2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Pantolonlar beni otururken çok rahatsız ediyodu biraz Göbeğim çıktığı için. 2 tane hamile pantolonu aldım.
Ya 9. Haftada o kadar fark ediyormu ben 6. Haftanın içindeyim henüz rahatsızlık hissetmiyorum ama 3 hafta sonra benimde kuzum belli olacakmı acaba

Merhaba Kızlar bugün bebeğimizin kalp atışını duyduk sonunda. Ama doktorum folik asiti bir hafta daha kullan bırak dedi deCavit verdi. Gebelik Öncesi kullanmamıştım sizce de erken değil mi bırakmak için.
Bana folik asit hiç vermedi decavit kullaniyorum en başından beri

Benim ayva göbeğim vardı zaten. Şimdi daha çok oldu sanki, pantolonlar acıtıyor artık, şimdiden kıyafet almakta saçma geliyor ama ne yapmak gerek bilemedim.
Ben hamile kotu aldım bi haftadır çok rahatim diğer türlü düğme açmak zorunda kaliyodum

Ya 9. Haftada o kadar fark ediyormu ben 6. Haftanın içindeyim henüz rahatsızlık hissetmiyorum ama 3 hafta sonra benimde kuzum belli olacakmı acaba
Gobek cikmiyorda kasiklarin karnin baski yapiyor dar giyince .. Ben hep kasik agrisi cektim pantolonun dugme fermuar acik gezdim alana kadar .. Rahat edemiyorsun zarar veririm dusuncesi geliyor aklina dar giyince ..

Canım panik yapma herkeste olabiliyor lekelenme. Benim de oldu birkaç gün önce. Doktorum bir müddet ilişki olmasın ve birkaç gün yatarak dinlen demişti. Devam ederse progestan başlayacağız dedi. Tekrar olmadı hamdolsun. Sende haftasonunu istirahat ile geçirebilirsin. Tekrar olursa acile gidersin veya hafta başı doktoruna.

1,5 aldım 65 le hamile kaldım bakalım çok şişmem inşallah.
Bende yaklaşık 1 kilo aldım, bu kadar ufaklarken nasıl hemen kilo almaya başladık anlamadım valla. Beslenme düzenimi çok değiştirmedim aslında hatta ilk haftalarda hiç yiyemedim, serum verdiler, o etkiler mi acaba?

Herkeste aynı olmayabilir ama benim en bol pantolonumun beli bile oturunca rahatsız ediyodu. Alpinin dediği gibi sanki bebek sıkışıyor diye içim rahat etsin dedim.

Ya bende de bazısabahlar 1 bazı sabahlar 1,5 kilo fazla çıkıyor ama ben onu ödem şişlik falan diye düşünüyorum ne yani bende kilo aldım mı ama kıyafetlerime pek yansımadı son 4 ayda 13 kilo verdim beni uzun zamandır görmeyenler pek anlamazlar bile

Ben de anlamadım ama artık yürüyüşlere başlıyorum.

Benim de kıyafetlerde belli değil ama tartı acımasız.

Kesehatan değil cnm bebek fasulye gibi olursa kız oluyor elli kollu okursa erkek diye biliyorum. Rabbim gonlumuzdekini hakkımızda hayırlı eylesin ins. :)
Kaç haftalikta aşağı yukarı belli oluyo ben de bakayım bebisime benim 6+6 da böyle de

Eklentiler

• IMAG1110_1.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 68
Gobek cikmiyorda kasiklarin karnin baski yapiyor dar giyince .. Ben hep kasik agrisi cektim pantolonun dugme fermuar acik gezdim alana kadar .. Rahat edemiyorsun zarar veririm dusuncesi geliyor aklina dar giyince ..
Ben zayifladim bu süreçte ama geçen gün farkettim senin dediğin gibi kaşık ağrısı oluyor rahat olamıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…