2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Pantolonlar beni otururken çok rahatsız ediyodu biraz Göbeğim çıktığı için. 2 tane hamile pantolonu aldım.

Merhaba Kızlar bugün bebeğimizin kalp atışını duyduk sonunda. Ama doktorum folik asiti bir hafta daha kullan bırak dedi deCavit verdi. Gebelik Öncesi kullanmamıştım sizce de erken değil mi bırakmak için.
Canım ben ilk başından beri decavit kullanıyorum folik asit zaten onun içinde de var. Bizim ihtiyacımız olanın 2 katı hemde bence için rahat olsun

Benim ayva göbeğim vardı zaten. Şimdi daha çok oldu sanki, pantolonlar acıtıyor artık, şimdiden kıyafet almakta saçma geliyor ama ne yapmak gerek bilemedim.
Bende almak istemedim biraz daha zaman gecsin dedim ama baktim olmuyor bi tane kot pantolon aldim ohh be dedim dunya varmis kasiklarim batiyordu normal pantalonlarda ..

Kızlar igrendiginiz seyler var mı? Ben balık delisi biriydim simdi balık agır geliyor.onun dısında caydan sogudum resmen..sürekli hamurişi saglıksız seyler yemek istegim var...

Kızlar igrendiginiz seyler var mı? Ben balık delisi biriydim simdi balık agır geliyor.onun dısında caydan sogudum resmen..sürekli hamurişi saglıksız seyler yemek istegim var...
Badem kaju ve findigi görünce bile ögürmek geliyor icimden .. Bebek icin saglikli yiyeyim diye ilk haftalar cok yedim sanirim simdi gormek bile istemiyorum..
Bi tek ceviz yiyebiliyorum tüm kuru yemislere sogugum :)

Canım igrendigim bisey yok ama neyi seviyorduysam şimdi hic yiyesim gelmiyor aksine hic yemediğim şeyleri yiyesim geliyor, hamur işi kizartmalar benimde cok canım çeker oldu, veya hic meyve yemeyen ben şimdi sadece meyve yemek istiyorm cok değiştim ben ya

8+2 yim kızlar,çok şükür ki kanama falan olmuyor diye düşündüğüm sıralarda yani biraz önce kahverengi lekelenmem olmuş ,h.sonu dr a da gidemiyorum ,sizdede oldu mu?
ayrıca hafif bel ağrısı ve kasık ağrısı oluyor
Arkadasalr bilen vatsa cevap yazabilir mi cok kotuyum

şimdi de uyuyamıyoruz ki. sabah 5.30da koşarak lavaboya gittim hala uyumadım hiç. nefret ettim öğürüp kusamamaktan. allahım yardımcımız olsun

Ben de hiç ceviz yiyemiyorum zaten bugün doktorum yavaş git hızlı kilo alıyorsun dedi

Korkma canim takip et kanaman cogalirsa acile gidersin.. Burda cok kisi var kanamasi olan ama bebekleri iyi cok sukur atlattilar .. Bel kasik agrisi ben hala cekiyorum korkma lutfen sadece takip et cok kanaman olursa acile git hemen progestan kullaniyormusun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…