Doktorum izin verse ben cesaret etcemde :) yasak tatlı geliyor.Sagol cnm, doktorum yasak değil dese bile kolay kolay cesaret edemem sanırım bir süre.
Dün akşam bir öneride bulunmuştum denemiş miydin canım?Baş ağrım geçmiyor kızlar ne yaptıysam ilaç almak da istemiyorum .
Yok cnm suan geçti birazDün akşam bir öneride bulunmuştum denemiş miydin canım?
10+6 diyecektim bak aklım okadar karışmış :)Ayın 27 sinde inşlh ozmn 12+4 olcam nasipse
Ya 9. Haftada o kadar fark ediyormu ben 6. Haftanın içindeyim henüz rahatsızlık hissetmiyorum ama 3 hafta sonra benimde kuzum belli olacakmı acabaPantolonlar beni otururken çok rahatsız ediyodu biraz Göbeğim çıktığı için. 2 tane hamile pantolonu aldım.
Bana folik asit hiç vermedi decavit kullaniyorum en başından beriMerhaba Kızlar bugün bebeğimizin kalp atışını duyduk sonunda. Ama doktorum folik asiti bir hafta daha kullan bırak dedi deCavit verdi. Gebelik Öncesi kullanmamıştım sizce de erken değil mi bırakmak için.
Ben hamile kotu aldım bi haftadır çok rahatim diğer türlü düğme açmak zorunda kaliyodumBenim ayva göbeğim vardı zaten. Şimdi daha çok oldu sanki, pantolonlar acıtıyor artık, şimdiden kıyafet almakta saçma geliyor ama ne yapmak gerek bilemedim.
Ne kadar kilo aldınız 8 haftadaBen de hiç ceviz yiyemiyorum zaten bugün doktorum yavaş git hızlı kilo alıyorsun dedi
Gobek cikmiyorda kasiklarin karnin baski yapiyor dar giyince .. Ben hep kasik agrisi cektim pantolonun dugme fermuar acik gezdim alana kadar .. Rahat edemiyorsun zarar veririm dusuncesi geliyor aklina dar giyince ..Ya 9. Haftada o kadar fark ediyormu ben 6. Haftanın içindeyim henüz rahatsızlık hissetmiyorum ama 3 hafta sonra benimde kuzum belli olacakmı acaba
1,5 mu ? Hic almamissin ki buna mi cok dedi .. Ben 47 ile hamile kaldim 2 hafta sonra 49 oldum simdide 50yim..1,5 aldım 65 le hamile kaldım bakalım çok şişmem inşallah.
8+2 yim kızlar,çok şükür ki kanama falan olmuyor diye düşündüğüm sıralarda yani biraz önce kahverengi lekelenmem olmuş ,h.sonu dr a da gidemiyorum ,sizdede oldu mu?
ayrıca hafif bel ağrısı ve kasık ağrısı oluyor
Arkadasalr bilen vatsa cevap yazabilir mi cok kotuyum
Bende yaklaşık 1 kilo aldım, bu kadar ufaklarken nasıl hemen kilo almaya başladık anlamadım valla. Beslenme düzenimi çok değiştirmedim aslında hatta ilk haftalarda hiç yiyemedim, serum verdiler, o etkiler mi acaba?1,5 aldım 65 le hamile kaldım bakalım çok şişmem inşallah.
Herkeste aynı olmayabilir ama benim en bol pantolonumun beli bile oturunca rahatsız ediyodu. Alpinin dediği gibi sanki bebek sıkışıyor diye içim rahat etsin dedim.Ya 9. Haftada o kadar fark ediyormu ben 6. Haftanın içindeyim henüz rahatsızlık hissetmiyorum ama 3 hafta sonra benimde kuzum belli olacakmı acaba
1,5 kilo aldımNe kadar kilo aldınız 8 haftada
Ama siz zayıfmışsınız ben 65 le hamile kaldım moralim bozuldu Dr öyle diyince.1,5 mu ? Hic almamissin ki buna mi cok dedi .. Ben 47 ile hamile kaldim 2 hafta sonra 49 oldum simdide 50yim..
Ben de anlamadım ama artık yürüyüşlere başlıyorum.Bende yaklaşık 1 kilo aldım, bu kadar ufaklarken nasıl hemen kilo almaya başladık anlamadım valla. Beslenme düzenimi çok değiştirmedim aslında hatta ilk haftalarda hiç yiyemedim, serum verdiler, o etkiler mi acaba?
Benim de kıyafetlerde belli değil ama tartı acımasız.Ya bende de bazısabahlar 1 bazı sabahlar 1,5 kilo fazla çıkıyor ama ben onu ödem şişlik falan diye düşünüyorum ne yani bende kilo aldım mı ama kıyafetlerime pek yansımadı son 4 ayda 13 kilo verdim beni uzun zamandır görmeyenler pek anlamazlar bile
Kaç haftalikta aşağı yukarı belli oluyo ben de bakayım bebisime benim 6+6 da böyle deKesehatan değil cnm bebek fasulye gibi olursa kız oluyor elli kollu okursa erkek diye biliyorum. Rabbim gonlumuzdekini hakkımızda hayırlı eylesin ins. :)
Ben zayifladim bu süreçte ama geçen gün farkettim senin dediğin gibi kaşık ağrısı oluyor rahat olamıyorsunGobek cikmiyorda kasiklarin karnin baski yapiyor dar giyince .. Ben hep kasik agrisi cektim pantolonun dugme fermuar acik gezdim alana kadar .. Rahat edemiyorsun zarar veririm dusuncesi geliyor aklina dar giyince ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?