Doktor ilk aylar sislik cok olur dedi zayiflasakta sislik oluyormus Ben 2 kilo aldim deyince öyle dedi cunku.. Zaten lastikli degilde evde giydiklerimizi bile ipli ayarlanabilir secmemiz lazimmis . Ic camasirim bile rahatsiz ediyor beni artik cok sıkıyor batiyor ..Ben zayifladim bu süreçte ama geçen gün farkettim senin dediğin gibi kaşık ağrısı oluyor rahat olamıyorsun
Aynı şeyi bende yaşıyorum. Bugün iç çamaşırı değiştirirken 1-2 ay önce giydiğim şey sıktı daraldım fırlattım attım sinirim bozuldu. Dedim totom büyümüş olamazDoktor ilk aylar sislik cok olur dedi zayiflasakta sislik oluyormus Ben 2 kilo aldim deyince öyle dedi cunku.. Zaten lastikli degilde evde giydiklerimizi bile ipli ayarlanabilir secmemiz lazimmis . Ic camasirim bile rahatsiz ediyor beni artik cok sıkıyor batiyor ..
Ayy asıl ben kötüyüm kendime nazarim değdi çok bulantım var hiç birşey yiyemiyorum en sevdiğim şeyleri ağzıma alamiyorum tatlı hele hiç yiyemiyorum sürekli peynir domates salatalıkMeraba kizlar gecenin bu saatinde bile cikardimtatli yemistim cok sekerliydi bebiş begenmedi anlasilan Aysemi geliyor yoksa
Geçen yaşadigim seyden sonra peynir yumurta domates falanda yiyemiyorum bende :-(Ayy asıl ben kötüyüm kendime nazarim değdi çok bulantım var hiç birşey yiyemiyorum en sevdiğim şeyleri ağzıma alamiyorum tatlı hele hiç yiyemiyorum sürekli peynir domates salatalık
Oğlumda da 65 ile hamile kaldım. 5. Aya kadar 2 kilo aldım. Sonra üstüne 15 ekledim :)))Ama siz zayıfmışsınız ben 65 le hamile kaldım moralim bozuldu Dr öyle diyince.
Burada çok küçük cnm, keseden anlayamıyorum ben :)Kaç haftalikta aşağı yukarı belli oluyo ben de bakayım bebisime benim 6+6 da böyle de
O zaman haftaya gidicem daha net belli olur bakalım ne kadar büyümüş :)Burada çok küçük cnm, keseden anlayamıyorum ben :)
Bir demlik çayı içen ben, şimdi kokusuna tahammülüm yok.Kızlar igrendiginiz seyler var mı? Ben balık delisi biriydim simdi balık agır geliyor.onun dısında caydan sogudum resmen..sürekli hamurişi saglıksız seyler yemek istegim var...
Meraba kizlar gecenin bu saatinde bile cikardimtatli yemistim cok sekerliydi bebiş begenmedi anlasilan Aysemi geliyor yoksa
Gecmis olsun ..Kizlar ben mide bulantisi ishal sikayetiyle hastanede yatiyorum. Siz dikkat edin.
Geçmiş olsun cnm, dikkat et kendineKizlar ben mide bulantisi ishal sikayetiyle hastanede yatiyorum. Siz dikkat edin.
Ben de saglıklı olabilmek adına yedigim bir çok şeyden igreniyorum su an canımBadem kaju ve findigi görünce bile ögürmek geliyor icimden .. Bebek icin saglikli yiyeyim diye ilk haftalar cok yedim sanirim simdi gormek bile istemiyorum..
Bi tek ceviz yiyebiliyorum tüm kuru yemislere sogugum :)
Hamurişi beni rahatlatıyor, midemin rahatladıgını hissediyorum resmen...Canım igrendigim bisey yok ama neyi seviyorduysam şimdi hic yiyesim gelmiyor aksine hic yemediğim şeyleri yiyesim geliyor, hamur işi kizartmalar benimde cok canım çeker oldu, veya hic meyve yemeyen ben şimdi sadece meyve yemek istiyorm cok değiştim ben ya
Bir an önce geçer umarımHemen hemen bütün hersey meyve hariç yemeklerle aram cok kotu
Ben de alıyorum canım cünkü herşeyi yiyemiyorum yediklerimde kaloriliBen de hiç ceviz yiyemiyorum zaten bugün doktorum yavaş git hızlı kilo alıyorsun dedi
Ah sorma canım ya caydan midem bulanıyor ki benim günde kac bardak cay ictigimin hesabı yoktu sabah ögle aksam cay içerdim su an kokusuna bile tahammulum yomBir demlik çayı içen ben, şimdi kokusuna tahammülüm yok.
Yeni moda cikti basima erkenden guzelce uyuyorum bu saatlerde wcye kalkiyorum sonrada uykum kaciyor dön dön basim agridi uyuyamiyorum yaa ..
Umarim gecici bir durum olur ..
Kötü bi sabaha uyandik gunaydin olmadi pek.Rabbim kahri perisan eylesin sehitlerimize sebeb olanlari ailelerine sabırlar versin ..
Çok geçmiş olsun inşallah atlatirsin hemenKizlar ben mide bulantisi ishal sikayetiyle hastanede yatiyorum. Siz dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?