2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba kızlar yine kötü bir geceden sabaha Merhaba dedim eşimle sabaha kadar uyumadik yine oda oda gezdik en sonunda sabahın 5 inde bana kahvaltı hazırladı tostumu yedim rahatladım sonra uyumusum Allah razı olsun eşim den iyi ki varlar yoksa tek başına çekilir mi naz niyaz

elmol canım sağ kasık ağrısı bende de var olmayinca endise oliyor . olunca çok seviniyorum bebeğim orda bana işaret veriyor diye bel ağrım da oluyor ayakta kalınca şiddeti daha da fazla . endişe etme normal tatlım sanırım orda büyümek için zorluyorlar

Kese değil cnm bebek fasulye gibi tam şekillenmesinde olursa genelde kiz oluyor. Kardeşimle aynı hafta aynı anda ultrasona girmistik, benimki elli ayakli (erkek) onunki fasulye gibiydi (kiz). Tabi o kişinin bebeklerinin oluşumuna görede degisiyordur.

Kesehatan değil cnm bebek fasulye gibi olursa kız oluyor elli kollu okursa erkek diye biliyorum. Rabbim gonlumuzdekini hakkımızda hayırlı eylesin ins. :)

Canım çok çok geçmiş olsun. Bizde bir problem olmadığı halde önlem olarak cinsel ilişki 12.haftaya kadar yasak. Doktoruna bir sor istersen sende
Sagol cnm, doktorum yasak değil dese bile kolay kolay cesaret edemem sanırım bir süre.

Sagol cnm Allah bidaha yaşatmasın ins., bana rahim ağzı hassastır gibi şeyler söyledi ama digerlerinde hiç böyle bir problem yaşamamıştım. Cumaya randevum var konuşurum tekrar doktorum la

Al_pi canim ya sen bilirsin simdi loyalty nasil canim gebeligi iyi gidiyomu
Canim ya hic bilmiyorum inanki bende merak ettim Amine Busra da etiketlemisti onu ama hic ses cikmadi ikizlere hamileydi en son bagisiklik testi negatif mi cikmisti oyle birseydi .. Daha da hic yazmadi umarim iyidir kendide bebegide ..

Merhaba Kızlar bugün bebeğimizin kalp atışını duyduk sonunda. Ama doktorum folik asiti bir hafta daha kullan bırak dedi deCavit verdi. Gebelik Öncesi kullanmamıştım sizce de erken değil mi bırakmak için.

Merhaba Kızlar bugün bebeğimizin kalp atışını duyduk sonunda. Ama doktorum folik asiti bir hafta daha kullan bırak dedi deCavit verdi. Gebelik Öncesi kullanmamıştım sizce de erken değil mi bırakmak için.
Doktorum 9 ay boyunca kullanacaksın dedi.

Benim ayva göbeğim vardı zaten. Şimdi daha çok oldu sanki, pantolonlar acıtıyor artık, şimdiden kıyafet almakta saçma geliyor ama ne yapmak gerek bilemedim.

8+2 yim kızlar,çok şükür ki kanama falan olmuyor diye düşündüğüm sıralarda yani biraz önce kahverengi lekelenmem olmuş ,h.sonu dr a da gidemiyorum ,sizdede oldu mu?
ayrıca hafif bel ağrısı ve kasık ağrısı oluyor

Benim ayva göbeğim vardı zaten. Şimdi daha çok oldu sanki, pantolonlar acıtıyor artık, şimdiden kıyafet almakta saçma geliyor ama ne yapmak gerek bilemedim.
Ben 1 tane pantalon aldım rahat ettim. ama hamile elbisesi vs için erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…