2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydin herkese ..
Benimde gobüş bana göre belli ama dar giyince disardakiler anlar cok zayifim o yuzdende minnak ayva gobegim oldu simdiden.. Kilosu olanlar da bence daha gec belli olur gobek ..
Rabbim ikili testi hayirlisiyla atlatmayi nasip etsin simdilik heyecanim o hic cinsiyeti dusunemiyorun bile ..

Kizlar bebek hareketleri ne zman hussedebiliriz
Bebek hareketleri 16.haftada hissedilmeye başlar. Ben dr.uma 13.haftamda hissediyorum demiştim, o da onlar bağırsak hareketleridir dedi.ikincide daha erken hissediliyomus galiba.Benim ikinci, bakalım bekleyip görcez.

Kızlar benim sürekli sağ kasigimda batma var hatta belimin de sağ tarafı ağrıyor solda hiçbişey yok tek taraflı batma sancı normal mi ?

Gunaydinlae bende de bu aralae bi istahsizlik aldi basini gidiyor malesef sadece meyve yiyorum gibi bisey olmaya basladi insallah duzeliriz kasik agrisida birkac gundur yok hamile degilmisim gibi gelmeye basladi aman yarrabbim kontrolumede daha cok var her hafta kontrrle gidesim geliyir

Kızlar benim sürekli sağ kasigimda batma var hatta belimin de sağ tarafı ağrıyor solda hiçbişey yok tek taraflı batma sancı normal mi ?
Normal normal her agri normal kanama olmadigi surece agrilar gelip gecici canim.. Bende sag kasik agrisi cok cektim ama gecti .. Bel agrim hala yokluyor gecti derken geliyor geri..

Benim bulantım tavan yaptı 2 gündür ağlıyorum artık. Şuan da çaresizlikten sizlere yazıyorum. Sizler nasılsınız?
Allah yardimcin olsun gececek bu gunlerde .. ben ac kalmadikca bulanmiyor acikinca basliyor .. Aglama bebegide etkileme konus onla rahat dursun 1 cm boyuyla ortaligi karistirmasin

Allah yardimcin olsun gececek bu gunlerde .. ben ac kalmadikca bulanmiyor acikinca basliyor .. Aglama bebegide etkileme konus onla rahat dursun 1 cm boyuyla ortaligi karistirmasin

Ah daha alışamadım bir bebek var mı yok mu hala oturmadı bende.. endişelerden herhalde.. bağlanmama çabası içindeyim bakalım ne kadar devam edecek bu durum.

İlk hamileliğimde 14.haftaya kadar bulantılar devam etmişti, sağlıkla gelsin de.. razıyım. Gözlaşlarımı siliyorum tamam tamam Sağol canım Al_pi

Gunaydin kizlar
Dun gece kanamam oldu, nasıl korktum anlatamam kalbim yerinden çıkacak gibiydi. İlk defa başıma geldi. Rabbim bunu sürekli yaşayanlara yardım etsin ins.
Hastaneye doğum bölümüne gittim hemen ama gidene kadar binbir türlü senaryo yazdım. Dış gebelik mi oldu yoksa dedim, bitti sanırım gidiyor bebis dedim.....
Gittim ultrasonda baktılar, ilk kez gördüm. Hem korku hem heyecanla baktım. Allah im sana emanet dedim..

Yavrum olanlardan habersiz dört dolaniyordu karnımda resmen taklalar atiyordu.Çok hareketli yok bisey deyince, gelmişken bakayım iyice Moduna girdim. Masallah elli kollu bayagi bebek olmuş. Ayy sanki birde pipi gördüm ama oradaki çıkıntı kizda da oluyordu sanırım. Sonra geldim eve ama tabi sabaha kadar uyuyamadım. Ins. bir daha olmaz . Birde insan utanıyor yazarken iliskiden yarım saat sonra olduneden olur ki digerlerinde hiç yaşamadığım bilseydi.

Geçmiş olsun canım inşallah bir daha tekrarlamaz, galiba en doğrusu 3 ayı atlatana kadar ilişkiye mola vermek. Benim de geçen gün noktacık şeklinde leke oldu ama nerden geldi hiç emin değilim. Sanki tenim kanmış da damlamış gibi.2 gün dinlendim, tekrar olmadı çok şükür. Sende dikkat et kendine.

Sagol cnm, sevindim senin adınada, benimki damla şeklinden fazlaydı olmaz inş. Bir daha daha dikkat ederim artik

Benim bel kasik agrim devam ediyor hep. Suan izindeyken de bol bol yatiyorum bende.

Gelmis gecmis olsun .. O kadar tecrubeye ragmen her gebelik ayri bak seni endiselendirecek bir sey yapti bu yaramaz .. Ne guzel bebegini gordun cok sukurde iyiymis insallah bi daha olmaz .. Ayy erkek mi geliyor yok yok yalnis gormussundur kizdir o kiz

Bebek hareketleri 16.haftada hissedilmeye başlar. Ben dr.uma 13.haftamda hissediyorum demiştim, o da onlar bağırsak hareketleridir dedi.ikincide daha erken hissediliyomus galiba.Benim ikinci, bakalım bekleyip görcez.
Benimde ikinci bakalim ne zaman hissedecez

Normal normal her agri normal kanama olmadigi surece agrilar gelip gecici canim.. Bende sag kasik agrisi cok cektim ama gecti .. Bel agrim hala yokluyor gecti derken geliyor geri..
Çok şükür kanama vs yok biraz tedirgin etti hep aynı yer olunca sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…