2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle valla cnm, ilk defa başıma gelince evham yaptım hemde nasıl. Hareketinden kalbini bile zor dinledi doktor. Bebek çok şekillenmisti sanırım erkek fasulye gibi olaydı kiz derdim. Ne gelirse başımız üstüne

Fasulye gibiyse erkek degilmiydi :) yuvarlaksa kiz biz öyle biliyorduk .. Evet masallah benimkide hareketlenmisti elini ayagini oynatip durdu .. Cok guzel birseydi ilk defa sahit olunca birde ..
Saglikli olsun da yeter ama insanin icinden gecende olsa daha guzel

geçmiş olsun canim 2 defa aynı şeyi yaşadım ben hariç kimsede olmamıştı benim tam iliski başlangıcında oldu nasil paniklemistim bidahakine kahverengi olmuştu sonrakine olmadı doktora gidiyorum hicbisey yok yapabilirsiniz diyodu rahim agzi hassastır falan demisti ama yaşadığım duyguyu anlatamam o an anlıyorum seni

Sagol cnm, sevindim senin adınada, benimki damla şeklinden fazlaydı olmaz inş. Bir daha daha dikkat ederim artik
Canım çok çok geçmiş olsun. Bizde bir problem olmadığı halde önlem olarak cinsel ilişki 12.haftaya kadar yasak. Doktoruna bir sor istersen sende

Canım çok çok geçmiş olsun. Bizde bir problem olmadığı halde önlem olarak cinsel ilişki 12.haftaya kadar yasak. Doktoruna bir sor istersen sende
Bizde de 12. Haftaya kadar yasak dedi. 12 olmama 2 hafta var . Ya bişey olursa . Pakolojim bozuldu

Bizde de 12. Haftaya kadar yasak dedi. 12 olmama 2 hafta var . Ya bişey olursa . Pakolojim bozuldu
İlk 3 ayı atlatınca hiçbişey olmaz canım merak etme. Ama kendini hazır hissetmezsen yapma zaten. Annenin hazır olması gerekiyormuş

Kızlar şimdi dr.dan çıktım. Bebişimi gördüm. Elleri ayakları oluşmuş Allahım a şükürler olsun.Hersey yolunda.insallah sonuna kadar böyle devam eder.3 hafta sonra çağırdı tekrar.
Masallah bebisine .. Artik her giden elini ayagini görüyor bu turdan sonra cinsiyet tahminleri baslayacak her doktor kontrolu ayri heyecanli olmaya basladi ..
3 hafta su gibi gecsin

İlk 3 ayı atlatınca hiçbişey olmaz canım merak etme. Ama kendini hazır hissetmezsen yapma zaten. Annenin hazır olması gerekiyormuş
Kızıma hamileyken hiç sorun yaşamadım ama bunda ilk zamanlar kanama oldu çok korkuyorum yine olur diye. Benim hazır olmamı beklersek bu iş hiç olmaz

Kizlar ultrason kağıdına 7-8. Haftalarda bakınca bebiş eger sagdaysa kiz soldaysa erkek diyorlar, sizce ne kadar doğru bu bende solumda duruyor bebis acaba erkekmi yoksa

Kızıma hamileyken hiç sorun yaşamadım ama bunda ilk zamanlar kanama oldu çok korkuyorum yine olur diye. Benim hazır olmamı beklersek bu iş hiç olmaz
Hepsi birbirinden farklı demekki canım. Ben ilk kaybımda hiç böyle sorunlar yaşamamıştım çok az bulantım olmuştu. Korkma annesi bebişin ben burdayım 3 ay uslu durun demiş

Kizlar ultrason kağıdına 7-8. Haftalarda bakınca bebiş eger sagdaysa kiz soldaysa erkek diyorlar, sizce ne kadar doğru bu bende solumda duruyor bebis acaba erkekmi yoksa
Canim tam tersi bebek nirmakde sagdaysa erkek ama utrasyon karindan bakilmissa dogru hangi tarafta gozukuyosa ordadir ama altan utrasyonda bebek sagda gozukuyorsa aslinda soldadir canim altan utrasyon ters goruntu verir

Hepsi birbirinden farklı demekki canım. Ben ilk kaybımda hiç böyle sorunlar yaşamamıştım çok az bulantım olmuştu. Korkma annesi bebişin ben burdayım 3 ay uslu durun demiş
İnşlh bi daha yaşamam kimse bu korkuyu yaşamasın . Evlat işte pirinç kadarda olsa 40 yaşına da gelse değişmiyor

İnşlh bi daha yaşamam kimse bu korkuyu yaşamasın . Evlat işte pirinç kadarda olsa 40 yaşına da gelse değişmiyor
İnşallah canım benim. İyi düşünelim iyi olsun. Geçti gitti bak seninkide. Kendi doktoruna ne zaman görüneceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…