MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Bebek hareketleri 16.haftada hissedilmeye başlar. Ben dr.uma 13.haftamda hissediyorum demiştim, o da onlar bağırsak hareketleridir dedi.ikincide daha erken hissediliyomus galiba.Benim ikinci, bakalım bekleyip görcez.Kizlar bebek hareketleri ne zman hussedebiliriz
Arada bir bende de oluyordu normaldir diye dusunuyorum bebek kendine yer aciyor benceKızlar benim sürekli sağ kasigimda batma var hatta belimin de sağ tarafı ağrıyor solda hiçbişey yok tek taraflı batma sancı normal mi ?
Normal normal her agri normal kanama olmadigi surece agrilar gelip gecici canim.. Bende sag kasik agrisi cok cektim ama gecti .. Bel agrim hala yokluyor gecti derken geliyor geri..Kızlar benim sürekli sağ kasigimda batma var hatta belimin de sağ tarafı ağrıyor solda hiçbişey yok tek taraflı batma sancı normal mi ?
Allah yardimcin olsun gececek bu gunlerde .. ben ac kalmadikca bulanmiyor acikinca basliyor .. Aglama bebegide etkileme konus onla rahat dursun 1 cm boyuyla ortaligi karistirmasinBenim bulantım tavan yaptı 2 gündürağlıyorum artık. Şuan da çaresizlikten sizlere yazıyorum. Sizler nasılsınız?
Allah yardimcin olsun gececek bu gunlerde .. ben ac kalmadikca bulanmiyor acikinca basliyor .. Aglama bebegide etkileme konus onla rahat dursun 1 cm boyuyla ortaligi karistirmasin
Gunaydin kizlar
Dun gece kanamam oldu, nasıl korktum anlatamam kalbim yerinden çıkacak gibiydi. İlk defa başıma geldi. Rabbim bunu sürekli yaşayanlara yardım etsin ins.
Hastaneye doğum bölümüne gittim hemen ama gidene kadar binbir türlü senaryo yazdım. Dış gebelik mi oldu yoksa dedim, bitti sanırım gidiyor bebis dedim.....
Gittim ultrasonda baktılar, ilk kez gördüm. Hem korku hem heyecanla baktım. Allah im sana emanet dedim..
Yavrum olanlardan habersiz dört dolaniyordu karnımda resmen taklalar atiyordu.Çok hareketli yok bisey deyince, gelmişken bakayım iyice Moduna girdim. Masallah elli kollu bayagi bebek olmuş. Ayy sanki birde pipi gördüm ama oradaki çıkıntı kizda da oluyordu sanırım. Sonra geldim eve ama tabi sabaha kadar uyuyamadım. Ins. bir daha olmaz . Birde insan utanıyor yazarken iliskiden yarım saat sonra oldu neden olur ki digerlerinde hiç yaşamadığım bilseydi.
Sagol cnm, sevindim senin adınada, benimki damla şeklinden fazlaydı olmaz inş. Bir daha daha dikkat ederim artikGeçmiş olsun canım inşallah bir daha tekrarlamaz, galiba en doğrusu 3 ayı atlatana kadar ilişkiye mola vermek. Benim de geçen gün noktacık şeklinde leke oldu ama nerden geldi hiç emin değilim. Sanki tenim kanmış da damlamış gibi.2 gün dinlendim, tekrar olmadı çok şükür. Sende dikkat et kendine.
Gelmis gecmis olsun .. O kadar tecrubeye ragmen her gebelik ayri bak seni endiselendirecek bir sey yapti bu yaramaz .. Ne guzel bebegini gordun cok sukurde iyiymis insallah bi daha olmaz .. Ayy erkek mi geliyor yok yok yalnis gormussundur kizdir o kizGunaydin kizlar
Dun gece kanamam oldu, nasıl korktum anlatamam kalbim yerinden çıkacak gibiydi. İlk defa başıma geldi. Rabbim bunu sürekli yaşayanlara yardım etsin ins.
Hastaneye doğum bölümüne gittim hemen ama gidene kadar binbir türlü senaryo yazdım. Dış gebelik mi oldu yoksa dedim, bitti sanırım gidiyor bebis dedim.....
Gittim ultrasonda baktılar, ilk kez gördüm. Hem korku hem heyecanla baktım. Allah im sana emanet dedim..
Yavrum olanlardan habersiz dört dolaniyordu karnımda resmen taklalar atiyordu.Çok hareketli yok bisey deyince, gelmişken bakayım iyice Moduna girdim. Masallah elli kollu bayagi bebek olmuş. Ayy sanki birde pipi gördüm ama oradaki çıkıntı kizda da oluyordu sanırım. Sonra geldim eve ama tabi sabaha kadar uyuyamadım. Ins. bir daha olmaz . Birde insan utanıyor yazarken iliskiden yarım saat sonra oldu neden olur ki digerlerinde hiç yaşamadığım bilseydi.
Benimde ikinci bakalim ne zaman hissedecezBebek hareketleri 16.haftada hissedilmeye başlar. Ben dr.uma 13.haftamda hissediyorum demiştim, o da onlar bağırsak hareketleridir dedi.ikincide daha erken hissediliyomus galiba.Benim ikinci, bakalım bekleyip görcez.
Aman normal olsun onu da çekeriz canım :)Arada bir bende de oluyordu normaldir diye dusunuyorum bebek kendine yer aciyor bence
Çok şükür kanama vs yok biraz tedirgin etti hep aynı yer olunca sadeceNormal normal her agri normal kanama olmadigi surece agrilar gelip gecici canim.. Bende sag kasik agrisi cok cektim ama gecti .. Bel agrim hala yokluyor gecti derken geliyor geri..
Seni anlıyorum canım akşamları ben de mafoluyorumBenim bulantım tavan yaptı 2 gündürağlıyorum artık. Şuan da çaresizlikten sizlere yazıyorum. Sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?