Hamile pantolonlarının belleri de şuan için fazla geniş değil mi? Gerçi çok rahat ettirir de.Pantolonlar beni otururken çok rahatsız ediyodu biraz Göbeğim çıktığı için. 2 tane hamile pantolonu aldım.
Canım ben ilk başından beri decavit kullanıyorum folik asit zaten onun içinde de var. Bizim ihtiyacımız olanın 2 katı hemde bence için rahat olsunMerhaba Kızlar bugün bebeğimizin kalp atışını duyduk sonunda. Ama doktorum folik asiti bir hafta daha kullan bırak dedi deCavit verdi. Gebelik Öncesi kullanmamıştım sizce de erken değil mi bırakmak için.
Bende almak istemedim biraz daha zaman gecsin dedim ama baktim olmuyor bi tane kot pantolon aldim ohh be dedim dunya varmis kasiklarim batiyordu normal pantalonlarda ..Benim ayva göbeğim vardı zaten. Şimdi daha çok oldu sanki, pantolonlar acıtıyor artık, şimdiden kıyafet almakta saçma geliyor ama ne yapmak gerek bilemedim.
Bir arkadasta soylemisti patatesi kesip sikica bagla alnina bir esarpla arkadasim öyle yapiyor ilac almamk icin ..Baş ağrım geçmiyor kızlar ne yaptıysam ilaç almak da istemiyorum .
Benim aldigim kot ayarlanmiyor ama lastigini katliyorum yariya kadar karnimi o kadar guzel sariyor ki walla hep onu giyesim var :)Hamile pantolonlarının belleri de şuan için fazla geniş değil mi? Gerçi çok rahat ettirir de.
Badem kaju ve findigi görünce bile ögürmek geliyor icimden .. Bebek icin saglikli yiyeyim diye ilk haftalar cok yedim sanirim simdi gormek bile istemiyorum..Kızlar igrendiginiz seyler var mı? Ben balık delisi biriydim simdi balık agır geliyor.onun dısında caydan sogudum resmen..sürekli hamurişi saglıksız seyler yemek istegim var...
Kızlar igrendiginiz seyler var mı? Ben balık delisi biriydim simdi balık agır geliyor.onun dısında caydan sogudum resmen..sürekli hamurişi saglıksız seyler yemek istegim var...
Hemen hemen bütün hersey meyve hariç yemeklerle aram cok kotuKızlar igrendiginiz seyler var mı? Ben balık delisi biriydim simdi balık agır geliyor.onun dısında caydan sogudum resmen..sürekli hamurişi saglıksız seyler yemek istegim var...
şimdi de uyuyamıyoruz ki. sabah 5.30da koşarak lavaboya gittim hala uyumadım hiç. nefret ettim öğürüp kusamamaktan. allahım yardımcımız olsunBiraz büyüyünce biz gezerken uyuyorlar bizim hareketlerimiz onlara beşik gibi geliyormuş doktorum demişti yani bebekler daha anne karnında sallanmaya alışıyorlar doğunca sallamaya alıştırmıyacağım diye bi çabaya girmemiştim bende :) biz uyurkende bütün gece tepinecekler.yani son uykularınız kızlar doğunca hiç uyku yok zatenne kadar moral bozucu bilmiş annelerden oldum dimi :)
Aaaa hiç bilmiyordum çok teşekkür ederim .Canım ben ilk başından beri decavit kullanıyorum folik asit zaten onun içinde de var. Bizim ihtiyacımız olanın 2 katı hemde bence için rahat olsun
Ben de hiç ceviz yiyemiyorum zaten bugün doktorum yavaş git hızlı kilo alıyorsun dediKızlar igrendiginiz seyler var mı? Ben balık delisi biriydim simdi balık agır geliyor.onun dısında caydan sogudum resmen..sürekli hamurişi saglıksız seyler yemek istegim var...
Korkma canim takip et kanaman cogalirsa acile gidersin.. Burda cok kisi var kanamasi olan ama bebekleri iyi cok sukur atlattilar .. Bel kasik agrisi ben hala cekiyorum korkma lutfen sadece takip et cok kanaman olursa acile git hemen progestan kullaniyormusun ..8+2 yim kızlar,çok şükür ki kanama falan olmuyor diye düşündüğüm sıralarda yani biraz önce kahverengi lekelenmem olmuş ,h.sonu dr a da gidemiyorum ,sizdede oldu mu?
ayrıca hafif bel ağrısı ve kasık ağrısı oluyor
Arkadasalr bilen vatsa cevap yazabilir mi cok kotuyum
Aynen benimde öyle. Hem sıcak tutuyorBenim aldigim kot ayarlanmiyor ama lastigini katliyorum yariya kadar karnimi o kadar guzel sariyor ki walla hep onu giyesim var :)
Kaç kilo aldın ki canım?Ben de hiç ceviz yiyemiyorum zaten bugün doktorum yavaş git hızlı kilo alıyorsun dedi
1,5 aldım 65 le hamile kaldım bakalım çok şişmem inşallah.Kaç kilo aldın ki canım?
Peki kanamadan sonra kendi doktorunu arayıp sordun mu? Bende 20sinde gidicem 11+6 olcam sanırsam. Benim hesaplar karışıkta biraz :) bebek önde merkez geride sat başka :)))Ayın 27 sinde inşlh ozmn 12+4 olcam nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?