Sola yatmaya alisacaksn canm merak.etme bazen ona bile izin vermiycwk kucuk yaramazin.dogru söylüyorsun canım kocaman gobusumuz olursa nasıl uyucaz hahaha onu da yasayıp gorucez ınsallah
Her türlü uykusuz günler desene ben şimdi bile uyumuyorum ilerleyen zamanlar da bebek uyutmayacak doğacak yine uyutmayacak Elveda uyku.. onlar sağlıkla dogsunda napalım annelik fedakarlık ister ben buna uzun zamandır hazırım razıyımTabi yan yatınca da bebek tekmeliyor.Bi oyana bi buyana sabahı zor ediyoduk.Ama çok güzeldi, bebişin hareketlerini hissetmek tarifsiz bir duygu.Allah herkese yaşatsın bu duyguyu. Inşallah en kısa zamanda bana da.
Maalesef tatlım inşallah biran önce geçer rahat edersin bende çok Afedersiniz bağırsaklarim bozulmuş inanılmaz işhalim sırtımı üsutmusum kulunc olmuş midem mi bulanıyor aç miyim belli değil saçma bi ruh hali inşallah tez zamanda bu sıkıntılarımiz geçer tatlımiyi geceler gebişlerim keyifler iyidir umarim..
Ben kalca agrisindan son 2 saattir kivraniyorum yatirmiyor resmen agrisi olan varmi benim gibi..erken donemmis ama
Oğlum bebekken hiç uyumuyordu, uykuyu çok seven ben günlerce 2 saat deliksiz uykuya hasret kalmıştım. Ruh gibi geziyodum.Memeyi biraktirinca rahat ettim.2 yaşına kadar sabredemeyip 19 aylık biraktirdim.Şimdi 5 yaşında maşallah güzel uyuyor, zor uyandiriyorum.Her türlü uykusuz günler desene ben şimdi bile uyumuyorum ilerleyen zamanlar da bebek uyutmayacak doğacak yine uyutmayacak Elveda uyku.. onlar sağlıkla dogsunda napalım annelik fedakarlık ister ben buna uzun zamandır hazırım razıyım
Canım patates koyup sıkıca sarmayı denedin mi? İyi geliyormuşBugünüM kötü geçti kızlar ne yaptıysam başımın ağrısı geçmedi . İnşallah yarın gyzel geçer iyi haftasonları olsun inşallah iyi geceler
Geçmiş olsun canım. Uyumaya çalış, geçer inşallah. Iyi haftasonları.BugünüM kötü geçti kızlar ne yaptıysam başımın ağrısı geçmedi . İnşallah yarın gyzel geçer iyi haftasonları olsun inşallah iyi geceler
Oyyys duygulandım kuzum bunu okurken ben ya aynı şeyleri bende çok ama çok düşündüm şükürki allahım nasip etti bu kutsallığı banadaHayırlı olsun yeni TopikBen de 2016 Temmuz annesiyim (gerçi oğlum 3 hafta erken doğarak beni Haziran annesi yaptı )
Bu konuyu görünce çok duygulandım çünkü geçen sene bu günlerde çocuğum olmuyor diye üzülüp, belki de hic bir zaman çocuğum olmayacak diye düşünürken şimdi bebeğim kollarımda Elhamdülillah...
Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.
2 gündür benim gobek sabahlarida inmiyor birden azcik çıktı sanki zayiftim biraz kiloda almadim disardan anlaşılmıyor ama kendim anlıyorumHanımlar göbüşler büyümeye başladimi? Zayif kadininmi yoksa şisman kadininmi göbeği hemen çikar sizce. Ben zaten kiloluyum sanirsam zayiflarin önce belli olur
Oyyys duygulandım kuzum bunu okurken ben ya aynı şeyleri bende çok ama çok düşündüm şükürki allahım nasip etti bu kutsallığı banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?