Ayın 27 sinde inşlh ozmn 12+4 olcam nasipseİnşallah canım benim. İyi düşünelim iyi olsun. Geçti gitti bak seninkide. Kendi doktoruna ne zaman görüneceksin?
Öyle valla cnm, ilk defa başıma gelince evham yaptım hemde nasıl. Hareketinden kalbini bile zor dinledi doktor. Bebek çok şekillenmisti sanırım erkek fasulye gibi olaydı kiz derdim. Ne gelirse başımız üstüne
Kesehatan değil cnm bebek fasulye gibi olursa kız oluyor elli kollu okursa erkek diye biliyorum. Rabbim gonlumuzdekini hakkımızda hayırlı eylesin ins. :)Fasulye gibiyse erkek degilmiydi :) yuvarlaksa kiz biz öyle biliyorduk .. Evet masallah benimkide hareketlenmisti elini ayagini oynatip durdu .. Cok guzel birseydi ilk defa sahit olunca birde ..
Saglikli olsun da yeter ama insanin icinden gecende olsa daha guzel
Sagol cnm, doktorum yasak değil dese bile kolay kolay cesaret edemem sanırım bir süre.Canım çok çok geçmiş olsun. Bizde bir problem olmadığı halde önlem olarak cinsel ilişki 12.haftaya kadar yasak. Doktoruna bir sor istersen sende
Sagol cnm Allah bidaha yaşatmasın ins., bana rahim ağzı hassastır gibi şeyler söyledi ama digerlerinde hiç böyle bir problem yaşamamıştım. Cumaya randevum var konuşurum tekrar doktorum lageçmiş olsun canim 2 defa aynı şeyi yaşadım ben hariç kimsede olmamıştı benim tam iliski başlangıcında oldu nasil paniklemistim bidahakine kahverengi olmuştu sonrakine olmadı doktora gidiyorum hicbisey yok yapabilirsiniz diyodu rahim agzi hassastır falan demisti ama yaşadığım duyguyu anlatamam o an anlıyorum seni
Canim ya hic bilmiyorum inanki bende merak ettimAl_pi canim ya sen bilirsin simdi loyalty nasil canim gebeligi iyi gidiyomu
Doktorum 9 ay boyunca kullanacaksın dedi.Merhaba Kızlar bugün bebeğimizin kalp atışını duyduk sonunda. Ama doktorum folik asiti bir hafta daha kullan bırak dedi deCavit verdi. Gebelik Öncesi kullanmamıştım sizce de erken değil mi bırakmak için.
Benim ayva göbeğim vardı zaten. Şimdi daha çok oldu sanki, pantolonlar acıtıyor artık, şimdiden kıyafet almakta saçma geliyor ama ne yapmak gerek bilemedim.Günaydin herkese ..
Benimde gobüş bana göre belli ama dar giyince disardakiler anlar cok zayifim o yuzdende minnak ayva gobegim oldu simdiden.. Kilosu olanlar da bence daha gec belli olur gobek ..
Rabbim ikili testi hayirlisiyla atlatmayi nasip etsin simdilik heyecanim o hic cinsiyeti dusunemiyorun bile ..
Canim ya hic bilmiyorum inanki bende merak ettimAmine Busra da etiketlemisti onu ama hic ses cikmadi ikizlere hamileydi en son bagisiklik testi negatif mi cikmisti oyle birseydi .. Daha da hic yazmadi umarim iyidir kendide bebegide ..
Umarim hersey yolundadir canimCanim ya hic bilmiyorum inanki bende merak ettimAmine Busra da etiketlemisti onu ama hic ses cikmadi ikizlere hamileydi en son bagisiklik testi negatif mi cikmisti oyle birseydi .. Daha da hic yazmadi umarim iyidir kendide bebegide ..
Ben 1 tane pantalon aldım rahat ettim. ama hamile elbisesi vs için erkenBenim ayva göbeğim vardı zaten. Şimdi daha çok oldu sanki, pantolonlar acıtıyor artık, şimdiden kıyafet almakta saçma geliyor ama ne yapmak gerek bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?