mi bulanıyor aç miyim belli değil saçma bi ruh hali inşallah tez zamanda bu sıkıntılarımiz geçer tatlım

Oğlum bebekken hiç uyumuyordu, uykuyu çok seven ben günlerce 2 saat deliksiz uykuya hasret kalmıştım. Ruh gibi geziyodum.Memeyi biraktirinca rahat ettim.2 yaşına kadar sabredemeyip 19 aylık biraktirdim.Şimdi 5 yaşında maşallah güzel uyuyor, zor uyandiriyorum.

BugünüM kötü geçti kızlar ne yaptıysam başımın ağrısı geçmedi . İnşallah yarın gyzel geçer iyi haftasonları olsun inşallah iyi geceler

BugünüM kötü geçti kızlar ne yaptıysam başımın ağrısı geçmedi . İnşallah yarın gyzel geçer iyi haftasonları olsun inşallah iyi geceler
Geçmiş olsun canım. Uyumaya çalış, geçer inşallah. Iyi haftasonları.

Hanımlar göbüşler büyümeye başladimi? Zayif kadininmi yoksa şisman kadininmi göbeği hemen çikar sizce. Ben zaten kiloluyum sanirsam zayiflarin önce belli olur

Kızlarr bir temmuz annesi daha katıldı aranıza 6+6 olduk biz :) allah nasip ederse 30/07/2016 tarihinde kavuşucam yavruma ama ağustosa kaycak gibime geliyor :)

Oyyys duygulandım kuzum bunu okurken ben ya aynı şeyleri bende çok ama çok düşündüm şükürki allahım nasip etti bu kutsallığı banada

Hanımlar göbüşler büyümeye başladimi? Zayif kadininmi yoksa şisman kadininmi göbeği hemen çikar sizce. Ben zaten kiloluyum sanirsam zayiflarin önce belli olur
2 gündür benim gobek sabahlarida inmiyor birden azcik çıktı sanki zayiftim biraz kiloda almadim disardan anlaşılmıyor ama kendim anlıyorum

Oyyys duygulandım kuzum bunu okurken ben ya aynı şeyleri bende çok ama çok düşündüm şükürki allahım nasip etti bu kutsallığı banada

çok şükür canım yaa Rabbim isteyen ve hakeden herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Bu topikteki anne adaylarına da sağlıklı mutlu hamilelikler ve doğumlar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…