Öyle valla cnm, ilk defa başıma gelince evham yaptım hemde nasıl. Hareketinden kalbini bile zor dinledi doktor. Bebek çok şekillenmisti sanırım erkek fasulye gibi olaydı kiz derdim. Ne gelirse başımız üstüneGelmis gecmis olsun .. O kadar tecrubeye ragmen her gebelik ayri bak seni endiselendirecek bir sey yapti bu yaramaz .. Ne guzel bebegini gordun cok sukurde iyiymis insallah bi daha olmaz .. Ayy erkek mi geliyor yok yok yalnis gormussundur kizdir o kiz
Fasulye gibiyse erkek degilmiydi :) yuvarlaksa kiz biz öyle biliyorduk .. Evet masallah benimkide hareketlenmisti elini ayagini oynatip durdu .. Cok guzel birseydi ilk defa sahit olunca birde ..Öyle valla cnm, ilk defa başıma gelince evham yaptım hemde nasıl. Hareketinden kalbini bile zor dinledi doktor. Bebek çok şekillenmisti sanırım erkek fasulye gibi olaydı kiz derdim. Ne gelirse başımız üstüne
geçmiş olsun canim 2 defa aynı şeyi yaşadım ben hariç kimsede olmamıştı benim tam iliski başlangıcında oldu nasil paniklemistim bidahakine kahverengi olmuştu sonrakine olmadı doktora gidiyorum hicbisey yok yapabilirsiniz diyodu rahim agzi hassastır falan demisti ama yaşadığım duyguyu anlatamam o an anlıyorum seniGunaydin kizlar
Dun gece kanamam oldu, nasıl korktum anlatamam kalbim yerinden çıkacak gibiydi. İlk defa başıma geldi. Rabbim bunu sürekli yaşayanlara yardım etsin ins.
Hastaneye doğum bölümüne gittim hemen ama gidene kadar binbir türlü senaryo yazdım. Dış gebelik mi oldu yoksa dedim, bitti sanırım gidiyor bebis dedim.....
Gittim ultrasonda baktılar, ilk kez gördüm. Hem korku hem heyecanla baktım. Allah im sana emanet dedim..
Yavrum olanlardan habersiz dört dolaniyordu karnımda resmen taklalar atiyordu.Çok hareketli yok bisey deyince, gelmişken bakayım iyice Moduna girdim. Masallah elli kollu bayagi bebek olmuş. Ayy sanki birde pipi gördüm ama oradaki çıkıntı kizda da oluyordu sanırım. Sonra geldim eve ama tabi sabaha kadar uyuyamadım. Ins. bir daha olmaz . Birde insan utanıyor yazarken iliskiden yarım saat sonra oldu neden olur ki digerlerinde hiç yaşamadığım bilseydi.
Valla cok zor oyle bendede var ama kusmuyom surekli bi bulanti varBenim bulantım tavan yaptı 2 gündürağlıyorum artık. Şuan da çaresizlikten sizlere yazıyorum. Sizler nasılsınız?
Canım çok çok geçmiş olsun. Bizde bir problem olmadığı halde önlem olarak cinsel ilişki 12.haftaya kadar yasak. Doktoruna bir sor istersen sendeSagol cnm, sevindim senin adınada, benimki damla şeklinden fazlaydı olmaz inş. Bir daha daha dikkat ederim artik
Bizde de 12. Haftaya kadar yasak dedi. 12 olmama 2 hafta var . Ya bişey olursa . Pakolojim bozulduCanım çok çok geçmiş olsun. Bizde bir problem olmadığı halde önlem olarak cinsel ilişki 12.haftaya kadar yasak. Doktoruna bir sor istersen sende
İlk 3 ayı atlatınca hiçbişey olmaz canım merak etme. Ama kendini hazır hissetmezsen yapma zaten. Annenin hazır olması gerekiyormuşBizde de 12. Haftaya kadar yasak dedi. 12 olmama 2 hafta var . Ya bişey olursa . Pakolojim bozuldu
Masallah bebisine .. Artik her giden elini ayagini görüyor bu turdan sonra cinsiyet tahminleri baslayacak her doktor kontrolu ayri heyecanli olmaya basladi ..Kızlar şimdi dr.dan çıktım. Bebişimi gördüm. Elleri ayakları oluşmuş Allahım a şükürler olsun.Hersey yolunda.insallah sonuna kadar böyle devam eder.3 hafta sonra çağırdı tekrar.
Kızıma hamileyken hiç sorun yaşamadım ama bunda ilk zamanlar kanama oldu çok korkuyorum yine olur diye. Benim hazır olmamı beklersek bu iş hiç olmazİlk 3 ayı atlatınca hiçbişey olmaz canım merak etme. Ama kendini hazır hissetmezsen yapma zaten. Annenin hazır olması gerekiyormuş
Ay bende tam tersi biliyorum sol da ise kız sağ da ise erkekKizlar ultrason kağıdına 7-8. Haftalarda bakınca bebiş eger sagdaysa kiz soldaysa erkek diyorlar, sizce ne kadar doğru bubende solumda duruyor bebis acaba erkekmi yoksa
Valla cok zor oyle bendede var ama kusmuyom surekli bi bulanti var
Hepsi birbirinden farklı demekki canım. Ben ilk kaybımda hiç böyle sorunlar yaşamamıştım çok az bulantım olmuştu. Korkma annesi bebişin ben burdayım 3 ay uslu durun demişKızıma hamileyken hiç sorun yaşamadım ama bunda ilk zamanlar kanama oldu çok korkuyorum yine olur diye. Benim hazır olmamı beklersek bu iş hiç olmaz
Ay bende tam tersi biliyorum sol da ise kız sağ da ise erkek
Canim tam tersi bebek nirmakde sagdaysa erkek ama utrasyon karindan bakilmissa dogru hangi tarafta gozukuyosa ordadir ama altan utrasyonda bebek sagda gozukuyorsa aslinda soldadir canim altan utrasyon ters goruntu verirKizlar ultrason kağıdına 7-8. Haftalarda bakınca bebiş eger sagdaysa kiz soldaysa erkek diyorlar, sizce ne kadar doğru bubende solumda duruyor bebis acaba erkekmi yoksa
Oyle zaten canim ama onlarin dedikleri altan utrasyon ile oyle oluyo mesela altan utrasyonda bebek soldaysa aslinda sagdadir o yuzden ona erkek diyolar karindan bakilan utrasyon ise dogru. Duz goruntu verirAy bende tam tersi biliyorum sol da ise kız sağ da ise erkek
İnşlh bi daha yaşamam kimse bu korkuyu yaşamasın . Evlat işte pirinç kadarda olsa 40 yaşına da gelse değişmiyorHepsi birbirinden farklı demekki canım. Ben ilk kaybımda hiç böyle sorunlar yaşamamıştım çok az bulantım olmuştu. Korkma annesi bebişin ben burdayım 3 ay uslu durun demiş
İnşallah canım benim. İyi düşünelim iyi olsun. Geçti gitti bak seninkide. Kendi doktoruna ne zaman görüneceksin?İnşlh bi daha yaşamam kimse bu korkuyu yaşamasın . Evlat işte pirinç kadarda olsa 40 yaşına da gelse değişmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?