2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben zayifladim bu süreçte ama geçen gün farkettim senin dediğin gibi kaşık ağrısı oluyor rahat olamıyorsun
Doktor ilk aylar sislik cok olur dedi zayiflasakta sislik oluyormus Ben 2 kilo aldim deyince öyle dedi cunku.. Zaten lastikli degilde evde giydiklerimizi bile ipli ayarlanabilir secmemiz lazimmis . Ic camasirim bile rahatsiz ediyor beni artik cok sıkıyor batiyor ..

Ben 1.5 kilo vermişim sanırım bulantinin kusmanın etkisi aldım mi da iyi alırım muhtemelen çok müsaitim

Aynı şeyi bende yaşıyorum. Bugün iç çamaşırı değiştirirken 1-2 ay önce giydiğim şey sıktı daraldım fırlattım attım sinirim bozuldu. Dedim totom büyümüş olamaz

Meraba kizlar gecenin bu saatinde bile cikardim tatli yemistim cok sekerliydi bebiş begenmedi anlasilan Aysemi geliyor yoksa
Ayy asıl ben kötüyüm kendime nazarim değdi çok bulantım var hiç birşey yiyemiyorum en sevdiğim şeyleri ağzıma alamiyorum tatlı hele hiç yiyemiyorum sürekli peynir domates salatalık

Meraba kizlar gecenin bu saatinde bile cikardim tatli yemistim cok sekerliydi bebiş begenmedi anlasilan Aysemi geliyor yoksa

Canım yaaa senin hamileligin zor geçiyor sanki, İnşallah 3.aydan sonra bari rahat geçer, azıcık bi mide bulantısı bile insani mafediyo Allah herkese kolaylık versin

Badem kaju ve findigi görünce bile ögürmek geliyor icimden .. Bebek icin saglikli yiyeyim diye ilk haftalar cok yedim sanirim simdi gormek bile istemiyorum..
Bi tek ceviz yiyebiliyorum tüm kuru yemislere sogugum :)
Ben de saglıklı olabilmek adına yedigim bir çok şeyden igreniyorum su an canım

Hamurişi beni rahatlatıyor, midemin rahatladıgını hissediyorum resmen...
Hemen hemen bütün hersey meyve hariç yemeklerle aram cok kotu
Bir an önce geçer umarım
Ben de hiç ceviz yiyemiyorum zaten bugün doktorum yavaş git hızlı kilo alıyorsun dedi
Ben de alıyorum canım cünkü herşeyi yiyemiyorum yediklerimde kalorili

Bir demlik çayı içen ben, şimdi kokusuna tahammülüm yok.
Ah sorma canım ya caydan midem bulanıyor ki benim günde kac bardak cay ictigimin hesabı yoktu sabah ögle aksam cay içerdim su an kokusuna bile tahammulum yom
Yeni moda cikti basima erkenden guzelce uyuyorum bu saatlerde wcye kalkiyorum sonrada uykum kaciyor dön dön basim agridi uyuyamiyorum yaa ..
Umarim gecici bir durum olur ..

Canım o moda bende de var cogu zaman 5 5 bucuk 6 da uyanıyorum wc kalkıyorum sonra da düşünmekten uyuyamıyorum

Kötü bi sabaha uyandik gunaydin olmadi pek.Rabbim kahri perisan eylesin sehitlerimize sebeb olanlari ailelerine sabırlar versin ..

Amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…